Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ! Αυτά λένε οι πομάκοι στην Θράκη

 

Σύμφωνα με αποκάλυψη εφημερίδας των πομακων, η οποία επικαλείται μαρτυρία νεαρού Πομάκου, ο οποίος φοίτησε σε κουράν-κουρσού υπό τις διδαχές του ιμάμη, επί χρόνια “το μάθημα δεν ήταν μόνο θρησκευτικό, ήταν και πολιτικό”.Όσο αφορά το πολιτικό κομμάτι που διδασκόντουσαν ο νεαρός είπε:

«Μας έλεγε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μεταξύ μας ρατσιστικές διαφορές. Δηλαδή, δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωρισμοί.
Τι θα πει Πομάκοι και Τούρκοι; Είμαστε όλοι Τούρκοι. Είναι αμαρτία να λες ότι είσαι Πομάκος και επί πλέον παίζεις το παιχνίδι των Ελλήνων και κάνεις ζημιά στην Τουρκία».
Σε ότι αφορά τα πομακικά είπε:”Να τα μιλάς όλο και λιγότερο. Κάποια στιγμή να μην τα μιλάς καθόλου. Αυτή η γλώσσα σε μπερδεύει. Τα τουρκικά είναι καλύτερη γλώσσα από αυτά. Τα τουρκικά είναι ανώτερα. Θα σε βοηθήσουν στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Όταν μεγαλώσεις μπορώ να σε στείλω να σπουδάσεις δωρεάν στην Τουρκία σε κάποιο θρησκευτικό σχολείο”.

Και συνέχισε κάνοντας αναφορά στον Ατατούρκ : “Η Τουρκία είναι η πατρίδα μας. Όλοι από αυτήν ερχόμαστε. Εσείς ζείτε σήμερα εδώ χάρη στον Ατατούρκ! Αν δεν υπήρχε αυτός, εσείς σήμερα δεν θα ζούσατε εδώ. Αυτός σκότωσε τους Έλληνες και μπορείτε σήμερα να ζείτε εδώ. Η Ελλάδα φοβάται την Τουρκία και για αυτό κανένας δεν θα σας πειράξει. Η Τουρκία σας προστατεύει”.

Αυτά συμβαίνουν στη Θράκη. Και αυτή είναι η διαδικασία εκμάθησης με την οποία καλλιεργείται το μίσος εναντίων των Ελλήνων.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *