Πρέπει να παραλάβουμε την κάρτα του πολίτη η οχι;

 

 

Προέκυψε και πάλιν εσχάτως, το θέμα της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, έπειτα από την συνάντηση που είχε (στις 5/10/15) ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής  Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ της ΠΙΣΤΕΩΣ και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο (και τους συν αυτώ) ο οποίος και προφανώς (όπως και για πολλά άλλα) έδωσε το «πράσινο φώς» για την έκδοσή της.

Επειδή λοιπόν, έχει δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος, ανησυχία και ταραχή, σε πολλούς πιστούς, σχετικά με την υπό έκδοση της ηλεκτρονικής αυτής «Κάρτας του Πολίτη»,  μέσα στους επόμενους μήνες και επειδή γενώμεθα αποδέκτες πολλών και διαφόρων μηνυμάτων, ενημερώνουμε για άλλη μία ακόμη φορά, όλους τους ενδιαφερομένους για τις ταπεινές μας θέσεις, γύρω από το θέμα αυτό.

 

Βέβαια το θέμα αυτό, ως γνωστόν, δεν είναι πρόσφατο, αλλά παλαιό. Έχει ξεκινήσει από την δεκαετία ακόμη του ΄80. Παρόλα αυτά, με την βοήθεια του Θεού, τόσα χρόνια δεν το είχαν καταφέρει.

Φαίνεται όμως και ΠΙΣΤΕΥΩ, ότι τώρα  ΗΛΘΕΝ πλέον η ΩΡΑ, για να το εφαρμόσουν, αφού ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ… και οι πάντες έχουν ΠΡΟΔΟΣΕΙ ή έχουν σιγήσει…

 

Εμείς βέβαια, συν Θεώ, κάναμε ότι μπορούσαμε όλα αυτά τα χρόνια με πολλούς και διαφόρους τρόπους, όπως μέσα από περιοδικά, έντυπα, ομιλίες, εκπομπές, διαμαρτυρίες, συγκεντρώσεις, και άλλα πολλά για να ενημερώσουμε και να βοηθήσουμε, το κατά δύναμιν, όλους τους πιστούς και όχι μόνον. Δυστυχώς, οι περισσότεροι όχι μόνον δεν άκουσαν και δεν αντελήφθησαν την πραγματικότητα, αλλά μας πολέμησαν ποικιλοτρόπως.

Δεν πειράζει… Νάναι καλά… Εμείς κάναμε το καθήκον μας και ο Θεός είναι μεγάλος…

 

Τώρα λοιπόν, τι θα κάνουν όλοι αυτοί και πώς θα αντιδράσουν σε όσα ακόμα πιο ΦΟΒΕΡΑ και ΤΡΟΜΕΡΑ έρχονται;…

Πώς θα μπορέσει ΚΑΝΕΙΣ να τους σταματήσει;

Μια φωτιά σβήνεται όταν είναι στην αρχή και δεν έχει εξαπλωθεί. Όταν εξαπλωθεί παντού και κατακαύσει τα πάντα, δεν σβήνεται, όσο και να προσπαθεί κανείς και όσο και να το θέλει…

 

Δυστυχώς! Τώρα είναι πλέον πάρα πολύ αργά και το μόνο που εύχομαι είναι ο Θεός να μας λυπηθεί και βοηθήσει όλους! ΑΜΗΝ!

 

Ας δούμε λοιπόν τι γράφαμε και για το θέμα αυτό πριν πολλά χρόνια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

 

Η Κάρτα αυτή σύμφωνα με δημοσιεύματα και αναφορές της Κυβερνήσεως «θα έχει σχήμα πιστωτικής, θα περιέχει ένα «έξυπνο» τσιπ στο οποίο θα ενσωματωθούν ο αριθμός δημοτολογίου κάθε πολίτη, το Α.Φ.Μ., ο Α.Μ.Κ.Α., καθώς και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στη μία όψη της κάρτας θα υπάρχει φωτογραφία του κατόχου, καθώς και δακτυλικό αποτύπωμα.
Γράφει σχετικά η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ»:

 

«Αρμόδια στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρουν στο «Έθνος» ότι η «Κάρτα του Πολίτη» θα αποτελέσει «διαβατήριο» στον ψηφιακό κόσμο. Όπως προβλέπεται, με την εισαγωγή του σειριακού αριθμού και του κωδικού πρόσβασης που θα τη συνοδεύει, θα επιτρέπεται στον πολίτη, μέσω Διαδικτύου, η πρόσβαση στον ιατρικό του φάκελλο, στα στοιχεία που αφορούν την περιουσία του, κτλ.

Στόχος της κυβερνητικής εξαγγελίας είναι η δημιουργία μίας Κάρτας η οποία να χρησιμοποιείται για όλες τις δυνητικές χρήσεις (ως κάρτα δημότη, ως κάρτα ασφαλισμένου, ως κάρτα αγρότη, ως κάρτα ασθενούς, ως κάρτα μετανάστη, ως κάρτα νέου κ.λπ.).

Για να επιτευχθεί ο στόχος, ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε από τους αρμόδιους υπουργούς, καθώς και από τους γενικούς και ειδικούς γραμματείς που συμμετείχαν να επισπευσθούν οι απαραίτητες προεργασίες.

Μέχρι δε και το τέλος του έτους θα ξεκινήσει η λειτουργία αρμόδιων επιτροπών οι οποίες θα εξετάσουν:

-τη διαλειτουργικότητα των εθνικών μητρώων στοιχείων πολιτών,

-τη δημιουργία του κατάλληλου νομικού πλαισίου,

-τη δημιουργία και ετοιμότητα των απαραίτητων υποστηρικτικών υποδομών,

-την επιλογή τεχνικών προδιαγραφών που θα είναι σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε να εξασφαλίζεται η διαλειτουργικότητα της κάρτας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (διακήρυξη Υπουργών για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση).

Η έκδοση της κάρτας θα γίνει σε δύο φάσεις. Στην πρώτη θα εκδοθεί για πολίτες άνω των 18 ετών και στη δεύτερη φάση για τις ηλικίες 12 έως 18 ετών. Κατά προτεραιότητα, στο πλαίσιο Κοινοτικού Κανονισμού θα εκδοθεί η Κάρτα του Μετανάστη, μέχρι τον Μάιο του 2011. Η προετοιμασία θα γίνει από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η έκδοση θα υλοποιηθεί στις υποδομές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Το κόστος έκδοσης κάθε κάρτας υπολογίζεται στα 5 ευρώ. Συνολικά η χρηματοδότηση για την «Κάρτα του Πολίτη» θα καλυφθεί από κοινοτικούς πόρους του ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα «Διοικητική Μεταρρύθμιση» και «Ψηφιακή Σύγκλιση».

(Νίκος Β. Τσίτσας, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ 23-04-10)

 

 

Βλέπουμε λοιπόν, ότι στην Κάρτα του πολίτη, θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, θα ενσωματωθούν Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α., εκλογικός αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία, η ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών, (λίγο αργότερα) αλλά και πολλά άλλα, ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται δήθεν παντού και χωρίς γραφειοκρατία.

Το θέμα βέβαια δεν ξεκίνησε σήμερα, όπως πολλοί νομίζουν η πιστεύουν, αλλά από την δεκαετία ακόμη του  80 όταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις  εψήφιζαν διάφορους σχετικούς Νόμους και Συνθήκες όπως: Τον Νόμον 1599/86 περί Νέων ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων. Τις Συνθήκες, Μάαστριχτ 7/2/92, Άμστερνταμ 2/10/97, και κυρίως την  ΣΕΝΓΚΕΝ στις 9-11/6/97,  και το νόμο 2472/97 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το Νόμο 3655/2008  με  τον οποίον καθιερώθηκε ο Α.Μ.Κ.Α. ως «δια βίου αριθμός» χωρίς τον οποίον ο πολίτης είναι αποκλεισμένος από την ζωή. Την κάρτα πελάτη και  την  ηλεκτρονική απογραφή των Δημοσίων υπαλλήλων και τέλος, εκτός άλλων πολλών, και  την ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη.

Όλα αυτά αποδεικνύουν, ότι επιχειρείται και γίνεται μία άνευ προηγουμένου συλλογή προσωπικών στοιχείων και δεδομένων μας, που συνοδεύεται από μία αριθμοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου, για να δημιουργήσουν και να έχουν ένα πλήρες προφίλ του κάθε πολίτη, πλήρως ελεγχομένου.  Αυτό φυσικά γίνεται δυνατόν και μέσω του ενσωματωμένου στην Κάρτα Πολίτη microchip και των δυνατοτήτων της τεχνολογίας για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των πολιτών.  Μέσω αυτού  όλα τα δεδομένα θα διαβιβάζονται, όχι μόνον στο Υπουργείο ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όχι μόνον σε διάφορες άλλες Δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες εντός της Πατρίδος μας, αλλά και στο υπέρ-κομπιούτερ των Βρυξελλών, το γιγαντιαίο «θηρίο», όπως το αποκαλεί χαϊδευτικά ο Dr Η. Eldeman, στο οποίο εδώ και πολλά χρόνια συγκεντρώνονται πυρετωδώς τα δεδομένα δισεκατομμυρίων ανθρώπων.  Έτσι, διαρκώς μεγαλώνει ο έλεγχος και η τυραννία της ανθρωπότητας οδηγώντας μας ξεκάθαρα σε μία άνευ προηγουμένου παγκόσμια ηλεκτρονική σκλαβιά και δικτατορία, που φυσικά επικεφαλής θα είναι, ποιός άλλος, από τον αναμενόμενον Αντίχριστον.

 

Απ’ όλα τα ανωτέρω, λοιπόν, αλλά και απ’ όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την «Κάρτα του Πολίτη», δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι η Κάρτα αυτή καταπατεί και παραβιάζει βάναυσα την ελευθερία μας, τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, καθώς και βασικές και θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματός μας. Θέτει δε γερά θεμέλια, για ένα σούπερ ηλεκτρονικό φακέλλωμα και πλήρη έλεγχο όλων των προσωπικών μας στοιχείων και δεδομένων. Όχι μόνον από αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, αλλά από τον οιονδήποτε.

Και φυσικά και μόνον γι’ αυτό θα πρέπει όχι μόνον να μην δεχθούμε να την παραλάβουμε, αλλά  και να αντιδράσουμε δυναμικά. Πολύ περισσότερο βέβαια για εμάς τους Χριστιανούς, εάν περιέχει η περιλαμβάνει και τον δυσσώνυμο αριθμό «666» του Αντιχρίστου -που είναι και το πιο πιθανό, αφού όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά συστήματα λειτουργούν, όχι τυχαία με κωδικό «666»- παραβιάζοντας έτσι και το θρησκευτικό μας συναίσθημα.

 

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο, το οποίο θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, γιατί δυστυχώς, πολλοί από όσους αντιδρούν και διαμαρτύρονται σήμερα, λένε και ισχυρίζονται πράγματα ανυπόστατα, τα οποία όχι μόνον δεν είναι ορθά και δεν ευσταθούν, ούτε και αποδεικνύονται, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν πολλά και μεγάλα κοινωνικά και ποιμαντικά προβλήματα με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Βγαίνουν λοιπόν, κάποιοι απ’ αυτούς,  και λένε ότι, όσοι  παραλάβουν την Κάρτα αυτή του Πολίτη, αρνούνται το βάπτισμά τους. Άλλοι, ότι κάνουν τον αρραβώνα του σφραγίσματος και τρόπον τινά προσφραγίζονται με το Χάραγμα του Αντιχρίστου. Άλλοι διαφωνούν λέγοντας ότι δεν είναι προσφράγισμα αλλά κατ’ευθείαν Σφράγισμα και Χάραγμα. Και άλλοι το ένα και άλλοι το άλλο, χωρίς φυσικά να απουσιάζουν και όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι, όλα αυτά δεν είναι τίποτε απολύτως, και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Αυτά όλα, όχι μόνον δεν ισχύουν, αλλά είναι και μεγάλη πλάνη και απάτη.

Όσοι δε τα λέγουν και τα υποστηρίζουν, όχι μόνον σφάλλουν, αλλά δείχνουν ότι δεν ξέρουν, ούτε τι λέγουν, ούτε τι πιστεύουν ή ότι έχουν άλλα συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Από που και ως που, αγαπητοί μου αδελφοί,  η παραλαβή της κάρτας αυτής, συνιστά  άρνηση, προσφράγισμα, ή χάραγμα;
Ποιός Άγιος της Εκκλησίας μας λέγει κάτι τέτοιο και πού; Πού το βρήκαν όλοι αυτοί; Πού το είδαν;  Πώς το αποδεικνύουν;

Δυστυχώς φαίνεται, για άλλη μία φορά ακόμη, ότι πράγματι φθάσαμε στο τέλος του κόσμου, αφού όχι μόνον οι λαϊκοί, αλλά ούτε και αυτοί ακόμη οι κληρικοί και πνευματικοί μπορούν να ξεχωρήσουν την αλήθεια από το ψέμμα, το φως από το σκότος, την δεξιά οδό από την αριστερά. Και ως γνωστόν, εάν κάποιος που είναι τυφλός και δεν βλέπει, προσπαθεί να οδηγήσει και άλλους, ένα είναι το  σίγουρο. Ότι θα πέσουν όλοι μαζί στον γκρεμό. «Τυφλός εάν τυφλόν οδηγεί αμφότεροι εις βόθυνον πεσούται»

 

 

Γιατί όμως συμβαίνει όλη αυτή η σύγχυση;

 

Προφανώς όλοι αυτοί, δεν έχουν καταλάβει ακόμη, τι είναι Χάραγμα και Σφράγισμα και τι όχι και γι’αυτό μπερδεύονται και λένε άλλοι το ένα και άλλοι το άλλο. Και βέβαια στο τέλος την νύφη την πληρώνουν οι πιστοί, που άλλα ακούν από τον ένα πνευματικό, άλλα από τον άλλο και δεν ξέρουν ποιόν να πιστέψουν και τι να κάνουν.

Σύγχυση πλήρης και στο θέμα αυτό. «Σημείο των Καιρών» και αυτό.

Βέβαια εδώ, στον λίγο χώρο που έχουμε, δεν μπορούμε φυσικά  να αναπτύξουμε όπως πρέπει και όσο θα θέλαμε το θέμα αυτό, γι’ αυτό και εκδώσαμε ένα μικρό βιβλίο για όλα αυτά τα τόσο σημαντικά θέματα με τίτλο: «Είναι ή Όχι Σφράγισμα η Κάρτα του Πολίτη; και γιατί;» προκειμένου όσοι θέλουν και ενδιαφέρονται, να ανατρέξουν, για να δουν αναλυτικά, όλα όσα έχουν σχέση, με όλα αυτά τα θέματα.

Εδώ, θα δούμε συνοπτικά, μόνον, ποιά είναι η Σφραγίδα-Χάραγμα του Αντιχρίστου και πότε σφραγιζώμαστε με αυτή.

 

 

Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης, στο βιβλίο της Αποκαλύψεως και στο ΙΓ’ Κεφάλαιον, μας περιγράφει ξεκάθαρα, ποιό θα είναι το Χάραγμα και η Σφραγίδα του Αντιχρίστου.

«Και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσουσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστιν, ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί, και ο αριθμός αυτού χξς ».

(Αποκ. ιγ’, 16-18)

Η σφραγίδα λοιπόν του Αντιχρίστου, θα είναι το όνομά του ή ο αριθμός του ονόματός του, το χξς’ δηλαδή το «666» και θα τοποθετηθεί στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.

 

Η  αποδοχή δε αυτού του Σφραγίσματος του Αντιχρίστου, για οποιοδήποτε λόγο, σημαίνει ότι προδίδουμε την Πίστη μας, αρνούμαστε τον Χριστό και συντασσόμεθα με τον Διάβολον και τον Αντίχριστον, σύμφωνα με όλους τους Αγίους μας.

Λέγει χαρακτηριστικά ο άγιος Ιππόλυτος:

«Η σφραγίδα του Αντιχρίστου θα είναι ο αριθμός χξς’-666 και θα τίθεται στο μέτωπο, ή στο δεξί χέρι».  Η σφραγίδα δε αυτή θα σημαίνει:

«Αρνούμαι τον ποιητήν του ουρανού και της γης αρνούμαι το άγιον βάπτισμά μου, αρνούμαι την λατρείαν μου και πιστεύω εσένα (τον Αντίχριστον) και συντάσσομαι μαζί σου…» (P.G. 10, 932 & ΒΕΠΕΣ 6,287)

Άρα λοιπόν, ουσιαστικά, Σφράγισμα είναι η ΑΡΝΗΣΗ της Πίστεως και του Χριστού μας και η σύνταξή μας με τον Διάβολον και τον Αντίχριστον.

 

Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται μια βασική προϋπόθεση, πολύ σημαντική και απαραίτητη.

Όπως γνωρίζουμε, όταν κάποιος προσέρχεται στο Μυστήριο του Βαπτίσματος, για να έλθει κοντά στον Θεόν, είναι απαραίτητο να προσέλθει από μόνος του, εκούσια, με την θέλησή του, συνειδητά. Ταυτόχρονα δε, πρέπει να δηλώσει, και πάλι εκούσια, ότι αποτάσσεται τον Διάβολο και όλα τα έργα του και συντάσσεται με τον Χριστόν. Τότε και μόνον τότε, ο ιερεύς τον Βαπτίζει και τον Σφραγίζει, ορατώς μεν με την σφραγίδα του Σταυρού και το  Άγιο Μύρο (λάδι),  αοράτως δε με την χάρη του Αγίου Πνεύματος.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Σφραγίδα του Αντιχρίστου.

Όταν κάποιος προσέρχεται κοντά στον Αντίχριστον είναι απαραίτητο να προσέλθει από μόνος του, εκούσια, με την θέλησή του, συνειδητά και να δηλώσει και πάλι εκούσια ότι αρνείται τον Θεό και την Πίστη του και συντάσσεται με τον Αντίχριστον. Τότε και μόνον τότε Σφραγίζεται, ορατώς μεν με την Σφραγίδα του Αντιχρίστου  το «666», αοράτως δε με την ενέργεια του Διαβόλου.

Σφραγίδα δίνει ο Θεός, για να κάνει δικό Του έναν άνθρωπο.

Σφραγίδα και ο Διάβολος με τον Αντίχριστον, για να κάνει και αυτός δικό του ένα άνθρωπο.

Εκούσια και συνειδητά πρέπει να συνταχθεί  κάποιος με τον Χριστό, απορρίπτοντας ταυτόχονα τον Διάβολον και τον Αντίχριστον, για να μπορεί να είναι πραγματικός δούλος του Χριστού.

Εκούσια και συνειδητά πρέπει να συνταχθεί  κάποιος με τον Διάβολον και τον Αντίχριστον απορρίπτοντας ταυτόχρονα τον Χριστό και την Πίστη του, για να μπορεί να είναι πραγματικός δούλος του Διαβόλου και του Αντιχρίστου.

 

Σφράγισμα λοιπόν, είναι ΜΟΝΟΝ η εκούσια και θεληματική παραλαβή της Σφραγίδας του Αντιχρίστου με το Χάραγμα του ονόματος ή του αριθμού αυτού «666» από τον άνθρωπο, στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, προκειμένου να μην διωχθεί και να έχει όποιοδηποτε όφελος μικρό ή μεγάλο στο κράτος του Αντιχρίστου.  Και με την προϋπόθεση βέβαια ότι πριν Σφραγιστεί, θα του ζητηθεί άμεσα ή έμμεσα, να αρνηθεί τον Χριστόν και την Πίστη μας, και να προσκυνήσει τον Αντίχριστον ως θεόν.

 

 

Έτερον, εκάτερον λοιπόν.

Άλλο δεν παίρνω την Κάρτα του Πολίτη και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική Κάρτα, είτε έχει επάνω της το «666» είτε όχι, επειδή όλα αυτά προλειαίνουν το έδαφος του Αντιχρίστου και των οργάνων του, προετοιμάζουν την έλευσή του και φέρνουν πιο κοντά τον ερχομό του, δημιουργώντας όλη την απαραίτητη και κατάλληλη υποδομή για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και κυριαρχία του και άλλο δεν παίρνω την Κάρτα του Πολίτη επειδή είναι άρνηση, ή  Σφράγισμα.

 

Να μην τα μπερδεύουμε λοιπόν τα πράγματα και να μην βλέπουμε παντού Σφραγίσματα και Χαράγματα ή το φάντασμα του «666» και τον Αντίχριστον και να νομίζουμε ότι, ο,τι δήποτε έχει επάνω του το «666», είναι  άρνηση, αρραβώνας, προσφράγισμα, ή σφράγισμα, δίδοντας έτσι αφορμή αφ’ ενός  μεν να μας κοροϊδεύουν και να μας χλευάζουν κάποιοι, αφ’ ετέρου να γινόμαστε αιτία να μην πιστεύουν την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα γύρω από τον Αντίχριστο και το «666» εξ αιτίας κάποιων υπερβολών και ανυπόστατων πραγμάτων, από κάποιους που δεν γνωρίζουν η σκόπιμα διαστρέφουν την πραγματικότητα για πολλούς και ευνόητους λόγους.

 

Τέλος, επειδή όλη αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και σύγχυση μαζί με την παραπληροφόρηση, που έχει υποστεί  η συντριπτική πλειοψηφία των Χριστιανών στις μέρες μας, εξ αιτίας όλων αυτών, μας προκαλεί μεγάλη απογοήτευση αλλά και ιερή αγανάκτηση,  αναγκαζώμαστε να γράψουμε κάποιες αλήθειες που σίγουρα δεν θα αρέσουν σε πολλούς.

Βέβαια, δεν αναφερόμαστε στα πλήρως ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. ή στους διαφόρους άθεους και εχθρούς της Πίστεώς μας. Απ’ αυτούς δεν περιμέναμε ούτε περιμένουμε τίποτε λίγοτερο και τίποτε περισσότερο απ’ ότι κάνουν. Παίζουν καλά το παιγνίδι τους.

Ο λόγος είναι για τους σύγχρονους πνευματικούς ταγούς  της Εκκλησίας μας, οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους αδιαφορούν συστηματικά, για όλα τα σημαντικά θέματα της Πίστεώς  μας και «κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου».

 

Κάποιοι λοιπόν απ’ αυτούς, ενώ μέχρι τώρα χλεύαζαν, οι ίδιοι, όλους αυτούς που μιλούσαν και έγραφαν, με μεγάλο προσωπικό κόστος, για όλα αυτά τα θέματα και διοργάνωναν πορείες, συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες και έκαναν πλείστες ομιλίες, τηλεοπτικές ή μη, από  διακαή και μόνο πόθο να ενημέρωσουν τους αδελφούς τους που  κλυδωνίζονταν μέσα στην αγωνία, την άγνοια, και την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΙΩΠΗ (!) των πνευματικών τους, για όλα τα εσχατολογικά θέματα που όμως δεν αναφέρονται σε ένα μακρινό μέλλον αλλά αντικατοπτρίζουν το σημερινό παρόν!

Ενώ ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν ενημερώσει το ποίμνιό τους για όλες αυτές τις ηλεκτρονικές κάρτες και την ηλεκτρονική σκλαβιά που ξεκίνησε, εδώ και πολλές δεκαετίες, ενώ ποτέ δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με τα εσχατολογικά  θέματα, για τον ερχομό του Αντιχρίστου, για τις θανάσιμες συνέπειες του σφραγίσματος με τον αριθμό «666» και γενικώτερα για το ότι βρισκόμαστε στα χρόνια του Αντιχρίστου, τώρα, οψίμως, όχι μόνο μιλάνε πλέον για το Σφράγισμα του Αντιχρίστου, αλλά έφτασαν στο άλλο άκρο και  βλέπουν σε κάθε κάρτα ή δημόσιο έγγραφό το Σφράγισμα ή το προσφράγισμα!

 

Το θέμα όμως, τώρα είναι το εξής.

Τώρα «ξύπνησαν» όλοι αυτοί; Τώρα το πήραν είδηση ότι έρχεται το Σφράγισμα του Αντιχρίστου, και το ηλεκτρονικό φακέλλωμα; Μετά από τόσες δεκαετίες που τους το λέγαμε και το φωνάζαμε;

Τώρα που έχει γίνει όλη η υποδομή και προετοιμασία του παγκοσμίου κράτους του Αντιχρίστου;

Τώρα που έχουν ψηφιστεί και κυρωθεί όλοι οι σχετικοί Νόμοι και Συνθήκες;

Τώρα που διέλυσαν, την Παιδεία, την Οικογένεια, την Πατρίδα, την Κοινωνία την Εκκλησία την Πίστη μας;

Τώρα που διέλυσαν τα πάντα και δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο;

Τώρα που έχουν τελειώσει όλα και απομένουν μόλις λίγα χρόνια μέχρι να μας παρουσιάσουν τον Αντίχριστον;

 

Τώρα ξύπνησαν όλοι αυτοί και ιδιαίτερα οι πνευματικοί ταγοί.

Τώρα δυστυχώς είναι πολύ αργά.

 

Έπρεπε τότε την δεκαετία του 80 και 90 να αντιδρούσαν και να διεμαρτύροντο σθεναρά.

Έπρεπε τότε να φωνάξουν και να αγωνιστούν με οποιοδήποτε κόστος.

Έπρεπε τότε να διαφωτίσουν και ενημερώσουν το ποίμνιό τους.

Έπρεπε τότε να κατέβουν και να αγωνιστούν μαζί με εμάς στους δρόμους και στα πεζοδρόμια.

Έπρεπε τότε να τρέξουν και να κάνουν όλα αυτά που κάνουν σήμερα, και πολύ περισσότερα ακόμη.  Μήπως όμως, έστω και τώρα θα κάνουν τίποτε τελικά η και πάλι θα μείνουν στα λόγια όπως πάντα; Ταπεινή μας άποψη είναι ότι θα μείνουν και πάλι στα λόγια και στα γραπτά, αφού όχι μόνον δεν κοστίζουν, αλλά και τους κάνουν στα μάτια των αφελών «ήρωες» και «αγωνιστές».

 

Όταν ακόμα ήταν αρχή, και η φωτιά που είχε ξεκινήσει ήταν εν τη γενέσει της, πολύ μικρή και αδύνατη, θα μπορούσαμε ίσως σε μεγάλο βαθμό, να την περιορίζαμε ή να την σβήναμε και να την σταματούσαμε. Τώρα η λαίλαπα και πυρκαγιά του Αντιχρίστου και όλων των οργάνων του έχει κατακαύσει πλέον τα πάντα.

Τώρα πλέον το ξαναλέμε είναι πολύ αργά.

 

 

Λυπόμαστε λοιπόν, πολύ αδελφοί μου, όχι γιατί αυτοί οι πνευματικοί μιλούν όψιμα, ενώ τόσα χρόνια αποκοίμιζαν το ποίμνιό τους ή έλεγαν μεν κάποια πράγματα μένοντας όμως μόνο στην  θεωρία.

Λυπόμαστε πολύ, όχι γιατί όλοι αυτοί μιλούν τώρα καθυστερημένα, ενώ τόσα χρόνια κατηγορούσαν και συκοφαντούσαν όλους όσους αγωνίζονταν, τότε που υπήρχε ακόμα το χρονικό περιθώριο για την ανατροπή ή την καθυστέρηση των σύγχρονων εξελίξεων προς την ηλεκτρονική σκλαβιά και το Σφράγισμα.

Αλλά, λυπόμαστε πολύ, γιατί ακόμη και τώρα που, υπερβολικά αργά, ομιλούν στα πνευματικοπαίδια τους γι’αυτά τα ζητήματα, δεν το κάνουν, ούτε τώρα, ΟΡΘΑ. Δηλαδή, φτάνουν στο άλλο άκρο, και τα άκρα όμως όπως μας λένε οι άγιοί μας,  είναι των δαιμόνων. Από κει που έλεγαν το ένα δεν πειράζει, το άλλο δεν είναι τίποτα, πάρτε το ένα δεν πειράζει, πάρτε το άλλο δεν είναι κακό, έφτασαν στην άλλη όχθη, να διακηρύττουν, αυθαίρετα, ότι όποιος πάρει τις παραπάνω κάρτες Σφραγίζεται, πράγμα φυσικά που δεν είναι αλήθεια.

 

Και το ακόμη πιο φοβερό, παραπλανητικό και οξύμορο (!!!) είναι ότι ενώ υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι άρνηση, προσφράγισμα, προπομπός του Σφραγίσματος ακόμη και Χάραγμα ταυτόχρονα να πιστεύουν και να ισχυρίζονται ότι ο Αντίχριστος δεν έχει έλθει ακόμη, ότι είναι πολύ μακριά ακόμη, ότι «ουδείς γνωρίζει» πότε θα γίνουν όλα αυτά  και πολλά άλλα τέτοια αστεία, τραγελαφικά και οξύμορα.

 

Ας αποφασίσουν τελικά όλοι αυτοί οι όψιμοι «αγωνιστές» «μπροστάρηδες» και «ομολογητές». Τι από όλα ισχύει. Έχει ξεκινήσει το Σφράγισμα η όχι; Έχει έλθει ο Αντίχριστος η όχι;

Γιατί εάν μεν ξεκίνησε το Σφράγισμα, τότε έχει έλθει και ο Αντίχριστος και πρέπει τελικά να το δεχθούν και να το ομολογήσουν. Εάν δε πάλι δεν έχει έρθει ακόμη ο Αντίχριστος, τότε δεν μπορεί να έχει ξεκινήσει το Σφράγισμα ή το προσφράγισμά του και προς τι όλος αυτός ο θόρυβος και το μπέρδεμα στους πιστούς. Και εάν όπως υποστηρίζουν είναι μακριά ή πολύ μακριά η έλευσή του και «ουδείς γνωρίζει», ποιός τότε Σφραγίζει τους πιστούς, ή με ποιόν αρραβωνιάζονται; Γίνεται κανένας αρραβώνας ή γάμος χωρίς τον γαμπρό;

 

Εύκολα λοιπόν κανείς αντιλαμβάνεται, ότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση σε όλους αυτούς και δεν γνωρίζουν «ούτε τι λένε ούτε περί τίνος διαβεβαιούνται».

Ο λόγος τους δεν στηρίζεται πραγματικά στα λόγια της Γραφής και των Αγίων Πατέρων, αλλά είναι προσωπικές απόψεις που στηρίζονται σε άγνοια, ιδιοτελή κίνητρα ή σε συγκεχυμένη σκέψη και πλάνη. Όποιο απ’αυτά και αν ισχύει, αλλοίμονο στις ψυχές που καθοδηγούν. Το χειρότερο δε, είναι πως όχι μόνο παραπληροφορούν τους ανθρώπους, αλλά και τους εμποδίζουν να δουν και να βρουν την αλήθεια, μέσα  από τις λιγοστές, ακόμη  φωνές που υπάρχουν και ομιλούν, συν Θεώ,  την γλώσσα της αληθείας.

 

Ο Θεός να μας φωτίζει και να μας ελεεί, γιατί η σύγχυση και η πλάνη όσο κοντεύουμε προς την δημόσια εμφάνιση του Αντιχρίστου, το 2012 με 2013, θα αυξάνεται και θα κυριαρχεί στο έπακρον, πλανώντας δυστυχώς, «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς».

 

 

 

Πηγή agioskosmas.gr

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *