Η Βάνα Μπαρμπα κάνει αποκαλύψεις για τη Βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο


Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την «ιστορική» βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο και την είδηση που την ήθελε να περνάει στα χέρια της, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να τη συντηρήσει.

Όπως είπε η Βάνα Μπάρμπα, «με έναν φίλο μου επενδυτή παίρναμε κάποια ακίνητα από το δημόσιο, μπαίναμε σε διαγωνισμούς για να μπορούμε να τα εκμεταλλευόμαστε. Σκέφτηκα τον Μιχάλη, επειδή ήταν και αγαπημένος φίλος, το είχε το δημόσιο και σκέφτηκα να μπορούσαμε να το χειριστούμε κάπως.

Αυτό είχε γίνει τέσσερις μήνες πριν την κρίση του κορονοϊού. Δυστυχώς, ήταν μία πολύ κακή στιγμή για εμάς και πολύ κακή επένδυση. Δεν μπορούμε ούτε να το στηρίξουμε, δεν μπορούμε ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμμένο, θα το αφήσουμε και εμείς στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος. Δεν βγαίνουμε, δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα».

«Αυτό το σπίτι το ζήσαμε όλοι και είναι ιστορικό σπίτι, το αγαπάμε. Αλλά, αφού δεν θα μπορέσουμε να το συντηρήσουμε… Μπορεί να το κρατήσουμε για φέτος γιατί έχουμε κάνει κάποιο συμβόλαιο αλλά από εκεί και πέρα έχουμε χάσει επαγγελματικά. Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να το νοικιάσω, τώρα πάει και αυτό», πρόσθεσε.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →