Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα εξουσίας

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που σημειώνει άνοδο στα ποσοστά του υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης εκτιμώντας πως η δημοφιλία της οργάνωσης θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο από τον Οκτώβριο και μετά όταν ο ελληνικός λαός θα βιώσει τις επαχθέστατες συνέπειες του μνημονίου και της λαθρομετανάστευσης, όπως χαρακτηριστικά είπε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Η Χρυσή Αυγή είναι πια κίνημα εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας», πρόσθεσε καταγγέλλοντας τον αποκλεισμό των εκπροσώπων της από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τη μη δυνατότητα παρουσίασης των θέσεων και του κυβερνητικού προγράμματός της.

Σε σενάριο κατά το οποίο η οργάνωση θα κέρδιζε τις εκλογές, ο βουλευτής της Χ.Α, που αποφυλακίστηκε προ καιρού, είπε πως θα πήγαινε σε άμεση δημοκρατία με τον λαό να αποφασίζει με δημοψηφίσματα για τα μείζονα θέματα. Μεταξύ άλλων, η Χρυσή Αυγή θα μείωνε, όπως είπε, τον αριθμό των βουλευτών σε 180 και θα περιόριζε τα προνόμια του πολιτικού συστήματος.

Σε ερώτηση για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον Νίκο Μιχαλολιάκο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε πως ο αρχηγός της οργάνωσης έκανε δήλωση και δεν τίθεται θέμα για καμία ευθύνη της Χρυσής Αυγής. «Αν θέλετε να μιλήσουμε για δολοφονίες να μιλήσουμε για τις δολοφονίες των Φουντούλη- Καπελώνη που η αντιτρομοκρατική έχει πετάξει το φάκελό τους παράνομα στα σκουπίδια», κατέληξε.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *