27 Σπεπτεμβρίου Αρης – Μπόκα Τζούνιορς! Οι οπαδοί του Αρη θα διδάξουν σεμινάριο κερκίδας σε όλο τον πλανήτη πάλι

Eφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, η θετική απάντηση της Μπόκα Τζούνιορς και ο κόσμος των “κιτρίνων” θα έχει την ευκαιρία να ζήσει και πάλι την εμπειρία ενός σπουδαίου φιλικού κόντρα στην ομάδα-θρύλο της Αργεντινής.

Οι οπαδοί του Αρη θα τρελάνουν την οικουμένη γιά άλλη μιά φορά είμαστε σίγουροι! Στο προηγούμενο φιλικό με την Μπόκα πού είχε γίνει το 2009 παραμιλούσε όλος ο πλανήτης με τους οπαδούς του Αρη.Οι οπαδοί του Αρη είναι ένα πληγωμένο θεριό,και υπάρχει η πολύ σοβαρή πιθανότητα αυτό το θεριό σε αυτή την φιλική αναμέτρηση να σηκωθεί όρθιο.Το οπαδικό κίνημα του ιστορικού συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας,είναι από τα πιό δυνατά στην Ευρώπη.

Η συμφωνία των δύο ομάδων “κλείδωσε” για τις 27 Σεπτεμβρίου, καθώς εκείνο το διάστημα ο σύλλογος της Αργεντινής δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι για την Ελλάδα.

Για την ώρα η ΠΑΕ Αρης, δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, καθώς απομένει να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο σύλλογων.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Μπόκα Τζούνιορς είχε και το 2009 έρθει στη Θεσσαλονίκη, σε ένα φιλικό που έμεινε στην ιστορία του Αρη, με το “Κλεάνθης Βικελίδης” να αναμένεται να ζήσει και πάλι ένδοξες στιγμές του (όχι και τόσο) μακρινού παρελθόντος.

Η εξέλιξη αυτή αποτελούσε επιθυμία και του Θόδωρου Καρυπίδη που ήθελε έναν δυνατό αντίπαλο για να δει τον κόσμο της ομάδας να επιστρέφει στο γήπεδο και φυσικά, η αναμέτρηση αυτή αποτελεί μιάς πρώτης τάξεως ευκαιρία.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *