Με τις κλωτσιές παίρνουν οι αγρότες τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Ανένδοτοι δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω

 

 

Με τις κλωτσιές παίρνουν οι αγρότες όποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να τους πλησιάσει.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόκκινο πανί πλέον για τους αγρότες.Ούτε βήμα πίσω δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν οι αγρότες, που συνεχίζουν τις δυναμικές τους κινητοποιήσεις.Έχοντας 800 τρακτέρ… ετοιμοπόλεμα, οι αγρότες ετιομάζονται να “κόψουν” στη μέση την Εγνατία.Πέρασαν τη νύχτα του Σαββάτου στα μπλόκα που έχουν στήσει στην Καβάλα και συνεχίζουν να δείχνουν ανυποχώρητοι.

 

Το ασφαλιστικό εξακολουθεί να παραμένει το μεγαλύτερο “αγκάθι” για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αφού οι αντιδράσεις τω επαγγελματικών κλάδων στο σχέδιο Κατρούγκαλου κάθε άλλο παρά αποκλιμακώνονται. Αιχμή του δόρατος των κινητοποιήσεων είναι οι αγρότες, οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στήσει και εμφανίζονται διατεθειμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τους κάλεσε χθες σε διάλογο για να βρεθεί λύση, με τους αγρότες 30 συντονιστικών επιτροπών που συνεδρίασαν στα Τέμπη, να αποφασίζουν να κλείνουν δυο φορές την ημέρα, την Κυριακή και τη Δευτέρα, τους δρόμους για δυο ώρες κάθε φορά. Την Τρίτη, θα συναντηθούν στη Θεσσαλονίκη για να αποφασίσουν πότε και ποιοι θα συναντήσουν τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου.

Τα τρακτέρ στους δρόμους και ο Τσίπρας στο… περίμενε – Δίωροι αποκλεισμοί δρόμων από τους αγρότες

Μέχρι τότε πάντως, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται δυναμικά. Το οδοιπορικό του newsit.gr στα αγροτικά μπλόκα συνεχίζεται, με τις εικόνες που αποτυπώνονται να καθιστούν σαφές πως οι αγρότες δεν θα κάνουν εύκολα “πίσω”.

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, δεκάδες αγρότες ξαγρύπνησαν στο μπλόκο της Χρυσούπολης Καβάλας, προκειμένου να περιφρουρήσουν τα τρακτέρ που είναι παρατεταγμένα στο δρόμο και αναμένεται να κόψουν στα δυο την Εγνατία τις επόμενες ώρες.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *