Τι αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά

Η Αλίκη Κατσαβού, σύζυγος του Κώστα Βουτσά, δυο μήνες μετά το θάνατο μίλησε ανοιχτά για το πένθος που βιώνει, το μικρό Φοίβο αλλά και την περιουσία του αγαπημένου ηθοποιού.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» η Αλίκη Κατσαβού ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με την περιουσία του Κώστα Βουτσά, δυο μήνες μετά τον θάνατό του, και κυρίως τα πνευματικά δικαιώματα από τις δεκάδες πετυχημένες ταινίες.

«Το αστείο είναι ότι γράφονται ανακρίβειες και το δυστύχημα επίσης είναι ότι το ίντερνετ τις αναπαράγει για χρόνια, οπότε διαιωνίζεται το λάθος» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Υπάρχουν οπωσδήποτε πνευματικά δικαιώματα, καθώς ο Κώστας ήταν και πρόεδρος στον «Διόνυσο», στην Εταιρεία Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, και είχε φροντίσει για όλους τους ηθοποιούς, όχι μόνο για τον εαυτό του.

Τα δικαιώματα από τις ταινίες, από την τηλεόραση, αλλά και όλα τα πνευματικά δημιουργήματά του ως ηθοποιός, θα γίνουν τα απαραίτητα, αλλά τώρα, λόγω κορωνοϊού, δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει, προκειμένου να δηλωθούμε ως οι κληρονόμοι του και να τακτοποιηθούν τα κληρονομικά».

«Δεν έχει καμία διαθήκη να τα ορίσει διαφορετικά, δεν υπάρχει διαθήκη, έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα του νόμου, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν έτσι όπως ορίζει ο νόμος» συμπλήρωσε η ίδια.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →