Εξώδικο και μήνυση θα λαμβάνει ο κάθε λασπολόγος ραδιοφωνικός παραγωγός από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Ισχυρό νομικό τμήμα ετοιμάζει η ΠΑΕ ΑΡΗΣΑΡΗΣ βάζει τέλος στην εκστρατεία λασπολόγησης και θα ξεκινήσει απο τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχουν κάνει την λασπολογία κατά του Αρη επάγγελμα.

Κατα την άποψη μας και πολύ άργησε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, γιατί αυτό που γίνεται ολη την διάρκεια της σεζόν δεν εχει προηγούμενο.Ο κάθε αστείος που πιάνει ενα μικρόφωνο, μπορεί χωρίς καμμία τσίπα, να σπηλώνει την τιμή και την υπόλειψη πρώτερα του προέδρου του Αρη Θ.Καρυπίδη και κατα δεύτερον ενα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Αρης.

Απο ενα σημείο και μετά θα καλείτε ο κάθε ραδιοφωνικός παραγωγός, να αποδείξει στις δικαστικές αίθουσες αυτά που θα λέει περι Καρυπίδη, για τις σχέσεις με Ολυμπιακό και Μαρινάκη και για στημένα παιχνίδια φιλικά.

Η λασπολογία εστιάζεται ιδιαίτερα σε μεγάλο βαθμό, σε κάποιες ραδιοφωνικές εμπομπές από αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ξεκινήσει πρώτα απο το ραδιόφωνο και τηλεόραση,και μετά θα προχωρήσει τον έλεγχο και στον ηλεκτρονικό τύπο.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ο Θ.Καρυπίδης θέλει να στείλει ενα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πού παίζει αυτο το παιχνίδι της εκστρατείας λασπολόγησης, που μοναδικό σκοπό εχει να μειώσει την υπόληψη του ιστορικού συλλόγου.

Μιά πρώτη αρχή έγινε με τον Μητρούδη.Η συνέχεια δεν θα είναι καλή σε οποιον λασπώνει χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης τον ιστορικό σύλλογο.

Σχετικό περιεχόμενο

Το μίσος Αρη και Παοκ ξεκινάει απο το χρώμα της φανέλας
Η γνωστή ατάκα (( Σας πήραμε τα σώβρακα σας πήραμε...
Read more
Ο Θεός του πολέμου πήρε πανάξια νίκη στο ντέρμπι με τον παοκ στην Τούμπα
Κολομβία στο γήπεδο της Τούμπας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ,...
Read more
Ο Θεός του πολέμου σε κατάσταση εκτόνωσης! Εριξε πεντάρα τον Παναιτωλικό
Καταιγιστικός ήταν ο Θεός του πολέμου στην εντός έδρας αναμέτρηση της...
Read more
Ο Αρης πέρασε με νίκη απο την Λαμία με γκολ του Μπράμπετς
Ο Άρης πήρε το διπλό στην έδρα της Λαμίας, καθώς...
Read more
ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.