Κατασκοπευτικές πέτρες για την παρακολούθηση του εχθρού

Ένας πανέξυπνος τρόπος παρακολούθησης του εχθρού είναι αυτή η νέα μέθοδος με τις πέτρες.Οι πέτρες πλέον συμβάλλουν στην επιτυχία μιάς στρατιωτικής αποστολής.Μιά τρομερή καινοτομία πού πάει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις ακόμα ένα βήμα μπροστά..

 

Το “Αυτοδύναμο δίκτυο ειδικού σκοπού” σε ελεύθερη μετάφραση όπως το αποκαλούν οι Αμερικανοί  είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αισθητήρων που λειτουργεί σαν αυτοδιαχειριζόμενο πλέγμα αφανούς παρακολούθησης στρατιωτικών βάσεων, συνόρων, περιοχών, ακτών κλπ.

Αλλά το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των μικροσκοπικών αυτών αισθητήρων είναι ότι αυτοδιορθώνονται, αυτοφορτίζονται και .. αυτοοργανώνονται! Η έξυπνη, προηγμένη τεχνολογία τους μπορεί να κατευθύνει μια κάμερα ή ένα drone να ερευνήσει συγκεκριμένη περιοχή. Ένας τέτοιος αισθητήρας μπορεί να χωρέσει στην παλάμη ενός χεριού.

Με μικροσκοπικά πάνελ που διαθέτει αυτοφορτίζεται με τον ήλιο και δεν χρειάζεται αλλαγή μπαταριών. Η εξωτερική του όψη μπορεί να λάβει όποια μορφή επιθυμεί ο χρήστης, για να ταιριάζει στο περιβάλλον που θα εγκατασταθεί. Ακόμη και με τη μορφή μιας πέτρας, που είναι πολύ δύσκολο ν’ ανιχνευθεί σε πετρώδες έδαφος. Καταλαβαίνετε πιστεύω, την μεγάλη χρησιμότητα και την ποικιλία εφαρμογών που μπορεί να έχει ένα τέτοιο σύστημα στη διεξαγωγή ειδικών επιχειρήσεων.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *