Με την ποντιάδα πέρασε ντούκου η πώληση των αεροδρομίων στους γερμαναράδες

 

 

Eβαλαν τον Πάγκαλο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Φίλη, να αμολήσει την αθλιότητα για τους Ελληνες του Πόντου, γνωρίζοντας τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Κι αυτό για να περάσουν ανώδυνα την έγκριση του υπουργικού συμβουλίου για την παραχώρηση των 14 Αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport-Slentel.

To αίμα και η οδύνη για την γενοκτονία των Ποντίων έρχεται να σκεπάσει τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έχουν ταιστεί με μπόλικο σανό προεκλογικά.

Την μερακλίδικη δουλειά της πώλησης των Αεροδρομίων ανέλαβαν οι υπουργοί Καμμένος, Τσακαλώτος και Σπίρτζης.

Στον επικοινωνιακό γκαιμπελισμό του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει ολόψυχα και σύσσωμος ο ανύπαρκτος Βαγγέλης Μειμαράκης, ο οποίος έχει μετατρέψει την ΝΔ σε ένα μαλθακό (για να μην πούμε καμμιά πιο βαριά κουβέντα), νωθρό και ανύπαρκτο κόμμα ξεπεσμένων στελεχών που δεν έχουν ουδεμία απήχηση στην κοινωνία.

Ιδού ο λόγος (το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Μανδραβέλη από την Καθημερινή) που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τον υπουργό- Κατέλη της να αμολήσει μία ακόμη μπαρούφα>

Με την υπογραφή Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) η κυβέρνηση δεσμεύθηκε για την ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Πρόκειται για προαπαιτούμενη ενέργεια για την εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. ευρώ και η οποία είχε περιληφθεί στη λίστα των 70 εκκρεμοτήτων που κατήρτισε το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), σχετικά με την προώθηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.

Με τη συγκεριμένη Πράξη, ουσιαστικά το Υπουργικό Συμβούλιο συνυπογράφει τα σχέδια παραχώρησης των 14 αερολιμένων της χώρας. Παράλληλα εξουσιοδοτεί τους αρμόδιους υπουργούς να πράξουν ό,τι είναι αναγκαίο για την υπογραφή της τελικής σύμβασης παραχώρησης των αερολιμένων. Τα μέλη της κυβέρνησης που εξουσιοδοτούνται για την ολοκλήρωση της σύμβασης παραχώρησης είναι ο υπουργός Αμυνας Παν. Καμμένος, ο υπουργός Οικονομικών Ευκ. Τσακαλώτος και ο εποπτεύων υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *