Οι Ρώσοι το παραξήλωσαν! Αγιοποιούν τον Πούτιν

Επιστολή των ακτιβιστών αναφέρει ότι ζητούν την Αγιοποίηση του Πούτιν ενώ η εθνική επιτροπή έχει ήδη μεταφέρει το αίτημα στον Πατριάρχη Μόσχας. Μεγάλες διαστάσεις όμως έχει λάβει το θέμα μιας που έρχεται και μια δεύτερη επιστολή με μία πρόταση ώστε να επιταχυνθεί η Αγιοποίηση του Ρώσου ηγέτη.

«Και, τέλος, να μπει στη διαδικασία της λατρείας η επίσημη προσευχή» Ω Πούτιν!»
“Τα τελευταία στοιχεία της VTSIOM δείχνουν σαφώς ότι για το 90% του πληθυσμού της χώρας, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι ένα στήριγμα και ελπίδα σε αυτή τη ζωή και σχεδόν το 100% των Ορθόδοξων καθημερινά προσεύχονται γι ‘αυτόν. Δεν είναι μυστικό ότι τις Τιτάνιες δυνάμεις του για το καλό της πατρίδας τις λαμβάνει από τον Θεό!”, τονίζουν οι ακτιβιστές.
Συμπληρώνουν ότι, «Στην ώρα της επικίνδυνης σφοδρής επίθεσης της Δύσης στις πνευματικές αξίες μας και την οικονομική δύναμη του κράτους όλοι οι πατριώτες συσπειρώθηκαν γύρω από τον Πούτιν, πιστεύοντας στην καλή τύχη και το αήττητο του. Δια της εκκλησίας κινούμενος εθνικός ηγέτης υπερασπίζεται ηρωικά τους Ορθόδοξους στην Ουκρανία και τη Συρία»
Από τη μεριά της η Εθνική Επιτροπή απαντά: « Είναι υγιείς δυνάμεις της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα εκπληρώσουν την πνευματική εντολή του ρωσικού λαού» και ήδη το 2016 σε όλες τα Ορθόδοξες εκκλησίες θα αντηχούν προσευχές «για τον Πούτιν – τον σωτήρα της Ρωσίας».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *