Η κυβέρνηση πετσοκόβει και τους χαμηλοσυνταξιούχους

 

 

Και οι φτωχοί και φτωχότεροι στις τάξεις των συνταξιούχων οι οποίοι πρόκειται να πέσουν ακόμα περισσότερο προς τα κάτω και να ξεπεράσουν τα όρια της εξαθλίωσης, σύμφωνα με τις προθέσεις των δανειστών μας.

Νέο «μαχαίρι»έρχεται από την τρόικα και στην κατώτατη σύνταξη» όπως αναφέρει σήμερα η «Αγορά» και η οποία μάλιστα κυκλοφορεί με τον συγκεκριμένο τίτλο.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές απαιτούν τη θέσπιση εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων που θα οδηγήσουν σε μειώσεις ακόμη και των συντάξεων των 486 ευρώ.

Επίσης η «Αγορά»: φέρνει στο φως τα 7 μέτρα-φωτιά που θα περιληφθούν στο δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων δράσεων, τις οποίες καλείται να ολοκληρώσει η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

αποκαλύπτει ότι  με το νόμο που ψηφίστηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη Βουλή, περνούν στον Μάριο Ντράγκι τα «κλειδιά» των ελληνικών τραπεζών, καθώς θα τοποθετηθούν τρεις ξένοι επίτροποι στο διοικητικό συμβούλιο κάθε πιστωτικού ιδρύματος, οι οποίοι θα ελέγχουν ακόμη και τις χορηγήσεις δανείων.

δημοσιεύει ρεπορτάζ για τις βραδινές επισκέψεις στο Παγκράτι του φερόμενου ως εγκέφαλου της επίθεσης στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ.

Η «Α» δημοσιεύει άρθρο του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη υπό τον τίτλο: «3 ευρώ: η καλύτερη επένδυση!».

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος δηλώνει: «Η Ευρώπη δεν θα είναι ίδια αν κλείσουν τα σύνορα» και του βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Δένδια, ο οποίος τονίζει: «Μεγάλη συμμετοχή για ισχυρό αρχηγό στην παράταξη».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *