ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ! Την ώρα που οι περισσότερες χώρες κλείνουν τα σύνορά τους, επιμένει στην άποψή της να μην κλείσουν τα σύνορα

 

 

Κάποιοι λένε ότι η Άγκελα Μέρκελ οραματίζεται μια νέα Γερμανική Ευρώπη, την οποία έχει σκοπό να δημιουργήσει εκμεταλλευόμενη την προσφυγική κρίση και το οικονομικό Ράιχ που έχει επιβάλλει στις χώρες του Νότου. Οι υποδουλωμένες και εξαθλιωμένες αυτές χώρες εκτελώντας πιστά τις εντολές την Καγκελαρίου, οδηγούνται σε Ισλαμοποίηση.Η ελληνική κυβέρνηση προχωράει ένα βήμα παρακάτω, καθώς την ώρα που οι περισσότερες χώρες κλείνουν τα σύνορά τους, επιμένει στην άποψή της να μην κλείσουν τα σύνορα. Επιπλέον δημιουργεί Τμήμα Ισλαμικών σπουδών στο Αριστοτέλειο.

Με τους μετανάστες να συρρέουν κατά χιλιάδες στην χώρα μας και την αδυναμία του κράτους να τους ελέγξει, η χώρα οδηγείται σε αφανισμό και μελλοντική Ισλαμοποίηση.
Η ελληνική κυβέρνηση παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας, χωρίς την παραμικρή αντίσταση.Και αντί να βοηθήσει τον λαό της, μιας και είναι πρώτη φορά αριστερά, κάνει ότι μπορεί για να τον εξαθλιώσει ακόμα πιο πολύ.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *