Μακης Μανάβης! Ο Ολυμπιακός περνούσε αβαβα από την τούμπα

Οπαδός παλαιάς κοπής ο Μάκης Μανάβης, αρσενικός, παντελονάτος,και παλιός αρχηγός της Θυρας 4 του ΠΑΟΚ είπε αλήθειες, χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.Είπε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης οτι παλιά ο Παοκ συνεργαζόταν με τον Ολυμπιακό και τον αφηνε να περνάει αβαβά οπως είπε από την τουμπα!

Μπορει αυτό που είπε να φέρει δυσφορία σε πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά οι αλήθειες οταν λέγονται πονάνε!.Μακάρι να ήταν όλοι οι οπαδοί σαν τον Μάκη Μανάβη χωρίς οπαδικά γιαλιά!..Τις ιδιες απόψεις είχε και διατυμπάνιζε στο πρόσφατο παρελθόν, και ο Νικόλας, αλλος ένας αρχηγός της Θυρας 4.Ο Νικόλας δέχθηκε πολύ πόλεμο απο τους συνοπαδούς του τους παοκσήδες, και έκαναν τα πάντα για να τον απαξιώσουν.

Στην γλώσσα των λαικών Θεσσαλονικέων Αβαβα σημαίνει στο μιλητό!

Ο Μακης Μανάβης να πούμε οτι εκφραστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβαν Σαββίδη και οτι πλέον ο παοκ εχει καλή διοίκηση, και εκεί επάνω εκανε την σύγκριση με τις παλιες διοικήσεις που τα βρίσκαν όπως είπε με τον Ολυμπιακό!

Μακάρι να υπήρχαν και σήμερα τέτοιοι αρχηγοί ανάμεσα στους οπαδούς! Το ποδόσφαιρό μας σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερο! Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Μανάβης θα δεχθεί πόλεμο η απαξίωση μετά από αυτό,αλλά το μόνο σίγουρο είναι, οτι θα τον αντέξει γιατι πανω από όλα είναι αρσενικός!

To link της συνεντευξης που εδωσε ο Μακης Μανάβης   https://www.mixcloud.com/metropolisradio1997/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-1922020/

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *