Κασιδιάρης: Αρχιλαμόγιο Στουρνάρα παρτάλι του Σημίτη και του Παπαντωνίου

Σφοδρή επίθεση κατά του αρχιδιαπλεκόμενου μεγαλοτραπεζίτη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην εξεταστική επιτροπή.

Οι ερωτήσεις του Ηλία Κασιδιάρη ανάγκασαν τον νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος να ψευδολογεί ακατάπαυστα για να συγκαλύψει τις ποινικές ευθύνες των τραπεζιτών και των κομματαρχών. Στο σημείο εκείνο και όταν ο βουλευτής μας ζήτησε τα πρακτικά να πάνε στον εισαγγελέα και ο Στουρνάρας να διωχθεί για ψευδορκία, ο αρχιτραπεζίτης απάντησε με ιταμό ύφος στον βουλευτή  μας, με σκοπό να αποπροσανατολίσει από τα ουσιώδη ζητήματα της εξέτασής του.

Ο Κασιδιάρης τον επανέφερε στην τάξη χαρακτηρίζοντάς τον “αρχιλαμόγιο που είναι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα” και “παρτάλι του Σημίτη και του Παπαντωνίου”.

Πέρα από αυτό το έντονο φραστικό επεισόδιο ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ανέδειξε τα φοβερά σκάνδαλα της παράνομης δανειοδότησης των κομμάτων, της Τράπεζας Αττική και του Πανταλάκη, των εκατομμυρίων που μοίραζαν τα κομματόσκυλα μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ (και τα έπαιρνε η γυναίκα του Στουρνάρα και ο αδελφός του Βαρβιτσιώτη).

Τα συστημικά ΜΜΕ παρουσίασαν το γεγονός με τους κλασικούς τίτλους περί “χυδαίας, πεζοδρομιακής επίθεσης Κασιδιάρη”: Άγριο επεισόδιο μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ξέσπασε στην εξεταστική επιτροπή όταν ο κ.Κασιδιάρης χαρακτήρισε ψεύτη τον κ.Στουρνάρα και ζήτησε οι απαντήσεις του να πάνε στον εισαγγελέα, να κρατηθεί και να ενεργοποιηθεί το αυτόφωρο. Ο κύριος Στουρνάρας απάντησε εκνευρισμένος «Μη μου σηκώνεις εμένα τη φωνή!», φράση που είχε ως συνέπεια ο κύριος Κασιδιάρης να προχωρήσει σε χυδαία επίθεση κατά του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος με φράσεις του τύπου «παρτάλι» και «λαμόγιο». Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε ακόμα περισσότερο στην αίθουσα και επικράτησε πανδαιμόνιο. ο Ηλίας Κασιδιάρης σε έξαλλη κατάσταση έβριζε τον κύριο Στουρνάρα και ζητούσε να συλληφθεί λέγοντάς του «έχεις κατακλέψει τη χώρα είσαι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα». Από την πλευρά του ο διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος εμφανώς ενοχλημένος του απάντησε «κι εσείς είστε μέσα σε όλα τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής».

Το βίντεο με ολόκληρη την εξέταση Στουρνάρα από τον Ηλία Κασιδιάρη:

[youtube height=”315″ width=”560″ align=”left|right|none”]https://www.youtube.com/watch?v=myhc10yiNvk[/youtube]

Πηγή xryshaygh.gr

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *