Απόκριες – Παιχνίδι

Απόκριες. Τα πνεύματα ξυπνούν τα φανάρια και τα διορίζουν ως ταραχοποιούς. Ο στόχος σας είναι να στοιβάζετε τις κολοκύθες πριν τελειώσει ο χρόνος, ώστε όλοι να μπορούν να εκδιωχθούν από το νεκροταφείο.

Ανοίγοντας με δύο στήλες κολοκύθες, θα σας δοθεί μια οριζόντια ράβδος για να τοποθετήσετε 2 κολοκύθες σε κάθε πλευρά μιας σειράς. Μετακινήστε το ποντίκι σας κάθετα για να επιλέξετε μια σειρά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να τοποθετήσετε τις δύο κολοκύθες.

Όταν 3 ή περισσότερες κολοκύθες του ίδιου τύπου είναι παρακείμενες μεταξύ τους, θα αφαιρεθούν. Οι επόμενες δύο κολοκύθες που θα τοποθετηθούν εμφανίζονται στην επάνω δεξιά γωνία. Ένα κόκκαλο θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε ολόκληρη τη σειρά κολοκύθων ταυτόχρονα, ενώ το κρανίο θα αφαιρέσει όλες τις κολοκύθες του ίδιου τύπου.

Σημειώστε το χρονόμετρο στην επάνω αριστερή γωνία, καθώς η μάγισσα θα ρίξει ένα ξόρκι κάθε 60 δευτερόλεπτα και ο αριθμός των κολοκυθιών στο νεκροταφείο θα αυξηθεί. Θα αναβοσβήνει ένα φως ως προειδοποίηση όταν ο χρονομετρητής μετράει στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα.

Έχετε επίσης κατά νου ότι όταν προχωρήσετε στο παιχνίδι, θα εμφανιστούν περισσότερες κολοκύθες διαφορετικών προσώπων. Όταν οι κολοκύθες φτάσουν στην άκρη του νεκροταφείου, το παιχνίδι τελειώνει. Σταματήστε τις ανυπάκουες υποδοχές πριν πάνε πάρα πολύ μακριά!

Σχετικό περιεχόμενο

HAPPY FARM THE CROP
 Σε αυτό το όμορφο παιχνίδι, πρέπει να συλλέξετε τα φρούτα...
Read more
NUMBER CRUSH MANIA
 Ταιριάξτε 3 ίδιους αριθμούς για συγχώνευση. Συγχωνεύετε περισσότερα για μεγαλύτερους αριθμούς...
Read more
Mahjongg Journey - Παιχνίδι παρατηρητικότητας
Γυρίστε το κινητό σας σε οριζόντια θέση Ξεκινήστε το ταξίδι σας...
Read more
Endless Break Out - Game
Το Endless Break Out είναι ενα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι.Δείτε...
Read more
ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.