Πάρκαρες παράνομα; Θα σου φασκιώσουν το αμάξι σου!

 

 

Με το σλόγκαν «Είμαι γάιδαρος. Παρκάρω όπου γουστάρω» έγιναν γνωστοί στη Θεσσαλονίκη οι Streetpanthers, μία ομάδα ακτιβιστών πεζών που υπερασπίζεται τα στοιχειώδη δικαιώματα των πεζών.Όπως αναφέρουν στο Facebook τους ετοιμάζουν εξόρμηση αυτό το Σάββατο στις 5/12 με σημείο συνάντησης τον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας στο ύψος οδού Αγίας Θεοδώρας στις 21:30. Μάλιστα, μία από τις ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι για την «τιμωρία» των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων είναι αυτή που βλέπεται στη φωτογραφία…

Στην οδό Εδέσσης έλαβε χώρα το εξής περιστατικό όπως έχει αναρτηθεί στο σάιτ των streetpanthers. «Μιλάμε για γαϊδούρια με μεγάλα αυτιά! Ανέβηκαν στα καινούρια πεζοδρόμια της οδού Εδέσσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πάρκαραν ανάμεσα στα κολονάκια, περνώντας πάνω από τις -ακόμη άδειες- δενδροδόχους και πατώντας τις μόλις τοποθετημένες μεταλλικές σχάρες, σπάζοντας κάποιες από αυτές.

Πετύχαμε έναν από τους οδηγούς και του είπαμε “θα σας κάνουμε αγωγή γι αυτό το παρκάρισμα”. Απάντηση “Τσόγλανε θα σου κάνω τη μούρη κιμά”. Προχωράμε σε αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας του πεζού, όσοι βρεθήκαμε εκεί σήμερα, σε κάθε ένα από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που βλέπετε.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *