Η μοναδική έκθεση τεχνολογίας Thanks to Tech στο The Mall Athens

 

 

Στον 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, The Mall Athens, σε έναν χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας παρουσιάζονται και προσφέρουν μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία. Από τις 4 Νοεμβρίου και για δύο συνεχόμενα τριήμερα: 4-5-6 Νοεμβρίου και 11-12-13 Νοεμβρίου, οι πιο εξελιγμένες συσκευές, που παράγονται από εταιρίες που μόνο ως παγκόσμιοι κολοσσοί τεχνολογίας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, θα είναι διαθέσιμες για να τις δοκιμάσουν οι επισκέπτες.

άνω από 40 συσκευές του μέλλοντος, κάποιες από τις οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας (IFA) και δεν κυκλοφορούν ακόμη στην Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζονται στην έκθεση Thanks to Tech και περιμένουν το κοινό να τις ανακαλύψει.

Η περιήγηση στην έκθεση Thanks to Tech ξεκινά με εντυπωσιακή είσοδο μέσα από ένα τεχνολογικό τούνελ που οδηγεί «στο μέλλον». Εκεί οι συσκευές οικιακής χρήσης φανερώνουν πως είναι τα νέα τεχνολογικά θαύματα, καθώς οι παραδοσιακές συσκευές τεχνολογίας καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *