ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Ο αφανισμός του ελληνισμού μόλις ξεκίνησε

 

 

Πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τη στήριξη 20.000 προσφύγωνΣτην Αθήνα τη Δευτέρα η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα
Την Αθήνα αναμένεται να επισκεφτεί την ερχόμενη Δευτέρα η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, αρμόδια για τον Προϋπολογισμό και τους Ανθρώπινους Πόρους, με σκοπό -μεταξύ άλλων- να υπογράψει κοινή δήλωση με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Η κοινή δήλωση θα υπογραφεί στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τη στήριξη 20.000 προσφύγων στην Ελλάδα, σε συνέχεια των αποφάσεων που πάρθηκαν κατά την Συνάντηση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, στις 25 Οκτωβρίου 2015.

Στην εκδήλωση θα εκπροσωπήσουν την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ο κ. Γκεόργκε Οκοθ-Ομπο και την Eλληνική κυβέρνηση ο αναπληρωτής Υπουργός για θέματα Μετανάστευσης, Γιάννης Μουζάλας, ενώ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου. Επίσης, κατά την επίσκεψη της στην Αθήνα η κυρία Γκεοργκίεβα θα επισκεφθεί και το Κέντρο υποδοχής προσφύγων στον Ελαιώνα.

 

Πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τη στήριξη 20.000 προσφύγων

Στην Αθήνα τη Δευτέρα η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα
Την Αθήνα αναμένεται να επισκεφτεί την ερχόμενη Δευτέρα η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,
Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, αρμόδια για τον Προϋπολογισμό και τους Ανθρώπινους Πόρους, με σκοπό -μεταξύ άλλων- να υπογράψει κοινή δήλωση με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. – See more at: http://www.hellas-now.com/2015/12/20000_12.html#.VmwX8zrtSys.facebook

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *