Ερντογάν: Θα σας στείλω πεσκέσι 3 εκ πρόσφυγες αν δεν μου κάνετε τα κέφια!

 

 

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν με στρατηγικό ‘’όπλο‘’ τα 3.000.000 προσφύγων από την Συρία ‘’προειδοποιεί‘ τους ηγέτες των G20, για τις επιπτώσεις στις οικονομίες των χωρών τους , εάν δεν πάρει ‘’Μπαχτσίς‘’ είτε σε χρήμα , είτε σε αποδοχή διαφόρων ‘’απαιτήσεων‘’.

Η Τουρκία με μακρά παράδοση στην διπλωματία , ‘’χρησιμοποιεί‘‘ τα εκατομμύρια των προσφύγων στο έδαφος της ως ‘‘ βαλλιστικό πύραυλο‘‘ μακρού βεληνεκούς, εναντίον όποιου δεν της υλοποιήσει τα χατίρια.
Μαζί με τα οικονομικά θέματα, η κρίση των προσφύγων αναμένεται να περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη της συνόδου κορυφής των ηγετών της G20. O Ερντογάν αναμένεται να προειδοποιήσει για επιπλέον 3 εκατομμύρια προσφύγων από την Συρία, αναφέρει ο τουρκικός τύπος.
Επίσης ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Ιάπωνα και τον Έλληνα πρωθυπουργό πριν από τη σύνοδο κορυφής των G20 στην Αττάλεια. Ο Νταβούτογλου θα συζητήσει τις δυνατότητες συνεργασίας με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, αλλά και αμέσως μετά τη σύνοδο κορυφής της G20, ενώ θα φιλοξενήσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό ο Αλέξη Τσίπρα. Ο Κύριος Τσίπρας ο οποίος επισκέπτεται την Τουρκία ως πρωθυπουργός για πρώτη φορά, θα υποβάλει προτάσεις για τον ενεργό συντονισμό στην αντιμετώπιση της κρίσης των προσφύγων, τονίζει το δημοσίευμα .Προφανώς οι Τούρκοι θα του κάνουν λόγο για ¨κοινές περιπολίες‘’ στο Αιγαίο διότι τα σχέδια τους και οι επιδιώξεις τους δεν αλλάζουν ο κόσμος να ‘‘χαλάσει‘‘.
Μόλις δύο μέρες έμειναν πριν την έναρξη της συνόδου κορυφής των G20, και περατώθηκαν οι συναντήσεις μεταξύ των αξιωματούχων του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Εσωτερικών, του τουρκικού Γενικού Επιτελείου και της Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ) για να συζητήσουν τα σενάρια για την επιδεινούμενη κρίση στη Συρία. Τα συμπεράσματα από τις συζητήσεις έχουν παρουσιαστεί στον πρόεδρο Ερντογάν . O Τούρκος Πρόεδρος θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, τon Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και διάφορους άλλους Ευρωπαίους Προέδρους για να συζητήσουν πιθανές λύσεις για την σύγκρουση στη Συρία.
‘‘Ως γείτονας της Συρίας, η Τουρκία ανησυχεί ότι περίπου 2 εκατομμύρια περισσότεροι μετανάστες θα έρθουν στην Τουρκία, εκτός από εκείνους που είναι ήδη εδώ, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά 4.000.000 Σύροι μετανάστες θα ‘‘κυκλοφορούν ‘‘ εντός της Τουρκίας, αναφέρει η εφημερίδα sabah.
Ο Πρόεδρος Ερντογάν θα υπογραμμίσει ότι αυτό είναι πέρα από την ικανότητα της Τουρκίας να φιλοξενήσει επιπλέον μετανάστες. Επιπλέον, περίπου 1 εκατομμύριο Σύροι θα ‘‘κατευθυνθούν‘‘ προς την Ευρώπη με την κατάσταση στην ΕΕ να επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο, καταλήγει η τουρκική εφημερίδα .
Δηλαδή οι Τούρκοι δημοσιοποιούν το ακριβή αριθμό που θα στείλουν στην ΕΕ, εάν δεν τους ικανοποιήσουν τα ‘’χατίρια‘‘ ,οι Βρυξέλλες (Γερμανία ) ή η Ρωσία . Πρόκειται για ωμή απειλή, τέλεια στοχευμένη σε μια σύνοδο κορυφής των G20, με σκοπό η Άγκυρα να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα. Μιλάμε για μαθήματα στρατιωτικο-πολιτικής διπλωματίας σε όλον τον κόσμο.
Μάλιστα στην λίστα των ‘’προαπαιτούμενων‘‘ προς την ΕΕ οι Τούρκοι πρόσθεσαν την οργάνωση του Γκιουλέν, το ΡΚΚ, το Αιγαίο , την σύνδεση ΕΕ και Τουρκίας, και ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ, σε σχέση με την Κύπρο!!!!
Επίσης ο Πρόεδρος Ερντογάν θα τονίσει στους ηγέτες του κόσμου για την Κουρδική οργάνωση PYD στην Συρία, ότι τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδο δυτικά του ποταμού Ευφράτη , διότι αυτό αποτελεί κόκκινη γραμμή για την Τουρκία.
Ο ίδιος θα παρουσιάσει επίσης προτάσεις της Τουρκίας σχετικά με μια ζώνη όπου δεν θα υπάρχουν οι μαχητές του ISIS στην βόρεια Συρία με σκοπό να δημιουργήσει η Άγκυρα τον τουρκικό θύλακα με πιόνι τους Τουρκμένους που ζουν στην Συρία. Βέβαια η Μόσχα δεν πρόκειται να το δεχθεί αυτό σε καμία περίπτωση.
Η Τουρκία καθορίζει την ισορροπία μεταξύ των ανεπτυγμένων και των αναπτυσσόμενων χωρών, τονίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ.
Για το τέλος , η τελευταία ΑΠΑΙΤΗΣΗ της Τουρκίας αφορά το παγκόσμιο εμπόριο, απο το οποίο ΑΠΑΙΤΕΙ μεγαλύτερο κομμάτι από την ‘‘παγκόσμια πίτα‘’.
Το ότι το μέγεθος της Τουρκίας στο παγκόσμιο εμπόριο δεν μεγαλώνει λόγω των πολιτικών προστατευτισμού δεν είναι καλό, λένε οι ίδιοι. Μάλιστα ο Τούρκος ΥΠΟΙΚ τόνισε για το παγκόσμιο εμπόριο, ότι θα ζητήσει η Συμφωνία Διευκόλυνσης (ΠΟΕ) να τεθεί σε πράξη το συντομότερο δυνατόν.
Έτσι κάνουν τις δουλείες τους οι Οθωμανοί, Σελτζούκοι Τούρκοι ’ από το 1000 μχ, που έκαναν την εμφάνιση τους από τα βουνά Αλτάι της Κίνας , ερχόμενοι στην Μικρά Ασία. Εκβιάζοντας, καταστρέφοντας, υπονομεύοντας , σκοτώνοντας, καλοπιάνοντας , και έτσι επιβίωσαν έως σήμερα όπως ¨επιβίωσαν‘’.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *