Συλλαλητήριο παρωδία από τους παοκσήδες.Προσπαθούν να διώξουν την ρετσινιά του ((Πρωταθλήματος της λίμνης των Πρεσπών))

Τα έχουμε δεί όλα σε αυτό τον τόπο αλλά τέτοιο προπαγανδισμό και επικοινωνιακό τέχνασμα δεν εχουμε ξαναδεί.Συλλαλητήριο μαιμού απο τους φίλους του παοκ.Πολυς θόρυβος για το τίποτα.Και ναι αυτό που ηθελαν το πέτυχαν.Τον θόρυβο.

 Ο Παοκ παίρνει πρωτάθλημα, και αντί να κάνουν καζούρα οι οπαδοί του παοκ όλους σε όλους τους άλλους, γίνεται το αντίθετο.Κανουν καζούρα όλοι οι άλλοι σ αυτούς.Ολη η Ελλάδα μιλάει για το πρωτάθλημα των Πρεσπων.Σχεδόν όλοι οι ελληνες μιλάνε για πρωτάθλημα δώρο του Τσίπρα στον παοκ λόγω του Σκοπιανού.

Το Σκοπιανό ήταν ένα γολγοθάς για τον Τσιπρα.Και έπρεπε να φτιάξει βαλβίδες ανακούφισης στην Μακεδονία.Μία απο αυτές ήταν και ο παοκ.Γι αυτό όλος ο κόσμος πιστεύει οτι είναι ο Τσίπρας το κάνει δωράκι στον παοκ.

Αυτή την ρετσινιά προσπαθουν να διώξουν οι οπαδοί του παοκ,γιατι δεν την αντέχουν.Ολη την εβδομάδα επικοινώνησαν το συλλαλητήριο που θα εφτιαχναν την Κυριακή.Στο συλλαλητήριο όμως ήταν τρεις κι ο κουκος.Πολυς θόρυβος για το τίποτα,και ναι αυτό που ήθελαν ηταν να μείνει ο θόρυβος.

Δεν είναι δυνατόν ο Πρόεδρος Σαββίδης να είναι κολλητός με τον ΣΥΡΙΖΑ, το κανάλι του να έχει καταντήσει γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, και εσυ να το παίζεις ρε παοκση Μακεδονομάχος.Βάλτα με τον πρόεδρό σου που στηρίζει τους ξεπουληματίες της Μακεδονίας.

200 νοματαίοι ήταν όλοι κι όλοι.Ναι δεν είναι υπερβολή.Κι αν ήταν και 200 και πολλούς είπαμε!.Και αναγκασαν και την τροχαία να κλείσει την Εγνατία.Ζούμε φοβερες στιγμές.Τρεις κι ο κούκος στο πιό μαιμου συλλαλητήριο όλων των εποχών.

Στο μέλλον όταν θα τους λένε οτι αυτό το πρωτάθλημα ήταν δωράκι του Τσίπρα, αυτοί θα απαντουν.Μα τι λέτε; εμείς τότε την άνοιξη του 2019 κάναμε συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Τελικά στο επικοινωνιακό οι οπαδοί του παοκ δεν παίζονται.Ασπρο μαύρο η ομάδα τους, και ναί το άσπρο μπορουν να το παρουσιάσουν σαν μαύρο.Μετά και την χθεσινή παρωδία, ναι τα έχουμε δεί όλα σε αυτό τον τόπο.

Η χθεσινή Κυριακή θα διδάσκεται στο μέλλον στα πανεπιστήμια,ως το καλύτερο επικοινωνιακό τέχνασμα όλων των εποχών.

Για του λόγου το αληθές! Δείτε την παρωδία στην φωτογραφία…Ο πρόεδρος Σαββίδης τους είπε με τον τρόπο του: Κάντε σιωπή, γιατί ο Τσίπρας μας βοηθάει!..

Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Σε ξεπουλάν για ένα πρωτάθλημα!!!

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *