Ο Τσίπρας θα ξαναπαίξει το χαρτί του Grexit για να γλιτώσει την οργή του λαού;

Σαν να μην πέρασε μια ημέρα, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ , διαβάζοντας τον ίδιο λόγο που του είχαν γράψει πέρυσι.

Αφού πρώτα ο ίδιος βύθισε στις αρχές του 2015 την οικονομία ξανά στην ύφεση, με την κατάσταση να κλιμακώνεται το περασμένο καλοκαίρι με απώλεια εκατοντάδων δισεκατομμύριων ευρώ & capital controls, αφού στη συνέχεια έφερε υπό την πίεση του χρόνου ένα μνημόνιο που εξ’ αρχής ήταν γνωστό ότι με την αριστερή λογική του οδηγεί ξανά στο αδιέξοδο, τώρα εμφανίζεται ξανά με «κόκκινες γραμμές» για να ρίξει την μπάλα για άλλη μια φορά στην κερκίδα.

Τι είπε λοιπόν ο Πρωθυπουργός της καταστροφής; Ότι πάλι θα αλλάξει την Ευρώπη, ότι πάλι τον πιέζουν και αυτός διαπραγματεύεται δήθεν σκληρά και αφήνει ξανά ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της ρήξης με την Ευρώπη.

Ο κύριος Τσίπρας, αντί να παραδεχθεί την αποτυχία του σε όλους τους τομείς που έχουν βυθίσει στην δυστυχία και τη μιζέρια τους Έλληνες και την Ελλάδα και φύγει νύχτα, φαίνεται πως θα επιχειρήσει να μας πάρει μαζί του όλους.

Δεν θα τον αφήσουμε να μας τελειώσει.

Πηγή neodimokratis.gr

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *