ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ! Δεν θα πιστεύετε ποιους νέους φόρους θα επιβάλουν με πρόσχημα το Ασφαλιστικό

 

 

Πόρους για να καλύψει την τρύπα – μαμούθ του ασφαλιστικού αναζητά παντού η κυβέρνηση που σχεδιάζει να φορολογήσει στην κυριολεξία ότι κινείται και ότι πετά!Ακόμα και τις κλήσεις της Τροχαίας έχουν βάλει στο στόχαστρο οι ιθύνοντες προκειμένου να μαζέψουν λεφτά για τα Ταμεία που καταρρέουν με κίνδυνο να μην μπορέσουν να πληρώσουν τις συντάξεις οι οποίες μέχρι τώρα καταβάλλονται είτε από εσωτερικό δανεισμό είτε από τον «κουμπαρά» του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών.

Στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης – σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά» – βρίσκεται πακέτο φόρων για την ενίσχυση και την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος.

Στο τραπέζι έχουν πέσει προτάσεις για «πράσινο φόρο» στις ρυπογόνες επιχειρήσεις, ειδικό τέλος σε ορισμένες τραπεζικές συναλλαγές όπως εμβάσματα στο εξωτερικό, είσπραξη ποσοστού από τα πρόστιμα για τις τροχαίες παραβάσεις, ειδικό τέλος στα τυχερά παιχνίδια, αλλά και τέλη στις συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων έργων, στις δημόσιες προμήθειες και στα πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις.
Εως τώρα – όπως σημειώνει το ρεπορτάζ – έχει κλειδώσει ως πόρος για το ασφαλιστικό, ένα ποσοστό χρέωσης σε κάθε απόδειξη που θα εκδίδουν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες οι ελεύθεροι επαγγελματίες όπως γιατροί, δικηγόροι κ.α. Τα ποσά που θα εισπράττονται θα οδεύουν για την δημιουργία αποθεματικού στο σύστημα.

 

CRASHONLINE

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *