Όταν η ομοφυλοφιλία ξεχυθεί εις τους δρόμους, χωρίς ντροπή, τότε θα….

 

 

Κι όμως για κάποιους μπορεί να ακούγεται απίστευτο το πώς οι Άγιοι Πατέρες μπόρεσαν να δουν το μέλλον και μας προειδοποίησαν γι αυτά που πρόκειται να έρθουν αλλά το πιο συγκλονιστικό είναι πως επιβεβαιώνονται καθημερινά από τα γεγονότα και τις εξελίξεις.  Ένας από αυτούς ήταν και ο Ιερώνυμος. Χριστιανός άγιος και διανοούμενος του 4ου αιώνα μ.Χ που γεννήθηκε το 347 στη Στριδώνα της Δαλματίας και πέθανε το 420 στη σκήτη του στη Βηθλεέμ.

Ο Άγιος Ιερώνυμος διακρίθηκε ως ερμηνευτής της Αγίας Γραφής. Στην ερμηνευτική του μέθοδο υιοθέτησε την αλεξανδρινή αλληγορία, αλλά και την ιστορικοφιλολογική προσέγγιση των ιερών κειμένων.
Ήταν άνθρωπος της προσευχής και της αυστηρής άσκησης. Εκτίμησε υπέρμετρα την παρθενία και έφτασε στο σημείο της περιφρόνησης του γάμου, χωρίς όμως ιδιαίτερες ακρότητες. Μίλησε όμως και για σημεία των καιρών που επρόκειτο να έρθουν…
Ένα από αυτά ήταν και η ομοφυλοφιλία. Η εν λόγω προφητεία προκάλεσε ιδιαίτερες αντιδράσεις και ο λόγος γιατί την εποχή που ειπώθηκε ήταν ένα θέμα ”ταμπού” που δεν περίμενε ποτέ κανείς να επιβεβαιωθεί αιώνες μετά…

Σας παραθέτουμε λοιπόν ακριβώς τα λόγια του Αγίου και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

”Εθανάτωσεν ὅλους τούς ἀρσενοκοίτας”

«Όταν η ομοφυλοφιλία που υπήρχε στα Σόδομα πληθυνθεί καθ’ υπερβολήν και ξεχυθεί εις τους δρόμους, χωρίς ντροπή, όπως τότε εις τα Σόδομα…, τότε θα γίνει η Δευτέρα του Χριστού Παρουσία… Θα έρθει ο Αντίχριστός…, το “θηρίον” …και λέγεται “θηρίον” για την αιμοβορίαν του».
“…Θαῦμα ἡκολούθησεν ἐν τῇ Χριστοῦ Γεννήσει· λέγει γάρ ἕνας Διδάσκαλος ὅτι τήν νύκταν ἐκείνην, κατά τήν ὁποίαν ἐγεννήθη ὁ Δεσπότης Χριστός, ἔστειλε πρῶτον ἕναν Ἄγγελον καί ἐθανάτωσεν ὅλους τούς ἀρσενοκοίτας ( =ομοφυλόφιλους ), ὅπου ἦσαν εἰς τόν Κόσμον, καί ἔπειτα ἐγεννήθη, διά νά μή εὐρεθῆ τότε εἰς τήν γῆν, μία τοιαύτη θεομίσητος ἁμαρτία (παρά Ἱερωνύμῳ)”!!!

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *