Ο αμίλητος Βούδας της Ραφήνας σε ειδύλλιο με τον Τσίπρα

 

 

Για στενή συνεργασία και «ειδύλλιο που καλά κρατεί» ανάμεσα στο Μαξίμου και τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, κάνουν λόγο κύκλοι στη Χαριλάου Τρικούπη.Αφορμή στάθηκε η σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τις εργοδοτικές οργανώσεις και την κατ’ αρχήν συμφωνία που επετεύχθη για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, αν και δεν τον αναφέρει, φωτογραφίζει τον Κώστα Καραμανλή αναφέροντας τα εξής: «Απορία προκαλεί ότι η Κυβέρνηση της «Αριστεράς» ξεκινά τη συζήτηση για την κοινωνική ασφάλιση με τον ΣΕΒ, τον ΣΕΤΕ και τις άλλες εργοδοτικές οργανώσεις. Και μάλιστα, διαρρέει, ότι Κυβέρνηση και εργοδότες συμφώνησαν την αύξηση εισφορών των εργαζομένων, ερήμην τους! Η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας δεν ήταν παρούσα. Οι εργαζόμενοι, οι αυταπασχολούμενοι και οι επιστήμονες ήταν απόντες. Άραγε ποιος είναι ο κουμπάρος της συμφωνίας; Το ειδύλλιο καλά κρατεί».

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη σημείωναν ότι τόσο ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης όσο και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον κ. Καραμανλή.

Παράλληλα συνέχιζαν τη σκέψη τους λέγοντας ότι τις επόμενες ημέρες επέρχεται συμφωνία και για το ΕΣΡ και τα νέα μέλη του ΔΣ που θα το απαρτίσουν πάλι με την …ενεργό συμμετοχή του πρώην Πρωθυπουργού και αυτό θα φανεί με τα πρόσωπα που θα προταθούν και θα συμφωνήσει η Ν.Δ.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *