Τα σχέδια των παγκόσμιων ηγετών για την μείωση του αριθμού των κατοίκων του Πλανήτη και το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής

 

 

Με την ευκαιρία της συμφωνίας για την παγκόσμια κλιματική αλλαγή  η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι όπου  πολύ λίγα μάθαμε , και ακόμα πιο λίγα θα γίνουν γνωστά , τονίζεται από πολλούς ειδικούς ότι πρόκειται για ένα μεγάλο και τεράστιο ψέμα.Σύμφωνα με άρθρο μας: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!, υιοθετήθηκε η συμφωνία για την υπερθέρμανση του πλανήτη!, οι 195 χώρες που συμμετείχαν στη Διεθνή Διάσκεψη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο Παρίσι για την κλιματική αλλαγή υιοθέτησαν σήμερα μια ιστορική συμφωνία που στοχεύει στην αντιμετώπιση του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη.Η ουσία όμως είναι τι ακριβώς συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες από μια μικρή κλίκα ηγετών για την παγκόσμιο πληθυσμό και τι μέτρα αποφασίστηκαν.Σύμφωνα με σχετικό ρωσικό δημοσίευμα , έχει  εξαπλωθεί  τραγικά ανάμεσα στην παγκόσμια  ελίτ   του πλανήτη μας , η παρανοϊκή  πεποίθηση ότι η ανθρωπότητα είναι μια «αρρώστια » που καταστρέφει τον πλανήτη, ζητώντας επιτακτικά να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων.

Υπάρχουν συνεχείς αναφορές από τους κορυφαίους πολιτικούς που μιλάνε για την ανάγκη να μειωθεί ο  παγκόσμιος πληθυσμός, ο οποίος «ευθύνεται» για πολλά από τα κακά που υπάρχουν στην γη  .

Τα  καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου  έχουν ολόκληρα μαθήματα  «επιστημονικού  μαλθουσιανισμού», και στα οποία γίνεται λόγος  από «θερμούς» υποστηρικτές, για τον  έλεγχο  των γεννήσεων.

Ο ΟΗΕ δημοσιεύει ολόκληρα μνημόνια ελέγχου των γεννήσεων, ζητώντας παράλληλα  να νομιμοποιηθεί η ομοφυλοφιλία(Σύμφωνο συμβίωσης και στην Ελλάδα) , τα ναρκωτικά και η πορνεία,  ζητώντας ταυτόχρονα «να κλείσουν όλα τα ιατρικά και σωφρονιστικά ιδρύματα  για τους τοξικομανείς , να ακυρωθεί η υποχρεωτική εξέταση για τον ιό HIV, ακόμη και για τις ιερόδουλες».

Επίσης , υπερτονίζεται η «ελευθερία» της  πρόσβασης στην άμβλωση σε όλες τις χώρες, στην αντισύλληψη και σε άλλες υπηρεσίες που παραπέμπουν  δήθεν  στον περιβόητο  «οικογενειακό  προγραμματισμό».

Ποιοι είναι  όμως όλοι αυτοί οι άνθρωποι της παγκόσμιας ελίτ που με τόσο πάθος απαιτούν επισταμένα τον έλεγχο των γεννήσεων;

Κυρίως αυτοί κατέχουν υψηλές θέσεις και αξιώματα και έχουν σπουδάσει σχεδόν όλοι στα ίδια πανεπιστήμια .

Για παράδειγμα, ο πρίγκιπας Κάρολος, έκανε μια σημαντική ομιλία, κατά την οποία παραπονέθηκε για την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού του πλανήτη, λέγοντας : «Θα μπορούσα να είχα επιλέξει να ζώ στην  Μουμπάι, το Κάιρο ή Πόλη του Μεξικού, αλλά είναι πόλεις που ζουν πολλά εκατομμύρια άνθρωποι. Ο  παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Ετησίως έχει υπολογισθεί ότι αυξάνεται σε  αριθμό ατόμων,  ίσο με τον αριθμό όλου  του  πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό σημαίνει ότι σε 50 χρόνια ο  πλανήτη μας θα κατοικείται από περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια ανθρώπους», δήλωσε  ο ίδιος.

Πολλοί λοιπόν από αυτήν  την «παγκόσμια ελίτ» πιστεύουν ότι ένας αυξανόμενος παγκόσμιος πληθυσμός , αποτελεί το υπ “αριθμόν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Πολλοί από αυτούς επίσης είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο υπερπληθυσμός,  είναι  η κύρια αιτία της «κλιματικής αλλαγής», η οποία  καταστρέφει το περιβάλλον μας,  και απειλεί να μετατρέψει ολόκληρο τον πλανήτη σε μια γιγάντια παραγκούπολη, ειδικά στις  χώρες του τρίτου κόσμου.

Ταυτόχρονα, Ρώσοι  επιστήμονες όπως οι P.Kapitsa, A.Podlazov, A.D.Panov, A. Molchanov κ.ά., έχουν  δείξει πειστικά ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα σταθεροποιηθεί κοντά στα 11 δισ. κάτι το οποίο «σηκώνει» ο πλανήτης μας εφόσον γίνει ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων και της τροφής.

Αυτοί όμως που  ανήκουν σε μια  στενή  «τοκογλυφική πολιτική  ομάδα», και οι οποίοι έχουν πραγματική επιρροή και καταλαμβάνουν θέσεις επιρροής, μάχονται  πραγματικά για να εφαρμόσουν τα » βρώμικα΄» σχέδιά τους.

Παραθέτεται από το ρωσικό άρθρο ένα  απόσπασμα από ανοικτές πηγές, στο οποίο υπογραμμίζεται  με σαφήνεια  το τι ακριβώς αναφέρουν  «κεκλεισμένων των θυρών» αυτές  οι περιβόητες  παγκόσμιες πολιτικές λέσχες.

1) Περίληψη της Διεύθυνσης Πολιτικής του Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών, Μάρτιος 2009: «Τι πρέπει να γίνει για να επιταχυνθεί η μείωση της γονιμότητας στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες;»

2) Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της «Microsoft», «Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Ο πληθυσμός πλησιάζει  ταχύτατα τα 9 δισεκατομμύρια. Αν κάνουμε καλή δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, και στον τομέα της αναπαραγωγής , μπορεί να είμαστε σε θέση να μειώσουμε τα «νούμερα» αυτά κατά 10 – 15 της εκατό» .

3) John P. Holdren  επιστημονικός σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα: «Θα ήταν προτιμότερο να εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα για την στείρωση των γυναικών μετά τη γέννηση του δεύτερου ή τρίτου τους παιδιού, παρά να στειρώσουμε άνδρες».

4) Paul Ehrlich,  επιστημονική  σύμβουλος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ George W. Bush: « Κάθε άνθρωπος που γεννιέται σήμερα, αυξάνει την ανισορροπία στο περιβάλλον και στα συστήματα υποστήριξης της ζωής του πλανήτη».

5) Έκθεση του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας έναν κόσμο που αλλάζει: οι γυναίκες, ο πληθυσμός και το κλίμα».

6) Ντέιβιντ Ροκφέλερ: «Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη  μας γίνονται  συγκλονιστικά εμφανής».

7) Ζακ Κουστώ: «Για να σταθεροποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, πρέπει να καταστρέφουμε κάθε μέρα 350.000 ανθρώπους».

8) Ο ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων «CNN » Ted Turner (ο οποίος είναι επίσης μέλος της λεγόμενης «Καλής ομάδας», όπου, εκτός από αυτόν, περιλαμβάνει τον  Μπιλ Γκέιτς, τον Γουόρεν Μπάφετ, τον Νταίβιντ  Ροκφέλερ , τον Τζορτζ Σόρος,  τον Μάικλ Μπλούμπεργκ : «Κατάλληλος είναι ένας αριθμός γύρω στα   300.000.000 για τους άνδρες , αφού εξαφανιστεί το 95% από το σημερινό επίπεδο, κάτι που   θα ήταν ιδανικό για την επιβίωση στον πλανήτη μας ».

9) Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου: «Αν μπορούσα να  μετενσαρκωθώ, θα ήθελα να επιστρέψω στην γη ως ιός-δολοφόνος για την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού».

10) David Brower , ο πρώτος εκτελεστικός διευθυντής της δημόσιας περιβαλλοντικής οργάνωσης «Λέσχη» Sierra» : «Η αναπαραγωγική ηλικία [πρέπει να] συνιστά αξιόποινο έγκλημα κατά της κοινωνίας, εκτός εάν οι γονείς έχουν την άδεια της κυβέρνησης … Όλοι οι δυνητικοί γονείς [θα πρέπει να υποχρεωθούν  ]  να χρησιμοποιούν  αντισυλληπτικά χημικά, και η κυβέρνηση θα πρέπει να δίνει τα κατάλληλα αντίδοτα μόνο στους πολίτες που θα επιλεγούν  για να κάνουν παιδιά».

11) Η  ιδρυτής της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Οικογενειακού Προγραμματισμού, Margaret Sanger , «Η υψηλότερη εκδήλωση του ελέους που μπορεί να έχει η οικογένεια σε ένα από τα παιδιά της,  είναι να το σκοτώσει».

Εδώ παρατίθενται οι λεγόμενοι « Κατευθυντήριοι Λίθοι της πολιτείας της Τζώρτζια» που αποτελούν κόλαφο για την ανθρωπότητα.

Η δημιουργία του επιβλητικού αυτού κατασκευάσματος καλύπτεται από αρκετό μυστήριο. Κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου 1980, όπως αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα, δίπλα απ’ αυτό.

Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή του, αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή ένας άνθρωπος ονόματι R.C. Christian, όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα.

Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια ομάδα ατόμων που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα.

Το μήνυμα το οποίο είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:

Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.

Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

Την πνευματικότητα.

Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο το οποίο στην Ελλάδα ονομάζεται μνημόνια και τα οποία εμπεριέχουν σαφώς  άρθρα  και απαιτήσεις εντελώς άσχετες με τον οικονομικό τομέα.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *