Στα 200 εκατ. οι συσκευές με Windows 10

 

 

Ξεπέρασαν τα 200 εκατ. οι συσκευές όπου έχουν εγκατασταθεί τα Windows 10, η νέα έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της Microsoft.Σύμφωνα με τη Microsoft, ο ρυθμός με τον οποίο υιοθετούν τα Windows 10 οι χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι 140% υψηλότερος σε σχέση με εκείνο των Windows 7 και 400% υψηλότερος από τον αντίστοιχο για τα Windows 8.Σημειωτέον πάντως πως η Microsoft προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης χωρίς κανένα κόστος, γεγονός που έχει παίξει σημαντικό ρόλο όπως και το ότι οι κριτικές για τη συγκεκριμένη έκδοση είναι εξαιρετικές.

Επιπλέον, και οι επιχειρήσεις αρχίζουν να υιοθετούν τα Windows 10 με τη Microsoft να αναφέρει ότι το 76% των εταιρικών πελατών της είναι σε φάση δοκιμών προκειμένου να «μεταναστεύσουν» προς τη νέα έκδοση.

Ακόμη, η Microsoft έκανε γνωστό ότι το Surface Book, ο πρώτος φορητός υπολογιστής του αμερικανικού κολοσσού, πρόκειται σύντομα να είναι διαθέσιμος σε 10 ακόμη αγορές και πιο συγκεκριμένα στις Αυστρία, Αυστραλία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Νέα Ζηλανδία και Ιαπωνία, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπαραγγελίες σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ.

Τέλος, σύμφωνα με τον αμερικανικό κολοσσό, η ζήτηση για τα Lumia 950 και 950XL, τα πρώτα smartphones της με Windows 10, έχουν ξεπεράσει τους αρχικούς στόχους και η υπάρχουσα παραγωγή δεν είναι ικανή να καλύψει τη ζήτηση που υπάρχει.

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *