Εξώδικο και μήνυση θα λαμβάνει ο κάθε λασπολόγος ραδιοφωνικός παραγωγός από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Ισχυρό νομικό τμήμα ετοιμάζει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ .Ο ΑΡΗΣ βάζει τέλος στην εκστρατεία λασπολόγησης και θα ξεκινήσει απο τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχουν κάνει την λασπολογία κατά του Αρη επάγγελμα.

Κατα την άποψη μας και πολύ άργησε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, γιατί αυτό που γίνεται ολη την διάρκεια της σεζόν δεν εχει προηγούμενο.Ο κάθε αστείος που πιάνει ενα μικρόφωνο, μπορεί χωρίς καμμία τσίπα, να σπηλώνει την τιμή και την υπόλειψη πρώτερα του προέδρου του Αρη Θ.Καρυπίδη και κατα δεύτερον ενα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Αρης.

Απο ενα σημείο και μετά θα καλείτε ο κάθε ραδιοφωνικός παραγωγός, να αποδείξει στις δικαστικές αίθουσες αυτά που θα λέει περι Καρυπίδη, για τις σχέσεις με Ολυμπιακό και Μαρινάκη και για στημένα παιχνίδια φιλικά.

Η λασπολογία εστιάζεται ιδιαίτερα σε μεγάλο βαθμό, σε κάποιες ραδιοφωνικές εμπομπές από αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης

Ολη αυτή η λασπολογία, το μονο σίγουρο είναι οτι θα φέρει τραγικά αποτελέσματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, γιατί ενισχύει το μίσος και την τοξικότητα ανάμεσα στους νεαρούς οπαδούς, και ας ελπίσουμε να μην ξαναζήσουμε τραγικές στιγμές τύπου δολοφονίας Τοσκο

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ξεκινήσει πρώτα απο το ραδιόφωνο και τηλεόραση,και μετά θα προχωρήσει τον έλεγχο και στον ηλεκτρονικό τύπο.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ο Θ.Καρυπίδης θέλει να στείλει ενα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πού παίζει αυτο το παιχνίδι της εκστρατείας λασπολόγησης, που μοναδικό σκοπό εχει να μειώσει την υπόληψη του ιστορικού συλλόγου.

Μιά πρώτη αρχή έγινε με τον Μητρούδη.Η συνέχεια δεν θα είναι καλή σε οποιον λασπώνει χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης τον ιστορικό σύλλογο.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *