Σάλος! Ερωτικές περιπτύξεις καλόγερου μέσα στο κελί

 

 

Τα όργια ενός καλόγερου μέσα στο κελί του σε μονή της Κρήτης με τον «τρελό» του χωριού έχουν προκαλέσει αναστάτωση, αφού ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ των δύο ανδρών φέρεται ότι καταγράφηκαν με κινητό τηλέφωνο και το σεξ βίντεο διέρρευσε αστραπιαία!

Ο 60χρονος μοναχός σύμφωνα με τις πληροφορίες συνευρέθηκε ερωτικά με έναν 40χρονο μέσα στο μοναστήρι όπου ασκήτευε. Ο νεαρότερος άνδρας κατά τις ίδιες πηγές είναι γνωστός στους ντόπιους για τη μειωμένη αντίληψή του. Το περιστατικό, που έγινε πριν από λίγες ημέρες και έχει προκαλέσει σάλο στην περιοχή, συνέβη όταν ο καλόγερος ζήτησε από τον 40χρονο να έχουν σεξουαλική επαφή, δίνοντας βάση στην εχεμύθειά του.

Ενδεχομένως νομίζοντας ότι η πράξη του αυτή δεν θα περνούσε τους τοίχους του κελιού του, επιδόθηκε στο όργιο με τον ευκαιριακό παρτενέρ του, χωρίς να φαντάζεται ότι εκείνος είχε τοποθετήσει κρυφά το κινητό του με την κάμερα ανοικτή! Η νύχτα προχώρησε δίχως να καταλάβει κανείς από τον περιβάλλοντα χώρο ότι εντός των τειχών του μοναστηριού βρίσκονταν σε εξέλιξη τα όργια και ο μοχανός αποχαιρέτησε τον 40χρονο, ήσυχος ότι όλα πήγαν καλά.

Οπως αποδείχθηκε, όμως,έκανε ένα τεράστιο λάθος, αφού ο «παρτενέρ» του είχε βιντεοσκοπήσει τις ερωτικές περιπτύξεις με τον μοναχό, δίχως ο τελευταίος να καταλάβει το παραμικρό και φέρεται ότι διέρρευσε το υλικό στο χωριό την ίδια ημέρα! Το κουτσομπολιό που επακολούθησε δεν είχε προηγούμενο και ο καλόγερος έφτασε στο σημείο να παρακαλεί να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί!

Μην μπορώντας να αντικρίσει κανέναν, πόσω μάλλον τους υπόλοιπους μοναχούς που ασκητεύουν στη μονή, αναγκάστηκε να εξαφανιστεί από το χωριό. Ο 60χρονος φέρεται ότι βρήκε «καταφύγιο» σε άλλη μονή της Κρήτης, ενώ σύμφωνα με το ekriti.gr η οικεία Μητρόπολη έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες και το εν λόγω πρόσωπο πιθανώς να βρεθεί ενώπιον του Επισκοπικού Δικαστηρίου ενώ απειλείται με την ποινή της καθαίρεσης.

πηγή: Espresso

 

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *