Ρωσικό ενδιαφέρον για τον ΟΛΘ

 

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον» τόνισε ότι παρουσιάζουν οι εγκαταστάσεις του Λιμένα Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μαξίμ Σοκόλοφ, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη, στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας – Ρωσίας 2016. Τον Ρώσο υπουργό Μεταφορών, υποδέχτηκαν στο κτίριο διοίκησης του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης και το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Δημήτρης Μακρής, παρουσίασε στον Ρώσο υπουργό Μεταφορών το λιμένα και το επενδυτικό πλάνο που έχει εγκριθεί από τη διοίκησή του. Κατά την ξενάγηση του Μαξίμ Σοκόλοφ στις εγκαταστάσεις του λιμένα, ο Δημήτρης Μακρής υπογράμμισε μεταξύ άλλων τις δυνατότητες στον τομέα της κρουαζιέρας και ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών ανταποκρίθηκε θετικά στην προοπτική ανάπτυξης της κρουαζιέρας από τους λιμένες της Μαύρης Θάλασσας προς τη Θεσσαλονίκη, με Ρώσους τουρίστες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΟΛΘ ΑΕ.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, ο Μ. Σοκόλοφ είχε δηλώσει «είναι πολύ σημαντικό που φέτος, στο Έτος Ρωσίας – Ελλάδας, έχουμε δείγματα αποκατάστασης της τουριστικής κίνησης από τη Ρωσία προς την Ελλάδα». Υπογραμμίζεται ότι τον Ρώσο υπουργό συνόδευε ο πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα Αντρέι Μ. Μασλόφ.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *