Απότρεψε τον ιο covid 19 – Παιχνίδι


Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποτρέψετε την εξάπλωση του ιού μετακινώντας τους ανθρώπους έτσι ώστε να μην υπάρχουν δύο άτομα πολύ κοντά μεταξύ τους. Στην αρχή του παιχνιδιού ένας αριθμός ατόμων θα βρίσκεται σε ένα δωμάτιο, όπου κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο.

 Πιέστε οπουδήποτε στο δωμάτιο και ο άνεμος θα φυσάει από το σημείο που πιέσατε και θα εκτοξεύσετε άτομα γύρω σας. Όταν οι άνθρωποι σταμάτησαν να κινούνται και αν δεν υπάρχουν δύο άτομα πολύ κοντά το ένα στο άλλο, περάσατε το επίπεδο και μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. 

Όσο πιο κοντά είναι το άτομο στο σημείο που πατάτε, τόσο πιο γρήγορα θα κινηθεί. Προσοχή, αν κάποιος χτυπήσει στον τοίχο, θα αναπηδήσει. Μπορείτε επίσης να πυροβολήσετε ένα άτομο σε άλλο για να το μετακινήσετε. 

Επιλέξτε προσεκτικά το σημείο σας, μπορείτε να κάνετε μόνο μία φορά σε κάθε επίπεδο. Καθώς προχωράτε σε νέα επίπεδα, θα υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι στο δωμάτιο και θα είναι πιο δύσκολο και πιο δύσκολο.

Σχετικό περιεχόμενο

Tasty Jewel
 Το Tasty Jewel Joy είναι ένα παιχνίδι παζλ σε στυλ...
Read more
Sea Rush - Pame games
 Ενα εξαιρετικό παιχνίδι παζλ οπου πρεπει να βιαστείτε να επιλέξετε...
Read more
Sweety-memory - Pame games
[ctl_arcade_game game="ctl-sweety-memory" mode="iframe" max-height="1000"] [ctl_arcade_game game="ctl-sweety-memory" mode="rating" ] [ctl_arcade_game game="ctl-sweety-memory" mode="leaderboard" limit="10"...
Read more
99 μπάλλες - Pame games
 Παιχνίδι με μπαλλες.Ειναι μιά σειρα παιχνιδιών  που ειναι η δημοφιλέστερη...
Read more
ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →