Η άποψη Καρατζαφέρη για τις υποψηφιότητες της ΝΔ

 

 

Την άποψή του για κάθε έναν ξεχωριστά από τους τέσεερις συνυπουψήφιους για την προεδρία της ΝΔ, εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.Συγκεκριμένα ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Real fm, είπε:

Για τον Β. Μεϊμαράκη: «Ήξερε πάντα, είχε αυτήν την αυτογνωσία από τότε που ήταν στην ΟΝΝΕΔ ότι έχει συγκεκριμένη δυναμική, γι΄αυτό δεν διεκδίκησε ποτέ την ηγεσία, ενώ την διεκδίκησαν κάποιοι άλλοι, ακόμα και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τώρα του προέκυψε αυτό, όπως του προέκυψε.

Ξέρει, όμως, το κόμμα καλά, ξέρει την οργάνωση καλά. Πρέπει να ελέγξει λίγο τον παρορμητισμό του και τα “γαλλικά”. Λιγότερη χρήση δεν βλάπτει. Αν το κόμμα, αυτήν την στιγμή, πρέπει να μείνει ενωμένο, η μόνη πιθανότητα να μείνει είναι υπό τον Μεϊμαράκη. Για να χάσει, πρέπει να κάνει πολλά λάθη».
 
Για τον Απ. Τζιτζικώστα: «Είναι πολύ ωραίο βερίκοκο, αλλά δεν μπορείς να το φας τον Φεβρουάριο. Είναι Φεβρουάριος ακόμα γι΄αυτόν. Είναι καλής δομής, αλλά είναι παρά πολύ νωρίς.

Νομίζω ότι το παιδί αυτό “καίει” τώρα το χαρτί του γι΄ αύριο. Ωραία προσωπικότητα, είναι έξυπνος αλλά “άγουρος”. Δεν παύει να είναι μία από τις προσωπικότητες της νέας γενιάς, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε».
 
Για τον Κυρ. Μητσοτάκη: «Θα μπορούσε να παίξει έναν ευρύτερο ρόλο, αν δεν ήταν τόσο ακραίος νεοφιλελεύθερος. Αυτό φοβίζει τη βάση, ιδιαίτερα της περιφέρειας. Ταυτίστηκε παρά πολύ με τη σκληρή πλευρά της τρόικα. Ήταν μια επιλογή του.
 
Είναι αξιόλογος. Εχει μάθει καλά τα γράμματα μέσα στην οικογένεια. Τον αδικεί η εν γένει συμπεριφορά προς τη Ντόρα και της Ντόρας προς εκείνον πριν από 4 χρόνια. Εδειξε σοβαρότητα τις μέρες της κρίσης που ο καθένας έβριζε τον άλλον και δεν ανακατεύτηκε».
 
Για τον Αδ. Γεωργιάδη: «Είναι πανέξυπνος, ίσως στα όρια του πανούργου. Όμως, έχω την αίσθηση, αυτοί οι λαρυγγισμοί, αυτές οι υπερβολές, αυτός ο υπερθετικός βαθμός του αφαιρεί πάρα πολλά και να θέλει κάποιος να τον δει με σοβαρότητα, δεν νομίζω ότι μπορεί».
 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *