Προς το παρόν μένει ο Αναστασίου στον Παναθηναικό

Το σίριαλ προπονητή στον Παναθηναϊκό τελειώνει, τουλάχιστον προς το παρόν. Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει να απολαμβάνει τη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου. Οχι πως δεν του αναγνωρίζονται σημαντικότατες ευθύνες για την τραγική αγωνιστική εικόνα, αλλά τουλάχιστον για την ώρα έχει το άλλοθι… των άλλων. Βλέπετε, στον Παναθηναϊκό δεν τα ρίχνουν όλα στον προπονητή, ξέρουν ότι υπάρχουν παντού ευθύνες και εκεί ακριβώς θέλουν να σταθούν. Κι αυτό χρειάζεται χρόνο, άρα η όποια απόφαση για τον Αναστασίου δεν πρόκειται να παρθεί “εν θερμώ”.

Οπερ σημαίνει πως υπάρχει στήριξη. Μέχρι νεωτέρας. Το θέμα είναι αν η στήριξη θα έχει βάθος χρόνου ή πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε με ημερομηνία λήξης μέχρι να κάτσει η σκόνη και να γίνει το “ταμείο” με πιο καθαρό μυαλό.

Συζήτηση για τη γενικότερη κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά και το νέο στραβοπάτημα (αυτή τη φορά στη Ν. Σμύρνη) έγινε. Με όλους παρόντες. Βγήκαν κάποια συμπεράσματα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει στήριξη στον Γιάννη Αναστασίου. Και βλέπουμε…

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *