Ο δουλοπρεπισμός της αστυνομίας Θεσσαλονίκης στον υιό του τσάρου της Ρωσσίας

Τέτοιο δουλοπρεπισμό δεν εχουμε δεί ούτε στην τσαρική Ρωσσία.Τετοια υποτακτικότητα δεν εχουμε δει ουτε στις φυλές της Αφρικής.Ολοκληρη αστυνομία στις ορέξεις του καμομαθημενου πλουσιόπαιδου.Αυτό που έγινε στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης είναι τραγικό και θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους Ελληνες.

 Τετοια κινητοποίηση αστυνομική για την προστασία ενος πλούσιου,δεν έχει γίνει ούτε στον Βασιλιά Γεώργιο τον δεύτερο.Είναι καταφανεστατο οτι έγινε οργανωμένο καψώνι στους οπαδούς του Αρη.Επειδή ήθελε να έρθει την τελευταία ώρα ο υιός Σαββίδη,οι πόρτες στο γήπεδο άνοιξαν το τελευταίο μισάωρο,με αποτέλεσμα να μαρτυρήσουν οι φίλαθλοι που ήθελαν να μπουν στο γήπεδο.

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης φέρθηκε με απίστευτη δουλικότητα στις ορέξεις του πλουσιόπαιδου.Η ολη φάση θυμίζει κάτι αμερικάνικες ταινίες με την διεφθαρμένη πόλη και τον πλούσιο πρωταγωνιστή, που έχει το απόλυτο κουμάντο της πόλης.

Ολα αυτά τα κωμικοτραγικά είναι κακά σημάδια,και δεν θα πρέπει να τον δούμε απλά σαν εναν αγώνα που απέτυχαν τα μέτρα της αστυνομίας.Ο πλούσιος και η δουλική αστυνομία.Είναι εφιαλτικό αυτό που έρχεται και η ελληνική κοινωνία γενικοτερα θα πρέπει να αφυπνιστεί.

Απίστευτος ο δουλοπρεπισμός που έβγαλε η αστυνομία στις ορέξεις του υιού Σαββίδη.Τριτοκοσμική χώρα σε συνθήκες αφρικανικής φυλαρχίας.

Το ντέρμπι Αρη Παοκ έστειλε πολλά μηνύματα κοινωνικά, και πολιτικά για το μέλλον που έρχεται στην χώρα μας.Ενα μελλον απόλυτα σκοτεινό και ζοφερό.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *