Με οχήματα της πυροσβεστικής μεταφέρθηκαν οι λαθρομετανάστες στον wi-fi καταυλισμό του Ελαιώνα υπό το βλέμμα της κυρά-Τασίας!

 

Ολοκληρώθηκε εν μέσω θέρους η μεταφορά των λαθρομεταναστών από το Πεδίον του Άρεως στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Βοτανικού, με αρκετούς ωστόσο από αυτούς να φεύγουν νωρίτερα αφού δεν επιθυμούσαν τη μεταφορά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σύνολό τους μεταφέρθηκαν τελικά 171 άτομα, με πέντε λεωφορεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (!), ενώ 30 αρνήθηκαν να ακολουθήσουν και παραμένουν στο Πεδίον του Άρεως. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των καταγεγραμμένων στο Πεδίον του Άρεως προσφύγων ανερχόταν στους 295. Παράλληλα, θα αστυνομεύεται η περιοχή προκειμένου να αποτραπεί η προσέλευση άλλων λαθρομεταναστών, στους οποίους, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, θα συστήνεται να πηγαίνουν στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού.

 

Ο νέος χώρος που φιλοξενεί τους λαθρομετανάστες, διαθέτει αποθήκες, παιδότοπο, τραπεζαρία, χώρους συνάθροισης, βαν του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ θα μπει wi-fi, προκειμένου να μπορούν να επικοινωνήσουν με  φίλους και οικογένειες

Στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα παρούσα ήταν και η υπουργός λαθρομετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία επέβλεπε από το αυτοκίνητο την όλη επιχείρηση.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *