Ξεχάστε τους τουρίστες με το σακίδιο στα χέρια μετά το 2030

Οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει και από το 2030 οι νέοι ταξιδιώτες γίνονται ακόμα πιο απαιτητικοί. Πάνε οι εποχές που κάποιος αφού ξυπνούσε το πρωί, αποφάσιζε να πάει διακοπές και έφευγε.Μέχρι το 2030 περισσότεροι από 1,8 δισ. άνθρωποι θα ταξιδεύουν διεθνώς κάθε χρόνο, και το τι θα τους κινητοποιεί και πως θα συμπεριφέρονται θα είναι ριζικά διαφορετικό από σήμερα.

Μέχρι το τέλος της επόμενης δεκαετίας, κάποιοι ταξιδιώτες θα αγοράζουν και θα καταναλώνουν ταξιδιωτικές εμπειρίες σχεδόν αποκλειστικά βάσει της ικανότητας να μπορούν να μοιράζονται αυτές τις εμπειρίες ή από το πόσο “κεφάλαιο” θα μπορούν να παράγουν στα κοινωνικά δίκτυα. Άλλη ομάδα ταξιδιωτών θα αναζητά την απόλυτη απλότητα και την ελευθερία από το να σχεδιάζουν οι ίδιοι τα ταξίδια τους μέχρι το 2030, θέλοντας όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα να γίνονται από απόσταση, από τρίτους. Ταυτόχρονα, μια εξειδικευμένη ομάδα θα κάνει την εμφάνισή της επιθυμώντας να δοκιμάσει μόνο τις πιο ηδονιστικές, θελκτικές και απόλυτες ταξιδιωτικές εμπειρίες. 
 
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προβλέψεις που έγιναν στην έρευνα Future Traveller Tribes 2030: Κατανοώντας τους ταξιδιώτες του αύριο, μια μεγάλη νέα έρευνα η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές ταξιδιωτικές προσωπικότητες και τις κατηγορίες που αναμένεται να προκύψουν στην ταξιδιωτική βιομηχανία και θα κυριαρχήσουν τα επόμενα 15 χρόνια.     

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *