Γιατί ο Μυροφορίδης συνεντευξιάστηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του Αρη;

Την προηγούμενη εβδομάδα σηκώθηκε μιά σκόνη στις τάξεις των αρειανών οπαδών,Αιτία είναι η συνέντευξη η τηλεφωνική πού έδωσε ο τεχνικός διευθυντής του Αρη ο Παύλος Μυροφορίδης.Έδωσε συνέντευξη στον μεγαλύτερο αντιαρειανό της Θεσσαλονίκης,τον Κώστα Ραπτόπουλο.Τώρα που η σκόνη έκατσε μπορούμε να αναλύσουμε το θέμα με ηρεμία!

 Το να δίνει ένας παράγοντας του Αρη συνέντευξη στον Ραπτόπουλο, είναι σαν να πάει ένας οπαδός του Αρη,με κασκόλ και σημαία του Αρη στην θύρα 4 στην τούμπα σε έναν αγώνα του παοκ.Το να δώσει ο τεχνικός διευθυντής του Αρη συνέντευξη στον Ραπτόπουλο,είναι σαν να πάει ένας ορθόδοξος ιερέας να κάνει κύρηγμα,σε μιά πλατεία με χιλιάδες τζιχαντιστές.

Κάτι ανάλογο έκανε και ο Παύλος Μυροφορίδης.Και τώρα να έρθουμε στο δια ταύθα.Εκανε καλά ο Μυροφορίδης; Με το μάτι ενός αγνού οπαδού του Αρη αυτό φαίνεται ως κάτι το τραγικό.Ο Μυροφορίδης όμως δεν είναι οπαδός! Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο μέσα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ορθά έπραξε ο Παύλος Μυροφορίδης αν θέλουμε να το δούμε με τα μάτια του ρεαλισμού.Ο Μυροφορίδης πρέπει να κρατάει τις ισοροπίες.Μπορούν να φανταστούν οι φίλοι του Αρη πόσο χειρότερο θα ήταν ο Μυροφορίδης να μην είχε καλές δημόσιες σχέσεις με την μεγαλύτερη αντιαρειανή κατίνα της Θεσσαλονίκης; Μπορεί να φανταστεί κάποιος πόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνει στην οικογένεια του Αρη αν αυτή η αρσενικιά κουτσομπόλα του ποδοσφαίρου,αρχίζει να τρολάρει τον Μυροφορίδη;

Ο Μυροφορίδης ξέρει τι παίζει στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης,και πρέπει να κρατάει τις ισοροπίες. Ορθά έπραξε,ήταν πολύ γενικόλογος στις απαντήσεις του,και γενικά φειδωλός και φαινόταν οτι το έκανε μόνο και μόνο για να βγεί από την υποχρέωση των δημοσιών σχέσεων.

Ετσι πρέπει να ενεργεί μιά μπαλαδόφατσα!.Και ο Μυροφορίδης είναι μεγάλη μπαλαδόφατσα!

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *