Πολύ δυσαρεστημένος ο Σαββίδης για την εικόνα του ΠΑΟΚ με βάση το μπάτζετ

 

 

Δηλώσεις με ενδιαφέρον έκανε μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας, στην κάμερα της ΕΡΤ 3 ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, εμφανώς ανικανοποίητος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην διοικητική ανασυγκρότηση με την προσθήκη των Νίκου Βεζυρτζή και Γιώργου Κούδα. Επίσης, σχολίασε με νόημα το ύψος του εφετινού μπάτζετ, τις επιλογές παικτών, τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη, αλλά και το περιστατικό με τον Μπερμπάτοφ.

– Για τη συνεργασία με τον Νίκο Βεζυρτζή: «Όταν έχω αντίληψη πως κάτι πρέπει να προχωρήσει, προχωρώ και περιμένω το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα δείξει αν η οποιαδήποτε απόφαση είναι σωστή. Εγώ έχω εξηγήσει την θέση μου. Η αποχώρηση του Τζανδάρη, ο οποίος μεγάλωσε στις ακαδημίες μας και μου είπε πως δεν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, ήταν ένα σήμα και ένα καμπανάκι για μένα. Μου δείχνει πως κάτι κάνουμε λάθος με τα παιδιά μας. Γι’ αυτό θέλω να διαμορφώσω το DNA του ΠΑΟΚ. Μπορεί να φεύγουν παίκτες από τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι να λένε πως δεν θέλουν να μένουν στην οικογένειά μας».

– Για τον Γιώργο Κούδα: «Στην ομάδα θα είναι και ο Κούδας, μίλησα μαζί του».

– Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τέτοια κατάσταση υπήρχε και υπάρχει. Αντιλαμβάνομαι πως μέχρι να φτάσω τον πάτο, πρέπει να ξοδέψω ένα ποσό που δεν θέλω να ανακοινώσω. Άνθρωποι που σκέφτονταν πως θα έδινα 10-15 εκ. για να διαμορφώσω αυτό το θεμέλιο, έκαναν λάθος. Μέχρι και σήμερα για την εξασφάλιση του θεμελίου, το μπάτζετ που είχα στο μυαλό μου ακόμη δεν έχει ξοδευτεί.

Δεν διαβάζομαι εύκολα. Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν ανάγκη να σκαρφίζονται πράγματα για να γράφουν. Γράφετε λες και μπορείτε να διαβάζετε την σκέψη μου. Μερικές φορές σκέφτομαι πως ήρθα στον ΠΑΟΚ και οι δημοσιογράφοι έχουν δουλειά. Αφαιρείτε έτσι την εμπιστοσύνη από τον κόσμο.

Ο ΠΑΟΚ είναι ανοιχτή ομάδα και μπορείτε να παίρνετε πληροφορίες από την ΠΑΕ που είναι αληθινές και πραγματικές. Κάποια στιγμή ήμουν στη Μόσχα για διαπραγματεύσεις, μου τηλεφωνεί ένας και μου λέει αν μπορεί να με δει.

Τον ρώτησα αν είναι στη Μόσχα και μου είπε όχι και πως νόμιζε πως ήμουν στη Θεσσαλονίκη, γιατί το έγραφαν οι εφημερίδες.

Αυτά είναι λάθος. Έχουμε πολλά προβλήματα και εμείς και οι φίλαθλοι επιθυμούμε θετικά αποτελέσματα. Μια μεγάλη ομάδα δεν χτίζεται μόνο με τη νίκη».

– Για το θέμα του Μπερμπάτοφ: «Δεν έχω συναντηθεί με τον Μπερμπάτοφ. Πρέπει να δούμε τον λόγο που έγινε αυτό. Δεν δέχομαι τέτοια συμπεριφορά, ακόμη κι αν είναι ο Μπερμπάτοφ. Θα έρχονται και θα φεύγουν παίκτες σαν τον Μπερμπάτοφ. Αν δεν το κάνω αυτό, γατί ήρθα εδώ;».

– Για το αν φέρει ανάλογο παίκτη σαν τον Μπερμπάτοφ τον χειμώνα: «Θα δούμε… Έχουν αλλάξει λίγο οι στόχοι. Είχα την εντύπωση πως θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Γι’ αυτό πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι στόχοι μας.

Ο δικός μας προϋπολογισμός είναι πιο ψηλός από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Δεν είμαι πεπεισμένος ότι το μπάτζετ του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας, ίσως λίγο παραπάνω ναι».

Τέλος, έδειξε ενοχλημένος από την πρόσκαιρη διακοπή του αγώνα λόγω ρίψης κροτίδων από την κερκίδα: «Δεν μπορείς να αγαπάς την ομάδα και την ΠΑΕ μόνο όταν όλα είναι καλά. Αυτά τα μικροέκτροπα από την κερκίδα μου φαίνονται παράλογα».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *