Κουιζ – Δώρο Βιπ

[ays_quiz id=”16″]

[ays_quiz_leaderboard id=”16″ from=”Ymd H:i:s” to=”Ymd H:i:s”]

Νίκησε στο κουιζ και πάρε δώρο ενα κουπονι αξίας 50.00 ευρώ.Εάν νικήσεις θα σου εμφανιστει το κουμπι για να αποθηκεύσεις στο κινητο η τον υπολογιστή το πιστοποιητικό που περιέχει το κουπονι.Το κουπονι είναι ο κωδικός που μπορεις να χρησιμοποιήσεις και να γίνεις αυτόματα Vip στο Pame chat.

Το κουπόνι θα σου σταλεί αμέσως και στο email  σου, γι αυτο φρόντισε να βάλεις κάποιο έγκυρο email.

To κουιζ περιέχει πολλά κουπόνια. Πάρε κι εσυ ένα η περισσότερα . Κάθε φορά που θα καταφέρνεις να περνάς το κουιζ θα λαμβάνεις και ενα κουπόνι σαν ανταμοιβή.Το κουπόνι μπορείτε να το εξαργυρώσετε οποτε εσείς το θελήσετε.Δεν εχει ημερομηνία ληξης.Το κουπόνι θα λήξει, μόλις το χρησιμοποιήσετε.Επίσης μπορείτε να το δωρίσετε αν θέλετε σε κάποιον άλλο.

Δείτε στην φωτογραφία πόσο ευκολα μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι

Σε αυτό το κουτί εισάγετε τον κωδικό του κουπονιού που εχετε κερδίσει, και μόλις το εισάγετε ο λογαριασμός σας θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε Vip.


Συχνή ερώτηση: Μπορώ να κάνω πολλές νίκες και να πάρω πολλά κουπόνια;

Απάντηση: Δεν υπάρχει περιορισμός.Μπορείς να κερδίσεις όσα κουπόνια θέλεις, και να τα χρησιμοποιήσεις είτε για να ανανεώνεις το Vip σου, αλλά αν επιθυμείς μπορείς να τα κάνεις και δώρο σε άλλους.


Συχνή ερώτηση: Εγω είμαι ήδη Vip στο Pame chat.Μπορώ να παίξω;

Απάντηση: Φυσικά και μπορείς να παίξεις! Και το κουπόνι η τα κουπόνια που θα κερδίσεις, μπορείς να τα κρατήσεις για να ανανεώσεις την συνδρομή σου όταν λήξει, η αν θέλεις μπορείς να κάνεις δώρο το κουπόνι σε κάποιον φίλο η φίλη σου μέσα στο τσατ.


 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →