Γλέζος ο «αντιστασιακός»: Να μην αποτελέσει η αριστερά επταμηνίτικη παρένθεση – Πάνω απ’ όλα η εξουσία!

Δήλωση-Μνημείο εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού εξέδωσε το σύμβολο της Αριστεράς και αντιστασιακός με αντιπαροχές Μανόλης Γλέζος, στην οποία καλεί τα ραμολιμέντα του Σύριζα σε ενότητα προκειμένου να μην αποτελέσει η αριστερά… επταμηνίτικη παρένθεση!

Ο «πολύς» αριστερός Γλέζος δηλαδή ακολουθεί τα χνάρια των δήθεν «ανταρτών» βουλευτών του Σύριζα, που αφενός παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς και αφετέρου εκλιπαρούν να παραμείνει στην κυβέρνηση ο Σύριζα! Στο κλίμα λοιπόν της εκ του ασφαλούς «αντίστασης», ο τέως ευρωβουλευτής του Σύριζα έκανε λόγο για «αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου», η οποία «έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών»!

Προκειμένου όμως να μην αφήσει αμφιβολίες σχετικά με την ιδεολογική και πολιτική «συνέπεια» της αριστεράς, το ζουμί της παρέμβασης το άφησε για το τέλος: «ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση»!

Για να μην βασανίζονται λοιπόν οι «αγωνιστές» του βολέματος και της κονόμας, Μνημονιάρα της Αριστεράς και διατήρηση της εξουσίας! Τάδε έφη η μορφή της Αριστεράς, Μανόλης Γλέζος, δίνοντας γραμμή για τους νεοσσούς της μαρξιστικής πολιτικής απάτης.


ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *