Η αλήθεια για το αν είναι γιός του Τέρρη Χρυσού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η αλήθεια πρέπει να λάμπει,οποια κι αν είναι αυτή. Δεν εχει να κάνει με το ποιό είναι το άτομο.Η αλήθεια πρέπει να υπερισχύει εστω κι αν πονάει. Στην προκειμένη περίπτωση το παρόν άρθρο θα πονέσει κάποιον γιατί θα κάνουμε προσπάθεια να ανακόψουμε τα σχέδια του.

Ολοι θα εχετε ακούσει τις δηλώσεις του Τέρρη Χρυσού για το ποιά είναι η αλήθεια. Ισως η δήλωση του καλλιτέχνη να μην είναι αρκετή για να καθαρίσει την λάσπη που επιχειρήθηκε να εκτοξευθεί στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ολο αυτό είναι ενα ψέμμα που πρωτοβγήκε αό τα χείλη του Τζίμη Πανούση.Μπορεί να μην συμπαθούμε κάποιους ανθρώπους για πολλούς και διάφορους λόγους.Αυτό ομως δεν μας δίνει το δικαίωμα να τους φερόμαστε με αυτόν τον αισχρό και χυδαίο τρόπο.

Η περίπτωση του Τζίμη Πανούση είναι ακρως χυδαία και κατάπτυστη. Δεν είναι καθόλου αντρικό αυτό που εκανε ο Πανούσης.Εκμεταλλέυθηκε την ομοιότητα και ξέροντας οτι κάτι τέτοιο θα πουλήσει στην ελληνική κοινωνία.

Η εμπάθεια του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αγγίζει τά όρια της εχθροπάθειας.Δεν εχει γίνει πιο βρώμικη και πιο σιχαμερή επίθεση σε δημόσιο πρόσωπο,απο το παρόν θέμα.Κάποτε σε αυτή την χώρα θα πρέπει να βάλουμε και κάποια όρια.Και τα όρια δεν μπορεί να τα βάλει κανένας νόμος και καμμιά δημοκρατία.Τα όρια θα πρέπει να τα βάλουμε εμείς.Εμείς θα πρέπει να βάλουμε στην μπάντα τέτοιες σιχαμερές ιστορίες.

Το αν είναι ο Κ.Μητσοτάκης καλός πολιτικός θα πρέπει να τον κρίνουμε στο πεδίο της πολιτικής.Κανένας μας δεν εχει το δικαίωμα να μπαίνει σε ακρως προσωπικά δεδομένα,και πόσο μάλλον οταν αυτά τα δεδομένα είναι αισχρά ψέμματα.

Εδώ στο Pame.gr εχουμε κρίνει πάμπολλες φοιρές τον Κ.Μητσοτάκη! Αλλα τον κρίναμε πολιτικά.Το αν τον χωνεύουμε η όχι είναι δικό μας πρόβλημα, και πρόβλημα του καθενός.Κατι τέτοιες περιπτώσεις όμως οπως του Πανούση,αναδεικνύει την σύψη και την παρακμή που περνάει η κοινωνία μας.

Εν κατακλέιδη να πούμε οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι γιός του Τερρη Χρυσού. Ολο αυτό είναι μια σιχαμερή λάσπη,που ξεκίνησε απο τον γελωτοποιό Τζίμμη Πανούση,στα πλαίσια του επαγγελματικού του επιχειρήν.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *