ΣΟΚ: Η τουρκία θα κάνει εισβολή στην Συρία με την πλάτη των αμερικάνων

 

 

Οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν για το θέατρο της φρίκης στην Συρία είναι άκρως ανησυχητικές. Όλα δείχνουν πως ο Ταγίπ Ερτογάν έχει ήδη συμφωνήσει στην πρόσφατη συνομιλία του με τον αμερικανό Πρόεδρο σε μια κοινή δράση  για  κοινή αμερικανοτουρκική εισβολή στην Συρία.

Οι αεροπορικές επιδρομές (με δεδομένη και την αμερικανική  μοίρα, 6 αμερικανικά F-15C, που βρίσκεται ήδη στο  Ιντσιρλίκ, υποστηριζόμενη από τη τουρκική αεροπορία) και με τον τουρκικό στρατό πανέτοιμο να εισβάλει στο Συριακό έδαφος  οι αμερικανοτουρκικές δυνάμεις θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια ζώνη ασφαλείας μέσα στο συριακό έδαφος. 
Ήδη τις τελευταίες μέρες ο τουρκικός στρατός έχει τεθεί σε επιφυλακή και είναι έτοιμος να επιχειρήσει σε συνεργασία με την συριακή αντιπολίτευση, και με τους άριστα εκπαιδευμένους στον ανταρτοπόλεμο τουρκόφωνους  της Συρίας. 
Σήμερα ο Πρόεδρος της Τουρκίας ουσιαστικά προανήγγειλε το γεγονός μιλώντας στην συνάντησή του με τους επικεφαλής του  Επιχειρηματικού Συμβουλίου των  Εξωτερικών Σχέσεων Οικονομικών (DEİK) και πρεσβευτές από χώρες της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ .  
Απ ότι φαίνεται η ύστατη ώρα πλησιάζει και σε αυτό το θέατρο του παραλόγου ο κόσμος θα βιώσει έναν τρίτο μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο με άγνωστες συνέπειες.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *