Λαβύρινθος 2 – Παιχνίδι


Σε αυτό το παιχνίδι θα συναγωνίζεστε τον υπολογιστή σε τυχαία λαβύρινθους και ο στόχος σας είναι να φτάσετε στο κίτρινο εντομοπ πριν φτάσει ο υπολογιστής. Σε κάθε επίπεδο του παιχνιδιού θα ελέγχετε  μία πασχαλίτσα, ενώ ο υπολογιστής θα αντιπροσωπεύεται από ένα πράσινο . Χρησιμοποιήστε τα τέσσερα πλήκτρα βέλους στο πληκτρολόγιό σας για να μετακινήσετε το εντομό σας και μπορείτε να παραλάβετε τα ειδικά αντικείμενα στο λαβύρινθο και να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Οι δυνάμεις των αντικειμένων είναι οι εξής: η κόκκινη πτέρυγα θα αυξήσει την ταχύτητα κίνησης της πασχαλίτσας σας, η πράσινη χελώνα θα επιβραδύνει τον αντίπαλό σας, το μπλε βέλος θα δείξει τη σωστή διαδρομή για να φτάσετε στο φαγητό και το κίτρινο σφυρί θα σας αφήσει σπάστε ένα τμήμα του τοίχου πατώντας το πλήκτρο διαστήματος στο πληκτρολόγιό σας. Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, ο υπολογιστής θα κινείται με γρηγορότερο ρυθμό, και αν πάρει το φαγητό πριν το κάνετε, το παιχνίδι τελειώνει.

 Χρησιμοποιήστε τα power-ups με σύνεση και βοηθήστε την πασχαλίτσα σας να επιτύχει τον στόχο!

Σχετικό περιεχόμενο

Tasty Jewel
 Το Tasty Jewel Joy είναι ένα παιχνίδι παζλ σε στυλ...
Read more
Sea Rush - Pame games
 Ενα εξαιρετικό παιχνίδι παζλ οπου πρεπει να βιαστείτε να επιλέξετε...
Read more
Sweety-memory - Pame games
[ctl_arcade_game game="ctl-sweety-memory" mode="iframe" max-height="1000"] [ctl_arcade_game game="ctl-sweety-memory" mode="rating" ] [ctl_arcade_game game="ctl-sweety-memory" mode="leaderboard" limit="10"...
Read more
99 μπάλλες - Pame games
 Παιχνίδι με μπαλλες.Ειναι μιά σειρα παιχνιδιών  που ειναι η δημοφιλέστερη...
Read more
ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →