200.000.000 θυμάτων του φασισμού ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ

…Τόσο έχουν “κοστίσει” στην ανθρωπότητα ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
…οι δύο φασίστες “δολοφόνοι” τού Σιωνισμού.
…Έρχεται η ώρα τής δικαίωσης των θυμάτων τού φασισμού
…και βέβαια του Ελληνισμού
…Στη Μακεδονία θα “γραφεί” το ΤΕΛΟΣ τού – φασιστικού – Κόσμου

***

1. Paul A. Porter: «Ζητείται ένα θαύμα για την Ελλάδα – Ημερολόγιο ενός προεδρικού απεσταλμένου», έκδοση «Bήμα – Μαρτυρίες».

2. Η Ελλάδα στη δεκαετία 1940 – 1950, εκδόσεις «Θεμέλιο».

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο εσωτερικό τής Ε.Ε., δεν μπορείς παρά ν’ ανησυχείς με τον διαρκώς αυξανόμενο φασισμό της, ο οποίος πλέον εκδηλώνεται απροκάλυπτα σε όλες τις εκφάνσεις τής δημόσιας ζωής. Λίγες ημέρες πριν ο πρώην πλέον Υπουργός Εξωτερικών τής Γερμανίας ανέλαβε “πόστο” στο διοικητικό συμβούλιο της Siemens-Alstom. Εντελώς προκλητικά, και χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ανάγκη ν’ αφήσει λίγο τον χρόνο να “σβήσει” τα ίχνη του, – προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις – πήγε για “ταμείο”. Για ποιον λόγο θεωρούμε ότι υπάρχουν βρόμικα “ίχνη”, τα οποία οδηγούν σε “ταμείο”; …Γιατί ο Υπουργός Εξωτερικών τής “ηθικολόγας” Γερμανίας δεν είχε κανέναν άλλο λόγο – πλην του κέρδους – , για να ταυτιστεί τόσο άμεσα με μια εταιρεία, η οποία κατηγορείται για διαφθορά και απάτη σχεδόν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη.

 

Δεν έχει περάσει παρά ελάχιστος καιρός που η Ελλάδα “βοούσε” για τις παρεμβάσεις τού Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας – του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ – υπέρ τής Siemens. Η γερμανική διπλωματία, αδιαφορώντας για τον ελληνικό εθνικό νόμο – και βέβαια για την ανεξαρτησία τού ελληνικού κράτους και της ελληνικής Δικαιοσύνης – πίεσε και τελικά πέτυχε να μην εκδοθεί καταδικαστική απόφαση εις βάρος τής Siemens, προκειμένου να μην βρεθεί η διαφθοροποιός εταιρεία αντιμέτωπη και με τον ευρωπαϊκό νόμο. Η Διπλωματία τής γερμανικής “υπερδύναμης”, δηλαδή, εξευτέλισε το Νομικό και Δικαιικό σύστημα όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και της ίδιας της Ε.Ε.. Εξευτέλισε το Δικαιικό σύστημα των κατ’ όνομα πλέον μόνον “δημοκρατικών” κρατών τής επίσης κατ’ όνομα μόνον “δημοκρατικής” Ε.Ε..

 

Εξευτελίστηκε η Ελλάδα, και το Κολέγιο των Βρυξελών απλά δεν “κατάλαβε” τι συνέβη. Αν πάρει με παράτυπη επιδότηση κανένα “κέρμα” κανείς φτωχός, το Κολέγιο ψάχνει και το βρίσκει …και παρεμβαίνει, προκειμένου ν’ αλλάξει μια κρατική απόφαση. Στην προκειμένη περίπτωση χάθηκε ολόκληρος ο νομικός πολιτισμός τής Ε.Ε. και δεν κατάλαβε τίποτε κανένας …Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τις αντιδημοκρατικές κινήσεις τού Γκάμπριελ υπέρ μιας εγκληματικής εταιρείας και κανένας επίσης δεν ενδιαφέρθηκε, όταν αυτός ο άνθρωπος λίγους μήνες μετά πήγε να πληρωθεί απ’ αυτήν …Μιλάμε για κανονική πληρωμή. Είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τη δύναμη του γερμανικού κράτους, μεθόδευσε αυτήν την αθλιότητα, για να εξυπηρετήσει τα ιδιωτικά συμφέροντα της Siemens, να δεχθεί την πρόσληψή του από την εταιρεία αυτή; …Αν αυτό δεν είναι απόδειξη φασιστικής νοοτροπίας, τότε τι μπορεί είναι;…

 

…Αποτελεί απόδειξη φασισμού για ένα σύστημα, όταν τα οικονομικά συμφέροντα υπερτερούν τού Δικαίου …Αποτελεί απόδειξη φασισμού, όταν αξιωματούχοι, ορκισμένοι να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο, γίνονται υπηρέτες των ιδιωτικών συμφερόντων εις βάρος των κοινωνικών συμφερόντων …Αποτελεί απόδειξη φασισμού, όταν δεν υπάρχουν ηθικά ασυμβίβαστα και κόκκινες “γραμμές”, οι οποίες ποτέ δεν πρέπει να παραβιάζονται. Το ακόμα χειρότερο – και αυτό που μας τρόμαξε πιο πολύ απ’ όλα – είναι ότι η περίπτωση του Σίγκμουντ Γκάμπριελ αποκαλύπτει τον “εκτροχιασμό” τής ίδιας της Γερμανίας …Και μόνον που τόλμησε να κάνει άμεση είσπραξη των “υπηρεσιών” του, αποκαλύπτει τη σήψη τής Δημοκρατίας στο γερμανικό κράτος …Και μόνον που δεν θεώρησε ότι υπήρχε ανάγκη – έστω και προσχηματική – να “περιμένει” λίγο γι’ αυτό, αποκαλύπτει τον τρόπο λειτουργίας τής Γερμανίας.

 

Αυτό είναι που μας ανησυχεί περισσότερο. Και μόνον που η γερμανική κοινή γνώμη παρέμεινε σιωπηλή και τον “δικαίωσε” στη φασιστική του επιλογή, αποτελεί απόδειξη συνενοχής τής γερμανικής κοινωνίας στα μεγάλα εγκλήματα της ηγεσίας της …Κανένας δεν διαδήλωσε για την απόλυτη υποταγή τής πολιτικής ηγεσίας στα οικονομικά συμφέροντα …Κανένας δεν διαδήλωσε για την παραβίαση όλων των ηθικών και λογικών κανόνων …Κανένας Γερμανός δεν έδειξε ν’ ανησυχεί, τη στιγμή που είναι πλέον δεδομένο ότι αυτό, το οποίο έγινε “χθες” εις βάρος των Ελλήνων, θα μπορούσε να γίνει “αύριο” εις βάρος των ίδιων των Γερμανών, εφόσον απειληθούν τα ίδια συμφέροντα. Η Γερμανία – για ακόμα μία φορά – δείχνει πως είναι έτοιμη ν’ αποδεχθεί οποιοδήποτε έγκλημα της ηγεσίας της, εάν και εφόσον αυτό μπορεί να αποφέρει έστω και κάποιο μικρό συλλογικό κέρδος …Το έκανε με τον Χίτλερ, το επανέλαβε με τον Κολ, και το κάνει τώρα και με τη Μέρκελ.

 

Αυτό είναι που μας ανησυχεί περισσότερο, γιατί αυτό αποκαλύπτει το “επίπεδο” της δημοκρατικής της λειτουργίας …Ένα “επίπεδο”, το οποίο απειλεί ολόκληρη την Ε.Ε., τη στιγμή που η Γερμανία κυριαρχεί στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή …Μια Γερμανία, με το πιο βαρύ “ποινικό” μητρώο ανάμεσα στα κράτη και η οποία στην κυριολεξία είναι υπότροπη …Πραγματικά υπότροπη, εφόσον και πριν από τον Γκάμπριελ δεν μπόρεσε να σταματήσει ούτε τον Καγκελάριο Σρέντερ, από το ν’ αποδεχθεί μια παντελώς ανήθικη πρόσληψη από τη ρωσική Rosneft, λίγους μήνες μετά τη λήξη τής θητείας του και αφού πρώτα είχε διαπραγματευτεί ο ίδιος με την εταιρεία αυτή για την ενεργειακή πολιτική τής Γερμανίας. Εξευτελίστηκε το κύρος ολόκληρης της Καγκελαρίας, για να μπορέσει ο άθλιος ο Σρέντερ να πάρει χαρτζιλίκι.

 

Τι δείχνουν όλα αυτά τα φαινόμενα, τα οποία διαρκώς εμφανίζονται όλο και πιο συχνά; …Σήψη της Δημοκρατίας …Απαξίωση κάθε δημοκρατικής δεοντολογίας …Υπουργοί δέχονται “δωράκια” απ’ αυτούς, τους οποίους προστάτευαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους …Υπουργοί δεν παραιτούνται, ακόμα κι όταν συλλαμβάνονται με πλαστά ακαδημαϊκά “προσόντα” …Είναι αυτό σήψη ή δεν είναι; Σε ποιον δίνουν όλοι αυτοί λογαριασμό και δεν δείχνουν να φοβούνται τίποτε; Στον απλό κόσμο πάντως αποκλείεται να δίνουν, γιατί ο κόσμος αυτά τα “βλέπει” και τα τιμωρεί με την ψήφο του. Όλα αυτά συμβαίνουν στη Γερμανία, η οποία κουνάει το “δάκτυλο” στους “ανήθικους” και στους “άχρηστους”. Δυστυχώς αυτό, το οποίο περιγράφουμε ως φαινόμενο σήψης, δεν είναι τωρινό φαινόμενο για τη Γερμανία …Μας έχει συνηθίσει η Γερμανία σε υποκριτικές συμπεριφορές …Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί από την πρώτη στιγμή τής ίδρυσής της …Απλά σήμερα γίνεται παντελώς απροκάλυπτα και αυτό είναι που μας απειλεί όλους σε μια Ε.Ε. στην οποία κυριαρχεί η “σάπια” Γερμανία.

 

Όμως, όλα αυτά έχουν την εξήγησή τους …Στη Γερμανία τα κρατικά συμφέροντα και τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών της είναι συγκοινωνούντα δοχεία …Δεν υπάρχουν ούτε στεγανά ούτε ασυμβίβαστα ούτε ανήθικες πρακτικές. Οι άνθρωποι, οι οποίοι ελέγχουν τη Γερμανία, είναι φασίστες και δεν θεωρούν πως είναι υποχρεωμένοι να δίνουν εξηγήσεις – ακόμα και γι’ αυτά, τα οποία μπορεί να προκαλούν το λαϊκό αίσθημα – …Είναι “στρατευμένοι”, κι αυτά όλα είναι “πόστα” των ιδίων συμφερόντων. Είτε δηλαδή “υπηρετεί” κάποιος τα συμφέροντα αυτά ως Υπουργός Εξωτερικών τής Γερμανίας είτε ως μέλος τού διοικητικού συμβουλίου τής Siemens, είναι ένα και το αυτό …Αυτή είναι και η απόδειξη ότι η Γερμανία αυτήν τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη εν ενεργεία συμμορία τον κόσμο.

 

Δεν υπάρχει στη Γερμανία “κράτος” με τη συμβατική έννοια του όρου …Με την έννοια που τη γνωρίζουν όλοι οι υπόλοιποι λαοί τού κόσμου …Με την έννοια εκείνη, η οποία συμπεριλαμβάνει εντός της έννοιες όπως ηθική, δικαιοσύνη, ασυμβίβαστα κλπ.. “Κράτος” στη Γερμανία είναι οι ιδιοκτήτες του και τα συμφέροντά τους. Ό,τι συμφέρει αυτούς τους ιδιοκτήτες, είναι αποδεκτό και δεν επιδέχεται την παραμικρή κριτική …Κράτος είναι η Siemens και όχι η γερμανική Δικαιοσύνη …Η δεύτερη υπηρετεί την πρώτη και δεν την ελέγχει. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Siemens ξεφτιλίζει κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού και Δικαιοσύνης. Ο Χριστοφοράκος, ο οποίος διέφθειρε ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα και είναι ένας από τους κύριους υπεύθυνους της ελληνικής καταστροφής, απολαμβάνει την ελευθερία του χάρη στα αφεντικά του, προστατευόμενος από το γερμανικό κράτος. Η γερμανική Διπλωματία τον φυγάδεψε από τη χώρα στην οποία εγκλημάτησε και η γερμανική Δικαιοσύνη τον προστατεύει από όλες τις απειλές τού ελληνικού κράτους…

 

…Είναι κράτος Δικαίου αυτό ή οργανωμένη συμμορία; Περί αυτού πρόκειται. Πάνω από τον Ρήνο υπάρχει μια δολοφονική “επιχείρηση”, η οποία εδώ και έναν αιώνα υπηρετεί με τον πιο σκληρό και απόλυτο τρόπο τα συμφέροντα των ιδιοκτητών της. Αυτό ακριβώς είναι που διαφοροποιεί τη Γερμανία – ως κράτος – ανάμεσα στα υπόλοιπα κράτη και τον γερμανικό λαό – ως λαό – ανάμεσα στους υπόλοιπους λαούς …Η Γερμανία ΔΕΝ ανήκει στον λαό της, όπως συμβαίνει με τα συμβατικά κράτη …Η Γερμανία είναι ένα ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ κράτος και ο γερμανικός λαός είναι ένα “υποζύγιο” των ιδιοκτητών αυτών. Τα πάντα “φιλτράρονται” μέσα από αυτήν τη σχέση …Υπάρχει αυτό, το οποίο συμφέρει τους ιδιοκτήτες και εκείνο, το οποίο δεν τους συμφέρει. Ό,τι τους συμφέρει είναι αυτόματα “σωστό”, “νόμιμο” και “ηθικό” και ό,τι δεν τους συμφέρει – με τον ίδιο απόλυτο και αυθαίρετο τρόπο – “καταδικάζεται” σαν “παράνομο” …Δεν χρειάζονται δηλαδή και πολλές δικαιολογίες οι ιδιοκτήτες τής Γερμανίας ούτε για ν’ αποδείξουν το “σωστό” ούτε για το αντίθετο.

 

Αν αρχίσουν να συνειδητοποιούν οι λαοί – και οι ίδιοι οι Γερμανοί – την ιδιόμορφη φύση τής Γερμανίας ως κρατικού μορφώματος, είναι θέμα χρόνου να απαιτήσουν τη διάλυσή της. Σήμερα κάτι τέτοιο μπορεί να ακούγεται παράλογο, γιατί απλούστατα η προπαγάνδα των ιδιοκτητών της προστατεύει το δημιούργημά τους, εμφανίζοντας τη Γερμανία σαν εθνικό κράτος, ενώ δεν είναι τέτοιο. Είναι παράλογο να ζητάει κάποιος να διαλυθεί ένα εθνικό κράτος, αλλά δεν είναι παράλογο να επιθυμεί να διαλυθεί ένα “μόρφωμα” συλλογικών συμφερόντων που μοιάζει με κράτος και του οποίου ο ρόλος είναι εγκληματικός. Η Γερμανία πρέπει να διαλυθεί, γιατί από τη φύση της – και μόνον που υπάρχει – αποτελεί έναν “δολοφόνο” ανάμεσα στους λαούς …Έναν μοναχικό “λύκο”, τον οποίο ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τον ενεργοποιήσουν τα αφεντικά του εναντίον τού περίγυρού του.

 

Η Γερμανική Ένωση ΠΡΕΠΕΙ να διαλυθεί για τους ίδιους λόγους και με την ίδια ευκολία που διαλύθηκε η “ΑΔΕΡΦΗ” της η Σοβιετική Ένωση. Κανένας δεν θα την κλάψει και από κανέναν δεν θα λείψει, γιατί όλοι κατά καιρούς έχουν κλάψει εξαιτίας της. Θα την “ξεχάσει” ο κόσμος μέσα σε μία στιγμή, όπως μέσα σε μία στιγμή “ξέχασε” και τη Σοβιετική Ένωση. Θα καταγραφεί ως μια από τις πιο δολοφονικές “μηχανές” στην ιστορία τής Ευρώπης. Θα μπει ανάμεσα στις πιο άσχημες “παρενθέσεις” τής ιστορίας τής ανθρωπότητας. Οι ίδιοι οι λαοί της θα πρέπει να πανηγυρίζουν μια τέτοια εξέλιξη, όπως πανηγύριζαν οι λαοί τής Σοβιετικής Ένωσης, όταν “έπεφτε” ο φασίστας “δεσμοφύλακάς” τους…

 

…Πρέπει να πανηγυρίζουν, γιατί – απ’ ό,τι φαίνεται – οι Γερμανοί, παρ’ όλο που – εξαιτίας τού φασισμού – έχουν θρηνήσει δεκάδες εκατομμύρια νεκρών, δεν έχουν μάθει το “μάθημά” τους, όπως θα έλεγε και ο “καθηγητής” Σόιμπλε …Δεν έχουν μάθει ακόμα ότι ο φασισμός είναι ένα “φίδι”, το οποίο δεν εκπαιδεύεται …Το ότι συγκυριακά μπορείς να επωφεληθείς από τα εγκλήματά του εις βάρος των άλλων, δεν σημαίνει ότι σε κάποια στιγμή δεν θα έρθεις κι εσύ αντιμέτωπος απέναντί του. Αυτό είναι που δεν έμαθαν οι Γερμανοί και γι’ αυτόν τον λόγο χαίρονται σήμερα με την “επιτυχία” τους. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε συγκεντρώθηκαν για να ζητήσουν την Ένωση της Γερμανίας, θα πρέπει να συγκεντρωθούν ξανά, για να απαιτήσουν τη διάλυσή της …Το “χρωστάνε” στην Ευρώπη και το “χρωστάνε” και στους εαυτούς τους αυτοί, οι οποίοι “ανέστησαν” τον “βρικόλακα” αυτόν.

 

Η φασιστική Ομοσπονδιακή Γερμανία δεν έχει θέση στην κοινωνία των εθνών …Είναι μια κακοποιός δύναμη και όσο πιο πολύ καθυστερούν οι λαοί να τη διαλύσουν, τόσο πιο επικίνδυνα θα γίνονται τα πράγματα γι’ αυτούς. Όσο καθυστερείς να χτυπήσεις το “φίδι” τού φασισμού, τόσο πιο ισχυρό και “πεινασμένο” θα το βρεις μπροστά σου.

 

 

 

Το μεγάλο “κόλπο”

 

και η μεγαλύτερη ανθρωποσφαγή

 

στην ιστορία τής ανθρωπότητας

 

 

Διαβάζοντας ο αναγνώστης το κείμενο αυτό, θ’ αντιληφθεί μια “προβληματικότητα” …Μήπως ξεκινάμε το κείμενό μας ανάποδα και εξηγούμε από τις πρώτες κιόλας παραγράφους την άποψή μας για το τι πρέπει τελικά να συμβεί; …Μήπως δίνουμε μια “αυθαίρετη” “λύση” σε ένα “πρόβλημα”, του οποίου τις παραμέτρους δεν έχουμε καν εξηγήσει; Αυτό δεν είναι καν το στυλ της γραφής μας …Πολύ σωστά. Εδώ ακριβώς βρίσκεται και το λεπτό σημείο τής ιδιόμορφης προσέγγισής μας. Είναι γνωστό ότι δεν αρκεί να γνωρίζεις το “αποτέλεσμα” της “επίλυσης” ενός προβλήματος, αν δεν γνωρίζεις την πορεία μέσω της οποίας γίνεται η “επίλυσή” του αυτή. Μόνον το “αποτέλεσμα” στα “χέρια” μπορεί να σε χαρακτηρίσει αυθαίρετο, αν όχι ρατσιστή ή βλάκα.

 

Γιατί ξεκινάμε όμως από το “αποτέλεσμα”; …Για να έχουμε ένα “σημείο” στον “ορίζοντα” προκειμένου να κάνουμε ένα δύσκολο “ταξίδι” στην ιστορία …Για να μην “χανόμαστε” μέσα στα άπειρα δεδομένα της ιστορίας …Για να ξέρουμε προς τα που κατευθυνόμαστε, ώστε ν’ αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε το τι έχει συμβεί σ’ αυτήν “πορεία”. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς φτάσαμε στη σημερινή φασιστική αθλιότητα, αν δεν γνωρίζουμε πρώτα πώς και από πού ξεκινήσαμε …Πρέπει να γνωρίζουμε τι καθιστά τη Γερμανία ένα μη συμβατικό κράτος και ποιος είναι ο λόγος που την καθιστά υπεύθυνη για όλα τα μεγάλα εγκλήματα του τελευταίου αιώνα …ΓΙΑ ΟΛΑ στην κυριολεξία. Ακόμα και για τα εγκλήματα του κομμουνισμού, η Γερμανία είναι υπεύθυνη.

 

Το πρόβλημα με τη Γερμανία υπάρχει, γιατί απλούστατα πίσω της κρύβεται ο φοβερός και τρομερός Σιωνισμός. Ο σιωνισμός είναι η πιο σύνθετη και πιο επικίνδυνη μορφή βαρβαρότητας. Είναι το μεγαλύτερο “καρκίνωμα”, το οποίο έχει εμφανιστεί εντός τού χριστιανικού “σώματος”. Αυτό το “καρκίνωμα” έθεσε ως στόχο του την κατάκτηση του συνόλου τού χριστιανισμού και για τον στόχο του αυτόν χρησιμοποίησε τη Γερμανία. Δρώντας ύπουλα και απολύτως μυστικά, έκανε τις κινήσεις εκείνες, οι οποίες θα του επέτρεπαν το εγχείρημα αυτό. Εφηύρε το ίδιο – και στη συνέχεια “κρύφτηκε” πίσω τους – τις δύο κυρίαρχες φασιστικές ιδεολογίες, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει και να φέρει εις πέρας τους στόχους του.

 

Βασικά “εργαλεία” αυτού του εγχειρήματος είναι τα δύο “μεγασυστήματα” – που επέτρεψαν στον σιωνισμό να “συνθλίψει” ανάμεσά τους το χριστιανικό “σώμα” – και τα οποία είναι η Σοβιετική Ένωση και η Γερμανία. Η πρώτη είναι η “έκφραση” του κομμουνισμού και η δεύτερη η “έκφραση” του ναζισμού. Ο Κομμουνισμός και ο Ναζισμός, που τον τελευταίο αιώνα ταλαιπώρησαν την ανθρωπότητα και της “κόστισαν” πάνω από 200 εκατομμύρια νεκρούς, ήταν μια τεχνητή “παγίδα” …Ήταν το “colpo grosso” των Εβραίων τοκογλύφων, για να “κατακτήσουν” τον κόσμο. Μέσω του κομμουνισμού δημιούργησαν τον αντικομμουνισμό – που είναι ο ναζισμός – και με τον τρόπο αυτόν δημιούργησαν καί τα δύο “θηρία” …Το θηρίο τού Κομμουνισμού, που ήταν η Σοβιετική Ένωση και το θηρίο τού Ναζισμού, που ήταν και παραμένει η Γερμανία.

 

Αυτά τα δύο “θηρία”, δηλαδή, έχουν την ίδια “καταγωγή”. Οι Σιωνιστές Εβραίοι ήταν αυτοί που τα δημιούργησαν, εφόσον αυτοί ρύθμιζαν τις συνθήκες εκείνες, οι οποίες τα “γέννησαν” …Συνθήκες τεχνητές, εφόσον δεν υπήρχε πιθανότητα χωρίς έξωθεν παρέμβαση να “γεννηθούν” τα φασιστικά αυτά συστήματα. Οι Σιωνιστές ρύθμιζαν τις συνθήκες εκείνες, προκειμένου αυτά να δημιουργηθούν. Αυτοί ρύθμιζαν τις “εντάσεις” των γενεσιουργών φαινομένων, ανάλογα με τα συμφέροντά τους …Οι Εβραίοι ήταν αυτοί, οι οποίοι, με βάση τις ανάγκες τού σχεδιασμού τους, αποφάσιζαν πού θα δώσουν τη μέγιστη “ένταση”, ώστε να “παράγουν” το αντίστοιχο “οριακό” φαινόμενο.

 

Τις απόλυτες “εντάσεις” των άκρων τις έδωσαν στη Ρωσία και στη Γερμανία. Στη Ρωσία ανέβασαν στο “τέρμα” την “ένταση” του Κομμουνισμού …και στη Γερμανία έκαναν το ίδιο – με τους ίδιους μηχανισμούς – και στο “τέρμα” την “ένταση” του Ναζισμού – που είναι ένας απλός αντικομμουνισμός—. Όταν λέμε “απλός αντικομμουνισμός”, εννοούμε ό,τι πιο απλό υπάρχει. Μιλάμε ότι ο Ναζισμός και ο Κομμουνισμός – με βάση και μια παλιά ομολογία τού Γκέμπελς – είναι ακριβώς ίδιοι στη βάση τους. Έχουν την ίδια “φυσιολογία”, εφόσον αποτελούν “εκφράσεις” τής ίδιας ιδεολογίας …Είναι καί οι δύο εκφράσεις τού ίδιου σοσιαλισμού …Απλά ο κομμουνισμός είναι ο διεθνοσοσιαλισμός, ο οποίος θέλει να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο και ο ναζισμός είναι ο εθνικοσοσιαλισμός, ο οποίος επίσης θέλει να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.

 

Μιλάμε δηλαδή για πολύ απλά πράγματα στη λογική τους …Ο ένας “δηλητηριάστηκε” από το “δηλητήριο” του κομμουνισμού και ο άλλος “δηλητηριάστηκε” από το “αντίδοτό” του, το οποίο το πήρε σε υπερβολική δόση. Είτε όμως κάποιος δηλητηριαστεί από το “δηλητήριο” είτε από το “αντίδοτό” του, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και το αυτό. Υπάρχει “δηλητηρίαση” και άρα νόσος, η οποία έχει συγκεκριμένα “συμπτώματα” και τα οποία ήταν τα ζητούμενα από τους συνωμότες. Αυτό έγινε με τα δύο υποτίθεται “αντίθετα” άκρα. Όλα τα επικίνδυνα “συμπτώματα”, τα οποία μετέτρεπαν τα συστήματα αυτά σε φονικές μηχανές, ήταν ίδια, γιατί προέκυπταν από μια συγκεκριμένη “δηλητηρίαση” και από τα επίσης συγκεκριμένα “αντίμετρά” της …Δύο “δηλητηριασμένοι”, οι οποίοι τρελάθηκαν και έβαλαν ως στόχο τους να κατακτήσουν τον κόσμο, μη έχοντας καμία αναστολή απέναντι σε οποιοδήποτε έγκλημα κι αν χρειαζόταν να πραγματοποιήσουν.

 

Όλα αυτά εφαρμόστηκαν από τους Σιωνιστές με τη χρήση τής κομμουνιστικής ιδεολογίας …Μιας ιδεολογίας, την οποία οι ίδιοι “κατασκεύασαν” …Μιας ιδεολογίας απίστευτης βλακείας, η οποία, ενώ δεν κατάφερε ποτέ ν’ αποκτήσει λαοφιλία, είχε το πλεονέκτημα ότι “γοήτευε” το κοινωνικό “περιθώριο” …Γοήτευε το “σκουπιδαριό” τής κάθε κοινωνίας, εφόσον του υποσχόταν γρήγορο και άμεσο βόλεμα εις βάρος ΟΛΩΝ των άλλων. Στο όνομα μιας δήθεν “Πάλης των Τάξεων” έβαζαν κάποιοι στο στόχαστρό τους όποιον – είτε ως κοινωνική τάξη είτε ως άτομο – κατείχε αυτό που τους γοήτευε. Στον ίδιο “παρονομαστή” έμπαιναν σπίτια, αξιώματα, κοσμήματα, βολέματα κλπ. …”Κουτσοί”, “στραβοί”, στον κομμουνισμό πόνταραν για την κοινωνική και οικονομική τους ανέλιξη…

 

…Δυστυχισμένοι, κομπλεξικοί, σακάτηδες, αλλά και κανονικοί εγκληματίες, βρήκαν στον κομμουνισμό την ελπίδα να κατακτήσουν τα πάντα, χωρίς να κάνουν τίποτε. Αυτός τους υποσχόταν ό,τι ονειρεύονταν, χωρίς καθόλου κόπο …Υποσχόταν βίαιες “ανακατανομές” πλούτου …Υποσχόταν μεροληπτικές κοινωνικές “ανακατατάξεις” …Υποσχόταν αρπαγές, τιμωρίες και εκδίκηση απέναντι σε όποιον αντιστεκόταν …Υποσχόταν “εκκαθαρίσεις” των Αρίστων και αναδιανομή των αξιωμάτων μεταξύ των Αχρήστων …Μια δολοφονική ιδεολογία, η οποία στόχευε κατ’ ευθείαν στον “ανθό” των λαών και για τους παραπάνω λόγους μπορούσε να τρομοκρατεί τους λαούς …Μια τρομοκρατία τεχνητή και σε ισχύ μόνον για όσο διάστημα οι άχρηστοι που την πρέσβευαν “ταΐζονταν” από τους Σιωνιστές για να φαίνονται απειλητικοί.

 

Από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα στη “ρύθμισή” τους. Όταν μπορείς να καθορίζεις την ένταση και τη βία τής κομμουνιστικής δράσης, μπορείς εύκολα να καθορίζεις και την ένταση και τη βία τής αντίδρασής της. Όταν “αμολάς” όλο το αγράμματο κατακάθι τής κοινωνίας στους γερμανικούς δρόμους να “απειλεί” τους νοικοκυραίους, εύκολα γεμίζεις τις μπυραρίες με εξίσου αγράμματους “σωτήρες” τής Δημοκρατίας. Όταν σκορπίζεις στους δρόμους οπλισμένους αγράμματους κομμουνιστές, εύκολα συγκεντρώνεις απέναντί τους τούς επίσης οπλισμένους αγράμματους Ναζί …Εύκολο σχέδιο κι απλό …Μ’ έναν σμπάρο δυο τρυγόνια …Με μία ιδεολογία, δύο διαφορετικά συστήματα …Ένα σύστημα αυτό, στους δρόμους του οποίου νικούν οι αγράμματοι κομμουνιστές και ένα άλλο σύστημα – απολύτως αντίθετο, αλλά στη βάση του όμοιο με το προηγούμενο – εκείνο, στους δρόμους του οποίου νικούν οι αγράμματοι ΝΑΖΙ …Αυτά είναι τα τρομερά κι αιμοσταγή “θηρία”, τα οποία δημιουργούνται από τη θεωρία τού κομμουνισμού…

 

…”Θηρία” ιδιόκτητα”, που, όταν θέλεις, τα βάζεις να αλληλοβοηθιούνται εις βάρος όλων των υπολοίπων συστημάτων και όταν θέλεις τα βάζεις να πολεμούν μεταξύ τους …”Θηρία” θνησιγενή, τα οποία σε έχουν ανάγκη για την επιβίωσή τους και άρα είναι απόλυτα ελεγχόμενα μέσω του εκβιασμού …Τόσο απλά. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πλήρωσαν τον Μαρξ, για να δημιουργήσει τη “θεωρία” τού κομμουνισμού, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θα πλήρωναν – και πλήρωσαν – τους ηγέτες των θηρίων, οι οποίοι θα προέκυπταν από τον κομμουνισμό. Αυτοί πλήρωσαν τον Λένιν και τον Χίτλερ, για να δημιουργήσουν τα φονικά εκείνα συστήματα, τα οποία θα είχαν ως “ειδικότητά” τους είτε να επιβάλουν στον κόσμο τον κομμουνισμό είτε να τον σταματήσουν. Χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα υπήρχαν ποτέ ούτε Λένιν ούτε Χίτλερ και βέβαια ούτε και τα συστήματά τους.

 

…Όλα “στημένα” …Όλα “στημένα” από τους Εβραίους τοκογλύφους. Με χρήματα των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ, των Σιφ, των Βάρμπουργκ, των Βάντερλιπ, των Λίμαν, των Μόργκαν κλπ., χρηματοδοτήθηκαν ΟΛΟΙ οι πρωταγωνιστές στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ στην ιστορία τής ανθρωπότητας. Οι ίδιοι άνθρωποι τα μεθόδευαν όλα και όλοι ελέγχονταν από την ίδια τοκογλυφική “συμμορία”. Ειδικά το κομμουνιστικό σύστημα της Σοβιετικής Ένωσης ήταν το απόλυτο “φέουδό” τους. Οι πιο ισχυροί και διάσημοι παράγοντες του κομμουνισμού δρούσαν με εβραϊκές χρηματοδοτήσεις και ήταν και οι ίδιοι Εβραίοι. Περί αυτού πρόκειται.

 

Το σχέδιο ήταν απλό και ξεκίνησε από τη Γερμανία. Οι Γερμανοεβραίοι Τραπεζίτες – οι οποίοι έλεγχαν απόλυτα τον γερμανικό χώρο – δημιούργησαν τις δολοφονικές τους “μαριονέτες” και αφού δρομολόγησαν τη μεταξύ τους σύγκρουση, εγκατέλειψαν τον τόπο τού εγκλήματος. Χρησιμοποιώντας τις μυστικές υπηρεσίες τού Κάιζερ, μπορούσαν να ρυθμίζουν τη συμπεριφορά τής Γερμανίας και να προκαλούν παγκόσμιες ανακατατάξεις. Στη συνέχεια αυτοί οι άνθρωποι μετακίνησαν το “Κέντρο Επιχειρήσεών” τους στη Νέα Υόρκη και από εκεί κινούσαν τα “νήματα”, τα οποία κόστισαν στην ανθρωπότητα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών…

 

…”Νήματα”, τα οποία κατεύθυναν τα δύο ιδιόκτητα δολοφονικά θηρία …Θηρία απολύτως τεχνητά, εφόσον, χωρίς τη μεταξύ τους αλληλοβοήθεια, δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν. Εξαιτίας της φασιστικής Γερμανίας, δηλαδή, δημιουργήθηκε η ΕΣΣΔ και εξαιτίας τής ΕΣΣΔ η Γερμανία απέκτησε τα μόνιμα ναζιστικά χαρακτηριστικά της …Εξαιτίας τής Γερμανίας υπέφερε τα πάνδεινα από τον κομμουνισμό ο ρωσικός λαός …Εξαιτίας τής ΕΣΣΔ ο γερμανικός λαός απέκτησε όλα αυτά τα άθλια χαρακτηριστικά, τα οποία εκδηλώνει καθημερινά εις βάρος όλων των λαών. Αυτό ήταν το “μυστικό” τού όλου σχεδιασμού τους. Αφού κατάφεραν και έλεγξαν το πιο πλούσιο σε πλουτοπαραγωγικές πηγές κράτος τού Πλανήτη, δημιούργησαν το πιο ισχυρό βιομηχανικό κράτος τής Ευρώπης…

 

…Με τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τής Ρωσίας έγινε κράτος κορυφής η Γερμανία και απέκτησε τη βάση τής βιομηχανίας της και άρα και την τεχνογνωσία της. Η ίδια η Γερμανία από μόνη της δεν είχε ούτε τις στοιχειώδεις δυνατότητες να διεκδικήσει αυτού του μεγέθους την ανάπτυξη. Από τη στιγμή που εξασφάλισε αυτές τις παγκόσμιες δυνατότητες, “όρισε” ως αντίπαλό της τη Σοβιετική Ένωση, μετατρέποντάς την σε παγκόσμιο “παίκτη”. Με αυτήν την αλληλοβοήθεια ανέβηκαν στην “κορυφή” τα δύο “θηρία” και μαζί μ’ αυτά και οι Σιωνιστές ιδιοκτήτες τους. Διαχειριζόμενοι τη δική τους “ψευδοφασαρία”, οι Σιωνιστές κατόρθωσαν και έγιναν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της μεταπολεμικής εποχής.

 

 

 

Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών  “ΕΣΣΔ”…

 

…ο μεγαλύτερος “δολοφόνος” όλων των εποχών.

 

 

Η ΕΣΣΔ ήταν ένα απολύτως τεχνητό δημιούργημα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Οι Σιωνιστές δανειστές τού Τσάρου τού “παρήγγειλαν” έναν πόλεμο με τη Ρωσία, προκειμένου να δρομολογήσουν τα σχέδιά τους. Το ζητούμενο από αυτόν τον κατά παραγγελία πόλεμο ήταν να εκμεταλλευτούν τις συνέπειές του …Συνέπειες, οι οποίες είχαν σχέση με την εξασθένιση του κρατικού μηχανισμού της Ρωσίας, αλλά και την πείνα που θα μάστιζε τον ρωσικό λαό. Ήθελαν να προκαλέσουν μια κοινωνική “έκρηξη” απέναντι σε ένα κράτος αδύναμο να τη διαχειριστεί. Από εκεί και πέρα “μισθωμένοι” εξειδικευμένοι ρολίστες θα αναλάμβαναν συγκεκριμένους ρόλους. …Επαγγελματίες “επαναστάτες”, όπως οι ίδιοι περιέγραφαν τους εαυτούς τους …“Σχολή” επαγγελματιών “επαναστατών” είχαν δημιουργήσει …Προδότες έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε …κατά παραγγελίαν τού οποιουδήποτε …και εναντίον τού οποιουδήποτε …Σκουπίδια όλων των εθνικοτήτων …Απάτριδες, οι οποίοι δεν δίσταζαν να προδώσουν την πατρίδα τους …Αθλιότητες, “αμπαλαρισμένες” σε έννοιες όπως “διεθνισμός”, “πάλη των τάξεων”, “μπουρζουαζία” και “πράσινα άλογα” …Προδοτικά σκουπίδια, που για την ανταμοιβή, είτε σε χρήμα είτε σε εξουσία, δεν δίσταζαν μπροστά σε τίποτε. Με πρώτο τον Λένιν – ο οποίος λειτουργούσε καθαρά, υπό την καθοδήγηση των Γερμανών, εις βάρος της πατρίδας του – όλοι οι υπόλοιποι ήταν όμοιοί του.Αυτά δεν τα λέμε εμείς, επειδή είμαστε “συνωμοσιολόγοι” …Αυτά τα βρίσκει κάποιος στα ιστορικά στοιχεία, εάν βέβαια έχει τη θέληση να καταλάβει τι συνέβη.

 

Η Μεγάλη Επανάσταση των εργατών δεν έγινε ποτέ στη Ρωσία. Στη Ρωσία, λόγω του γερμανορωσικού πολέμου, συνέβη μια κοινωνική έκρηξη και αυτή “καπελώθηκε” από τους δήθεν “επαναστάτες” …”Καπελώθηκε” από τους χαφιέδες των Σιωνιστών, οι οποίοι καθοδηγούνταν από Γερμανούς πράκτορες …Ξένο κράτος, δηλαδή, παρενέβη στα εσωτερικά τής Ρωσίας. Ο μεγάλος Λένιν μόνον σε ένα πράγμα ήταν πραγματικά μεγάλος …Ήταν μεγάλος δολοφόνος …Σε όλα τα άλλα ήταν ένας βλάκας και μισός …ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ, για όσους νόμισαν ότι το γράψαμε εκ παραδρομής…

 

…Ήταν ένας Ρώσος – με γερμανοεβραϊκές ρίζες – προδότης τής Ρωσίας …Άσχετος με τα πάντα …Ένας ρωσικής καταγωγής πράκτορας των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, και μάλιστα όχι ιδιαίτερα ευφυής …”Πακέτο” τον πήγαιναν οι Γερμανοί για να “θριαμβεύσει”.Πάντα είχε γύρω του Γερμανούς αξιωματικούς και πράκτορες, οι οποίοι του υποδείκνυαν τι να κάνει και πώς να το κάνει, και βέβαια τον προστάτευαν …ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ στρατηγική του κίνηση δεν ήταν έξυπνη. Σε όλα ήταν βλάκας, και εκτός τόπου και χρόνου …Όλα τα έκανε “καρότσι”. Γερμανοί πράκτορες ήταν εκείνοι που δολοφονούσαν, διέφθειραν και απειλούσαν Ρώσους, για να επιβληθεί η “επανάσταση” των προλεταρίων. Όλος ο σχεδιασμός ανήκε στις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και ο Λένιν απλά έβαζε τη φάτσα του. Το μοναδικό που έκανε μόνος του ήταν να υπογράφει “πακέτα” εκτελέσεων, βασανισμών και εκτοπισμών …Ένα κτήνος με όλη τη σημασία τής λέξεως.

 

Αυτόν διαδέχθηκε ο Στάλιν, ο οποίος ήταν απολύτως όμοιός του. Όλοι αυτοί ήταν απολύτως ελεγχόμενοι από τους Εβραίους και στην απόλυτη πλειοψηφία τους Εβραίοι και οι ίδιοι …Εβραίοι των γκέτο …Αγράμματοι Εβραίοι, με φοβερό μίσος για τους Ρώσους και κυρίως τους Ρώσους τής “ελίτ”, οι οποίοι τους έβλεπαν σαν “τρωκτικά”. Μιλάμε για μίσος και κόμπλεξ, που, όταν αυτά συνδυάστηκαν με εξουσία, αντικρίσαμε καταστάσεις εξωπραγματικές. Σκότωναν τον πατέρα ή τον αδερφό ή τον άντρα κάποιας και την υποχρέωναν να κάνει πως δεν καταλαβαίνει, γιατί θα είχε την ίδια τύχη. Ο Μπέρια βίαζε όποια γυναίκα είχε την ατυχία να είναι του γούστου του και την επόμενη ημέρα τής έστελνε με δικούς του ανθρώπους λουλούδια …Αν δεν τα δεχόταν, τη σκότωναν. Όσο πιο πολύ εγκληματούσαν, τόσο πιο πολύ έμπαιναν σε έναν “μονόδρομο”, ο οποίος τους έκανε απόλυτα εξαρτώμενους από τα αφεντικά τους.

 

Ενθαρρύνονταν να εγκληματούν, για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο πρώτος είχε σχέση με τον γενικότερο σχεδιασμό και ο δεύτερος είχε σχέση με τον έλεγχο των προσώπων που ασκούσαν την εξουσία. Ο πρώτος είχε σχέση με το “μάρκετινγκ” του τρόμου. “Κατασκεύαζαν” έναν τρομοκράτη των λαών και ήθελαν να του δώσουν την ανάλογη εικόνα. Ήθελαν τα εγκλήματα αυτά να γίνονται γνωστά, για να “τρέμουν” οι λαοί τον κομμουνιστικό κίνδυνο …Για να γνωρίζουν τι τους θα τους περίμενε σε περίπτωση που οι κομμουνιστές πάρουν την εξουσία και στα δικά τους κράτη. Ο δεύτερος λόγος ήταν καθαρά για τον έλεγχο των αξιωματούχων τού σοβιετικού “κτήνους”. Οι Σιωνιστές ενθάρρυναν τους κομμουνιστές να εγκληματούν, για να μπαίνουν οι ίδιοι ως πρόσωπα όλο και πιο “βαθιά” στην αθλιότητα.

 

Ενθαρρύνονταν να εγκληματούν με όλους τους δυνατούς τρόπους, γιατί το έγκλημα της προηγούμενης ημέρας έφερνε μαζί του το έγκλημα της επομένης και αυτό ήταν κάτι που τους “έδενε” όλο και πιο πολύ μεταξύ τους – αλλά και με τους Σιωνιστές προστάτες τους—. Μέσα σε ελάχιστους μήνες είχαν γίνει τα πιο μισητά σκουπίδια στη ρωσική κοινωνία. Μόνον οπλοφορώντας κυκλοφορούσαν και ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Ο “πατερούλης” Στάλιν δεν πήγαινε ποτέ από την ίδια διαδρομή στο σπίτι του. Στην κυριολεξία “ξεπάστρεψαν” ό,τι καλύτερο διέθετε η ρωσική κοινωνία. Μίση απίστευτα και κόμπλεξ βγήκαν στους δρόμους και βρόμισαν τα πάντα. Οι Εβραίοι είχαν βρει την ευκαιρία και έκαναν απίστευτα αίσχη. Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες απλά υποδείκνυαν τους στόχους και οι βρομιάρηδες τους εκτελούσαν …Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έφτιαχναν συνεχώς λίστες εκλεκτών Ρώσων και αυτούς τους “ξεπάστρεψαν” όλους οι Εβραίοι.

 

…Όλοι οι οργανωτές των μαζικών δολοφονιών ήταν Εβραίοι …Όλοι τους πληρωμένοι από τους Σιωνιστές δια μέσου των μυστικών υπηρεσιών τού Κάιζερ …Εβραίος ήταν ο αρχηγός τής Δικτατορίας τού Προλεταριάτου Λένιν και Εβραίοι ήταν και οι επικεφαλής των “μοχλών” τής Δικτατορίας αυτής …Εβραίος ήταν ο Τρότσκι, ο οποίος, ως αρχηγός τού “Κόκκινου Στρατού”, απειλούσε κατά κύριο λόγο τον ρωσικό λαό και μετά όλους τους άλλους …Εβραίος ήταν και ο Γιάγκοντα – ο επονομαζόμενος Εβραίος Χίτλερ – , που, ως αρχηγός τής NKVD, απειλούσε κατά κύριο λόγο τη ρωσική κοινωνία και μετά όλους τους άλλους. Αυτό ήταν το σιωνιστικό “θηρίο” που “κατασκεύασαν”, για να τρομοκρατούν την Ευρώπη.

 

Τα πάντα είχαν αναλάβει “εργολαβικά”. Τίποτε δεν άφησαν σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήταν δικοί τους …Ειδικά τις λεπτές και βρόμικες δουλειές, οι οποίες θα επηρέαζαν τη σοβιετική “επένδυση” των Σιωνιστών …Εβραίος ήταν Jocob Yurovsky, ο οποίος εκτέλεσε τον Τσάρο. Μετά από αυτήν την εκτέλεση, η οποία τους φόβιζε πολύ, η εβραϊκή “πανούκλα” απελευθερώθηκε και έπεσε πάνω στον ρωσικό λαό χωρίς έλεος. Οι Εβραίοι, ως επικεφαλής τού Κόκκινου Στρατού και της Κόκκινης KGB, είχαν δρομολογήσει τον “Μεγάλο Τρόμο” στη Ρωσία πολύ πριν ο Χίτλερ ξεκινήσει το “real estate” των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

 

Τι θα πει “Μεγάλος Τρόμος”; …Μαζικές εκκαθαρίσεις ανθρώπων με κριτήρια που βόλευαν αποκλειστικά τα εβραϊκά συμφέροντα. Στην κυριολεξία “ξεπάτωσαν” τον μορφωμένο “ανθό” τής ρωσικής κοινωνίας. Εκμεταλλεύτηκαν την κομμουνιστική εξουσία και ξεπάστρεψαν ό,τι ποιοτικό υπήρχε στη ρωσική κοινωνία, θεωρώντας το απειλή για τα σχέδιά τους. Στη θέση τους έβαζαν ό,τι πιο ελεεινό υπήρχε διαθέσιμο …Μεθύστακες, αγράμματοι, βιαστές, δολοφόνοι, κλέφτες κλπ.. κατέλαβαν όλες τις κυβερνητικές θέσεις …Αυτοί οι άχρηστοι ήταν το “μερίδιο” της Ρωσίας στη Σοβιετική Εξουσία. Η Ρωσία “ευνουχίστηκε” χωρίς κανένα έλεος. Ο Στάλιν, ο Γιάγκοντα, ο Γεζόφ, ασχολήθηκαν προσωπικά με αυτές τις εκκαθαρίσεις πολύ πριν ξεκινήσει ανάλογα εγκλήματα ο Χίτλερ …ο οποίος μπροστά τους φαινόταν σαν καλοπροαίρετος πρόσκοπος.

 

Τέτοια ανθρώπινα “σκουπίδια” δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος. Τις περισσότερες φορές δεν γνώριζες αν τις αποφάσεις τις έπαιρναν ψυχοπαθείς ή απλά “τάπα” μεθυσμένοι. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν υπήρξαν ούτε στα πιο σκοτεινά χρόνια τού Μεσαίωνα. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες έκαναν την Ιερά Εξέταση να μοιάζει με αυστηρή “επίπληξη” σε γυμνάσιο θηλέων. Κανένας δεν εμπιστευόταν κανέναν …και τις περισσότερες φορές είχε και δίκιο που το έκανε. Ο καθένας είχε γίνει χαφιές τού διπλανού του.

 

Πήγαινε κάποιος για φαγητό με τον αρχηγό και δεν γνώριζε αν θα γυρίσει σπίτι του …Αν θα εκτοπιζόταν σε κάποιο γκούλαγκ ή θα εκτελούνταν σε καμιά μάντρα. Χαιρετούσες το πρωί στον δρόμο κάποιον που δεν “έπρεπε” και το βράδυ – αν ήσουν τυχερός – σε “μπουζούριαζαν”, για να σε στείλουν στη Σιβηρία, γιατί πάντα υπήρχε η πιθανότητα να σε σκοτώσουν επιτόπου σαν τον σκύλο. Ο ένας χαφιέδιζε τον άλλο. Η κάθε γειτονιά, το κάθε εργοστάσιο, το κάθε χωράφι ήταν η “ευκαιρία” τού χαφιέ να αποκτήσει εύνοια εις βάρος των συνανθρώπων του …Ευνοούνταν αν αποκάλυπτε “εχθρούς” τής εξουσίας και όταν αυτοί δεν υπήρχαν, δεν είχε κανένα πρόβλημα να τους “επινοήσει” ο ίδιος.

 

Αυτή η αθλιότητα λειτουργούσε σε όλα τα “επίπεδα”. Χαφιέδιζε στο εργοστάσιο ο εργάτης τον εργάτη, αλλά το ίδιο έκανε και το ένα μέλος τού Πολίτμπιρο για το άλλο. Ξυπνούσε στραβά ο αρχηγός και υπέγραφε εκτελέσεις δεκάδων ανθρώπων, απλά για να “ξεθυμάνει”. Εκλεγόταν νέος αρχηγός και τις επόμενες ημέρες εκτελούσε όλους τους συνυποψηφίους του. Όλοι οι πρώτοι ηγέτες τής δήθεν Οκτωβριανής Επανάστασης μέσα σε λίγα χρόνια είχαν “αλληλοκατασπαραχθεί” σαν τα κτήνη. Οι περισσότεροι είχαν εκτελεστεί από τους “συναδέλφους” τους. Τέτοια κτήνη, όσο και να ψάξει κάποιος στην ανθρώπινη ιστορία, δεν θα βρει. Τέτοια σκληρότητα και τέτοια αυθαιρεσία δεν θα βρει κανένας ούτε στα χειρότερα χρόνια τής Βαβυλώνας…

 

…Ακόμα διατηρούνται κρυμμένα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν πρωτοφανείς κτηνωδίες και τα οποία δεν δίνονται στους ιστορικούς προς μελέτη, απλά και μόνον για να μην φρικάρει ο κόσμος από τις φρικαλεότητες των κτηνών …Δύο μέρες χαροπάλευε ο Στάλιν μόνος του στο δωμάτιό του χεσμένος και κατουρημένος, γιατί κανένας δεν τολμούσε να μπει στον χώρο του, για να δει τι συμβαίνει. Πέθανε σαν αβοήθητο ζώο, γιατί, φερόμενος ως κτήνος, τους είχε τρομοκρατημένους όλους γύρω του και άρα ανίκανους να τον βοηθήσουν …Φοβούμενοι μην άθελά τους τον “ενοχλήσουν”, τον έστειλαν “ανενόχλητο” στον αγύριστο …Δύο μέρες με σηκωμένο χέρι και χωρίς φωνή “ζητούσε” βοήθεια.

 

Αυτοί οι άνθρωποι σακάτεψαν στην κυριολεξία τον ρωσικό λαό. Εμφανίζονταν σαν εκφραστές μιας επανάστασης, η οποία στην πραγματικότητα δεν είχε γίνει ποτέ …Δεν έκαναν απλά τους φτωχούς φτωχότερους …Τους έκαναν δυστυχείς …Ο τρόμος προκαλούσε την ανασφάλεια και αυτό οδηγούσε στη δυστυχία. Ούτε όμως σ’ αυτήν τους τη δυστυχία τούς άφηναν ανενόχλητους …Τους σκότωναν σαν τις “μύγες” με την παραμικρή ευκαιρία. Όποιος διαφωνούσε με τις απόψεις τους, δεν μετρούσε πάνω από λίγες στιγμές μέχρι να εκτελεστεί …Να εκτελεστεί και να “γλιτώσει”, γιατί κάποιοι άλλοι δεν είχαν ούτε αυτήν την τύχη.

 

Πουθενά μέσα στην κοινωνία δεν είχαν συμμάχους και γι’ αυτόν τον λόγο είχαν επιλέξει τη “λύση” τής τρομοκρατίας, προκειμένου να “λυγίσουν” τον ρωσικό λαό. Σε μια αγροτική κοινωνία – όπως η ρωσική τής εποχής εκείνης – η ιδεολογία αυτή, η οποία “ευαγγελιζόταν” την κολεκτιβοποίηση της γης, έβρισκε απέναντί της το 95% τού αγροτικού πληθυσμού …Κυνηγούσαν τους αγρότες στα δάση και όσους δεν τους σκότωναν επιτόπου, τους έστελναν στη Σιβηρία. Μέσα σε λίγες ημέρες εξουσίας είχαν δημιουργήσει ένα απίστευτο πλήθος από 8.000.000 σκλάβους, τους οποίους τους έβαζαν να δουλεύουν μέχρι θανάτου. Το υποτιθέμενο κόμμα τής εργατικής τάξης όποιον ήθελε να τον τιμωρήσει τον έκανε εργάτη. Το υποτιθέμενο αντιαστικό κόμμα όποιον ήθελε να τον ευνοήσει τον έκανε αστίζοντα επαγγελματία “επαναστάτη”, προσφέροντάς του υπεραξία.

 

Αυτή η δολοφονική ΕΣΣΔ – όπου μπορούσε – σκορπούσε τον θάνατο, γιατί αυτό προέβλεπε ο ρόλος της …Σκορπούσε τον θάνατο θεαματικά και προκλητικά, προκειμένου να δρομολογηθεί ο σχεδιασμός εκείνος, τον οποίο η ανθρωπότητα θα “έβλεπε” μετά την ολοκλήρωσή του και άρα μετά τον “στημένο” Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλη τη “βρόμικη” δουλειά, που ήθελαν να κάνουν οι Σιωνιστές, την έδωσαν “εργολαβία” στην ΕΣΣΔ, η οποία – όπως ήταν γνωστό από την αρχή – είχε ημερομηνία “λήξεως”. Όποιον ήθελαν να “τακτοποιήσουν” με τον τρόπο που τους βόλευε για την επερχόμενη μεταπολεμική περίοδο, με την ΕΣΣΔ τον “τακτοποιούσαν” …Οι κομμουνιστές ήταν στην κυριολεξία “φονιάδες των λαών” και η ΕΣΣΔ ήταν το πιο ισχυρό τους “όπλο” …Ένα “όπλο”, το οποίο στην κυριολεξία διέλυσε τον σλαβικό κόσμο. Δεν υπάρχει ούτε ένα κράτος, που να μην το “άγγιξε” η “ευαισθησία” τους.

 

Δεν ήταν δηλαδή μόνον οι Ρώσοι, που γεύτηκαν την αθλιότητά τους …Τα ίδια και χειρότερα έκαναν και στους Ουκρανούς ή στους Πολωνούς …Στην Ουκρανία με συνοπτικές διαδικασίες οδήγησαν τον κόσμο στον θάνατο μέσω της πείνας. Τους άρπαξαν τα αποθέματα τροφών και τους άφησαν να πεθάνουν σαν τα ζώα …Ούτε τη δυνατότητα ν’ αναζητήσουν τροφή σε κάποια άλλα μέρη δεν τους επέτρεψαν …Τους εκτελούσαν επιτόπου, όταν προσπαθούσαν να μετακινηθούν για να σωθούν. Οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν στους δρόμους από την πείνα. Όλα αυτά με μία απόφαση των Εβραίων κομισάριων, οι οποίοι ήθελαν να ελέγξουν απόλυτα τους Ρώσους και να στείλουν “μηνύματα” σε όλους τους υπολοίπους.

Ανάλογης αθλιότητας και ωμότητας εγκλήματα έκαναν οι ίδιοι άνθρωποι και στην Πολωνία …Ακόμα “στοιχειώνει” την Πολωνία η σφαγή τού Κατύν …Κι εκεί οι στόχοι τους ήταν οι ίδιοι …Στόχοι, οι οποίοι αποκαλύπτουν πως είχαν δρομολογήσει σχεδιασμούς, τους οποίους οι υπόλοιποι άνθρωποι θα “έβλεπαν” μετά από χρόνια. Εξολόθρευσαν τον “ανθό” καί της πολωνικής κοινωνίας, προκειμένου να δρομολογήσουν την επόμενη “ημέρα”. Τα φανατικά σκουπίδια τού σιωνισμού εξόντωσαν το “φιλέτο” της πολωνικής αστικής τάξης, προκειμένου να επιβάλουν τον κομμουνισμό σ’ αυτήν τη χώρα. Προφανώς γνώριζαν εκ των προτέρων την τελική έκβαση του “στημένου” μεγάλου Πολέμου και βιάζονταν να προετοιμάσουν την Πολωνία για την εύκολη εισαγωγή της στο Ανατολικό Μπλοκ.

 

Για να δώσουν λοιπόν το μεταπολεμικό πλεονέκτημα στα κομμουνιστικά σκουπίδια των γκέτο τής Βαρσοβίας, “καθάρισαν” τον “ανθό” τού πολωνικού λαού. Όμως, τέτοιου είδους και μεγέθους εγκλήματα δεν μπορούν να μείνουν στο “σκοτάδι”. Πολύ πριν τελειώσει ο Πόλεμος, οι Πολωνοί κατήγγειλαν στη διεθνή κοινότητα τους Σοβιετικούς-Εβραίους κομισάριους για το έγκλημά τους, αλλά ο έλεγχος της προπαγάνδας “φόρτωνε” επιτηδευμένα αυτό το ανήκουστο και πρωτοφανές έγκλημα στον Χίτλερ. Δεκαετίες πέρασαν, για να παραδεχθούν – χωρίς συνέπειες πλέον – οι Σοβιετικοί το έγκλημα (…από τον Γκορμπατσόφ, και όταν αυτό πλέον δεν είχε καμία αξία). Όπως αποδεικνύεται από τα αρχεία των ίδιων των Αμερικανών, οι Ρούζβελτ και Τσόρτσιλ γνώριζαν το έγκλημα του Κατύν από το 1943.

 

Στην κυριολεξία δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ λαός, ο οποίος να μην έχει υποστεί ζημιά εξαιτίας των Εβραίων …Πρόδωσαν τους πάντες. Ως έθνος χωρίς πατρίδα, πρόδωσαν αυτούς που τους φιλοξενούσαν. Γιατί όμως αναφερόμαστε στην έννοια της φιλοξενίας; …Γιατί, όταν φιλοξενείς μια εθνική μειονότητα και αυτή σε προδίδει σε ξένους, είναι σαν να πιάνεις έναν φιλοξενούμενό σου στο δωμάτιο των παιδιών σου να επιχειρεί να τα βιάσει. Όλοι όσοι τους φιλοξένησαν στα κράτη τους προδόθηκαν και έπαθαν ζημιά απ’ αυτούς …ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου. Ακόμα και λαοί, οι οποίοι δεν τους γνώριζαν καν, έπαθαν ζημιές εξαιτίας τους. 60 εκατομμύρια νεκρούς θρήνησαν οι Κινέζοι, εξαιτίας τού εβραϊκού κομμουνισμού, χωρίς καν να έχουν δει Εβραίο μπροστά τους. Όλα αυτά ήταν εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας και ως γνωστόν όπου υπάρχουν εγκλήματα υπάρχουν κι εγκληματίες.

 

 

 

Ένωση Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών

 

 

Την ώρα που το θηρίο τής Σοβιετικής Ένωσης έπινε το “αίμα” των Ρώσων και άρχιζε να ισχυροποιείται, μια αντίστοιχη προετοιμασία ακολουθούσαν και στη Γερμανία. Από τη στιγμή που είχαν δημιουργήσει τον έναν “σχιζοφρενή” με το κομμουνιστικό “δηλητήριο”, θα έπρεπε να δημιουργήσουν και τον όμοιό του “σχιζοφρενή” με την υπερβολική “δόση” τού “αντιδότου”. Οι Σιωνιστές, γνωρίζοντας τις ανάγκες τού σχεδιασμού τους, έκαναν τη διαφορετικού τύπου προετοιμασία στη Γερμανία …Έκαναν στον γερμανικό κόσμο τα αντίστοιχα πράγματα με αυτά που έκαναν εις βάρος των Ρώσων, απλά με διαφορετικό σκοπό …Έκαναν απόπειρα να τους “δηλητηριάσουν” μόνο και μόνο για να τους τρομάξουν και να τους πείσουν να “καταπιούν” το φοβερό “αντίδοτο”.

 

Στη Γερμανία δεν ανέτρεψαν με τη βία την εξουσία, αλλά την απείλησαν πολύ θεαματικά, όπως προέβλεπε το “σενάριο”. Με την απειλή αυτήν είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα δήθεν “φόβητρο” της Δημοκρατίας, για να “γεννηθεί” ο Χίτλερ και μαζί του η νέα Γερμανία …Η Γερμανία όπως βόλευε τον νέο τους σχεδιασμό …Η Γερμανία αυτή, η οποία με τις φοβίες της και τη βιαιότητά της θα “σκέπαζε” την Πρωσία και τη Βαυαρία. Αυτός ήταν ο στόχος …Να “γεννηθεί” ο “προστάτης” τής Δημοκρατίας …”Προστάτης” βέβαια με τη λογική των φασιστών, και άρα ο “νταβατζής” της …Ο σχιζοφρενής “προστάτης”. Δεν λέμε τίποτε παράξενο. Η προβοκατόρικη δράση των Εβραίων κομμουνιστών τής Γερμανίας “γέννησε” τον ναζισμό και βέβαια την ίδια τη “Γερμανία” με τη μορφή που τη γνωρίζουμε σήμερα …Δεν υπήρχε “Γερμανία” πριν τον Χίτλερ και τους κομμουνιστές.

 

Οι Γερμανοί, μέχρι να πραγματοποιηθεί – ερήμην τους – η “δημιουργία” αυτή, ήταν κατά κύριο λόγο χωρισμένοι σε Προτεστάντες Πρώσους και σε Καθολικούς Βαυαρούς. Ήταν τόσο μεγάλες και τόσο καθοριστικές οι διαφορές μεταξύ τους, που, λίγα χρόνια πριν τη Βαϊμάρη και τον Χίτλερ, κανένας δεν θα πίστευε ότι αυτοί οι λαοί – οι οποίοι επί αιώνες πολεμούσαν μεταξύ τους – θα μπορούσαν να συνυπάρξουν εντός ενός ενιαίου κράτους …Περισσότερα κοινά στοιχεία έχουν οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι μεταξύ τους απ’ ό,τι οι Πρώσοι με τους Βαυαρούς …Πιο πολύ σχετίζονται μεταξύ τους οι Ουζμπέκοι με τους Λιθουανούς απ’ ότι οι Αλσατοί με τους Σάξονες.

 

Αν βάλει κάτω κάποιος τα δεδομένα και τα εξετάσει, εύκολα θα βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Η Γερμανική Ένωση, η οποία “μάτωσε” την Ευρώπη με τους Παγκόσμιους Πόλεμους, είναι καθαρά εβραϊκό δημιούργημα και “ΑΔΕΡΦΗ” τής εξίσου δολοφονικής και στείρας Σοβιετικής Ένωσης. Η Γερμανική Ένωση δημιουργήθηκε και ανήκει στους ίδιους εκείνους ανθρώπους, οι οποίοι ένωσαν και τους λαούς τής Σοβιετικής Ένωσης. Είναι πραγματικά “αδερφή” τής “Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών”, εφόσον δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους πάνω στο ίδιο “χαοτικό” νομικό πλαίσιο ως “Ένωση Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών”.
Η Γερμανία, την οποία εμείς οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι γνωρίζουμε, είναι η Δημοκρατία τής Βαϊμάρης και είναι ένα απολύτως τεχνητό δημιούργημα με νομική υπόσταση ιδιωτικής εταιρείας, το οποίο ανήκει κυριολεκτικά στους Εβραίους δημιουργούς της …Ανήκει στους Σιωνιστές δανειστές τού Τσάρου …Στους κυρίαρχους των παλαιών πρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Η ειρωνεία είναι πως είναι απόλυτα “αδερφή” τής ΕΣΣΔ, εφόσον τη γέννησή της την οφείλει στους ίδιους ακριβώς ανθρώπους …Στην κυριολεξία στους ίδιους. Οι επαγγελματίες “επαναστάτες”, οι οποίοι με χρήματα των Σιωνιστών – και υπό την καθοδήγηση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών – ανέλαβαν να “διεκπεραιώσουν” την “επανάσταση” στη Ρωσία, ήταν οι ίδιοι που επανέλαβαν την “παράστασή” τους και στη Γερμανία. Απλά στη Ρωσία ο σχεδιασμός επιθυμούσε την “επιτυχία” τής επανάστασης, ενώ στη Γερμανία την “αποτυχία” της.

 

Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο “αδερφών”. Ο ίδιος απολύτως “θίασος” των “παραγωγών” και των “ηθοποιών” τις γέννησε καί τις δύο. Οι ίδιες οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες διοργάνωσαν την επιτηδευμένα αποτυχημένη κομμουνιστική “επανάσταση” στη Γερμανία. Τα σιωνιστικά “σκουπίδια”, τα οποία παρίσταναν τους “επαναστάτες” στην Πετρούπολη, ήταν οι ίδιοι που με γερμανικά μάρκα και ψευδώνυμα πήγαν στο Αμβούργο για ν’ “αποτύχουν” …Οι ίδιοι απολύτως. Γιατί πήγαν εκεί; …Για τους λόγους που περιγράψαμε …Για να ενεργοποιηθούν τα ένστικτα των Γερμανών …Για να πειστούν Πρώσοι και Βαυαροί ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος από τον κομμουνισμό …Να πειστούν εύκολα ότι τους συμφέρει η ισχύς εν τη ενώσει …Να καταλάβουν ότι τους συμφέρει να “ξεχάσουν” πως είναι Πρώσοι ή Βαυαροί, γιατί κινδυνεύουν …Να γίνουν εύκολα κατανοητά τα επιχειρήματα των βαρβαρικών “αγελών” …Τα επιχειρήματα των συμμοριών.

 

Αυτό κατάφεραν με τους επαγγελματίες “επαναστάτες” …Δημιούργησαν τη Γερμανική Ένωση, δίνοντάς της ένα “αίτιο” ύπαρξης. Ο κομμουνισμός έγινε ο νέος εθνικός εχθρός ενός νέου “έθνους”. Ο αντικομμουνισμός έγινε μια “πλατφόρμα”, η οποία θα μπορούσε να “σηκώσει” αυτό το σιωνιστικό δημιούργημα. Η Γερμανική Ένωση είναι ένα δημιούργημα, το οποίο “γεφυρώνει” μεγαλύτερα “χάσματα” μεταξύ διαφορετικών λαών ακόμα και από αυτά που “γεφύρωνε” η χαώδης Σοβιετική Ένωση των άπειρων λαών.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους μπορούμε να πούμε με απόλυτη ασφάλεια ότι ο γερμανικός λαός είναι ο χειρότερος λαός στην ανθρώπινη ιστορία. Αυτό το λέμε χωρίς καμία διάθεση ρατσισμού. Αυτό το λέμε, γιατί αυτό προκύπτει ως συμπέρασμα από τα στοιχεία που τον αφορούν. Στην κυριολεξία ο λαός αυτός “κατασκευάστηκε” από τους Σιωνιστές Εβραίους, για να τους εξυπηρετεί στους σχεδιασμούς τους …Ένας λαός-“Φρανγκενστάιν”, ο οποίος προέκυψε από ένα “κόψε-ράψε” διαφορετικών λαών. Με “κομμάτια” διαφορετικών λαών έφτιαξαν έναν λαό-“τέρας” …Με “κομμάτια” απολύτως διαφορετικά μεταξύ τους, τα οποία μπορούσαν να “ραφτούν” μόνον επάνω στο απλό “πατρόν” τού συμφέροντος.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε εδώ και έναν αιώνα …Ένα γερμανικό “μουλάρι”, το οποίο “κουβαλάει” πάνω του τους Σιωνιστές και τις άρρωστες φιλοδοξίες τους και το οποίο ενίοτε γίνεται ένας γιγαντόσωμος “μπράβος”, που “κλωτσάει” δεξιά κι αριστερά, για να τους προστατεύει. Αυτό είναι που ξεχωρίζει τον λαό αυτόν απ’ όλους τους υπόλοιπους λαούς και τον καθιστά χειρότερο απ’ όλους …Χειρότερος απ’ όλους, γιατί πάντα λειτουργούσε ως ο χρήσιμος “ηλίθιος” συνεργάτης των πιο διαβόητων κακοποιών …Χειρότερος απ’ όλους, γιατί υποστήριξε ο ίδιος με φανατισμό τον εις βάρος του σχεδιασμό …Χειρότερος απ’ όλους, γιατί πλήρωσε οικειοθελώς – και με μεγάλη μάλιστα προθυμία – και με το δικό του αίμα τα κέρδη των αφεντικών του …Όχι απλά δεν αντέδρασε σ’ αυτά τα αφεντικά, αλλά νόμισε ότι τον συμφέρει να υποστηρίζει έναν σχεδιασμό, ο οποίος κόστισε στον ίδιο δεκάδες εκατομμύρια νεκρών.

 

Από τότε που δημιουργήθηκε θυσιάζεται για να υποστηρίξει – και όχι για ν’ ανατρέψει – τα σχέδια των τυράννων του …Το πιο πιστό και πρόθυμο “υποζύγιο” στην ιστορία τής ανθρωπότητας. Αυτός είναι ο ρόλος και η “αποστολή” τού σύγχρονου γερμανικού λαού…Ένας λαός πειθήνιος και υποταγμένος στα εβραϊκά αφεντικά του, που, τις λίγες φορές που αντιδρά, είναι όχι για να σωθεί ο ίδιος, αλλά για να μεταδώσει τη δική του δυστυχία και στους γύρω του …Το σύνδρομο του αρρώστου, ο οποίος έχει πειστεί πως η περίπτωσή του είναι ανίατη και έχει πάψει ν’ αναζητά τη δική του θεραπεία, αλλά αναζητά την επέκταση της δικής του ασθένειας στον περίγυρο.

 

Το αποτέλεσμα αυτής της νοοτροπίας το έχουμε “δει” και το έχουμε “γευτεί” αρκετές φορές. Ένας λαός με πολλές “αναπηρίες”, ο οποίος χαίρεται με τους “τραυματισμούς” των υπολοίπων …Ένας λαός απολύτως κομπλεξικός, ο οποίος νιώθει πως είναι ζωντανός μόνον όταν γύρω του κυριαρχεί ο “θάνατος” …Ένας λαός δυστυχισμένος, ο οποίος αντλεί ευχαρίστηση από τη δυστυχία των άλλων …Το ιδανικό “ακροατήριο” για τους δολοφόνους των λαών, όταν στη διεθνή “αρένα” γίνεται “ανθρωποσφαγή”. Τις περισσότερες φορές οι Γερμανοί είναι οι πρώτοι που χαίρονται όταν το “δάκτυλο” του “αυτοκράτορα” δείχνει τον θάνατο κάποιου λαού …Οι πιο εύκολοι υποστηρικτές των διεθνών εγκληματιών …Ένας λαός, ο οποίος ικανοποιεί αφάνταστα τα αφεντικά του, εφόσον με τη δική του βοήθεια αυτοί “τιμωρούν” τους λαούς.

 

Το τραγικό για τους Γερμανούς είναι πως τίποτε δεν έγινε εν κρυπτώ …Μπροστά στα μάτια τους οι Σιωνιστές τοκογλύφοι έδιναν την “παράσταση” με τη Λούξεμπουργκ και τον Χίτλερ. Χωρίς την παραμικρή αντίσταση τους “τσουβάλιασαν” και τους έχωσαν μέσα στη βρόμικη “σακούλα” που λέγεται Γερμανία …της Βαϊμάρης. Σαν αβγό “καθάρισαν” τον Κάιζερ των Πρώσων, χωρίς να αντιδράσει κανένας …Ούτε καν ο ίδιος. Από τότε τους έχουν “αιχμαλωτισμένους”, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες τους.

 

Πώς το κατάφεραν αυτό; …Επένδυσαν στον συμφεροντολογισμό των Γερμανών. Τους οδήγησαν στον “πάτο” τής ήττας τού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και μετά άρχισαν να τους δίνουν κέρδος, το οποίο θα τους “γλύκαινε” και θα τους δέσμευε στα συμφέροντά τους. Μόνον αν γνωρίζει κάποιος το κέρδος των Γερμανών μέσω της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, μπορεί να καταλάβει το πώς έχει “δομηθεί” αυτός ο “βρικόλακας” των λαών. Όλα έγιναν με μια λογική σειρά, η οποία οδήγησε σε μια “κορύφωση” συμφερόντων …Ξεκίνησε από το “θεμέλιο” και συνεκτικό συμφέρον τής Ενωμένης Γερμανίας, που είναι το συμφέρον των βίαιων Προτεσταντών Πρώσων του Βορρά εις βάρος των πολύ πιο εκλεπτυσμένων Καθολικών Βαυαρών του Νότου.

 

Δίνοντας στους στρατοκράτες Πρώσους τη Βαυαρία ως “λεία”, τους “ξεφορτώθηκαν” …Τους “ξεφορτώθηκαν” και τους έκαναν σύμμαχους για πάντα …Σύμμαχους, γιατί στην ουσία τους “πλήρωσαν” για να εξασφαλίσουν την υποστήριξή τους. Τους πρόσφεραν στο “πιάτο” το εθνικό “όνειρο” των Πρώσων, που ήταν η κατάκτηση της πλούσιας Βαυαρίας. Από εκεί κι έπειτα “έχτισαν” τα συμφέροντα της Γερμανίας με τρόπο τέτοιο, που να εντάσσει και τους υπόλοιπους Γερμανούς μέσα σε ένα κοινό “πλέγμα” συμφερόντων και να διατηρεί τη νέα Γερμανία ενιαία. Απλά έπρεπε να βρεθεί μια αντίστοιχη “λεία” να μοιραστεί και στους Βαυαρούς, για να υποταχθούν κι αυτοί οικειοθελώς στα νέα αφεντικά …Να ανέχονται οι Βαυαροί τους Πρώσους και όλοι μαζί τους Σιωνιστές.

 

Πώς έγινε αυτό το μυστήριο; Ποια ήταν η “λεία” που δόθηκε στη Βαυαρία; Οι Γερμανοεβραίοι τραπεζίτες γνώριζαν τις αδυναμίες τής Γερμανίας, γιατί ήταν οι ίδιοι που τη χρηματοδοτούσαν και είχαν γνώση των δυνατοτήτων της …Μικρές δυνατότητες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η Γερμανία από μόνη της δεν είχε τη δύναμη να μπει στο κλαμπ των δυνατών αυτού του κόσμου. Πόσο μάλλον να μπουν στο κλαμπ αυτό η Πρωσία ή η Βαυαρία μόνες τους. Είχε αρχίσει να “ανατέλλει” η βιομηχανική εποχή και το πλεονέκτημα το είχαν εκείνοι, οι οποίοι είχαν υπό τον έλεγχό τους τις μεγάλες πλουτοπαραγωγικές πηγές τού Πλανήτη …Το πλεονέκτημα το είχαν είτε εκείνοι που “κάθονταν” πάνω σε πρώτες ύλες και ενέργεια είτε εκείνοι που διατηρούσαν αποικίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Γης.

 

Εκείνη την εποχή υπήρχαν πραγματικά “τέρατα” επάνω στη Γη …Υπήρχε η πάμπλουτη Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία “καθόταν” πάνω στα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής …Υπήρχε η Βρετανική Αυτοκρατορία, η οποία “κυβερνούσε” τα κύματα και ο ήλιος στην επικράτειά της δεν “έδυε” ποτέ …Υπήρχε η Γαλλική Αυτοκρατορία με τις πολλές αποικίες …Υπήρχε η Ισπανία με τις προνομιακές της σχέσεις με ολόκληρο τον λατινόφωνο κόσμο τής Νότιας Αμερικής …Υπήρχε η Αυστροουγγαρία με τα δικά της πλούτη …και δίπλα σε όλα αυτά τα θηρία στεκόταν και η απέραντη Ρωσική Αυτοκρατορία …Το πιο μεγάλο εθνικό κράτος στον Πλανήτη. Τόσο τερατώδες, που δεν είχε καν ανάγκη ν’ ασχοληθεί με την αποικιοκρατία. Η Ρωσία ήταν απόλυτος κυρίαρχος πλουτοπαραγωγικών πηγών.

 

Μπροστά σ’ αυτά τα “τέρατα” η Πρωσία ήταν ένας νάνος …και να ήθελε δεν μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε κανένα επίπεδο. Ήταν ένα αναλογικά φτωχό κράτος χωρίς κανένα απολύτως πλεονέκτημα. Δεν διέθετε ενεργειακές πηγές κανενός τύπου και βέβαια υστερούσε σε πρώτες ύλες σε βαθμό που να μην μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον κόσμο των γιγάντων. Πώς θα μπορούσε να μπει ανάμεσά τους και μάλιστα να πρωταγωνιστήσει; …Στο σημείο αυτό εμφανίζονται οι Σιωνιστές τοκογλύφοι. Αυτοί είχαν το δικό τους σχέδιο για να κατακτήσουν τον κόσμο και η Γερμανία θα μπορούσε να γίνει το μέσον για τον στόχο αυτόν. Άρα, το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνουν θα ήταν να εξασφαλίσουν στους Γερμανούς ένα ορατό κέρδος, ώστε να παραμένουν πάντα ενωμένοι στην κατάσταση και στο μέγεθος εκείνο, το οποίο θα τους εξυπηρετούσε.

 

Το σχέδιο των Σιωνιστών, το οποίο θα “τύφλωνε” τους Πρωσοβαυαρούς και θα τους έκανε φανατικούς “Γερμανούς”, ήταν απλό …Θα έκαναν έναν πόλεμο απέναντι στους “άχρηστους” και “κατώτερους” Σλάβους τής Ρωσίας και αφού τους εξασθενούσαν, θα προσπαθούσαν με ύπουλο και συνωμοτικό τρόπο να τους υποτάξουν στους άχρηστους και προδότες Μπολσεβίκους. Γιατί; …Για να τους παραδώσουν αυτοί οι Μπολσεβίκοι τη Ρωσία γι’ “άρμεγμα”. Θα προσπαθούσαν δηλαδή να απειλήσουν τα εθνικά συμφέροντα των Ρώσων, εκμεταλλευόμενοι τα ιδιωτικά συμφέροντα των διεθνιστών κομμουνιστών, οι οποίοι εξαιτίας τους θα κυβερνούσαν τη Ρωσία …Των Μπολσεβίκων, οι οποίοι – με βάση τον σχεδιασμό τους – θα “χρωστούσαν” στους Γερμανούς την εξουσία τους και θα ξεχρέωναν με την απόλυτη προδοσία τού ρωσικού λαού. Αυτό, δηλαδή, το οποίο κάποιος, εξετάζοντας τη ρωσική ιστορία, το βλέπει σαν “σφάλμα”, είναι προδοσία, αν δει τα πράγματα από μεγαλύτερη “απόσταση”.

 

Από τη στιγμή που ο Λένιν “χρωστούσε” στη Γερμανία, ευνόητο είναι ότι θα οδηγούνταν ακόμα και με το ζόρι στην αποζημίωσή της. Εκβιαζόταν σαν τον σκύλο και ήταν τόσο εγκληματίας, που δεν θα έφερνε την παραμικρή αντίρρηση ακόμα και στις πιο παράλογες απαιτήσεις των αφεντικών του. Μία στιγμή να τον παρατούσαν οι Γερμανοί και μέσα σε λίγη ώρα θα “διακοσμούσε” κάποιο παλούκι στη Μόσχα. Αυτός ο Λένιν θα “αποζημίωνε” χωρίς δεύτερη κουβέντα τα αφεντικά του …Αυτό και έγινε με τη Συνθήκη τού Μπρεστ–Λιτόφσκ. Τι σήμαινε αυτή η Συνθήκη για τους εμπλεκόμενους σ’ αυτήν λαούς; …Την απόλυτη καταστροφή των Ρώσων και την απόλυτη “επιτυχία” των Γερμανών…

 

…Μια Συνθήκη-μαγεία, η οποία εξάλειφε όλα τα μειονεκτήματα του πρωσικού “νάνου”. Με αυτήν τη Συμφωνία τού 1918 η Γερμανία θα ξεκινούσε πλέον τη “μεγάλη” ζωή τού “παρασίτου” …Στην κυριολεξία θα ζούσε εις βάρος τού ρωσικού λαού. Το τέρας, το οποίο λεγόταν Ρωσία, θα έμπαινε στο σιωνιστικό “κλουβί” των Σοβιέτ για “άρμεγμα” από τους Γερμανούς. Ό,τι έλειπε στη Γερμανία, το πήρε αυτή εις βάρος των Ρώσων και εξαιτίας των προδοτών Μπολσεβίκων. Η Ρωσία, εξαιτίας εκείνης της Συμφωνίας, έχασε το 1/3 των καλλιεργήσιμων εδαφών της  – μαζί με τον πληθυσμό τους, για να εργάζονται σε αυτά ως σκλάβοι. Έχασε τα 3/4 των μεταλλευμάτων σιδήρου και βέβαια του άνθρακα. Μέχρι και τα χρήματα που είχαν δώσει οι Γερμανοί στους χαφιέδες τα ζήτησαν πίσω με τόκο …Έξι δισεκατομμύρια χρυσά μάρκα ζήτησαν – και φυσικά πήραν – ως αποζημίωση.

 

Ποιος θα τους τα αρνιόταν; …Το “σκουπιδαριό” τού κομμουνισμού, που ζούσε το “όνειρό” του κι απολάμβανε την εξουσία στη Ρωσία; …Σκότωναν, έκλεβαν και βίαζαν κάθε μέρα τους Ρώσους, και θα τους απασχολούσε μια οικονομικώς κακή για τον ρωσικό λαό συμφωνία; Μέσα σε μία στιγμή η Γερμανία απέκτησε δυνατότητες υπερδύναμης …Δυνατότητες, τις οποίες μέχρι τότε ούτε καν ονειρευόταν. Αυτό είναι το μεγάλο “μυστικό” τής Γερμανίας …Ο πλούτος τής Ρωσίας ήταν κι εξακολουθεί να είναι το “θεμέλιο” της ενιαίας Γερμανίας. Η θέση της στην παγκόσμια ιεραρχία οφείλεται στις ρωσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές. Στη στρατοκρατική Πρωσία έδωσαν τη Βαυαρία για να την “αρμέγει” και στη βιομηχανική Βαυαρία έδωσαν τη Ρωσία, για να την “αρμέγει” επίσης…

 

…Αυτό, δηλαδή, το οποίο αναζητούσαν εξ’ αρχής …Να βρουν μια “λεία” για να δώσουν στους Βαυαρούς, ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι …Οι Βαυαροί υποτάχθηκαν εκ του πονηρού στους Πρώσους, γιατί εκείνοι ήταν που εξασφάλιζαν τα ρωσικά “μαστάρια”. Οι Πρώσοι με τη σειρά τους υποτάσσονταν στους Σιωνιστές και άρα ολόκληρη η Γερμανία έγινε ένα σιωνιστικό “πιόνι” …Άξιζε ή δεν άξιζε πλέον να είναι κανείς “Γερμανός”; Από αυτό το σημείο ξεκινάει ο “Γερμανισμός”, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ο “Άκρατος Εθνικοκοινωνικός Συμφεροντολογισμός” …Η άρρωστη λογική πάνω στην οποία “χτίζεται” ένα έθνος και ολόκληρη η κοινωνία του…

 

…Μια κοινωνία, η οποία όχι μόνον ανέχεται, αλλά θεωρεί θεμελιώδες δικαίωμά της να μπορούν τα μέλη της να επωφελούνται εις βάρος των υπολοίπων …Όλα τα μέλη της και σε όλα τα επίπεδα: …To δικό τους κράτος εις βάρος ενός άλλου κράτους …Μία γερμανική δημοκρατία εις βάρος μιας άλλης γερμανικής δημοκρατίας …Μία γεωγραφική περιοχή εις βάρος μιας άλλης …Μία εθνική μειονότητα εις βάρος μιας άλλης …Ένας πολίτης εις βάρος κάποιου άλλου πολίτη. Όποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιον άλλο, επιτρέπεται να το κάνει χωρίς ενοχές και τύψεις, γιατί αυτό είναι ένα κοινώς αποδεκτό εθνικό “χαρακτηριστικό” τους. Είναι ένα “φυσικό” δείγμα “ανωτερότητας”, το οποίο είναι αποτέλεσμα “αξίας” …και “ικανότητας” …Οι ενοχές και οι τύψεις είναι για τους αδύναμους και τους ανίκανους, και οι Γερμανοί δεν είναι “τέτοιοι”. Αυτό είναι το DNA τής σιωνιστικής Γερμανίας και αυτό έχει περάσει στον γερμανικό λαό.

 

Ως εκ τούτου όλα μέσα στη Γερμανία λειτουργούν με βάση το συμφέρον. Ολόκληρη η κοινωνία γίνεται μια μηχανή τού “κιμά”, που συνθλίβει τα πάντα μέσα της …Συνθλίβει ό,τι δεν μπορεί λόγω αδυναμίας ή δεν επιθυμεί λόγω συμφέροντος ν’ αντισταθεί στην εξουσία: …Να υπερασπιστούμε τον ισχυρό, γιατί μόνον αυτό συμφέρει …Να “καρφώσουμε” τον γείτονα ή τον συνάδερφο, για να επωφεληθούμε εις βάρος του …Να “γλείψουμε” το αφεντικό, για να πάρουμε προαγωγή εις βάρος τού ικανού …Να μην υπερασπιστούμε το δίκαιο, για να μην χάσουμε τη δουλειά μας …Να κάνουμε πως δεν βλέπουμε μια αδικία, για να μην δυσαρεστήσουμε τα αφεντικά μας …Να βάλουμε κάποιον άλλο να κάνει μια δύσκολη ή επικίνδυνη εργασία, την οποία δεν θέλουμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι …Να ψάχνουμε δικαιολογία, για να μην πληρώσουμε τα χρέη μας.

 

Αν εξαιρέσουμε τις προσωπικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, τότε σε όλες τις υπόλοιπες δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε δυσαρεστήσει αυτός ο κοινωνικός συμφεροντολογισμός των Γερμανών. Αυτός λειτουργεί “φυγοκεντρικά” και “ωθεί” τον άνθρωπο στα άκρα των συμπεριφορών …Τον ωθεί να λειτουργεί ανάλογα με το τι συμφέρει την ιδιότητα την οποία φέρει την κάθε στιγμή. Αν για παράδειγμα ο Γερμανός είναι εργοδότης, θα τείνει προς το ναζιστικό όριο. Αν ο Γερμανός είναι εργάτης, θα τείνει προς το κομμουνιστικό. Ως εργοδότης, θα θεωρεί απολύτως ναζιστικά ότι η εργασία είναι καθήκον των σκλάβων και θα έπρεπε να σου αρκεί ότι σε “απελευθερώνει με την εργασία”, βγάζοντάς σου από τη “μύτη” τον μισθό που πρέπει υποχρεωτικά να σου δώσει. Ως εργάτης, θα θεωρεί απολύτως κομμουνιστικά ότι του “κλέβεις” την υπεραξία και θα σου βγάλει από τη “μύτη” την εργασία που πρέπει υποχρεωτικά να σου δώσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να “διασταυρωθείς” με Γερμανό και να μην σε δυσαρεστήσει με την συμφεροντολογική του στάση.

 

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Προέκυψαν από μια κυρίαρχη λογική, πάνω στην οποία είναι “χτισμένη” ολόκληρη η γερμανική κοινωνία. Από τη στιγμή που οι Γερμανοί είδαν ότι μπορούν να επωφεληθούν μαζικά ως λαός εις βάρος ενός άλλου λαού, το υιοθέτησαν ως τακτική …Ως τη νέα τους εθνική τακτική. Εφόσον δέχονται ως λαός να επωφεληθούν εις βάρος των Ρώσων, γιατί να αρνηθούν να προσθέσουν σε αυτήν την εθνικά “χρήσιμη” κατάσταση τους Πολωνούς ή τους Έλληνες; Γιατί στην ιδανική περίπτωση να μην βάλουν ολόκληρο τον κόσμο να δουλεύει γι’ αυτούς; Αυτό ήταν το κατόρθωμα των Σιωνιστών με τη Συνθήκη τού Μπρεστ–Λιτόφσκ …Έδωσαν στους Γερμανούς τη μεγαλύτερη “λεία” τής ιστορίας τους.

 

Οι Γερμανοί για πρώτη φορά το “βούλωσαν”, βλέποντας ότι συμφέρει περισσότερο να είσαι Γερμανός παρά Πρώσος ή Βαυαρός, γιατί αυτή η Συμφωνία αφορούσε τη Δημοκρατία τής Βαϊμάρης και κανέναν άλλον. Αν, για παράδειγμα, η Βαυαροί ή οι Πρώσοι ήθελαν ν’ ακολουθήσουν τον δικό τους ανεξάρτητο δρόμο, θα έχαναν τα προνόμια αυτής της συμφωνίας και άρα και τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στον απίστευτο ρωσικό πλούτο. Θα έχαναν τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν ανταγωνιστική βιομηχανία και άρα να ζουν εις βάρος τού ρωσικού λαού. Ήταν δυνατόν αυτό; …Όχι βέβαια. Άρα; …Άρα, θα έπρεπε να υποταχθούν και σ’ αυτούς, οι οποίοι τους τα πρόσφεραν όλα αυτά και ήταν οι Σιωνιστές.

 

Από παντού οι Εβραίοι τούς έφερναν κέρδη. Είτε από τις νίκες τους είτε από τις ήττες τους, τα κέρδη ήταν εξασφαλισμένα. Υπάρχουν κέρδη από τις ήττες; …Βεβαίως και υπάρχουν τέτοια κέρδη …Όλο το “παιχνίδι” των υπέρογκων αποζημιώσεων – οι οποίες ΠΟΤΕ δεν πληρώνονται, αλλά ταυτόχρονα είναι το αίτιο της διαρκούς ισχυροποίησης της Γερμανίας – είναι σιωνιστικής “εμπνεύσεως”. Η δήθεν γερμανική “ανόρθωση”, η οποία ακολουθεί την όποια καταστροφή της, είναι σιωνιστικό επίτευγμα. Οι Γερμανοί ούτε στο περίπου δεν γνώριζαν τι συμβαίνει …Παντού απόντες. Τα πάντα γίνονταν ερήμην τους από τα αφεντικά τους. Οι Σιωνιστές, δηλαδή, είχαν εφεύρει το κόλπο, ώστε τα εγκλήματα των Γερμανών όχι μόνον να μην τους θίγουν, αλλά και να τους ενισχύουν μακροπρόθεσμα.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο σε μια Γερμανία, η οποία δήθεν μισούσε τους Εβραίους για την ήττα της στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο “αρχιτέκτονας” του γερμανικού σχεδιασμού για τις αποζημιώσεις του πολέμου εκείνου ήταν ένας Εβραίος. Το 1921 ο Καρλ Μέλχιορ (γερμ. Κarl Melchior) επενδυτής τής “M. M. Warburg & Co”, ήταν μέλος – και μάλλον ηγέτης – της γερμανικής αντιπροσωπείας, η οποία διαπραγματεύτηκε τις αποζημιώσεις. Αυτός αποφάσισε ότι έπρεπε ν’ αποδεχθεί η Γερμανία το βάρος αστρονομικών αποζημιώσεων. Όπως είπε: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε τα δύο-τρία πρώτα χρόνια με δάνεια από το εξωτερικό. Μετά από αυτό το διάστημα, τα ξένα κράτη θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτές οι αποζημιώσεις μπορούν να πληρωθούν μόνον με τεράστιες γερμανικές εξαγωγές και ότι αυτές οι εξαγωγές θα καταστρέψουν το εμπόριο στην Αγγλία και την Αμερική, οπότε οι ίδιοι οι πιστωτές θα πιέσουν για μετατροπή των όρων.»

 

Μιλάμε για καθαρή κοροϊδία. Δέχονταν δηλαδή τα δήθεν αστρονομικά ποσά, για να καθησυχάσουν τους λαούς, αλλά, συνδέοντάς τα με τις εξαγωγές των Γερμανών, στην ουσία δρομολογούσαν τα επόμενα εγκλήματα. Η κάθε καταστροφή μετά από έναν πόλεμο όχι μόνον δεν απειλούσε τη γερμανική βιομηχανία, αλλά αντίθετα την ενίσχυε, γιατί έδινε το “άλλοθι” σε κάποιους – στους Εβραίους δηλαδή – να επενδύουν πάνω της, για να “αποζημιωθούν” δήθεν τα θύματά της. Αυτοί έδιναν και τα πρώτα δάνεια στους Γερμανούς …για ν’ “αποζημιωθούν” τα θύματά τους. Η κάθε νέα καταστροφή έριχνε νέο “λάδι” σε μια “φωτιά”, η οποία δεν έσβηνε ποτέ, για να “ξεπληρωθούν” δήθεν τα θύματά τους…

 

…Απλό κόλπο, το οποίο βόλευε τόσο τους Σιωνιστές επενδυτές όσο και τους Γερμανούς. Όπως βλέπουμε, το συνεχές γερμανικό “θαύμα” ήταν σιωνιστικής εμπνεύσεως …Το συμφέρον ήταν αυτό, το οποίο άρχισε να “δένει” ως μόρφωμα τη Δημοκρατία τής Βαϊμάρης και όλοι οι συμφεροντολόγοι Γερμανοί άρχισαν να “ερωτεύονται” την Ένωση των Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών …Άρχισαν να γίνονται απόλυτα δουλικοί απέναντι στα σιωνιστικά αφεντικά, τα οποία μέχρι τότε μισούσαν. Από παντού έρχονταν κέρδη. Ακόμα και ο τρομερός λιμός τής Ουκρανίας για τη Γερμανία αποτελούσε κέρδος. Οι Ουκρανοί το 1932 πέθαιναν στους δρόμους, γιατί οι Μπολσεβίκοι τούς άρπαζαν τα αποθέματα τροφής. Τι τα έκαναν τα τρόφιμα αυτά; Τα κατέστρεφαν; …Όχι βέβαια. Τα πετούσαν στις χωματερές; …Όχι βέβαια …Τα έκαναν εξαγωγές. Σε ποιον τα “εξήγαγαν”, όταν οι υπόλοιποι “μεγάλοι” δεν είχαν ποτέ τέτοιες ανάγκες; …Στη Γερμανία.

 

 Η έννοια της “Γερμανίας”, συνδεόμενη με τα πιο μαζικά και απεχθή εγκλήματα της ανθρώπινης ιστορίας, “έδεσε” ακόμα πιο πολύ. Αυτήν τη “δεμένη” Γερμανία βρήκε ο Χίτλερ και με τα εγκλήματά του τη “σφράγισε”. Κι αυτός, υπό την καθοδήγηση των ίδιων αφεντικών, ακολούθησε την “πεπατημένη”. Δεν αρκούσαν οι χρηματοδοτήσεις των Ροκφέλερ και των Ρότσιλντ, για να ξεκινήσει την παγκόσμια εγκληματική του δραστηριότητα. Δεν αρκούσαν μόνον τα χρήματα, για να κατασκευάσεις τανκς ή πλοία …Χρειαζόταν πρώτες ύλες και βέβαια ενέργεια …Χρειαζόταν και σίδηρος, ο οποίος δεν υπήρχε …Χρειάζονταν και καύσιμα, για να κινηθούν όλα αυτά, και η Γερμανία δεν είχε. Ήταν κάτι παραπάνω από φανερό ότι δεν θα μπορούσε να προετοιμαστεί η Γερμανία για Παγκόσμιο Πόλεμο, χωρίς τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τής Ρωσίας …Και πάλι δηλαδή στη Ρωσία βρισκόταν η λύση τού γερμανικού προβλήματος …Και πάλι η προδοσία τού ρωσικού λαού από τους Εβραίους κομμουνιστές ήταν η λύση των Γερμανών.

 

Με το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ απλά “επικαιροποιήθηκαν” οι παλιές αποικιοκρατικού τύπου συμφωνίες τής Συνθήκης τού Μπρεστ–Λιτόφσκ. Και πάλι με τις “πλάτες” – και άρα εις βάρος – του ρωσικού λαού θα λειτουργούσε η Γερμανία σαν υπερδύναμη. Ό,τι της έλλειπε – και της έλλειπαν πολλά – θα τα άρπαζε από τους Ρώσους με τις “ευλογίες” των κομμουνιστών προδοτών. Ποιος θα τους αρνιόταν την εξυπηρέτηση; …Ο δολοφόνος Στάλιν; …Ο διάδοχος του Λένιν; Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς τα θηρία δρούσαν συμπληρωματικά; Χωρίς τη βοήθεια των Γερμανών δεν θα υπήρχε η Σοβιετική Ένωση των δολοφόνων Μπολσεβίκων και χωρίς τη Σοβιετική Ένωση δεν θα υπήρχε η Γερμανική Ένωση των δολοφόνων Ναζιστών.

 

Με τον τρόπο αυτόν η Γερμανία έγινε ένας “βρικόλακας” …Στην κυριολεξία είναι ο “πτωματοφάγος” τής Ευρώπης …”Σκοτώνουν” οι Σιωνιστές, για να “τρώει” η Γερμανία. Έτσι έχει σχεδιαστεί να ζει και να προοδεύει …Πάντα ζει εις βάρος των θυμάτων τού σιωνισμού …Οι Σιωνιστές “εκτελούν” και στη συνέχεια η Γερμανία “σκυλεύει”. Το έκανε στο παρελθόν και – όπως θα δούμε παρακάτω – το έκανε και πολύ πιο πρόσφατα απ’ όσο φανταζόμαστε. Έχοντας μάλιστα τους καλύτερους “δασκάλους” στον κόσμο, δεν έχει πρόβλημα να τους μιμείται όταν μπορεί …Οι Γερμανοί έχουν γίνει θρασύδειλοι σαν τους Εβραίους.

 

Έχουν υιοθετήσει την επιθετική συμπεριφορά τού κομπλεξικού και του ανασφαλή …Πριν τους επιτεθείς, σου επιτίθενται …Πριν τους κρίνεις, σε κρίνουν. Το πιο ανήθικο κράτος στον κόσμο είναι ο κατ’ εξοχήν “ηθικολόγος” τού Πλανήτη …Το πιο διαφθοροποιό κράτος τού Πλανήτη έχει αυτοαναγορευθεί σε υπέρτατο “κυνηγό” τής διεθνούς διαφθοράς. Το κράτος αυτό, το οποίο κατ’ επανάληψη έχει “φεσώσει” τον Πλανήτη ολόκληρο, ανησυχεί για τα χρέη των άλλων …Το κράτος αυτό, το οποίο υμνεί την “εργασία”, έχει τον πιο συμφεροντολόγο και άρα τον πιο τεμπέλη λαό στον Δυτικό Κόσμο …Το κράτος αυτό, το οποίο δεν έχει κάνει τίποτε υπό καθαρές συνθήκες, παριστάνει τον λάτρη τού καθαρού ανταγωνισμού …και, όταν δεν πιάνουν όλα αυτά, κάνει ό,τι και οι Σιωνιστές …Κλαίει με λυγμούς και ζητάει συγνώμες …Οι ανηλεείς, οι οποίοι, μετά τα εγκλήματά τους, επιβιώνουν από το έλεος των άλλων.

 

Όλα αυτά έγιναν υπό τον σχεδιασμό, τον συντονισμό και την καθοδήγηση των Σιωνιστών τοκογλύφων …Τζάμπα τους έβγαινε όπως είδαμε, “παρακολουθώντας” τον σχεδιασμό τους. Έδωσαν ένα χαρτζιλίκι στον τενεκέ τον Μαρξ και μετά έπαιζαν με το κοινωνικό “κατακάθι”. Είτε στη Ρωσία είτε στη Γερμανία, με αυτό το “κατακάθι” συνεργάζονταν. Επιστρατεύτηκε ό,τι “σκουπίδι” υπήρχε στα εβραϊκά γκέτο, ώστε να δρομολογηθεί ο σχεδιασμός τους. Τίποτε και κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει αυτόν τον υπόκοσμο. Αν έπρεπε να πεθάνουν τριάντα εκατομμύρια Ρώσοι, για να ελεγχθεί η Ρωσία, δεν είχαν πρόβλημα όλοι αυτοί να τους καταδικάσουν σε θάνατο. Αν έπρεπε να πεθάνουν εκατό εκατομμύρια Ευρωπαίοι, για να μετατραπεί η Ευρώπη σε μια αποικία χρέους των Σιωνιστών, δεν είχαν πρόβλημα όλοι αυτοί να τους καταδικάσουν σε θάνατο.

 

Το σημερινό δήθεν γερμανικό “θαύμα” έχει κοστίσει στην ανθρωπότητα πάνω από 200 εκατομμύρια νεκρών και μια απίστευτη παγκόσμια μιζέρια …Πραγματικά παγκόσμια, γιατί θεωρητικά η ανθρωπότητα θα είχε βρει την απόλυτη λύση για τα προβλήματά της με την ανάπτυξη του βιομηχανικού κεφαλαίου την επομένη τής βιομηχανικής επανάστασης. Το γεγονός ότι καθυστέρησε έναν ολόκληρο αιώνα για να εκμεταλλευτεί το προφανές, το “χρωστάει” στη Γερμανία. Αυτή η πραγματικά κακοποιός δύναμη είναι που καταστρέφει σήμερα για άλλη μία φορά τις προοπτικές όχι μόνον της Ευρώπης, αλλά του κόσμου ολόκληρου.

 

Όλα αυτά είναι μοναδικά φαινόμενα στην παγκόσμια ιστορία, γιατί μοναδικός είναι και ο γερμανικός λαός. Τέτοιο “κόψε-ράψε” λαών δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό καθιστά τους Γερμανούς με διαφορά τον απόλυτα χειρότερο λαό στην ιστορία τής ανθρωπότητας. Είναι ο μόνος λαός στην ιστορία, ο οποίος “γεννήθηκε” από άλλο λαό μόνο και μόνο για να τον υπηρετεί. Ακόμα και οι τελευταίοι “Μάο-Μάο” τής ζούγκλας είναι καλύτεροι από τους Γερμανούς, γιατί απλά είναι “Μάο-Μάο” από μόνοι τους. Δεν τους “δημιούργησαν” κάποιοι ξένοι σε ένα γραφείο και αυτοί να το γιορτάζουν με υπερηφάνεια, επειδή κάποιοι τους έδωσαν νέο όνομα και μερικά ακριβά “καθρεφτάκια”.

 

…Αυτό έκαναν οι Γερμανοί …Από συμφέρον, και για να μη χάσουν το “καθρεφτάκι” τής βιομηχανίας, και άρα το “μεροκαματάκι” …Ανέχτηκαν ο ένας τον άλλο – παρ’ όλο που αλληλομισούνταν – για το κέρδος που εισέπρατταν …Ανέχτηκαν τα πάντα και γιορτάζουν χωρίς ντροπή την εθνική τους “υπερηφάνεια”, ενώ είναι ο μόνος λαός στον κόσμο, ο οποίος γεννήθηκε μέσα σε συγκεκριμένα γραφεία, σε συγκεκριμένο χρόνο και από συγκεκριμένους ξένους ανθρώπους …Γεννήθηκε ως λαός ερήμην των πληθυσμών που θα τον συνέθεταν και από έναν άλλον λαό, για να τον εξυπηρετεί στις φιλοδοξίες του …Γεννήθηκε από τοκογλύφους τραπεζίτες και χαφιέδες των μυστικών υπηρεσιών …Είναι λαός, ο οποίος έχει ξένους “πατριούς” και όχι πραγματικούς “πατέρες”. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε στο παρελθόν κι ούτε πρόκειται ποτέ να ξαναγίνει.

 

Ακόμα και η περίπτωση της Σοβιετικής Ένωσης είναι light-περίπτωση μπροστά στη Γερμανία. Ποτέ οι λαοί τής Σοβιετικής Ένωσης δεν “παραμυθιάστηκαν” σε βαθμό τέτοιο, που να πιστεύουν ότι αποτελούν Σοβιετικό “έθνος”. Εντός ενός υπερεθνικού πλαισίου διατηρούσαν τις εθνικότητές τους και γνώριζαν τα όρια στα οποία κινούνταν οι ίδιοι μέσα στη χαοτική Σοβιετική Ένωση. Διατηρούσαν τη “μνήμη” των εθνικών τους “πατέρων” και ποτέ δεν έδειξαν εμπιστοσύνη στους σοβιετικούς “πατριούς” τους. Με την πρώτη ευκαιρία πέταξαν στα “σκουπίδια” τόσο τους “πατριούς” όσο και το σοβιετικό “επώνυμο”. Δεν διαδήλωναν μπροστά σε μαντρότοιχους να παραμείνουν “ενωμένοι” σαν “Σοβιετοσλάβοι” μεταξύ τους. Οι Γερμανοί, αντίθετα, και με μόνο εφόδιο τη γερμανικότητα και τη γερμανοφωνία τους – και ίσως και την ποδοσφαιρική τους “Nationalmanschaft” – “μπερδεύτηκαν”…

 

…”Μπερδεύτηκαν”, γιατί το “μπέρδεμα” συνέφερε …”Μπερδεύτηκαν”, γιατί ιδρύθηκαν από συμφεροντολόγους, για να εξυπηρετούν συμφέροντα και στο τέλος έγιναν κι αυτοί ίδιοι με τους ιδρυτές τους, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν μεταξύ τους μέσα σε μια κοινή “πλατφόρμα” …”Μπερδεύτηκαν” με το “αζημίωτο”, γιατί αυτός ο λαός υπάρχει και κινείται από ένα και μοναδικό “ελατήριο” …Το “ελατήριο” του συμφέροντος …Το “ελατήριο” που ωθεί τις συμμορίες …Το “ελατήριο” που μοιράζονται οι συνένοχοι εγκληματίες. Το κέρδος, το οποίο κινεί αυτό το “ελατήριο”, πρέπει ν’ αναζητούμε λοιπόν πάντα, όταν ενεργεί η Γερμανία …Το “ελατήριο” αυτό, το οποίο διαιωνίζει το εθνικό τους “μότο” …”Εμείς οι “Γερμανοί” να είμαστε ενωμένοι, για να εκμεταλλευτούμε ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους” …”Εμείς οι “Γερμανοί” να χωριστούμε για λίγο, για να μην πληρώσουμε τις αποζημιώσεις” …”Εμείς οι “Γερμανοί” να ενωθούμε ξανά, για να επιχειρήσουμε να εκμεταλλευτούμε εκ νέου ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους”.

 

Αυτό είναι ΟΛΟ κι ΟΛΟ το “μοτέρ” που “κινεί” την ενιαία Γερμανία. Αυτό την καθιστά ένα ιδιόκτητο κρατικό “τέρας”, το οποίο δεν μπορεί να παράγει τίποτε εκτός από βία και αίμα …Ένα “τέρας”, το οποίο κινείται μόνιμα στα άκρα …Ένα “τέρας”, το οποίο, εξαιτίας της μονοδιάστατης λειτουργίας του, είτε θα χτυπάει ανελέητα όλους τους άλλους είτε θα ζητάει έλεος απ’ όλους τους άλλους …Δεν υπάρχει “Nτόιτσλαντ πάνω από όλους” (Deutschland über Alles) …Υπάρχει το “Nτόιτσλαντ εις βάρος όλων” (Deutschland zu Lasten Aller anderen). Λογικό είναι αυτό, γιατί το συμφέρον δεν μπορεί να παράγει τίποτε άλλο παρά βία και συγνώμες. Η κάθε επιτυχία τής βίας “φέρνει” μαζί της νέα βία και επειδή αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται επ’ άπειρον, σε κάποια στιγμή θα έρθει και η αποτυχία και άρα και η υποχρεωτική συγνώμη  – για να συνεχίσει να επιβιώνει αυτός ο οποίος απέτυχε.

 

Αυτό είναι ΟΛΟ κι ΟΛΟ το μοτίβο τής γερμανικής λειτουργίας. Αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να παράγει πολιτισμό. Δεν μπορεί να παράγει τέχνη. Δεν μπορεί να παράγει φιλοσοφία. Δεν μπορεί να παράγει καμία νέα τάση σε κανέναν τομέα. Δεν μπορεί να παράγει ούτε καν μόδα. Ας ψάξει κάποιος να δει τι πνευματικό έργο “παρήγαγε” η “υπερδύναμη” Γερμανία στον έναν αιώνα τής ύπαρξής της …Να βρει κάτι, που, εκτός από την οικονομία, να δικαιολογεί την “υψηλή” της θέση στην ευρωπαϊκή κοινωνία. Ό,τι “υψηλό” αφορά τον πολιτισμό των γερμανόφωνων πληθυσμών, αφορά την προ “Γερμανίας” περίοδο …Αφορά τους Βαυαρούς, τους Σάξονες ή τους Πρώσους ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

 

Η σύγχρονη Γερμανία, η οποία υφίσταται από την εποχή τής Δημοκρατίας τής Βαϊμάρης και εντεύθεν, δεν παρήγαγε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και σε κανένα επίπεδο …”Παράγει” ανθρώπινα σκουπίδια τύπου Χίτλερ, Μέγκελε, Κολ, Σρέντερ, Μέρκελ, Σόιμπλε ή Σουλτς …”Στείρα” και απολύτως “ανάπηρη”, γιατί απλούστατα αποτελεί μη φυσικό δημιούργημα. Η “στειρότητά” της, δηλαδή, έχει την εξήγησή της και δεν οφείλεται σε μυστηριώδη “ελαττώματα” της γερμανικής φυλής. Η φιλοσοφία, η τέχνη, ο πολιτισμός ή ακόμα και η μόδα βοηθάνε τον άνθρωπο. Αποτελούν “βήματα”, μέσω των οποίων ο άνθρωπος “εκφράζεται” ελεύθερα. Όμως, η ελεύθερη “έκφραση” ενοχλεί τα αφεντικά, και η Γερμανία έχει αφεντικά. Πώς μπορεί να επιτραπεί στον γερμανικό λαό να εκφραστεί ελεύθερα, όταν αυτά τα οποία θα εκφράσει μπορεί να απειλήσουν τα αφεντικά τής Γερμανίας;

 

Γι’ αυτόν τον λόγο στη Γερμανία υπάρχει πολύ σκληρός έλεγχος σε όλους τους χώρους τής πνευματικής δημιουργίας. Οι Εβραίοι “φιλτράρουν” τα πάντα πριν φτάσουν αυτά σε μεγάλα “ακροατήρια” και άρα πριν γίνουν επικίνδυνα για τους ίδιους. Μέσα στο γερμανικό κράτος – και εις γνώση των “υπερήφανων” Γερμανών – οι Εβραίοι μόνοι τους αποφασίζουν για το τι είναι ανεκτό και τι όχι. Μόνοι τους αποφασίζουν τι είναι πολιτικά ή πνευματικά ή πολιτισμικά “ορθό” και τι δεν είναι. Απειλούν, εκφοβίζουν ή εκβιάζουν τον οποιονδήποτε Γερμανό μπορεί να θεωρήσουν ότι τους απειλεί. Αρκεί μία λάθος κουβέντα και μπορεί να καταστραφεί μια καλή καριέρα. Άνθρωποι απολύονται από τις εργασίες τους ή στιγματίζονται κοινωνικά, αν απλά διατυπώσουν τους προβληματισμούς τους. Άνθρωποι τρομοκρατούνται ακόμα κι αν απλά παρευρίσκονται σε χώρους όπου άλλοι μιλάνε “αιρετικά”.

 

Ασκείται τόσο έντονη και συνεχής λογοκρισία, που θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τη Γερμανία τής Βαϊμάρης ένα “Άουσβιτς” πολυτελείας για τους σκεπτόμενους Γερμανούς …Ένα “Άουσβιτς”, όπου ισχύει ό,τι και στο αυθεντικό …”Arbeit macht frei”. Μόνον μέσω της ταπεινής εργασίας επιτρέπεται να “απελευθερωθούν” οι Γερμανοί …Τα υπόλοιπα και τα “ανώτερα” είναι μόνον για τους Εβραίους.

 

Οι Γερμανοί μόνον να εργάζονται όσο θέλουν μπορούν …και μόνον οι Εβραίοι μπορούν να μιλούν όσο θέλουν. Στην ισχυρότερη Γερμανία τής μεταπολεμικής εποχής ο νομπελίστας Γκίντερ Γκράς δεν πέθανε ούτε ευτυχής ούτε περήφανος για την πατρίδα του. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχής στη Γερμανία, αν είσαι στοιχειωδώς σκεπτόμενο άτομο. Τι απομένει λοιπόν στη Γερμανία να βάλει ως “μερίδιό” της στο παγκόσμιο star system προσώπων και αξιών; …Το χαφιεδαριό τής εξουσίας και ίσως και κανέναν ποδοσφαιριστή …γιατί, ως γνωστόν, το ποδόσφαιρο δεν έβλαψε ποτέ και καμία εξουσία. Ίσα-ίσα που αποτελεί την πιο πετυχημένη “φάμπρικά” της. Αυτά παράγουν το star system της Γερμανίας …Μέρκελ και Μπεκενμπάουερ, και πολύ είναι.

 

Από εκεί και πέρα όλες οι εταιρείες, οι οποίες “εκφράζουν” το γερμανικό “μεγαλείο” και δίνουν μια “ψευδαίσθηση” γερμανικής “αξίας”, “δημιουργικότητας” ή “οργανωτικότητας”, είναι απλά απάτες. Όλες αυτές οι εταιρείες είναι ναζιστικής προέλευσης και στο σύνολό τους χρηματοδοτούμενες αποκλειστικά από εβραϊκά κεφάλαια. Αναπτύχθηκαν στον ύψιστο βαθμό, γιατί απλά η τεχνολογία απαιτεί μόνον χρήματα για ν’ αποκτηθεί και ν’ αναπτυχθεί, και αυτά στην περίπτωση της σιωνιστικής Γερμανίας υπήρχαν άφθονα. Επιπλέον είχαν και μια “προίκα”, την οποία δεν είχε κανένας άλλος λαός στον κόσμο …Είχαν την “προίκα” τής φαρμακευτικής τεχνογνωσίας, η οποία προέκυπτε από τα τεράστια μαζικά εγκλήματά τους. Η περίφημη BAYER, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, είχε γίνει “ξεχωριστή” ως κατηγορούμενη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 

Κάπως έτσι “προόδευαν” οι Γερμανοί …Όταν δεν έκλεβαν τεχνογνωσία από παντού, απλά εγκληματούσαν …Όταν δεν τους αρκούσε η ανταγωνιστικότητα, διέφθειραν μέχρι να την εξασφαλίσουν. Με την προστασία των Σιωνιστών – και χωρίς ποτέ να τιμωρούνται για τα εγκλήματά τους – μπορούσαν να είναι ασυναγώνιστοι στην “τεχνογνωσία”. Από τη στιγμή που είχαν φτηνή – εις βάρος των Ρώσων – πρόσβαση σε πρώτες ύλες, ήταν εύκολο ν’ αναπτυχθούν …Ειδικά μάλιστα με τον σιωνιστικό σχεδιασμό των πολεμικών “αποζημιώσεων” δια μέσου των εξαγωγών. Αναπτύχθηκαν εύκολα, όπως εύκολα μέσα σε μία δεκαετία μετατράπηκε σε υπερδύναμη παραγωγής η Νότια Κορέα, τη στιγμή που δεν διαφέρει σε τίποτε ο λαός της από τον “καθυστερημένο” λαό τής Βόρειας Κορέας. Όπως δεν μπορεί να θεωρήσει και να ισχυριστεί κάποιος ότι οι νότιοι Κορεάτες ξεχώρισαν από τους βόρειους ομοίους τους εξαιτίας κάποιας “ειδικής” τους αξίας, έτσι συμβαίνει και με τη Γερμανία.

 

Το περίφημο γερμανικό “θαύμα” είναι ένας γυαλιστερός “τσίγκος”, ο οποίος πληρώθηκε από τους Εβραίους και η συμμετοχή των Γερμανών σε αυτό ήταν η ελάχιστη. Οι εταιρείες αυτές, οι οποίες δίνουν τη “γυαλάδα” στον “τσίγκο” αυτόν, ήταν όλες τους ναζιστικής προέλευσης. Είναι εταιρείες των οποίων ο φυσικός “προσανατολισμός” είχε πάντα ως στόχο να εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο τα πολιτικά συμφέροντα των “αφεντικών” τους και όχι μόνον τα οικονομικά συμφέροντα των υποτιθέμενων ιδιοκτητών τους. Γι’ αυτόν τον λόγο – και στο σύνολό τους – είναι συνδεδεμένες απ’ ευθείας με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και τον Σιωνισμό. Εγκληματίες Πολέμου ήταν οι ιδιοκτήτες τους και πάντα λογοδοτούσαν στους “χρηματοδότες” τους …Siemens, BAYER, BASF, Mercedes, BOSS, Volkswagen, Audi, BMW, Thyssen, Lufthansa, Hochtief κλπ.,

ιδρύθηκαν και γιγαντώθηκαν στην περίοδο της Βαϊμάρης και από τον Χίτλερ …Ακόμα και η Lidl είναι εταιρεία εκείνου του σχεδιασμού.

Το κατά παραγγελίαν “Ολοκαύτωμα”

 

 

Όλα αυτά, τα οποία περιγράφουμε εδώ στο κείμενο, για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν απολύτως ορατά από τους λαούς …Έβλεπαν οι λαοί τον ρόλο των Σιωνιστών Εβραίων στα μεγάλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι λαοί “μιλάνε” μεταξύ τους …Επικοινωνούν …Οι φήμες διασκορπίζονται σαν “φωτιές”, που καίνε τα πάντα στο πέρασμά τους. Οι Εβραίοι δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητοι μετά από απ’ αυτά τα πρωτοφανούς μίσους εγκλήματα. Οι λαοί γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο μισούσαν τους Εβραίους και σε εκείνες τις εποχές ήταν απολύτως επιθετικοί απέναντί τους. Καθόλου παράξενο για μια Ευρώπη, η οποία στο πρόσωπό τους έβλεπε διαρκώς τον σεξπηρικό Σάιλοκ …Τον άπληστο, βρομύλο και αιμοβόρο τοκογλύφο, ο οποίος πάντα έβγαζε κόμπλεξ απέναντι στην κοινωνική “ελίτ”.

 

Τότε δεν υπήρχε ο απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ, ώστε να προστατεύονται οι Εβραίοι …Δεν υπήρχε το Χόλυγουντ, για να τους κάνει “αγιογραφίες” …Δεν υπήρχαν οι επαγγελματίες “αντισυνωμοσιολόγοι “, για να ισχυρίζονται ότι τα “Πρωτόκολλα της Σιών” ήταν “κατασκευασμένα” από τις μυστικές υπηρεσίες τού Τσάρου …Δεν υπήρχαν οι ειδικοί προστατευτικοί νόμοι, οι οποίοι τιμωρούν τους “αρνητές” των “ολοκαυτωμάτων”. Τότε η πληροφορία μεταδιδόταν άμεσα και γρήγορα ανάμεσα στους πληθυσμούς και οι πληροφορίες για τους Εβραίους δεν ήταν καλές. Οι μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων δεν μπλοκάρονταν από τα troll τού διαδικτύου. Οι Εβραίοι ήταν ασφαλείς μόνον στις “τρύπες” των γκέτο, κι εκεί όχι πάντα. Οι λαοί τούς μισούσαν …Όλοι οι λαοί, γιατί όλοι οι λαοί ανεξαιρέτως είχαν πέσει θύματά τους.

 

Όμως, αυτό ήταν ένα τρομερό πρόβλημα για τον Σιωνισμό. Μεθοδεύοντας την τεράστια ανθρωποσφαγή τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν βέβαιο ότι σε κάποια στιγμή θα είχαν πρόβλημα. Αποτελούσε κοινό μυστικό στη Γερμανία, τη Ρωσία ή τη Βρετανία ότι οι Εβραίοι συνδέονταν άμεσα με τα πιο αιμοσταγή “κτήνη” τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Τόσο τον Χίτλερ όσο και τον Λένιν στην εξουσία οι Εβραίοι τούς ανέβασαν, είτε με τις χρηματοδοτήσεις τους είτε με τις “κομμουνιστικές” τους δράσεις …Γνωστοί Εβραίοι, που δεν χρειάζεται να τους “φωτογραφίσουμε” στο κείμενό μας. Υπάρχουν φωτογραφίες, τις οποίες τις έβγαλαν μόνοι τους, όταν συναποφάσιζαν για το μέλλον τού κόσμου.

 

 

 

 

 

(Όρθιοι) Joseph R. Swan, Guaranty Company of New YorkDaniel W. Myers, Hayden, Miller & Co., Cleveland; George Whitney, J.P. Morgan & Co., New YorkHenry B. Tompkins, Robinson-Humphrey Co., Atlanta; Frank Weeden, Weeden & Co., San Francisco; Frank McNair, The N.W. Harris Company, Chicago; Lamartine V. Lamar, Lamar, Kingston & Labouisse, New Orleans; Edward H. Hilliard, J.J.B. Hilliard & Son, Louisville; Sidney J. Weinberg, Goldman, Sachs & Co., New YorkGeorge W. Bovenizer, Kuhn, Loeb & Co., New YorkArthur H. Bosworth, Bosworth, Chanute, Loughridge & Company, Denver; W. Hubert Kennedy, Wells-Dickey Co., Minneapolis; Charles A. Mead (Secretary); Harry S. Grande, Grande, Stolle & Co., Seattle; Lawrence Marks, Lawrence H. Marks, New York; and Orrin G. Wood, Estabrook & Co., Boston;

 

(Καθιστοί) Frank L. Scheffey (Deputy Managing Director); Rollin A. Wilbur (Managing Director); Paul V. Keyser (Counsel); Francis A. Bonner, Bonner, Troxell & Co., Chicago (Vice Chairman); B. Howell Griswold, Jr., Alex. Brown & Sons, Baltimore (Chairman); Corcoran Thom, American Security & Trust Co., Washington (non-voting committee member); Myron T. Ratcliffe, Assistant Deputy Administrator for Financial Codes, N.R.A., Washington; Karl J. Ammerman, Deputy Administrator for Financial Codes, N.R.A., Washington; and Sydney P. Clark, E.W. Clark & Co., Philadelphia (Treasurer). Code Committee members not in picture: Edward J. Costigan, Whitaker & Co., St. Louis; Ralph T. Crane, Brown Harriman & Co., Inc., New York; and Robert H. Moulton, R.H. Moulton & Co., Los Angeles.

 

Αυτοί οι Εβραίοι χρηματοδοτούσαν αυτά, τα οποία ο Πλανήτης γνώριζε ως μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτοί οι Εβραίοι είχαν χρηματοδοτήσει τους Εβραίους επαγγελματίες “επαναστάτες”, που ίδρυσαν τη Σοβιετική Ένωση και όλοι γνώριζαν ότι αυτοί οι “επαναστάτες” είχαν γίνει στη συνέχεια σύμμαχοι και προμηθευτές τού Χίτλερ. Αυτοί οι Εβραίοι Σιωνιστές ήταν που έκαναν τη Γερμανία του Χίτλερ υπερδύναμη. Αυτό όμως ήταν πρόβλημα, γιατί το “εισέπρατταν” σε μίσος όλες οι εβραϊκές κοινότητες …Όλες αυτές οι κοινότητες, οι οποίες για ευνόητους λόγους θεωρούνταν έτοιμες και άρα ύποπτες να επαναλάβουν τα ίδια σε όσους βρίσκονταν γύρω τους. Ειδικά η ενασχόλησή τους σε ΟΛΑ τα κράτη με τον “ανθρωποφάγο” κομμουνισμό, τους είχε βάλει στο “στόχαστρο” των πάντων. Όταν όλα τα ΚΚ σε όλα τα κράτη ήταν εβραϊκά δημιουργήματα και συνδέονταν απ’ ευθείας με τη φονική Σοβιετική Ένωση, εννοείται ότι υπήρχε πρόβλημα.

 

Οι Εβραίοι είχαν μεγάλη ανάγκη το “Ολοκαύτωμα”, για να μπορέσουν μέσα σε λίγα χρόνια να “επανέλθουν” στις κοινωνίες τις οποίες πρόδωσαν σαν άμωμοι και άσπιλοι. Έπρεπε να “δείξουν” σε ολόκληρο τον κόσμο ότι δεν ήταν μαζί με τον Χίτλερ, αλλά “απέναντί” του …Είχαν ανάγκη να δημιουργήσουν το μεταπολεμικό τους “αφήγημα” – για να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τη σημερινή “ορθή” πολιτική ορολογία – …Έπρεπε να επινοήσουν οι ίδιοι το “αφήγημα” εκείνο, το οποίο θα τους επέτρεπε να εμφανιστούν σαν αμέτοχοι και άρα σαν αθώοι του αίματος του πολέμου. Το είχαν ανάγκη, για να παρουσιαστούν σαν τα μεγάλα θύματα και οι αδικημένοι τής κοινωνίας …Δεν γινόταν διαφορετικά …Μέχρι τότε ήταν οι “δήμιοι” των λαών …Οι σφαγείς των Ρώσων …Οι τοκογλύφοι χρηματοδότες τού Χίτλερ …Οι προμηθευτές των Ναζί.

 

Επειδή αυτά ήταν γνωστά σε ΟΛΟΥΣ, ήταν επικίνδυνα για τους Εβραίους, οι οποίοι είχαν παντού “διασπορά”. Βιάζονταν να “καθαρίσουν” το θέμα πριν τελειώσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος και η ανθρωπότητα αρχίσει να μετράει τις “πληγές” της. Βιάζονταν, γιατί “βοούσε” η Ευρώπη με τα “κατορθώματά” τους. Η κτηνωδία τής Ουκρανίας ήταν πολύ πρόσφατη. Το έγκλημα του Κατύν ερχόταν να επιβεβαιώσει τα χειρότερα. Όλοι μιλούσαν για τους φοβερούς και τρομερούς Εβραίους κομισάριους, οι οποίοι σκότωναν κατά εκατομμύρια τους ανθρώπους. Αρκούσε να βγει μια φήμη και για τις ειδικές σχέσεις τού Χίτλερ με τον Στάλιν, και τα πράγματα θα γίνονταν μη διαχειρίσιμα.

 

Φαντάζεται κάποιος ποια θα ήταν η θέση των εβραϊκών κοινοτήτων μετά το τέλος τού Πολέμου, αν δεν είχαν προφυλαχθεί από το αδιαφανές “παραβάν” τού “Ολοκαυτώματος”; …Αν δεν είχαν εγκαίρως μετακινηθεί μακριά από τα “βλέμματα” των λαών; …Αν δεν είχαν “στήσει” εγκαίρως τον “καυγά” με τους Ναζί; …Αν δεν είχαν, μέσω της προπαγάνδας, “θυματοποιηθεί”; …Θα τους έθαβαν ζωντανούς στα γκέτο τους …ειδικά στις χώρες στις οποίες είχαν ενεργό ρόλο στην κομμουνιστική “πανούκλα”. Ποια θα ήταν μεταπολεμικά η θέση των Εβραίων τής Πολωνίας μετά τη σφαγή στο Κατύν; Έπρεπε, για το “ξεκάρφωμα”, να γίνει μια θεαματική προσπάθεια θυματοποίησής τους, ώστε να έχουν ένα στοιχειώδες “άλλοθι” την επομένη ημέρα τού Πολέμου, στον σχεδιασμό τού οποίου και οι ίδιοι πρωταγωνίστησαν.

 

Ρωτάμε λοιπόν τον σκεπτόμενο αναγνώστη: Είχαν ή δεν είχαν ανάγκη την “υπερπαραγωγή” τού “Ολοκαυτώματος”; …Βεβαίως και την είχαν και δεν χωράει καμία αμφιβολία περί αυτού. Τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης ήταν ένα καλό κόλπο ασφαλούς “αυτοτραυματισμού” για έναν “δολοφόνο” ορατό, ο οποίος αναζητούσε απεγνωσμένα “άλλοθι”. Είχαν ανάγκη το άλλοθι” αυτοί, οι οποίοι, όταν ήταν “οπλισμένοι” με εξουσίες, τους εχθρούς τους ούτε καν σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης δεν τους έκλειναν …Τους εκτελούσαν στο “φτερό”. Τους Πολωνούς στο Κατύν οι Εβραίοι κομισάριοι τούς φίμωναν με πριονίδι και τους πυροβολούσαν στο κεφάλι σαν άγρια ζώα. Την τσαρική οικογένεια την εκτέλεσαν χωρίς το παραμικρό έλεος.

 

Ακόμα και το κόστος των στρατοπέδων συγκέντρωσης σε θανάτους και σκληρότητα δεν φαίνεται “αβάσταχτο”, αν σκεφτούμε την ταυτότητα αυτών που το αποφάσισαν …Μιλάμε για τέρατα …Μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι όχι μόνον δεν είχαν ενδοιασμούς να εγκληματήσουν σε ένα τέτοιο επίπεδο, αλλά πίστευαν ότι κάνουν και κάτι έξυπνο και χρήσιμο για όλους αυτούς. Από τη μία ήταν Σιωνιστές – και άρα πίστευαν στην “αρχή” τού Χερτζλ ότι οι διωγμοί συμφέρουν τους Εβραίους – και από την άλλη ήταν γνωστά ανηλεή κτήνη, που δεν τα συγκινούσε ο ανθρώπινος πόνος – όταν αυτός έφερνε αμύθητα κέρδη – …Γιατί να τους συγκινήσει; Αυτοί οι άνθρωποι ανάγκασαν οκτώ εκατομμύρια Ουκρανών να πεθάνουν στους δρόμους μπροστά στα μάτια τους …Θα λυπόταν τους ομοεθνείς τους κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων;…

 

…Τα Εβραϊκά κτήνη, που υπέγραφαν γενοκτονίες, έβλεπαν τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως – όπου μάζευαν τους ομοεθνείς τους – σαν πεντάστερα ξενοδοχεία. Πόσο μάλλον όταν είχαν γνώση τού σχεδιασμού και όλα αυτά τα έβλεπαν σαν μία εθνική συλλογική “επένδυση”, η οποία στο τέλος θα τους βόλευε όλους …Κέρδος θα είχαν όλοι τους …Έτσι το “έβλεπαν”, και μιλάμε για τα “μάτια” κτηνών. Όπως προστάτευσαν τον Ζαχαριάδη στο Νταχάου μέχρι να τον χρησιμοποιήσουν, έτσι έκαναν και στη μεγάλη κλίμακα με τούς Εβραίους σχεδόν στο σύνολό τους. Τους προστάτευσαν, για να τους χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια …Με το αζημίωτο βέβαια καί για τους δύο …Κέρδη θα έπαιρναν τόσο αυτοί που οργάνωναν την “κατασκήνωση” όσο κι αυτοί που θα τη “βίωναν”.

 

Η ανάγκη αυτής της μαζικής μοιρασιάς κερδών έκανε κάποιες επιλογές υποχρεωτικές. Οι Σιωνιστές είχαν ανάγκη να “εφεύρουν” ένα “Ολοκαύτωμα” και για άλλους λόγους, πολύ πιο πρακτικούς. Έπρεπε οι Σιωνιστές να το “εφεύρουν”, για να δημιουργήσουν συνθήκες συνενοχής με ολόκληρο τον εβραϊκό πληθυσμό. Έπρεπε να το δρομολογήσουν, για να δικαιολογήσουν μια τεράστια ροή πλούτου από την κορυφή προς τη βάση τής συμμορίας. Πώς θα μοιράζονταν όλοι μαζί οι Εβραίοι – ως συμμορία – τη λεία τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς να προκαλούν; Με ποια δικαιολογία θα έπαιρναν το κατιτίς τους ΟΛΟΙ οι Εβραίοι πάνω από τα πτώματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων; Πώς θα δικαιολογούσαν αυτοί τον άμεσο πλουτισμό τους, όταν όλοι οι υπόλοιποι θα έκλαιγαν κατεστραμμένοι επάνω από μνήματα;

 

Δημιουργώντας και αναγνωρίζοντας χωρίς περιορισμούς “θύματα” διωγμών και “ολοκαυτωμάτων”, δικαιολογούσαν τεράστια ροή χρημάτων μέσω “αποζημιώσεων” …Συλλήβδην γίνονταν οι αναγνωρίσεις και συλλήβδην δίνονταν οι αποζημιώσεις. Τα νούμερα, που χάραζαν στα χέρια τους οι Εβραίοι, δεν ήταν αριθμοί κρατουμένων …PIN για μελλοντικούς τραπεζικούς λογαριασμούς ήταν. Μετά απ’ όλα αυτά που είπαμε, χρειάζεται κάποιος να ψάξει, να αναλύσει ή να προβληματιστεί για τον λόγο που ακόμα και σήμερα δεν επιτρέπουν τη μελέτη και την ανάλυση του Ολοκαυτώματος;

 

 

 

Ο Ελληνισμός στα “δόντια” των “θηρίων

 

 

Μέσα σ’ αυτόν τον παγκόσμιο σχεδιασμό βρισκόταν και η Ελλάδα …Το ίδιο ανύποπτη ως θύμα και εξίσου προδομένη με όλους τους υπόλοιπους …Αλίμονο. Οι Εβραίοι δεν δίστασαν να κάνουν ζημιά σε τεράστιους πληθυσμιακά λαούς – όπως είναι οι Ρώσοι, οι Πρώσοι, οι Βαυαροί, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί, οι Πολωνοί αλλά και οι ίδιοι οι Αμερικανοί – , την Ελλάδα θα υπολόγιζαν; Ό,τι εγκληματικό, ύπουλο και πρόστυχο έκαναν παντού, το ίδιο έκαναν και στην Ελλάδα …Από τις πρώτες χώρες μάλιστα – λόγω Χανουκά και “Μακκαβαίων” – βρισκόταν η Ελλάδα στη λίστα τους. Φυσικό είναι λοιπόν, ανάμεσα στα “κόμματα”, που ίδρυσαν οι Εβραίοι στην Ευρώπη, να βρίσκεται και το “ελληνικό” ΚΚΕ…

 

…Ένα γνήσιο εβραϊκό κόμμα, το οποίο ιδρύθηκε στο τεράστιο εβραϊκό γκέτο τής Θεσσαλονίκης και η “σύλληψή” του πιθανότατα να έγινε σε κάποιο “πολιτιστικό” κέντρο, το οποίο οι κοινοί άνθρωποι ονομάζουν “πορνείο”. Οι Εβραίοι ιδιοκτήτες τού σοβιετικού “μαγαζιού” έδωσαν την “αντιπροσωπεία” στον ομοεθνή τους Μπεναρόγια και από εκεί και πέρα η ιστορία κατέγραψε την πορεία του. Το ΚΚΕ ιδρύθηκε τότε και μέχρι τώρα κάνει αυτό, το οποίο προβλεπόταν από τους ιδρυτές και ιδιοκτήτες του να κάνει …Το κάνει με την απόλυτη ακρίβεια που αρμόζει σε ένα όργανο, το οποίο υπηρετεί τον ιμπεριαλισμό και πληρώνεται από αυτόν.

 

Αυτό το κόμμα είναι από το ιδεολογικό του DNA απολύτως ανθελληνικό και δρα μόνιμα εναντίον τού Ελληνισμού. Αναγκαστικά θα έχει αυτό το DNA, εφόσον μια ηλίθια και φασιστική ιδεολογία – με ιδιαίτερη επιτυχία στις συμμορίες των γκέτο των αγράμματων και των δυστυχών – δεν μπορεί να έχει και μεγάλη συμπάθεια στον Ελληνισμό, ο οποίος πάντα πρέσβευε τα υψηλά ιδανικά, τη Δημοκρατία και την ατομική Αριστεία. Όταν αυτήν την ιδεολογία τη διαχειρίζονται “Μακκαβαίοι”, είναι επίσης ευνόητο ότι θα τη χρησιμοποιήσουν εναντίον των μισητών γι’ αυτούς “παιδιών” τού Αντιόχου.

 

Το ΚΚΕ, ως “εργαλείο” τού διεθνούς Σιωνισμού, πάντα έκανε αυτά, τα οποία βόλευαν τα αφεντικά του. Δεν υπάρχει “μάχη” τού Ελληνισμού, όπου το ΚΚΕ να μην λειτούργησε ως “πέμπτη φάλαγγα”, προδίδοντας τους Έλληνες …Αυτή είναι η εξειδίκευσή του …Από τα πιο μεγάλα μέχρι τα πιο μικρά …Από το μίσος που εκδηλώνει στην καθημερινότητά του, προδίδοντας τους Έλληνες εργαζόμενους μέσα στους χώρους εργασίας τους, μέχρι το μίσος που εκδηλώνει σε σημαντικές ιστορικές στιγμές, προδίδοντας τους Έλληνες στρατιώτες μέσα στα πεδία των μαχών. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση που το ΚΚΕ να λειτούργησε σε κάποια στιγμή υπέρ τού Ελληνισμού.

 

Η ανθελληνική ηγεσία του εκτελούσε πάντα την προδοτική της αποστολή με ασφάλεια, γιατί το ΚΚΕ ήταν – και παρέμεινε – πάντα ένα Λενινιστικό κόμμα. Τι σημαίνει αυτό και γιατί είναι σημαντικό; …Γιατί απλούστατα “Λενινιστικό” κόμμα σημαίνει ότι δεν λειτουργεί ως ομοιογενής πολιτικός ή κομματικός μηχανισμός. Σύμφωνα λοιπόν με τη λογική τού Λένιν, υπάρχουν δύο “ομόκεντροι “κύκλοι”, που συνθέτουν ένα κόμμα αυτού του τύπου …Δύο “κύκλοι”, οι οποίοι δεν “τέμνονται” και άρα δεν γνωρίζει ο ένας τι κάνει ο άλλος …Ο βασικός “κύκλος”, που είναι ο κομματικός “πυρήνας” των επαγγελματιών “επαναστατών” – όπως αυτοαποκαλούνταν – και γύρω από αυτούς υπάρχει ο “κύκλος” των “συμπαθούντων” …Ο μικρός και σφικτός “κύκλος” των Μπολσεβίκων, δηλαδή, που είναι οι επαγγελματίες “επαναστάτες”, και ο μεγάλος και χαλαρός “κύκλος” από τα “χαϊβάνια” που τους ψηφίζουν ή απλά τους υποστηρίζουν – σε μια συγκεκριμένη αναλογία—.

 

Αυτός ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός δεν είναι δικός μας …Εμείς “εξωραΐζουμε” αυτό, το οποίο είχε πει ο Λένιν για τους κομμουνιστές. Την “ποιότητα” αυτών των “κύκλων” και τη μεταξύ τους αναλογία την προσδιορίζει ο ίδιος ο Λένιν. Τι λέει ο Λένιν; …Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνον πραγματικός Μπολσεβίκος …Η αναλογία δηλαδή είναι 99/1 …Από το 7% λοιπόν του σημερινού Λενινιστικού ΚΚΕ, μπορεί να καταλάβει κάποιος όχι μόνον πόσοι είναι οι Μπολσεβίκοι σε σχέση με τους υπολοίπους, αλλά και τι γνώμη έχει το κόμμα για τους ψηφοφόρους του. Αυτοί οι δύο ομόκεντροι “κύκλοι” είναι απολύτως “στεγανοποιημένοι” μεταξύ τους και αυτόν τον ρόλο παίζουν οι επαγγελματίες ροπαλοφόροι, τους οποίους είδαμε στην εποχή των Μνημονίων έξω από τη Βουλή.

 

Αυτοί οι ροπαλοφόροι έχουν ως κύριο καθημερινό αντικείμενό τους να χτυπάνε τους κομμουνιστές και, εάν και εφόσον χρειαστεί, και τους υπόλοιπους δημοκράτες. Ο βασικός όμως – και κύριος – ρόλος τους είναι εσωτερικός και οι ΚΚΕδες το γνωρίζουν αυτό από τότε που έτρωγαν ξύλο με τον τόνο από τους λενινιστές ζαχαριαδικούς. Αυτός ο “πυρήνας”, ο οποίος προστατεύεται από ροπαλοφόρους, ήταν πάντα ανεξέλεγκτος και λειτουργούσε μακριά από τα “μάτια” των οπαδών …Τον χαλαρό “κύκλο” των οπαδών ψηφοφόρων, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο ψήφιζαν ένα τέτοιο κόμμα. Όμως, τον “πυρήνα” τού ΚΚΕ δεν τον έλεγχε κανένας. Αν ήταν προδότες, χαφιέδες και συνεργάτες ξένων υπηρεσιών κλπ., αυτό το γνώριζαν μόνον οι ίδιοι και κανένας άλλος. Οι υπόλοιποι γνώριζαν και γνωρίζουν μόνον τα “θέσφατα” του Πολιτικού Γραφείου …Άλλωστε, για το Γραφείο αυτό, όλοι αυτοί ήταν είτε αφελείς είτε αγύρτες.

 

Για το Γραφείο αυτό όλοι αυτοί ήταν δυνάμει χαφιέδες, οι οποίοι έπρεπε να παρακολουθούνται από το κόμμα και βέβαια να “αυτοπαρακολουθούνται” και μεταξύ τους. Μία κουβέντα αμφισβήτησης να έλεγε ο οποιοσδήποτε για την ηγεσία και αυτομάτως έμπαινε στη λίστα των χαφιέδων προς διαγραφή. Είναι γνωστό άλλωστε ότι σε όλα αυτά τα φασιστικά “μαγαζιά” όλοι είναι θρασύδειλοι και, γνωρίζοντας ο ένας το ποιόν του άλλου, σπάνια αλληλοεκτιμώνται. Πιο πολύ μεταξύ τους μισούνται τα “συντρόφια” παρά με τους δήθεν ταξικούς τους εχθρούς …Όλη τους την προσοχή την αποσπάνε οι “σύντροφοι”. Οι απ’ “έξω” από τον εσωτερικό “κύκλο” “γλείφουν” για να μπουν “μέσα” και οι από “μέσα” πασχίζουν να μην αφήνουν χώρους για τους απ’ “έξω” …Μέρα-νύχτα μ’ αυτό ασχολούνται …Μήπως κάποιος βολεύτηκε καλύτερα από κάποιον άλλο …Μήπως κάποιος κατηγορεί κάποιον άλλο, για να του πάρει τη θέση …Μήπως αυτός ο οποίος γλύφει έχει κάτι άλλο στο μυαλό του και μπορεί να επωφεληθεί παραπάνω από κάποιον άλλο …Ο ένας προσέχει τον άλλο και όλοι μαζί “προσκυνάνε” το ανεξέλεγκτο “αφεντικό”, το οποίο μοιράζει βολέματα και κομματικές θέσεις.

 

Το χαφιεδομάγαζο του ΚΚΕ ιδρύθηκε με αυτό το πνεύμα κι εξακολουθεί να είναι αυτής της μορφής …Είναι καθαρά ένα Λενινιστικό κόμμα. Ως εκ τούτου κανένας δεν ξέρει τι ρόλο παίζει ο εκάστοτε δοτός από τους Σιωνιστές αρχηγός του …Δεν ξέρει αν είναι πατριώτης ή προδότης …Αν είναι χαφιές ή ήρωας …Αν είναι πράκτορας ή ιδεολόγος. Οι ΚΚΕδες, για παράδειγμα, είχαν τυφλή πίστη στον Ζαχαριάδη και αυτός ήταν δοτός πράκτορας των Σοβιετικών. Οι ΚΚΕδες δήθεν πολεμούσαν τους ΝΑΖΙ και ο Ζαχαριάδης ήταν προστατευόμενός τους στο Νταχάου. Οι ΚΚΕδες δήθεν πολεμούσαν για τη νίκη τής “Επανάστασης” στο βουνό και ο Ζαχαριάδης είχε ήδη διαλέξει “οικόπεδο” στην Πολωνία, για να φιλοξενηθούν οι ηττημένοι. Οι ΚΚΕδες παρίσταναν τους αντιιμπεριαλιστές και τους “δημοκράτες” και ο Ζαχαριάδης στην πραγματικότητα ήταν ένας ταγματάρχης του ιμπεριαλιστικού φασιστικού Σοβιετικού Στρατού.

 

Αυτό είναι ο Λενινισμός και αυτό το μοντέλο επέβαλε ο προδότης Λένιν σε όλα τα κομμουνιστικά κόμματα, τα οποία πρόδιδαν τις πατρίδες τους, χωρίς κανένας να γνωρίζει τι συμβαίνει …Ο μισάνθρωπος ψυχοπαθής Λένιν, ο οποίος μισούσε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους και όχι μόνον τους αστούς ή τους συνοδοιπόρους του. Όπως λοιπόν κανένας Ρώσος κομμουνιστής δεν γνώριζε ότι ο Λένιν ήταν ένας πράκτορας των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, έτσι και κανένας Έλληνας κομμουνιστής δεν γνώριζε τι ακριβώς ήταν ο Ζαχαριάδης …Αν τα πράγματα δεν ήταν τραγικά, θα ήταν για γέλια …Οι ΚΚΕδες τον “έκλαιγαν”, που ήταν στο Νταχάου, και αυτός εκεί έκανε διακοπές και γνωριμίες …Απλά πράγματα. Μόνον οι Μπολσεβίκοι ξέρουν τι συμβαίνει μέσα στα Λενινιστικά κόμματα. Η Μπολσεβίκα Κανέλη, παρ’ όλο που είναι “δεξιά”, γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο ΚΚΕ, και ένας πάππου προς πάππου κομμουνιστής αντιμετωπίζεται από το κόμμα είτε ως αφελής είτε ως αγύρτης.

 

Αυτό έγινε με όλα τα κομμουνιστικά κόμματα σε ολόκληρο τον κόσμο …Μια πραγματική “μάστιγα”, που πρόδιδε τους λαούς και προκαλούσε τον τρόμο, ο οποίος με τη σειρά του παρέδιδε τους λαούς “λεία” στους Σιωνιστές “νταβατζήδες” τής δημοκρατίας. Όλοι οι λαοί στον κόσμο “αισθάνθηκαν” την απειλή που ασκήθηκε στη Γερμανία και υποτάχθηκαν στους “νταβατζήδες”, για να μην έχουν την κατάληξη της Ρωσίας. Δεν υπάρχει κράτος στον κόσμο, το οποίο να μην έπεσε θύμα αυτής της τακτικής. Δεν υπάρχει κράτος στον κόσμο, το οποίο να μην έπεσε θύμα προδοσίας από το δικό του κομμουνιστικό κόμμα. Δεν υπάρχει κράτος, το οποίο να μην πλήρωσε με καταστροφή τη “στοχευμένη” λειτουργία τού τοπικού ΚΚ. Ακόμα και η Μαφία, η οποία “κατέφαγε” την ιταλική κοινωνία, “απόρροια” της λειτουργίας τού ΚΚ ήταν …Και οι μαφιόζοι από οπλοφόροι αντικομμουνιστές ξεκίνησαν, και μετά είδαν ότι με τα όπλα μπορείς και να κονομάς κιόλας.

 

Αυτό λοιπόν το Λενινιστικό ΚΚΕ των Εβραίων και των επαγγελματιών “επαναστατών”, οι οποίοι ενεργούσαν υπό τις εντολές τής Μόσχας – και άρα πάνω στον σχεδιασμό των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών – , συμμετείχε με προδοτικό τρόπο και στη Μικρασιατική Καταστροφή. Πώς συμμετείχε; …Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακριβώς. Όμως, αυτό το οποίο γνωρίζουμε είναι ότι συμμετείχε όπως συνέφερε στους κομμουνιστές εντολοδότες του και βέβαια τους Σιωνιστές προστάτες τους. Ήταν απόλυτα φυσικό οι κομμουνιστές τού ΚΚΕ να λειτουργήσουν ως “πέμπτη φάλαγγα” στη διάρκεια της Μικρασιατικής Καταστροφής. Εφόσον βόλευε τα αφεντικά τους η ήττα τού Ελληνισμού, ήταν γι’ αυτούς καθήκον να βοηθήσουν στο αποτέλεσμα αυτό. Αυτό δεν το λέμε εμείς …Αυτό μας το λέει ο ίδιος ο Ριζοσπάστης, και άρα με την άδεια της επαγγελματικής λενινιστικής του ηγεσίας: “Όχι μόνον δεν λυπηθήκαμε, μα και την επιδιώξαμε” …Πώς το επιδίωξαν, μόνον αυτοί γνωρίζουν …και βέβαια και τα αφεντικά τους.

 

…”Σάντουιτς” μεταξύ κομμουνιστών και των λοιπών φασιστών είχαν κάνει οι Σιωνιστές τον Ελληνισμό τής Μικράς Ασίας και υπήρχε και η “πέμπτη φάλαγγα” του ΚΚΕ ανάμεσα στους Έλληνες …Τον Ελληνισμό, τον οποίο οι ίδιοι τον έβαλαν να βγάλει μόνος του τα “μάτια” του …Αυτοί έβαλαν το ελεγχόμενο από τους ίδιους ελληνικό βασίλειο των Γερμανών βασιλέων να “εισβάλει” στη Μικρά Ασία, προκειμένου να “παγιδεύσουν” τον Ελληνισμό και να διαχειριστούν οι ίδιοι τις συνέπειες της ήττας του. Τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε όλοι μας …Την “πλήρωσαν” οι ελληνικοί πληθυσμοί τής Μικράς Ασίας, όπως προέβλεπαν τα σιωνιστικά σχέδια.

 

Από τη μία ο Κεμάλ τούς έσφαζε υπό τις εντολές των Γερμανών και από την άλλη τους κυνηγούσαν οι Εβραίοι κομμουνιστές της Σοβιετικής Ένωσης υπό τις εντολές των αφεντικών των Γερμανών. Ο Κεμάλ, δηλαδή, ο οποίος παρίστανε τον “πατέρα” των Τούρκων, στην πραγματικότητα ήταν ένας “κομπάρσος” …Ένα υποχείριο των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών …Ακολουθούσε τυφλά τις εντολές τού Γερμανού Λίμαν Φον Σάντερς και του Σοβιετικού κομμουνιστή Φρούντζε. Ο Σάντερς με τον Φρούντζε εκτελούσαν τις εντολές των Σιωνιστών τραπεζιτών και ο Κεμάλ παρίστανε το φωτογενές μοντέλο …Ένας αλκοολικός ομοφυλόφιλος – σύμφωνα με τον Ερντογάν – , τον οποίο τον εκβίαζαν οι Σιωνιστές.

 

Η Μικρασιατική Καταστροφή, δηλαδή, ήταν μία “παραγγελιά” τής Wall Street και προφανώς σχεδιάστηκε σε κάποιο “υπόγειο” του Βερολίνου …Όλοι οι “πρωταγωνιστές” της ήταν απλά “υποχείρια” των Σιωνιστών. Την ίδια προδοτική αποστολή εκτέλεσε το Λενινιστικό ΚΚΕ και κατά τη διάρκεια της γερμανικής επίθεσης και Κατοχής. Για όσο διάστημα ο Χίτλερ ήταν σύμμαχος με τον Στάλιν, οι ΚΚΕδες δεν πολεμούσαν. Όταν σκοτώνονταν οι Έλληνες στο μέτωπο ενάντια στον φασισμό, οι ΚΚΕδες “ξύνονταν” σταυροπόδι σε κάποιες φυλακές. Όταν έγιναν δήθεν εχθροί με τον Χίτλερ, μπήκε το ΚΚΕ στην Αντίσταση του ΕΑΜ με τον αγαπημένο του ρόλο …Με τον ρόλο τού χαφιέ.

 

Οι ολιγάριθμοι ΚΚΕδες δεν πολεμούσαν στον τεράστιο ΕΛΑΣ …”Καμαρίλα” πουλούσαν …Χαφιέδες κομισάριοι ήταν, που χαφιέδιζαν τους αγωνιστές …Ήταν τα “μάτια και τα αυτιά” των Σιωνιστών στην ελληνική Αντίσταση …Ήταν αυτοί, οι οποίοι “τακτοποιούσαν” τα πράγματα με βάση τον σιωνιστικό σχεδιασμό …Το ΚΚΕ ήταν εκείνο, το οποίο ανάγκασε το ΕΑΜ να προστατεύσει τους Εβραίους τής χώρας …Το ΚΚΕ ήταν εκείνο, το οποίο ανάγκασε το ΕΑΜ να αφήσει τους Γερμανούς να αποχωρίσουν ανενόχλητοι από τη χώρα, αφού πρώτα την ισοπέδωσαν …Το ΚΚΕ ήταν εκείνο, το οποίο ανάγκασε το ΕΑΜ να κάνει όλες εκείνες τις αθλιότητες, τις οποίες είχαν ανάγκη οι Βρετανοί, για να εξασφαλίσουν το “άλλοθι” και να εισβάλουν στην Ελλάδα. Μετά από αυτές τις αθλιότητες το “αποτελείωσε” τόσο κοινωνικά όσο και πολιτικά …”Μόλυνε” το ΕΑΜΙΚΟ Πατριωτικό Αντιστασιακό Κίνημα με τον προδότη Ζαχαριάδη.

 

Στη συνέχεια – και εφόσον το ΕΑΜ είχε εξουδετερωθεί – πήρε όλη την πρωτοβουλία πάνω του και πρόδωσε και το σύνολο του ελληνικού λαού με τον Εμφύλιο. Υπό τις εντολές των δολοφόνων τής Μόσχας πυροδότησε έναν δήθεν “Εμφύλιο” μόνο και μόνο για να σωθούν οι δωσίλογοι …Οι δωσίλογοι, οι οποίοι ήταν οι εκλεκτοί των Σιωνιστών, και επίσης προδότες τού Ελληνισμού …Οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι, οι οποίοι δρομολόγησαν τη Μικρασιατική Καταστροφή …Οι ίδιοι Βενιζελικοί προδότες, οι οποίοι δρομολόγησαν τη Μικρασιατική Καταστροφή, ήταν εκείνοι, οι οποίοι ήταν δωσίλογοι των Γερμανών. Το ΚΚΕ, δηλαδή, “γλίτωσε” τους Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες, Πικραμένους, Χριστοφοράκους, Λάτσηδες, Λαμπράκηδες και τους λοιπούς δωσίλογους των οποίων τα ονόματα βλέπουμε να επαναλαμβάνονται σε όλες τις εθνικές περιπέτειες.

 

Το δολοφονικό και προδοτικό ΚΚΕ, δηλαδή, ήταν πάντα συνεπές στα “ραντεβού” του με τον Ελληνισμό …Πάντα συνωμοτικό και απόλυτα συνδεδεμένο με τους βενιζελικούς προδότες. Αυτή η “συνέπειά” του στην προδοσία δεν είναι αφηρημένη …Μετρήσιμη είναι, εφόσον μιλάμε για εγκλήματα. Ακόμα κι αν εξαιρέσεις τις εκατοντάδες χιλιάδες των νεκρών Ελλήνων τού σιωνιστικού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, μόνον οι απώλειες του Εμφυλίου ήταν 154.000 νεκροί σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία…

 

…Τόσο κόστισε στην ελληνική κοινωνία η “ακρίβεια” και η “υπακοή” τού ΚΚΕ στα αφεντικά του …Χρειαζόταν ή δεν χρειαζόταν αυτό το προδοτικό ΚΚΕ τις “Γυάρους” και τις “Μακρόνησους”; Πώς θα επιβίωναν μετά από τα εγκλήματά τους στο βουνό οι γνωστοί σε όλους εγκληματίες; …Έκαναν ή δεν έκαναν πολυτελείς διακοπές στις “Γυάρους” οι προδότες την ώρα που οι φουκαράδες έπαιρναν τα τραίνα για τη μετανάστευση; …Είχαν ή δεν είχαν κι αυτοί ανάγκη ένα μικρό “ολοκαύτωμα”, για να επιβιώσουν ανάμεσα στα θύματά τους; …Χρειάζονταν ή δεν χρειάζονταν οι ΚΚΕδες την αυτοθυματοποίησή τους και την “αγιοποίησή” τους από τους μηχανισμούς Ασφαλείας των δωσίλογων; …Είχαν ή δεν είχαν ανάγκη να περιφέρονται πάντα γύρω από τα αστυνομικά τμήματα, τα οποία δήθεν “κατήγγειλαν”; …Είχαν ή δεν είχαν ανάγκη τους Βενιζελικούς για την προστασία τους; Μητσοτάκηδες, Λαμπράκηδες, Σαμαράδες, Παπανδρέου, Καραμανλήδες, ήταν πάντα συνένοχοί τους και προστάτες τους. Αυτό ήταν το ΚΚΕ και αυτό δεν άλλαξε ποτέ …Ακόμα και σήμερα τα περισσότερα γραφεία του στεγάζονται δίπλα σε αστυνομικά τμήματα.

 

Όταν συμμετέχεις σε τέτοιου είδους εγκλήματα, σύνηθες είναι να γνωρίζεις και τις λεπτομέρειές τους …Λεπτομέρειες, οι οποίες για τους άσχετους αποτελούν ανεξήγητα φαινόμενα, που απαιτούν μαντικές ικανότητες για την κατανόησή τους. Γνώριζαν δηλαδή οι λενινιστές ηγέτες τού ΚΚΕ εξ’ αρχής ποιος έδωσε την εντολή στους Ναζί να καταστρέφουν τα πάντα κατά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα. Γνώριζαν επίσης εξ’ αρχής ότι τα παιδιά τού δικού τους “παιδομαζώματος” θα γίνονταν γενίτσαροι του κομμουνισμού, που σε κάποια στιγμή θα έπαιρναν εντολή να προκαλέσουν το σημερινό Μακεδονικό “Ζήτημα”. Πρέπει επίσης να γελούσαν πολύ όταν κάποιοι Έλληνες κατέγραφαν τις ζημιές που υπέστησαν, προκειμένου να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από τους Γερμανούς.

 

 

 

Η μεταπολεμική Τάξη Πραγμάτων

 

Η “Ψυχροπολεμική Περίοδος”

 

Πετρέλαιο και Ναρκωτικά

 

 

Από τη στιγμή που οι Σιωνιστές μοίρασαν τον κόσμο και έστησαν ένα τεχνητό δίπολο, ήταν εύκολη η διαχείρισή του. Στην πραγματικότητα ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός εκείνος, τον οποίο είχαν σχεδιάσει οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και ως “υπόθεση εργασίας” τον είχαν συνυπογράψει αρχικά ο Χίτλερ με τον Στάλιν. Όταν έπρεπε πραγματικά να εφαρμοστεί αυτός ο σχεδιασμός τού δίπολου, τη θέση τού “καμένου” Χίτλερ την πήρε ο Ρούσβελτ. Με τον Χίτλερ έκαναν το “καλούπι” τού σχεδιασμού και μετά τον απέσυραν, για να βάλουν στη θέση του τον Ρούσβελτ. Στην κυριολεξία τον έβγαλαν από την “πρίζα”, εφόσον τον έστρεψαν εναντίον τής Ρωσίας, η οποία ήταν η “μπαταρία” τού “πέτσινου” Ράιχ. Στη θέση τής προκλητικά φασιστικής Γερμανίας μπήκαν οι “αθώες” ΗΠΑ και οι Σιωνιστές “κρύφτηκαν” πίσω από την ιδιότητα του δήθεν οικονομικού παράγοντα. Όλα τα άλλα παρέμειναν ίδια. Γι’ αυτόν τον λόγο κι αυτή η “τεχνητή” Γερμανία, μετά την ήττα της, διασπάστηκε εύκολα – και χωρίς καμία αντίδραση – από τους πληθυσμούς της. Αυτοί, οι οποίοι τη δημιούργησαν, ήταν οι ίδιοι που τη διέσπασαν μετά την προβλεπόμενη “ήττα” της…

 

…Διασπάστηκε με τη λογική που κάποιος εγκληματίας αποσυναρμολογεί το όπλο του, προκειμένου να καθησυχάσει τα θύματά του και ν’ αποφύγει κάποιες συνέπειες των εγκλημάτων του. Αυτό ακριβώς έγινε το ’45 με τη διάσπαση της “τεχνητής” Γερμανίας. Οι ιδιοκτήτες της – και προκειμένου να καθησυχάσουν τους Ευρωπαίους και να εκτονώσουν την οργή τους και το πάθος τους για εκδίκηση – την “αποσυναρμολόγησαν”.

 

Αυτό το έκαναν και για τον επιπλέον λόγο τής δημιουργίας ενός νομικού “άλλοθι”, προκειμένου να μην αποζημιώσουν τα θύματά τους. Οι συμφεροντολόγοι Γερμανοί δέχθηκαν να χωριστεί η Γερμανία, γιατί κάποιοι τους διαβεβαίωσαν ότι με τον τρόπο αυτόν δεν θα πληρώσουν ποτέ τις αποζημιώσεις των θυμάτων τους. Θα παρέμεναν χωρισμένοι μέχρι να ξανασταθούν στα “πόδια” τους και μετά θα ενοποιούνταν ξανά για νέες “δόξες”. Όταν το 1990 συνέβη η Επανένωση, στην πραγματικότητα “ξανασυναρμολογήθηκε” το “όπλο” των Εβραίων και όπως “είδαμε” όλοι μέσα σε λίγα χρόνια “ξαναπυροβόλησε” την Ευρώπη, και χωρίς βέβαια ακόμα να έχει αποζημιώσει κανένα από τα προηγούμενα θύματά της.

 

Αυτό, το οποίο έχει σημασία – για να συνεχίσουμε την ανάλυσή μας από εκεί που την είχαμε αφήσει – είναι ότι με τον κομμουνισμό και τον ναζισμό οι Εβραίοι τοκογλύφοι τής Wall Street είχαν βρει τον ιδανικό τρόπο να ασκούν ιμπεριαλισμό από τα “παρασκήνια” της εξουσίας. Εκμεταλλεύτηκαν την καταστροφή που προκάλεσαν με τον δικό τους Χίτλερ και βύθισαν όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς στα χρέη τής “βοήθειας” για την ανοικοδόμηση της Ευρώπης …και από εκεί και πέρα τους τρομοκρατούσαν με τον επίσης δικό τους Στάλιν. Ως δανειστές πλέον μπορούσαν να κρύβονται πίσω από την αμερικανική ιδιότητα και να ελέγχουν τα “πιόνια” στη διεθνή σκακιέρα της εξουσίας. Κάθε φορά που ένας λαός ήταν ανυπάκουος, με ένα τηλεφώνημα των Σιωνιστών στη Μόσχα, ο κομμουνιστικός κίνδυνος βρισκόταν έξω από την “πόρτα” του.

 

Κανένας δεν γνώριζε το “παρασκήνιο” της ψυχροπολεμικής περιόδου εκτός απ’ αυτούς που τη δημιούργησαν. Οι λαοί θα “έβλεπαν” μόνον μέχρι το αμερικανικό “παραβάν” και θα εξαντλούσαν την αγωνιστικότητά τους με έναν ανώφελο και ακίνδυνο “αντιαμερικανισμό”, εφόσον δεν μπορούσαν να δουν “πίσω” από την “κουρτίνα” τούς πραγματικούς φονιάδες των λαών. Οι Σιωνιστές, με πραγματικούς υπαλλήλους τους, όπως τον Ρούσβελτ και τον Στάλιν μπορούσαν να κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος όποιου ήθελαν.Αυτό ήταν το μυστικό τού σιωνιστικού ιμπεριαλισμού και γι’ αυτόν τον λόγο επιβίωσαν ως παγκόσμιοι ιμπεριαλιστές, παρά το μικρό πληθυσμιακό τους μέγεθος.

 

Δεν τους “έβλεπαν” οι λαοί, προκειμένου να στραφούν εναντίον τους …Απεναντίας, “τρώγοντας” τα “Ολοκαυτώματα” του Χόλυγουντ, νόμιζαν πως κι αυτοί οι ίδιοι υπήρξαν θύματα του φασισμού. Τους εμπιστεύονταν ως τα μεγάλα θύματα του φασισμού και τους αντιλαμβάνονταν μάλιστα ως τους πιο ειδικούς στο να βοηθήσουν τους λαούς απέναντι στον φασισμό. Με τη βοήθεια των σιωνιστικών ΜΜΕ οι Εβραίοι εμφανίζονταν σαν οι πιο “μαχητικοί” και μακράν οι πιο γενναίοι αντιφασίστες …Αυτοί, οι οποίοι τολμούσαν να τα βάλουν με τα πιο “σκοτεινά” συμφέροντα, ενώ στην πραγματικότητα οι ίδιοι ήταν υπηρέτες των πιο “σκοτεινών” συμφερόντων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα …Αν η κατάσταση δεν ήταν για κλάματα, σίγουρα θα ήταν για γέλια …Μιλάμε για “θέατρο”. Οι Σιωνιστές όλα τα είχαν ρυθμίσει μια χαρά. Είχαν δημιουργήσει την “αρρώστια” τού φασισμού και πουλούσαν πανάκριβα και το φασιστικό του “αντίδοτο”.

 

Οι ίδιοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τον φασισμό σε όλες του τις μορφές, ήταν εκείνοι που χρηματοδοτούσαν και τον φασιστικό αντιφασισμό. Είχαν χωρίσει τον κόσμο σε δύο μπλοκ και έλεγχαν τα πάντα από το “παρασκήνιο”. Κινούμενοι πίσω από τα “παραβάν”, μπορούσαν να ρυθμίζουν τα πάντα …Σχέσεις μεταξύ κρατών, τιμές καυσίμων, τιμές πρώτων υλών κλπ.. Μόνοι τους αποφάσιζαν ποια βιομηχανικά κράτη θα προόδευαν και ποια όχι. Μόνοι τους αποφάσιζαν πότε θα προκαλούσαν την ισλαμιστική βία, προκειμένου να ανεβάσουν τις τιμές τού πετρελαίου. Μόνοι τους με τον τρόπο αυτόν έμπαιναν σε όλα τα κράτη τόσο με τους “καλούς” όσο και με τους “κακούς”, εξασφαλίζοντας τη συνεργασία των πάντων.

 

Γνωρίζοντας κάποιος την ταυτότητα των ιμπεριαλιστών και τους στόχους τους, μπορεί να καταλάβει και πώς μοιράστηκε ο κόσμος ανάμεσα στα δύο μπλοκ. Το πρώτο που έκαναν ήταν να διασφαλίσουν την ασφάλεια της Γερμανίας και βέβαια τη δική τους. Χώρισαν στα δύο τη Γερμανία, ώστε, ό,τι κι αν συμβεί, να μην κινδυνεύει αυτή από τους υπόλοιπους Δυτικούς. Πάντα θα βρισκόταν εκεί κάποιος από τους “μεγάλους” για να την προστατεύσει. Τις πρωσικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες διατηρούσαν τα αρχεία και τις πληροφορίες που αφορούσαν τους ίδιους, τις παρέδωσαν στους δικούς τους κομμουνιστές, προκειμένου καμία “δημοκρατία” να μην απειλεί με αποκαλύψεις. Η σιωνοπρωσική ΣΤΑΖΙ, δηλαδή, παρέμεινε στα χέρια των Σιωνιστών και γι’ αυτόν τον λόγο ήταν πάντα ισοδύναμη με την KGB, τη CIA ή τη Μοσάντ.

 

Διασφαλίζοντας τη Γερμανία από τους εχθρούς της και αποκρύπτοντας στο “άβατο” του “σιδηρού παραπετάσματος” όλες τις πληροφορίες που τους απειλούσαν, προχώρησαν στη “χάραξη” των δύο διαφορετικών “Μπλοκ”. Τον σλαβικό κόσμο – τον οποίο έτσι κι αλλιώς δεν εκτιμούσαν – , τον θυσίασαν, παραδίδοντάς τον στην κτηνωδία των κομμουνιστών. Τους Βόρειους Σλάβους τους έλεγχαν έτσι κι αλλιώς με τους Εβραίους τού Λένιν και τους Νότιους Σλάβους ή Γιουγκοσλάβους τους παρέδωσαν στον Εβραίο Τίτο.

 

Με τον τρόπο αυτόν το “σιδηρούν παραπέτασμα” μπορούσε να “ακουμπά” όλα τα κράτη που τους ενδιέφεραν. Είχαν κατορθώσει να δημιουργήσουν τη συνοριακή “επαφή” με το σύνολο των κρατών που τους ενδιέφεραν να ελέγξουν. Γιατί τους ενδιέφερε η “επαφή”; …Για να βρίσκεται μόνιμα ο κομμουνιστικός τρόμος έξω από την “αυλή” των κρατών αυτών …Για να αισθάνονται ότι υπάρχει μια μόνιμη και συνεχής απειλή …Για να παίρνουν αξία και τα κατά τόπους Κομμουνιστικά Κόμματα εντός των κρατών αυτών ως επικίνδυνες “πέμπτες φάλαγγες”. Μέχρι και την Κούβα την έκαναν “κομμουνιστική”, για να έχουν και οι ΗΠΑ κάποιον δήθεν εχθρό έξω από την “πόρτα” τους. Πλήρωναν και τον καραγκιόζη τον Μακάρθυ – για να κάνει το τρομοκρατικό σώου των διώξεων – και βολεύονταν. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλήσαμε σε άλλο σημείο για “μάρκετινγκ” του τρόμου. Γι’ αυτόν τον λόγο έσπρωχναν προπολεμικά τους Σοβιετικούς σε μαζικά εγκλήματα …Να τρομάξει ο κόσμος, για να έχει ο κάθε “Μακάρθυ” ένα ρεπερτόριο να τον “δουλεύει”. Έπιασαν τόπο τα μεγάλα εγκλήματα των Σταλινικών, εφόσον ο κόσμος έτρεμε τον κομμουνισμό. Με τον τρόμο αυτόν άρχισαν να ασκούν την πολιτική τους …Την πολιτική αυτή, την οποία εμείς οι σύγχρονοι τη γνωρίσαμε ως πολιτική τού ΔΝΤ.

 

ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα ιδρύθηκαν την ίδια εποχή, για να τακτοποιήσουν νομισματικά τον Δυτικό Κόσμο των νικητών τού πολέμου. Ποια ήταν αυτή η πολιτική, η οποία “τακτοποιούσε” τις καταστάσεις για τους Σιωνιστές; …Το νομισματικό θέμα, ώστε να επιβάλουν το δικό τους δολάριο ως ημιεπίσημο κοινό νόμισμα του Δυτικού κόσμου. Έδιναν “βοήθεια” στα κράτη, και μαζί μ’ αυτήν και δάνεια, για να αποκαταστήσουν τις ζημιές τού Πολέμου. Αποκαθιστούσαν δηλαδή τις ζημιές τού πολέμου, τις οποίες οι ίδιοι είχαν προκαλέσει. Δάνεισαν τεράστια ποσά για έργα υποδομής. Σταδιακά όλα τα κράτη μετατράπηκαν σε “αποικίες” χρέους …Χρέους εκ του μηδενός, εφόσον τα κράτη στην πραγματικότητα εξαναγκάστηκαν – από τον φόβο του κομμουνιστικού κινδύνου – να δανειστούν από κάποιους, οι οποίοι απλά τύπωναν “φωτοτυπίες” δολαρίων …Εδώ βρίσκεται το παιχνίδι των Σιωνιστών …Συνέδεσαν τους πάντες με το δολάριο, και, για να τους “εγκλωβίσουν” σ’ αυτό, συνέδεσαν με το δολάριο και το πετρέλαιο.

 

Το δολάριο, με λίγα λόγια, έγινε ένα “παράλληλο” νόμισμα για ΟΛΑ τα κράτη τού Δυτικού Μπλοκ. Δεύτερο θεωρητικά, αλλά πρώτο πρακτικά, γιατί απ’ αυτό καθοριζόταν η αξία τού επίσημου κρατικού νομίσματος. Η λιρέτα, για παράδειγμα, ήταν το επίσημο νόμισμα της Ιταλίας, αλλά η αξία της ελεγχόταν από τη FED, εφόσον η ισοτιμία της σε δολάρια ήταν εκείνη που την καθόριζε ως νόμισμα. Το ίδιο γινόταν και με τα φράγκα, τις πεσέτες ή τις δραχμές. Αυτήν την ιμπεριαλιστική κατάσταση δεν μπορούσε να την παρακάμψει κανένας, γιατί ΟΛΑ τα κράτη είχαν τα δάνειά τους σε δολάρια και ταυτόχρονα ΟΛΑ έπρεπε να “αγοράζουν” δολάρια, για να μπορούν στη συνέχεια να αγοράσουν πετρέλαιο …Αγόραζαν με χρυσάφι αυτό, το οποίο οι Σιωνιστές τύπωναν με μελάνι.

 

Από τη στιγμή που συνέβη αυτός ο νομισματικός εγκλωβισμός, ο σιωνισμός μπορούσε να “παίζει” με όλα τα κράτη. Ο κανόνας τού χρυσού δεν ίσχυε πλέον και οι Σιωνιστές μπορούσαν να τυπώνουν όσα ήθελαν. Μέσα σε μία νύχτα μπορούσαν να τυπώσουν τον πλούτο ενός ολόκληρου κράτους. Με τον τρόπο αυτόν ο σιωνισμός μπορούσε να λεηλατεί στην κυριολεξία τα κράτη, εφόσον μόνοι τους οι Σιωνιστές αποτιμούσαν τα εθνικά κεφάλαια, προκειμένου να χορηγήσουν δάνεια. Στη διάθεσή τους έθεταν οι λαοί όλα τα εθνικά κεφάλαια, προκειμένου αυτά να “αξιολογηθούν”, ώστε να δανειοδοτηθούν τα κράτη. ΌΛΟΙ “διψασμένοι” για πετρέλαιο και ΕΝΑΣ μόνον αυτός, ο οποίος έδινε τις “μάρκες-δολάρια” για να “ξεδιψάσουν” …Απλά πράγματα …Δικό τους το μαχαίρι και δικό τους και το καρπούζι …Μόνοι τους αποφάσιζαν πόσο θα πλήρωνε ο κάθε λαός την πράσινη “μάρκα” για το πετρέλαιο και μόνοι τους αποφάσιζαν πόσο πετρέλαιο θα πάρει για την κάθε “μάρκα” …Μόνοι τους δηλαδή καθόριζαν την τιμή τού δολαρίου και μόνοι τους καθόριζαν και την τιμή τού πετρελαίου.

 

Να τους παρακάμψεις δεν μπορούσες σε καμία περίπτωση, ούτε ως αγοραστής ούτε ως παραγωγός. Δεν μπορούσες ως αγοραστής να κάνεις αγορά πετρελαίου χωρίς δολάριο. Απαγορευόταν να πουλήσεις ως παραγωγός πετρέλαιο εκτός δολαρίου. Ο τελευταίος, ο οποίος το είχε προσπαθήσει αυτό, χωρίς να τους ρωτήσει, ήταν ο Σαντάμ και την τύχη του τη γνωρίζουμε …Για τον έλεγχο των παραγωγών και της τιμής τού πετρελαίου “φύτεψαν” το Ισραήλ στη Μέση Ανατολή …Το Ισραήλ με την προβοκατόρικη παρουσία του θα ρύθμιζε εκεί τα του πετρελαίου …Το Ισραήλ με τις “σχέσεις” του όριζε τους νόμιμους παραγωγούς και με τη “συμπεριφορά” του καθόριζε τις τιμές …Όσο πιο αντιαραβικό ήταν, τόσο πιο πολύ κονομούσε η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας …Όσο πιο “ζωηρό” ήταν, τόσο ανέβαιναν οι τιμές.

 

Να πούμε εδώ ότι το Ισραήλ δεν το ίδρυσαν οι Σιωνιστές, εξαιτίας κάποιας βιβλικής αποστολής …Δεν το ίδρυσαν εξαιτίας τής αγάπης τους για τους Εβραίους αδερφούς τους. Οι Σιωνιστές ήταν πάντα της άποψης του Χερτζλ και αυτό σημαίνει πως ήταν ταυτισμένοι με τα συμφέροντα της εβραϊκής Διασποράς, η οποία είχε κέρδη από τους διωγμούς …Το Ισραήλ δεν έχει ταυτόσημα συμφέροντα με την εβραϊκή Διασπορά …Το Ισραήλ το ίδρυσαν απλά, γιατί αυτό τους συνέφερε. Τους ίδιους Εβραίους, τους οποίους κάποτε τους είχαν συγκεντρώσει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της δικής τους Γερμανίας, τους έστειλαν στο επίσης δικό τους Ισραήλ …Στρατόπεδο Συγκέντρωσης καί το ένα καί το άλλο. Η ηγεσία τού Ισραήλ είναι σιωνιστική και ο λαός τού Ισραήλ σε μεγάλο βαθμό θύμα τού σιωνισμού, όπως και οι υπόλοιποι λαοί …Σιωνιστής είναι ο δολοφόνος Νετανιάχου, αλλά όχι ο μεροκαματιάρης Ισραηλινός …Αυτά σ’ ό,τι αφορά το “εργαλείο” τού Ισραήλ και τη σχέση του με τη “ρύθμιση” των τιμών τού πετρελαίου.

 

Συνεχίζοντας την ανάλυση για το πετρέλαιο, θα πούμε πως όλα αυτά τα χρόνια απαγορευόταν να ψάχνει ο οποιοσδήποτε για κοιτάσματα πετρελαίου. Ακόμα και στην ίδια του τη χώρα δεν μπορούσε ένας λαός να διενεργήσει μόνος του έρευνες. Τα πετρελαϊκά κοιτάσματα του Πλανήτη θεωρούνταν στρατηγικά “κοιτάσματα” του “ελεύθερου κόσμου” και αποτελούσε αρμοδιότητα των σιωνιστικών πετρελαϊκών “αδερφών” αν και κατά πόσο αυτά θα μπουν στη φάση τής εκμετάλλευσης. Δεν θα αφηνόταν η πράσινη “μάρκα” να χάσει αξία ούτε θα πολλαπλασιαζόταν η ποσότητα του πετρελαίου, η οποία θα αντιστοιχούσε στη “μάρκα” αυτή.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο την πετρελαϊκή παραγωγή την “περιόρισαν” όσο μπορούσαν εντός τού χώρου που έλεγχαν, και ήταν η Μέση Ανατολή. Ελέγχοντας την πετρελαϊκή “όαση”, απειλούσαν τον κόσμο με την “κάνουλα” της σωτηρίας. Όποιος δεν πειθαρχούσε, απειλούταν με “δίψα” μέχρι θανάτου. Αυτό βέβαια το έντυσαν και λίγο με “ηθικό” περιεχόμενο …καθώς μιλάμε για Σιωνιστές …”Υπερεκμεταλλευόμαστε τον Πλανήτη” …”Για μερικές δεκαετίες έχουμε ακόμη καύσιμα” …”Να περιορίσουμε την ατμοσφαιρική ρύπανση” κλπ.. Όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, όταν υπάρχει “πίστωση” από ηθικά πλεονάσματα, και πάλι Εβραίοι θα τα εισπράξουν. Δεν είναι περίεργο που οι πιο διάσημοι και “ευαίσθητοι” ακτιβιστές υπέρ τού περιβάλλοντος είναι Εβραίοι …Κατά “σύμπτωση” με χαρτζιλίκια των σιωνιστικών πετρελαϊκών “αδελφάδων”.

 

Μονά-ζυγά δικά τους. Πάλι το ίδιο αγαπημένο τους κόλπο. Αυτοί γίνονταν πλούσιοι με μια “αρρώστια” και οι ίδιοι πάλι γίνονταν πλούσιοι με το “αντίδοτό” της …Σιγά μην αφήνανε την “αντίδραση” στα χέρια κάποιων άλλων …Σιγά μην αφήνανε να εισπράξει κάποιος άλλος κέρδος, έστω κι αν αυτό ήταν κέρδος ηθικό …Όλα δικά τους. Μπορεί έστω και να φανταστεί ο αναγνώστης πόσα τρισεκατομμύρια δολάρια “τύπωσε” η σιωνιστική FED, προκειμένου τα κράτη στο σύνολό τους να “ξεδιψάσουν” ενεργειακά; …Ακόμα τυπώνει καθημερινά δισεκατομμύρια, για να μπορούν τα κράτη να αγοράζουν την ενέργεια που χρειάζονται για να λειτουργήσουν.

 

Όμως, οι Σιωνιστές δεν σταμάτησαν εδώ …Υπήρχαν κι άλλα περιθώρια. Λεηλατούσαν μεν τα κράτη, αλλά δεν θα άφηναν ανεκμετάλλευτους τους λαούς των κρατών αυτών …Είχε κι άλλο “ψωμί” η υπόθεση. Τι έκαναν; …Όπως εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη και τον εθισμό των ανεπτυγμένων κρατών για πετρέλαιο, έτσι θα εκμεταλλεύονταν και την ανάγκη και τον εθισμό των ανεπτυγμένων κοινωνιών για ναρκωτικά. Έχοντας γνώση τής προηγούμενης βρετανικής “επιτυχίας” στον Πόλεμο του Οπίου, προσπάθησαν να την επαναλάβουν …Θα έκαναν έναν νέο Πόλεμο Οπίου εναντίον τού Δυτικού Κόσμου. Ηθικό πρόβλημα δεν είχαν …Ελάχιστα τους ενδιέφεραν τα “γκόιμ” …Εβραίοι ήταν, και τους χριστιανούς ούτε καν ως ανθρώπους τους λογάριαζαν. Αν μπορούσαν να τους αρπάξουν τα χρήματα, αρρωσταίνοντάς τους, δεν θα είχαν κανέναν ενδοιασμό να το κάνουν.

 

Τα ναρκωτικά μέχρι τότε δεν τα “γνώριζε” η δυτική κοινωνία …Δεν αποτελούσαν “μάστιγα” της Δύσης …Μάστιγα ήταν μόνον για την Κίνα και αυτήν την είχε προκαλέσει η Δύση. Ναρκωτικά στη Δύση δεν υπήρχαν στον βαθμό εκείνον, που να αντιμετωπίζονται ως μέγα κοινωνικό πρόβλημα. Μέχρι τότε το σύστημα στη Δύση είχε ασχοληθεί μόνον με την ποτοαπαγόρευση και εκεί περιορίζονταν οι εμπειρίες και η δράση του. Είχε όμως ως “προίκα” τη γνώση τού πόσο κερδοφόρα κάνει μία απαγόρευση μια δραστηριότητα …Μια “προίκα”, την οποία κάποιοι δεν θα την άφηναν ανεκμετάλλευτη.

 

Γρήγορα δηλαδή κατάλαβαν ότι κάτι, το οποίο θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνο και πολύ πιο εθιστικό από το αλκοόλ, θα μπορούσε να φέρει πολύ μεγαλύτερα κέρδη. Θα δικαιολογούσε πολύ πιο μεγάλη απαγόρευση κι ακόμα περισσότερα κέρδη. Σε αυτό το πρόβλημα θα είχαν βέβαια και τη συμπαράσταση του κόσμου. Ο κόσμος θα καταλάβαινε εύκολα την επικινδυνότητά του και θα τους επέτρεπε να φαίνονται και σαν κοινωνικοί ήρωες …Καί Πάμπλουτοι καί “ήρωες”. Εδώ ο αναγνώστης ίσως εκφράσει τις ενστάσεις του: “Τι κέρδος μπορεί να είχαν οι Σιωνιστές τοκογλύφοι από τα ναρκωτικά”; “Ήταν μήπως μόνον αυτοί έμποροι ή βαποράκια”; …Κι αν κάποιοι λίγοι απ’ αυτούς τους εμπόρους ναρκωτικών ήταν Εβραίοι, θα χρεώναμε εμείς στους Εβραίους όλο το παγκόσμιο πρόβλημα των ναρκωτικών; …”Άδικο δεν θα ήταν κάτι τέτοιο”;…

 

…Άδικο θα ήταν εκ μέρους μας, αν βέβαια το κάναμε αυτό. Εμείς όμως δεν το κάνουμε αυτό. Δεν ασχολούμαστε καν με κάποιους μεγαλέμπορους ναρκωτικών, οι οποίοι καταδικάστηκαν για εμπόριο και οι οποίοι ήταν εβραϊκής καταγωγής. Κανένας Εβραίος να μην έκανε εμπόριο ναρκωτικών, εμείς πάλι στους Εβραίους θα “χρεώναμε” το πρόβλημα των ναρκωτικών. Εμείς πάντα αναζητούμε το χρήμα …”Follow the money” λένε οι Αμερικανοί. Τι ποσοστό από τα τρισεκατομμύρια δολάρια, που έχουν διακινηθεί στο παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών, έχει πάει στις “τσέπες” των Σιωνιστών; …Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει και αυτό είναι που “αποκαλύπτει” τους υπεύθυνους αυτού του μαζικού εγκλήματος. Ένα πολύ μικρό ποσοστό αυτού, που ο μέσος αναγνώστης γνωρίζει ως ναρκοδολάρια, γίνεται πολυτελής ζωή των εμπόρων ναρκωτικών …Αυτοκίνητα, βίλες, πόρνες, σαμπάνιες και ρολόγια…

 

…Το συντριπτικό μέρος αυτών των χρημάτων “ξε-πλέ-νε-ται”. Γιατί; …Γιατί σε άλλη περίπτωση είναι άχρηστο για τους κατόχους του …Γιατί δεν μπορεί να “μπει” στην οικονομία και να γίνει για τον κάτοχό του νόμιμη περιουσία και άρα να “μεταφραστεί” σε κοινωνική άνοδο και ατομική επιτυχία. Το “βρόμικο” χρήμα δεν έχει μεγάλη αξία σε κανένα επίπεδο. Δεν αποτελεί κοινωνική άνοδο και επιτυχία το να κυκλοφορείς με μετρητά, για να πληρώνεις ξενοδοχεία, πόρνες και ρολόγια …Δεν μπορείς με “βρόμικο” χρήμα να “εξαγοράσεις” κοινωνική επιτυχία …Δεν μπορείς καν να αγοράσεις ένα καλό σπίτι …Δεν μπορείς να σπουδάσεις παιδιά στα Κολέγια …Δεν μπορείς να στήσεις νόμιμη επιχείρηση …Πρέπει να τα “ξεπλύνεις”. Πώς όμως θα τα “ξεπλύνεις”; Ποιοι μπορούν να “ξεπλύνουν” το “βρόμικο” χρήμα; Εδώ έρχονται οι Σιωνιστές τοκογλύφοι και παίρνουν το μερίδιο του λέοντος από το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών.

 

Άσχετα λοιπόν με το ποιος πουλάει σε ποιόν, ποιος πηγαίνει έξω από τα σχολεία, ποιος τα “καταπίνει” για να περάσει σύνορα, ποιος σκοτώνει για να τα φυλάξει κλπ., ΟΛΑ τα χρήματα απ’ ΟΛΕΣ αυτές τις δραστηριότητες πηγαίνουν στα σιωνιστικά “πλυντήρια”. Όσο πιο πολύ κυνηγάνε οι διωκτικές αρχές τα ναρκωτικά, τόσο πιο ευτυχισμένοι οι Σιωνιστές. Γιατί; …Γιατί όσο πιο σκληρές είναι οι διώξεις, τόσο οι τιμές αυξάνονται και άρα και τα κέρδη …Γιατί το “ξέπλυμα” γίνεται όλο και πιο ακριβό. Ας σκεφτεί ο αναγνώστης πόσα δισεκατομμύρια παρακρατάνε οι Σιωνιστές τοκογλύφοι από το “ξέπλυμα” και μετά θα καταλάβει πώς κατόρθωσαν σήμερα και εμφανίζονται ως οι “δανειστές” των κρατών.

 

Αυτά σ’ ό,τι αφορά το εμπορικό και οικονομικό μέρος τού εγκλήματος των ναρκωτικών. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν εύκολα στο αρχικό τους “στήσιμο”. Υπήρχαν δύο μεγάλα προβλήματα με τα ναρκωτικά. Το πρώτο πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχαν ναρκομανείς στις ΗΠΑ, απ’ όπου θα μπορούσε να ξεκινήσει αυτή η “μάστιγα” των πλούσιων χωρών. Πώς θα μετατρέψεις τα ναρκωτικά σε μάστιγα, χωρίς να έχεις “βαποράκια”; Τα “βαποράκια” είναι αυτά που κάνουν όλη τη δουλειά. Αυτά είναι τα επικίνδυνα για την κοινωνία στοιχεία. Γιατί; …Γιατί, για τη “τζάμπα” δόση τους, καταστρέφουν τα πάντα …Για τη τζάμπα δόση τους αναζητούν πελάτες στο κοντινό τους περιβάλλον και αυτοί οι πελάτες είναι τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας κλπ. …Τα “βαποράκια” είναι αυτά που θα πάνε έξω από τα σχολεία, τις καφετέριες, τις πλατείες ή τα γυμναστήρια …Τα “βαποράκια” βάζουν τον “θάνατο” μέσα στα σπίτια των ανθρώπων.

 

Το δεύτερο πρόβλημα ήταν ότι τα ναρκωτικά προέρχονταν από συγκεκριμένα φυτά, τα οποία δεν υπήρχαν διαθέσιμα στις υπό στόχευση πλούσιες χώρες. Αν σκεφτεί κάποιος ότι οι πλούσιες χώρες τού Δυτικού Μπλοκ βρίσκονται όλες στο βόρειο μέρος τού βορείου ημισφαιρίου, ευνόητα είναι μερικά πράγματα …Δεν μπορούσαν αυτές οι χώρες να παράγουν τα ναρκωτικά αυτά και αν μπορούσαν ίσως να μην αφηνόταν να το κάνουν, γιατί το παιχνίδι τής “απαγόρευσης” είναι οικονομικά πιο αποδοτικό όταν υπάρχει μεγάλη “διαδρομή” ανάμεσα στον παραγωγό και τον χρήστη-καταναλωτή ..Εκεί βρίσκεται το μεγάλο κέρδος τού εμπόρου. Αυτή η μεγάλη “διαδρομή” χαρακτήριζε το αγαπημένο ναρκωτικό τού ιμπεριαλισμού …Το “όπλο” με το οποίο η Βρετανία “εκτέλεσε” την Κινεζική Αυτοκρατορία …Το φοβερό και τρομερό ΟΠΙΟ.

 

Το όπιο παράγεται από ένα είδος παπαρούνας, το οποίο ονομάζεται “Μήκων η υπνοφόρος” (Papaver Somniferum). Από αυτό παράγεται η μορφίνη, από την επεξεργασία τής οποίας προκύπτει η ηρωίνη. Το πράγμα, όπως φαίνεται, γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον στην πορεία του. Γιατί; …Γιατί η ηρωίνη, ως παρασκεύασμα, είναι “εφεύρεση” μιας γνωστής μας εταιρείας. Ποιας; …Της Farben …Της “μητέρας” εταιρείας τής BAYER …Της εταιρείας των ΝΑΖΙ και άρα των Σιωνιστών, η οποία παρήγαγε επίσης το Zyklon B …Της εταιρείας αυτής, που με το ανθρωποκτόνο αυτό αέριο σκότωνε τον κόσμο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Θα είχαν οι Σιωνιστές ένα τέτοιο “υπέροχο” προϊόν – όπως θα έλεγε και ο Τραμπ – και δεν θα το εκμεταλλεύονταν;

 

Για να το εκμεταλλευτούν, όμως, έπρεπε να ξεπεράσουν το πιο βασικό πρόβλημα, που ήταν η διανομή του. Δεν υπήρχαν ναρκομανείς στις ΗΠΑ, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα τεράστιο δίκτυο με εκατομμύρια “βαποράκια”, προκειμένου να συγκεντρώνονται τα δισεκατομμύρια των δολαρίων. Δεν ήταν περίπτωση όμοια με την ποτοαπαγόρευση, όπου υπήρχαν εκατομμύρια πότες και ταυτόχρονα ένα τεράστιο δίκτυο συμβατικών μαγαζιών διασκέδασης, τα οποία μπορούσαν να σερβίρουν το απαγορευμένο αλκοόλ. Τα ναρκωτικά ήταν ένα τελείως νέο Project. Έπρεπε να βρεθεί λύση στη δημιουργία δικτύου, διαφορετικά αυτό το “υπέροχο” προϊόν αυτής της “υπέροχης” γερμανικής εταιρείας θα παρέμενε αναξιοποίητο και σχεδόν σκουπίδι.

 

Τι έπρεπε να κάνουν; …Να δημιουργήσουν μόνοι τους τούς ναρκομανείς …Να δημιουργήσουν μόνοι τους ένα στοιχειώδες “δίκτυο” από φτωχούς, οι οποίοι θα λειτουργούσαν ως “βαποράκια” και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν μια στοιχειώδη “αγορά” από ανθρώπους, οι οποίοι θα μπορούσαν να πληρώσουν το “εμπόρευμά” τους. Όλα αυτά δεν υπήρχαν στον πλούσιο Δυτικό Κόσμο και άρα έπρεπε να τα δημιουργήσουν. Η δημιουργία ναρκομανών δεν ήταν κάτι το πρωτοφανές στην ιστορία τού ιμπεριαλισμού …Το έκαναν κάποτε οι Βρετανοί στην Κίνα και τους μιμήθηκαν αργότερα και οι Ιάπωνες στη Μαντζουρία.

 

Αυτό το επανέλαβαν οι Σιωνιστές εναντίον τής Δύσης και μάλιστα ξεκινώντας από το πιο πλούσιο κράτος της, που ήταν οι ΗΠΑ. Πώς το έκαναν; …Με τον πόλεμο του Βιετνάμ …Έναν πόλεμο, ο οποίος δεν έχει καμία λογική στρατιωτική εξήγηση …Δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη μαζική συμμετοχή των ΗΠΑ σε έναν εμφύλιο, τη στιγμή που ο ρόλος τους ήταν καθαρά υποστηρικτικός. Πάνω από μισό εκατομμύριο νέους έστειλαν εκεί για να “πολεμήσουν” …Γιατί έστειλαν εκεί τόσους πολλούς και μάλιστα χωρίς να τους βάζουν να πολεμούν; Πιο πολύ πολέμησαν οι Αμερικανοί στις ταινίες τού Χόλυγουντ παρά στα πεδία των μαχών του Βιετνάμ. Γιατί τους έστελναν; …Για να “αράξουν” και να “εκπαιδευτούν” στα ναρκωτικά. Επιπλέον, να θυμηθούμε ότι οι ΗΠΑ αυτόν τον πόλεμο τον έχασαν από τους κομμουνιστές. Για κάποιον φαινομενικά ανεξήγητο λόγο δεν ενόχλησε καθόλου τις ΗΠΑ η ήττα αυτή …Χωρίς κανέναν ενδοιασμό παρέδωσαν όλη αυτή την περιοχή στον έλεγχο των κομμουνιστών.

 

Τα πράγματα, δηλαδή, δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται …Με καθαρά ταξικά και φυλετικά κριτήρια έστελναν Αμερικανούς στο Βιετνάμ να κάνουν “θητεία” …Να κάνουν ένα “εκπαιδευτικό” πέρασμα από το Βιετνάμ. Τα παιδιά τής άρχουσας τάξης, όπως οι Μπους ή οι Κλίντον, δεν πήγαν ποτέ στο Βιετνάμ. Έμεναν στις ΗΠΑ να υπηρετούν στην εθνοφυλακή …Οι “κατώτεροι” και οι “μέσοι” πήγαν στο Βιετνάμ. Οι περισσότεροι απ’ όσους πήγαν εκεί, γύρισαν ναρκομανείς.

 

Οι “κατώτεροι” θα γίνονταν τα “βαποράκια” και οι “μέσοι” θα γίνονταν οι πρώτοι τους “πελάτες”. Οι μαύροι και οι φτωχότεροι από τους λευκούς έγιναν τα πρώτα “βαποράκια” και οι λευκοί συνάδελφοί τους έγιναν οι πρώτοι τους πελάτες. Αυτοί ήταν που άρχισαν να “μολύνουν” τις ΗΠΑ με τα ναρκωτικά. Αυτός είναι και ο λόγος που ο αμερικανικός λαός δεν συμπάθησε ποτέ τους βετεράνους τού Βιετνάμ. Ήταν οι μόνοι βετεράνοι τού μόνου πολέμου στον οποίον συμμετείχαν οι ΗΠΑ, τους οποίους ο αμερικανικός λαός δεν συμπαθούσε …και ο λόγος είναι τα ναρκωτικά. Όπου υπήρχαν αυτοί οι βετεράνοι, υπήρχαν και ναρκωτικά. Αυτούς τους “διέσπειραν” καταλλήλως οι Σιωνιστές και μέσα σε ελάχιστα χρόνια τα ναρκωτικά κατέκλυσαν τις ΗΠΑ.

 

Ο νέος πόλεμος του Οπίου μόλις είχε αρχίσει. Αυτό, το οποίο έμενε να κάνουν, ήταν να ελέγξουν τις “πηγές” των ναρκωτικών …Τι καλύτερο και πιο εύκολο για τους Σιωνιστές από το να παραδώσουν τον έλεγχο αυτόν στους κομμουνιστές. Για τον ίδιο λόγο που παρέδωσαν τα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών τής Πρωσίας στους κομμουνιστές παρέδωσαν και τις “πηγές” των ναρκωτικών σ’ αυτούς. Οι κομμουνιστές έκαναν ό,τι ήθελαν και δεν έδιναν λογαριασμό σε κανέναν. Δεν τους έλεγχε κανένας, ώστε να οφείλουν εξηγήσεις. Κατά “σύμπτωση” όπου υπήρχε “παραγωγή” ναρκωτικών, τον έλεγχο τον είχαν οι Σοβιετικοί. Οι Αμερικανοί έφυγαν ως “ηττημένοι” από την Ινδοκίνα, χωρίς να τους ενδιαφέρει καν η παρουσία τους εκεί. Άφησαν δηλαδή το περίφημο “χρυσό τρίγωνο” στα χέρια των κομμουνιστών. Πού αλλού όμως παραγόταν το Όπιο; Πού βόλευε πιο πολύ το εμπόριο προς ΗΠΑ και Ευρώπη; …Στο Αφγανιστάν …Κατά “σύμπτωση” εκεί εισέβαλαν και πάλι οι κομμουνιστές.

 

Γιατί γινόταν αυτό; …Γιατί το εμπόριο των ναρκωτικών ήταν απολύτως “στεγανοποιημένο”. Κανένας δεν γνώριζε με ποιον συνεργάζονταν οι Σοβιετικοί, όταν επέλεγαν να συνεργαστούν με κάποιον. Όταν οι Σιωνιστές τοκογλύφοι είναι τα αφεντικά των Σοβιετικών και οι μπίζνες των ναρκωτικών φέρνουν μαζί τους “ποτάμια” δολαρίων, τι θα κάνουν οι Σοβιετικοί; …Θα συνεργαστούν με αυτούς που θα τους υποδείξουν οι Σιωνιστές …Τι κι αν βοούσε ο κόσμος ότι η CIA διακινεί τα ναρκωτικά; …Τι κι αν έπεσε ένα αεροπλάνο της CIA γεμάτο με ναρκωτικά; …Τα σιωνιστικά ΜΜΕ ποτέ δεν ασχολήθηκαν με τίποτε απ’ αυτά …Για το “καλό” μας …Για τη “δημοκρατία”, η οποία έπρεπε να βρει “πόρους”, για να “παλέψει” με τους εχθρούς της …Από τα ναρκωτικά γέμιζαν τα “μαύρα” ταμεία των μυστικών υπηρεσιών …CIA, ΣΤΑΖΙ αλλά και Μοσάντ είχαν δικούς τους “ναρκοπροϋπολογισμούς” για να συντηρούν το “ψυχροπολεμικό” κλίμα …Κανένα πρόβλημα.

 

Επειδή στους Σιωνιστές αρέσουν τα μονά-ζυγά δικά τους, το ίδιο έγινε και στα ναρκωτικά. Οι ίδιοι, οι οποίοι πλούτιζαν από μια “αρρώστια”, πουλούσαν και πλούτιζαν και από το “αντίδοτό” της. Το έκαναν με το πετρέλαιο και τη μόλυνση του Πλανήτη και θα το επαναλάμβαναν με τα ναρκωτικά και την κοινωνική καταστροφή που προκαλούσαν. Πάλι ήταν οι πρώτοι κι οι καλύτεροι στον ρόλο των μεγάλων και ηθικών διωκτών των ναρκωτικών. Οι Εβραίοι, ειδικά με τα ναρκωτικά, διέπρεψαν …Μιλάμε για κονόμα …Μονά-ζυγά δικά τους και πάντα εκ του ασφαλούς…

 

…Εβραίοι “ξέπλεναν” τους τόνους των “βρόμικων” ναρκοδολαρίων και Εβραίοι ήταν και οι μεγάλοι “διώκτες” των ναρκωτικών …Εβραίοι ήταν αυτοί, οι οποίοι έβγαζαν τους “πύρινους” λόγους κατά των εμπόρων ναρκωτικών και της μάστιγας …πληρωμένοι από τους Εβραίους τοκογλύφους …Εβραίοι ήταν οι πιο διάσημοι και καλοπληρωμένοι δικηγόροι των εμπόρων ναρκωτικών …γιατί και οι εγκληματίες δικαιούνται μια καλή υπεράσπιση. Όποτε ήθελαν έπαιρναν όποια δικαστική απόφαση ήθελαν. Αλίμονο σ’ εκείνους, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στο κύκλωμά τους, όταν η κατάσταση απαιτούσε από τις διωκτικές αρχές να επιδείξουν “έργο”.

 

Όλα αυτά γίνονταν από το 1979 έως το 1989. Οι μπίζνες πήγαιναν περίφημα. Ολόκληρο το σύστημα παραγωγής και διακίνησης του οπίου ήταν ελεγχόμενο από τους Σιωνιστές. Το 1989, όμως, ήταν μια κρίσιμη χρονιά. Η Σοβιετική Ένωση έδειχνε σημάδια σήψης. Θέμα χρόνου ήταν η κατάρρευσή της. Τι έπρεπε να γίνει; …Έπρεπε να τα “μαζέψει” από το Αφγανιστάν. Τι θα συνέβαινε όμως; Θα αφήνονταν οι “ναρκοπηγές” αφύλακτες; Θα γινόταν ανεξέλεγκτη παροχή οπίου απ’ όλους όσους ενδιαφέρονταν; …Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα …Θέμα χρόνου ήταν να “μπουν” στο Αφγανιστάν οι Αμερικανοί …Να “μπλέξουν” εκεί, και να μην μπορούν να “φύγουν” …Να μην έχουν “επιτυχίες”, κι όμως να επιμένουν να παραμένουν εκεί…

 

…Μόνον τα ποσά από το πετρέλαιο και τα ναρκωτικά να προσθέσει κανείς και θα τον πιάσει ίλιγγος. Όλα αυτά τα αμύθητα ποσά πέρασαν μέσα από τις τράπεζες των Σιωνιστών τοκογλύφων …Τρισεκατομμύρια τους απέδωσε ο Ψυχρός Πόλεμος και οι “θερμές” τους μπίζνες. Δεν τους ενδιέφεραν ποτέ οι παράπλευρες απώλειες. Δεν τους ενδιέφερε πόσοι άνθρωποι σκοτώνονταν στα μέτωπα των ναρκωτικών στο Βιετνάμ ή στο Αφγανιστάν. Δεν τους ενδιέφερε πόσοι σκοτώνονταν γύρω από τις πετρελαιοπηγές τής Μέσης Ανατολής. Ούτε ένα σημείο τής Γης δεν άφησαν που να μην το ποτίσουν με ανθρώπινο αίμα. Η σιωνιστική De Beers γέμισε με πτώματα την Αφρική …Στο πετρέλαιο και στα ναρκωτικά πρόσθεσαν και τα διαμάντια …Ό,τι έπιαναν στα χέρια τους οι Σιωνιστές, ήταν “ματωμένο”. Ακόμα και τα χάμπουργκερ των Μακ Ντόναλντς, με τα οποία στην κυριολεξία “δηλητηρίασαν” τις “παχύσαρκες” ΗΠΑ – και τον κόσμο ολόκληρο – ήταν σιωνιστικό “πρότζεκτ”.


  


   

 

…1989

 

…Μια χρονιά ορόσημο για την παγκόσμια ιστορία.

 

 

Το 1989 ήταν ένα έτος “ορόσημο” στην ιστορία ολόκληρης της ανθρωπότητας …Ένα έτος, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με το 323 π.Χ., που ο Αλέξανδρος παρέδωσε την αυτοκρατορία του στους διαδόχους του, θέτοντας τα θεμέλια της γέννησης της Ελληνιστικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας …Ένα έτος, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με το 313 μ.Χ., που ο Κωνσταντίνος δρομολόγησε την αλλαγή τής θρησκείας τής μεγαλύτερης αυτοκρατορίας στον κόσμο …Ένα έτος, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με το 1789, που ξέσπασε η Γαλλική Επανάσταση, “κατακερματίζοντας” οργανωμένα – και με την ελληνιστική μεθοδολογία – την ίδια αυτοκρατορία. Θα μπορούσε μάλιστα να πει κάποιος ότι το 1989 είναι ακόμα πιο σημαντικό από εκείνες τις χρονολογίες, γιατί στην πραγματικότητα επιχειρήθηκαν ταυτόχρονα ΟΛΑ αυτά μαζί.

 

Απλά, για να το καταλάβει κάποιος αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στις χρονολογίες εκείνες. Το 323 π.Χ., για παράδειγμα, η ενιαία αυτοκρατορία ενός ζωντανού αυτοκράτορα “διασπάστηκε” και επιβίωσε μέσω της διάσπασης και της αντιπαλότητας των διαδόχων του. Το 313 μ.Χ. η ίδια αυτοκρατορία, η οποία στο μεταξύ είχε ενοποιηθεί υπό το κυρίαρχο ελληνιστικό βασίλειο της Ρώμης – άλλαξε θρησκεία, ώστε να επιβιώσει ενιαία και να συνεχίσει την επιβίωσή της. Το 1789 – και πάλι για λόγους επιβίωσης – διασπάστηκε ξανά με ελληνιστικούς όρους, κάτι που οδήγησε στη δημιουργία των όμοιων ανταγωνιστικών εθνικών κρατών.

 

Το 1989 έγιναν επεμβάσεις αυτής της μείζονος σημασίας σε όλα αυτά τα επίπεδα ταυτόχρονα. Οι εξουσιαστές, δηλαδή, πήραν πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα ρίσκα από εκείνα που είχαν πάρει κάποτε κάποιοι αυτοκράτορες και εξαιτίας τους ονομάστηκαν “Μεγάλοι”. Από τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Μέγα Κωνσταντίνο και τον Μέγα Ναπολέοντα περάσαμε σε “αόρατους” εξουσιαστές, οι οποίοι πήραν πολύ μεγαλύτερα ρίσκα και σε περισσότερα επίπεδα. Κάποιοι επιχείρησαν την “αντιστροφή” των αποτελεσμάτων τού 1789 και άρα την κατάργηση των εθνικών κρατών, επιδιώκοντας να επιστρέψουν στο ενιαίο μοντέλο τής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

 

Ταυτόχρονα, και για να μην απειλούνται από τις αντιδράσεις των λαών, προχώρησαν και σε μια άτυπη αλλαγή τής θρησκείας τής αυτοκρατορίας αυτής, προωθώντας την Πανθρησκεία. Όλα αυτά δηλαδή, τα οποία εμείς γνωρίζουμε ως “Νέα Τάξη”, είναι η ατζέντα τής ριζικής αλλαγής και αναμόρφωσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτήν την “ατζέντα” λοιπόν την προωθεί το Σιωνιστικό Διευθυντήριο. Αυτό το Διευθυντήριο ανέλαβε τις αποφάσεις αυτές, οι οποίες μέχρι τώρα αφορούσαν τους “Μεγάλους” τής ιστορίας …Ένα Διευθυντήριο, το οποίο προφανώς εκτίμησε ότι τα χρήματα – και μόνον – αρκούν, για να δρομολογήσουν δομικές αλλαγές στην αυτοκρατορία, η οποία μέχρι τότε τους φιλοξενούσε και τους επέτρεπε να πλουτίζουν …Ένα Διευθυντήριο, το οποίο μέσα από τη Wall Street “κινεί” τις κυβερνήσεις των λαών σαν “μαριονέτες” …

 

…Το Διευθυντήριο αυτό, το οποίο – όπως είδαμε – έχει υπό την ιδιοκτησία του τον κομμουνισμό και τον ναζισμό, καθώς και όλους τους μηχανισμούς τους. Αυτό το Διευθυντήριο, το οποίο με τον έλεγχο των φασιστικών του συστημάτων είχε “στήσει” την “ψυχροπολεμική” εποχή, ήταν εκείνο το οποίο αποφάσισε και την κατάλυσή της. Αυτό έγινε το 1989. Τότε πυροδότησε τον “πόλεμο” κατά της ανθρωπότητας …Έναν νέο μεγάλο πόλεμο …και ίσως τον μεγαλύτερο της ιστορίας.

 

Μιλάμε για πραγματικό πόλεμο με πραγματικές απώλειες για τους λαούς και τα κράτη …Πραγματικές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και υλικό κεφάλαιο …Πραγματικό πόλεμο, ο οποίος απλά δεν έγινε με τα συνηθισμένα όπλα …Έναν πόλεμο, ο οποίος έγινε με το χρήμα, και δεν ξέρουμε αν αυτό είναι χειρότερο. Το λέμε αυτό, γιατί από τότε μέχρι τώρα το σύνολο του Πλανήτη έχει βυθιστεί στην κατάθλιψη. Τουλάχιστον με τα όπλα τα πράγματα είναι μεν τραγικά, αλλά είναι απλά και προπάντων γρήγορα στην εξέλιξή τους. Οι πόλεμοι ολοκληρώνονται σε μικρό χρονικό διάστημα, γιατί η καταστροφή των υλικών υποδομών δεν μπορεί να γίνεται επ’ άπειρον. Το μαρτύριο για τους ανθρώπους ολοκληρώνεται μέσα σε μία στιγμή και ο άνθρωπος πεθαίνει αμέσως, ενώ με την κατάθλιψη της ανασφάλειας και της ανέχειας το μαρτύριο είναι ατελείωτο και ο άνθρωπος πεθαίνει μέρα με την ημέρα μέχρι να λιώσει ζωντανός.

 

Αυτός ο ύπουλος και πρωτοφανής στην ιστορία Παγκόσμιος Πόλεμος “ξέσπασε” το 1989. Τότε έγινε η μεγαλύτερη παγκόσμια “επίθεση” όλων των εποχών …Επίθεση χρήματος. Ο “αρχιστράτηγος” των τοκογλύφων Γκρίνσπαν έβαλε τις μηχανές τής FED να τυπώνουν δολάρια. Ταυτόχρονα το Διευθυντήριο της Wall Street έβαλε όλες τις εθνικές ηγεσίες-“μαριονέτες” να παίρνουν μεγάλα δάνεια για “ανάπτυξη” και έργα υποδομής. Αυτό είναι και το δοκιμασμένο “κόλπο” που έκανε πάντα το ΔΝΤ εις βάρος όλων των υπανάπτυκτων λαών, μέσω των διεφθαρμένων ηγεσιών τους. Αυτόν τον πετυχημένο “τυφλοσούρτη” αποφάσισαν τότε να τον εφαρμόσουν και στα ανεπτυγμένα ευρωπαϊκά κράτη, τα οποία μέχρι τότε αντιδρούσαν σε αυτού του είδους τις “αναπτυξιακές” πολιτικές.

 

Το πρόβλημά τους, όπως καταλαβαίνουμε, ήταν η κατάκτηση του ανεπτυγμένου κόσμου και όχι του υπανάπτυκτου. Τον υπανάπτυκτο κόσμο είχε προλάβει το ΔΝΤ και τον είχε “σαρώσει” στο σύνολό του. Το πρόβλημά τους βρισκόταν στο μόνο μέρος όπου υπήρχε “αντίσταση” και αυτό ήταν η Ευρώπη …Η Ευρώπη, η οποία παρέμενε ισχυρή, όντας “έδρα” των κυρίαρχων χριστιανικών δογμάτων …Η Ευρώπη τής Ρώμης, αλλά και της Ορθοδοξίας …Η Ευρώπη, η οποία τους “τρόμαζε” πολύ. Γιατί; …Γιατί, εκτός όλων των άλλων, είχε στις τάξεις της ό,τι χειρότερο μπορούσε να υπάρξει απέναντί τους. Στην Ευρώπη βρισκόταν – έστω και εν υπνώσει – η ιδρυτική δύναμη του Δυτικού Πολιτισμού …Εκεί βρισκόταν ο φοβερός και τρομερός Ελληνισμός. Μπορεί να τον διατηρούσαν σε “καταστολή” εντός τού ελληνικού κράτους, αλλά ήταν πάντα επικίνδυνος, γιατί ήταν απρόβλεπτος στις αλλαγές τού “περιβάλλοντος”.

 

Ο Ελληνισμός ήταν μια “βόμβα” σε μια εύφλεκτη βαλκανική “πυριτιδαποθήκη”, όπου κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τις αντιδράσεις της …Κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η “γόμωσή” της και άρα ο ελληνικός λαός. Οι επεμβάσεις δηλαδή στην Ευρώπη έπρεπε να γίνουν με ακρίβεια “χειρούργου” και γνώσεις “πυροτεχνουργού”. Μέσα σ’ αυτήν την επικίνδυνη Ευρώπη έπρεπε να κάνουν επεμβάσεις πολύ επικίνδυνες. Σε όλα τα επίπεδα έπρεπε να γίνουν αυτές με προσοχή, γιατί τα πάντα απαιτούσαν λεπτούς χειρισμούς. Για να επιβάλουν τη Νέα Τάξη, έπρεπε υποχρεωτικά να “καταπιούν” τα ευρωπαϊκά κράτη, γιατί αυτά ήταν τα μόνα που είχαν τις δυνάμεις – αλλά και τη φήμη – για να μπορέσουν ν’ αντισταθούν στον ολοκληρωτισμό τους…

 

…Αναγκαστικά έπρεπε να γίνει αυτό, γιατί το παιχνίδι άλλαζε. Το διεθνές “παιχνίδι” άλλαζε κλίμακα και το δίπολο της ψυχροπολεμικής εποχής θα το αντικαθιστούσε ένα άλλο πολυπολικό σύστημα, το οποίο θα ήταν πιο σύνθετο στη λειτουργία του, θα είχε περισσότερους “παίκτες” …και μάλιστα μεγαλύτερων διαστάσεων από τα κοινά εθνικά κράτη. Το παιχνίδι αυτό απαιτούσε τον απόλυτο έλεγχο των μεγάλων “παικτών” τής διεθνούς σκακιέρας και ένας από τους παίκτες αυτούς ήταν η Ευρώπη ως σύνολο – και όχι τα κράτη της – …Με την Ευρώπη είχαν πρόβλημα και όχι με τους άλλους “μεγάλους”. Τις ΗΠΑ τις έλεγχαν απόλυτα μέσω της FED και της Wall Street. Τη Ρωσία την έλεγχαν επίσης απόλυτα με την μετακομμουνιστική “μαφία” των ολιγαρχών. Την Κίνα, που κι αυτή θα έμπαινε στο “παιχνίδι”, την έλεγχαν επίσης, γιατί το λενινιστικό της κόμμα ήταν εύκολο να εκβιαστεί και να ελεγχθεί. Οι δολοφόνοι τής Κίνας δεν είχαν και πολλές επιλογές, και μάλιστα τη στιγμή που η Σοβιετική Ένωση θα κατέρρεε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

 

Το μόνο πρόβλημα των Σιωνιστών ήταν η Ευρώπη. Έπρεπε να “καταπιούν” τα ευρωπαϊκά κράτη, γιατί εκεί βρίσκονταν οι “μοχλοί” εκείνοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά τους. Οι έντονοι εθνικοί “χαρακτήρες” των κρατών της ήταν επικίνδυνοι για την “υπερεθνική” Νέα Τάξη. Έπρεπε αυτοί οι εθνικοί “χαρακτήρες” να αμβλυνθούν σε βαθμό τέτοιο, που να μην τους ενοχλούσαν στους σχεδιασμούς τους. Η ενοποίηση της Ευρώπης γι’ αυτόν τον λόγο ήταν θεμελιώδους σημασίας για τη Σιωνιστική Νέα Τάξη. Αρχικά θα έβαζαν όλα τα κράτη μέσα στη “χαλαρή” ΕΟΚ και αργότερα – όταν οι ίδιοι θα δημιουργούσαν τις κατάλληλες συνθήκες – θα τη μετέτρεπαν σε ένα ατσάλινο “κλουβί”, το οποίο θα παγίδευε τα κράτη. Με μέσον τη δική τους ιδιόκτητη Γερμανία, θα μετέτρεπαν το σύνολο της Ε.Ε. σε μια νέα και ακόμα πιο μεγάλη ιδιόκτητη “Γερμανία”.

 

Για να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς ήταν το επιδιωκόμενο από την πολιτική αυτή, θα πρέπει να σκεφτεί απλά. Στόχος τους ήταν να οδηγήσουν αιφνιδιαστικά τα κράτη σε έναν “ξαφνικό θάνατο”. Στόχος τους ήταν να καταστήσουν – με ψεύτικα χρήματα – όλα τα ευρωπαϊκά κράτη αποικίες χρέους …Χρέη, όμως, τα οποία όλοι γνώριζαν εξ’ αρχής ότι θα ήταν αδύνατον να αποπληρωθούν …Χρέη, τα οποία οι τοκογλύφοι θα τα έκαναν απαιτητά, “κατάσχοντας” βιαίως τα ίδια τα κράτη. Βάζοντας τα κράτη – μέσω των διεφθαρμένων ηγεσιών τους – σε “πορεία” μεγάλων έργων, θα εξανέμιζαν τον εθνικό τους πλούτο και ταυτόχρονα θα τους φόρτωναν και με επιπλέον δάνεια. Θα τους δημιουργούσαν χρέη και μέσω αυτών θα τους έβαζαν σε αναγκαστικά “Μνημόνια”, για να λεηλατήσουν και τις εθνικές τους υποδομές.

 

Αυτό, το οποίο μέχρι τότε το έκαναν μέσω του ΔΝΤ στον λεγόμενο “τρίτο κόσμο” – και μάλιστα χωρίς καμία αντίσταση – , θα επιχειρούσαν να το κάνουν στην πιο προβληματική γι’ αυτούς περιοχή. Ούτε φαντάζεται κάποιος πόσο επικίνδυνο και πόσο σημαντικό ήταν γι’ αυτούς το “άλμα” τού ΔΝΤ που επιχείρησε ο Εβραίος Στρος προς την Ελλάδα και άρα προς την Ευρώπη …Το “άλμα” που επιχείρησε με τη βοήθεια του Εβραίου Τρισέ και την προδοσία τού Εβραίου Παπανδρέου. Γι’ αυτόν τον λόγο γίνονταν όλες αυτές οι αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις. Υπήρχε ρίσκο και αν δεν τους “έβγαινε”, θα πάθαιναν μεγάλη ζημιά. Αν αντιδρούσαν τότε οι Έλληνες και οι λαοί τούς συμπαραστέκονταν, θα είχαν πρόβλημα στην εξέλιξη του σχεδιασμού. Αν δεν αντιδρούσαν – και το κατάφερναν – , θα άνοιγε κατά την άποψή τους διάπλατα ο “δρόμος”, ώστε να “καταπιούν” ολόκληρη την Ευρώπη και να γίνουν στην κυριολεξία οι “θεοί” του κόσμου.

 

Αυτός ήταν ο στόχος των πάμπλουτων Σιωνιστών …Με ψεύτικα χρήματα, θα γίνονταν ιδιοκτήτες ολόκληρου του κόσμου …Με χρήματα “βρόμικα” θα σάρωναν τα πάντα …Με χρήματα αιματοβαμμένα, τα οποία βρωμούσαν πετρέλαιο και ναρκωτικά, θα γίνονταν “θεοί”. Θα εξαγόραζαν το σύνολο του ιδιωτικού και δημοσίου κεφαλαίου των λαών. Θα έβαζαν τις δικές τους πολυεθνικές να εξαγοράζουν ή να καταστρέφουν το σύνολο των επιχειρήσεων στο σύνολο των κλάδων που τους ενδιέφεραν …Από δημόσιες υποδομές μέχρι ολόκληρους κλάδους τροφίμων και ποτών, θα έλεγχαν τα πάντα. Το σύνολο της δήθεν ευρωπαϊκής “κοινοτικής” πολιτικής αυτόν τον στόχο υπηρετούσε. Με τα ευρωπαϊκά χρήματα θα “άλωναν” τους παραγωγικούς μηχανισμούς των ευρωπαϊκών κρατών …Με τα δικά τους χρήματα οι Ευρωπαίοι θα έβγαζαν τα “μάτια” τους.

 

Με τον τρόπο αυτόν οι Σιωνιστές θα προετοίμαζαν τον “δρόμο” για το εύκολο “σάρωμα” από τις πολυεθνικές. Με τις “επιδοτήσεις” – και για το “καλό” των καταναλωτών – θα εξόντωναν τους μικρομεσαίους παραγωγούς και στο τέλος οι μεγάλοι θα παραδίδονταν “αμαχητί” στις σιωνιστικές πολυεθνικές …Πολυεθνικές, οι οποίες “σαρώνουν” τα πάντα, όπως η Berkshire Hathaway του Σιωνιστή Μπάφετ. Ταυτόχρονα στόχευαν και την καλλιεργήσιμη γη. Εκεί δίνονταν οι επιδοτήσεις, για να δεσμεύσουν τους αγρότες στις δικές τους τράπεζες. Γιατί; …Γιατί οι τράπεζες με τις χρηματοδοτήσεις ή τις απαιτήσεις τους μπορούν να σε “κατευθύνουν” προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις παραγωγής. Με τον τρόπο αυτόν οι Σιωνιστές θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα επιβάλουν τη δική τους “παραγωγή”. Έχοντας ως στόχο την κυριαρχία επάνω στα πάντα, γνώριζαν πού έπρεπε να δώσουν προσοχή.

 

Άσχετα λοιπόν με το ποιος θα κατείχε δήθεν τη γη – γιατί κάποιος πρέπει να την καλλιεργεί – , θα έπρεπε να είναι απόλυτα ελεγχόμενος. Πόσο πιο ελεγχόμενος μπορεί να γίνει κάποιος, όταν μπορεί να παράγει σοδειά μόνον με τη δική σου χρηματοδότηση και με τους δικούς σου σπόρους; Οι Σιωνιστές, δηλαδή, μέσα από τα γραφεία των τραπεζών τους, θα έλεγχαν απολύτως την τροφή τού ανθρώπινου είδους, “κληρονομώντας” όχι μόνον το παγκόσμιο γεωργικό κεφάλαιο, αλλά και την ίδια τη “φύση”. Μόνοι τους αποφάσισαν να δώσουν στους εαυτούς τους τα “δικαιώματα” των σπόρων τής Γης. Τα ονόμασαν “μεταλλαγμένα”, για να διαχωρίσουν δήθεν την ιδιοκτησία τους από τη φύση και έπαιξαν το χειρότερο παιχνίδι που έχει παιχτεί ποτέ εις βάρος τής ανθρωπότητας.

 

Τότε εμφανίστηκε η φοβερή και τρομερή Μονσάντο …Η εταιρεία η οποία διεκδικεί ΟΛΑ τα δικαιώματα των καλλιεργειών, οι οποίες σχετίζονται με τη διατροφή τού ανθρώπου …Η Μονσάντο των Σιωνιστών εκείνων, οι οποίοι ξεκίνησαν ως δουλέμποροι και προφανώς “μετακινήθηκαν” στην “τεχνολογία” όταν οι δούλοι τους απέκτησαν μερικά στρέμματα γης …Αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκτονιών φτωχών αγροτών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να σπείρουν τα δικά τους χωράφια, γιατί είχαν μπλέξει με τους Σιωνιστές τοκογλύφους και τους δικηγόρους τής Μονσάντο. Αυτή η Μονσάντο – μετά τον “τρίτο κόσμο” – έβαλε ως στόχο τη δύσκολη Ευρώπη. Πώς όμως θα έμπαινε στην πλούσια Ευρώπη των αντιδραστικών λαών της; …Με την άλλη “υπέροχη” εταιρεία των ΝΑΖΙ και των Σιωνιστών …Με τη BAYER …της ηρωίνης και του Zyklon B …Με τη BAYER των εγκληματιών τής Farben. Έβαλαν τη BAYER να αγοράσει δήθεν τη Μονσάντο, ώστε να φαίνεται ότι τα “μεταλλαγμένα” αποτελούν ευρωπαϊκή περιουσία και να μην αντιδρούν οι λαοί.

 

Όμως, για να επιτευχθούν όλα αυτά, απαιτούσαν έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό. Για ν’ αρπάξουν τα κεφάλαια των λαών, έπρεπε ν’ ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη μεθοδολογία …Μια μεθοδολογία, η οποία θα τους επέτρεπε να παρακάμψουν τις αντιδράσεις των λαών. Έπρεπε να εξουδετερωθούν οι λαοί εκείνοι, οι οποίοι θα αντιλαμβάνονταν ότι βρίσκονταν στο “στόχαστρό” τους. Έπρεπε όλα να φαίνονται ότι γίνονται για το “καλό” τους και βέβαια να τους δώσουν παράλληλα και κάποιο “τυράκι” …”Παγίδα χωρίς “τυράκι” γίνεται; …Δεν γίνεται. Αυτό λοιπόν δεν ήταν εύκολο και γι’ αυτό έπρεπε ν’ ακολουθηθεί ειδικός σχεδιασμός …Σχεδιασμός, ο οποίος εφαρμόστηκε από προδοτικές και διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες. Αυτές οι προδοτικές ηγεσίες ήταν που άνοιξαν τις εθνικές οικονομίες και με το τζάμπα-“χρήμα” οι Σιωνιστές κατέστρεψαν την όποια αξία είχαν οι αποταμιεύσεις των λαών που τους απειλούσαν. Έβαλαν ταυτόχρονα τον κόσμο και στον πειρασμό τού χρηματιστηριακού “τζόγου” και τον κατέστρεψαν. Οι πάντες έγιναν δούλοι των χρεών τους και μαζί μ’ αυτούς “δεσμεύτηκαν” στην ίδια κατάσταση και τα ίδια τα κράτη …Με τζάμπα-“χρήμα” έφεραν τα πράγματα εκεί όπου τους βόλευαν.

 

“Μέθυσαν” τους λαούς, βάζοντάς τους – έστω και για λίγα χρόνια – να ζήσουν “πάνω” από τις δυνατότητές τους και μετά έκλεισαν τις “στρόφιγγες” του χρήματος. Αυτό ήταν το “τυράκι”, και τη “φάκα” θα την έβλεπαν πολύ γρήγορα. Τα ιδιωτικά χρέη των πολιτών απέναντι στους τοκογλύφους τα μετέτρεψαν με παράνομο και αυθαίρετο τρόπο σε κρατικά χρέη και οδήγησαν τα κράτη στη “σφαγή”. Αντί τα χρέη των πολιτών να καταστρέψουν τους τοκογλύφους, κατέστρεψαν τα κράτη και οι τοκογλύφοι θησαύρισαν εκ νέου. Από εκεί και πέρα, είτε με φανερά είτε με κρυφά Μνημόνια, “λεηλάτησαν” όλα τα κράτη και όλους τους λαούς. Με το έμπειρο και κατάλληλα προετοιμασμένο για λεηλασία ΔΝΤ μπορούσαν να κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος όποιου θέλουν.

 

 

 

Το σοβιετικό έγκλημα και το ρωσικό “κουφάρι”

 

 

Αυτή είναι η Νέα Τάξη και αυτή είναι ο απώτατος στόχος των Σιωνιστών. Αυτά ονειρεύονταν από τότε που σχεδίαζαν τα Πρωτόκολλα της Σιών. Αυτή έχει σχεδιαστεί και μεθοδευτεί εξ’ αρχής από τους Σιωνιστές τοκογλύφους. Για την εγκαθίδρυσή της χρειάστηκε να καταστραφεί η Σοβιετική Ένωση και τη θέση της στον σχεδιασμό να πάρει η Γερμανική Ένωση. Έφυγε το βοηθητικό “καλούπωμα”, το οποίο τους βοήθησε να δημιουργήσουν έναν παγκόσμιο “θόλο” και στη θέση του θα έμπαινε ο βασικός “πυλώνας”, που ήταν η Γερμανία …Η Γερμανία, η οποία θα “σάρωνε” την ευρωπαϊκή ήπειρο και θα τους παρέδιδε τα κράτη στο “πιάτο” τους.

 

Όμως, όποιος νόμιζε ότι τα βάσανα της Ρωσίας και του ρωσικού λαού θα τελείωναν με την πτώση τής σιωνιστικής ΕΣΣΔ, έκανε λάθος. Οι “πληγές” τής Ρωσίας όχι μόνον δεν θα επουλώνονταν, αλλά αντίθετα θα γίνονταν ακόμα χειρότερες. Η πτώση τής ΕΣΣΔ όχι απλά δεν θα απελευθέρωνε τη Ρωσία, αλλά θα τη βύθιζε σε ακόμα πιο άρρωστες καταστάσεις. Τα εγκλήματα εις βάρος της συνεχίστηκαν από τους πιστούς τους συνεργάτες …Με το σταλινικής προέλευσης και εβραϊκής καταγωγής πολιτικό προσωπικό. Απλά τώρα δεν σκότωναν τους Ρώσους με σφαίρες, αλλά με φτώχεια και βότκα …Απλά πράγματα …Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν την εθνική Ρωσία να ξεφύγει από τα “δόντια” τους …Δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσουν να τους ενοχλήσει μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Αυτό, το οποίο έγινε με τη Ρωσία και τον ρωσικό λαό, μόνον εκεί μπορούσε να συμβεί και μόνον με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

 

Τη ρήμαξαν τη Ρωσία και έλιωσαν τον ρωσικό λαό. Λεηλάτησαν στην κυριολεξία το πιο πλούσιο κράτος στον κόσμο. Δεν του άφησαν τίποτε απολύτως. Τον ίδιο τον ρωσικό λαό τον έλιωσαν στην κυριολεξία. Ο λαός αυτός, ο οποίος θεωρητικά είναι ιδιοκτήτης τού πιο πλούσιου κράτους στον κόσμο, είναι ένας από τους πιο φτωχούς λαούς στον κόσμο. Ως λαός έχει μπει στην επικίνδυνη “ζώνη”. Χαρακτηρίζεται από υπογεννητικότητα και παρουσιάζει φαινόμενα έντονης κατάθλιψης. Σε μεγάλο ποσοστό του είναι αλκοολικός. Σήμερα στην τεράστια Ρωσία, η οποία καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος τού Πλανήτη, στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνον δύο-τρεις πόλεις. Εκεί συγκεντρώνεται ΟΛΟΣ ο πλούτος και η ΕΞΟΥΣΙΑ και εκεί κατοικοεδρεύουν οι Εβραίοι “καπιταλιστές” μαζί με τους πρώην κομμουνιστές μπράβους τους …Τα παιδιά των προηγούμενων δολοφόνων τού κομμουνισμού. Έξω από τα σύνορα της Μόσχας και της Πετρούπολης οι συνθήκες θα ενέπνεαν και πάλι έναν Ντοστογιέφσκι να γράψει τους “ΦΤΩΧΟΥΣ” …Αλκοολισμός, πορνεία, εκμετάλλευση …χαμένες ψυχές σε πεταμένες ζωές.

 

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Όλα αυτά έγιναν απολύτως οργανωμένα από πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους. Τα πάντα ξεκίνησαν μετά την απόφαση των Εβραίων Σιωνιστών να διαλύσουν την ΕΣΣΔ, αλλά χωρίς οι ίδιοι και οι κομμουνιστές υπηρέτες τους να στερηθούν τα προηγούμενα προνόμια και τις προηγούμενες κατακτήσεις τους. Οι Εβραίοι “ολιγάρχες” αντιμετώπισαν τη Ρωσία και τους Ρώσους όπως τους αντιμετώπισαν και οι Σιωνιστές κομμουνιστές πρόγονοί τους …Αντιμετώπισαν τη Ρωσία σαν ιδιοκτησία τους και τον ρωσικό λαό σαν ζώα. Λεηλάτησαν τη Ρωσία σε απόλυτο βαθμό και στον ρωσικό λαό δεν έδωσαν ούτε καν τη δυνατότητα να ζήσει ανθρώπινα μέσω της εργασίας του.

 

Μιλάμε για σχεδιασμό καταστροφής. Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ό,τι δεν μπορούσαν ν’ αρπάξουν ή απλά δεν τους συνέφερε να υπάρχει, το κατέστρεψαν. Ό,τι δεν τους συνέφερε να το κρατήσουν οι ίδιοι, δεν το άφησαν ούτε καν στους Ρώσους να το χρησιμοποιήσουν. Όλα τα άλλα τα πήραν για λογαριασμό τους …Μια ελάχιστη μειοψηφία στη Ρωσία άρπαξε το σύνολο του πλούτου της. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα. Υπήρχε σχεδιασμός, ο οποίος εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα. Το κεφάλαιο ούτε αρπαζόταν ούτε καταστρεφόταν στην τύχη. Ανάλογα με τη μορφή του είχε την “τύχη” που προβλεπόταν.

 

Από τη στιγμή, για παράδειγμα, που δεν συνέφερε στη Νέα Τάξη να διαθέτει η Ρωσία – με τους απίστευτους φυσικούς πόρους – ανταγωνιστική βιομηχανία, κατέστρεψαν όλη την παραγωγική της υποδομή. Τεράστια και πανάκριβα εργοστάσια έγιναν μολυσματικοί σκουπιδότοποι. Στρατιές εξειδικευμένων και πανάκριβων εργατών έγιναν άνεργοι αλκοολικοί. Ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο σχέδιο – και απολύτως μεθοδικά – , διέλυσαν όλες τις παραγωγικές μονάδες. Τις διέλυσαν και τις ξεπούλησαν για παλιοσίδερα, προκειμένου να μην υπάρχει ούτε η θεωρητική πιθανότητα αυτές να επαναλειτουργήσουν. Ούτε μετά από πυρηνική καταστροφή δεν θα μπορούσε να υπάρξει τόση άμεση και απόλυτη εγκατάλειψη τόσο πολύτιμων παραγωγικών εγκαταστάσεων. Μέσα σε λίγα χρόνια στην πάλαι ποτέ “αυτοκρατορία των εργατών” δεν υπήρχε ούτε μία πρέσα που να λειτουργεί.

 

Όλα τα άλλα τα άρπαξαν με τη μανία και τη μεθοδικότητα των “ακρίδων”. Άρπαξαν το σύνολο του ρωσικού κεφαλαίου όλων των μορφών, είτε άυλο είτε υλικό. Το σύνολο του πνευματικού κόπου και της δημιουργίας του ρωσικού λαού το έκλεψαν από τα ιδρύματα όπου αυτό φυλασσόταν ως τεχνολογική γνώση και το κατοχύρωσαν στα δικά τους ονόματα. Αυτήν τη στιγμή χιλιάδες Εβραίοι ζουν ως μεγιστάνες, εξαιτίας των φακέλων – με τις πατέντες – που έκλεψαν σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα …Από πατέντες αεροπορικής ή διαστημικής τεχνολογίας μέχρι πατέντες φαρμακολογίας ή ιατρικών μηχανημάτων …Με τα φορτηγά φόρτωναν τους φακέλους αυτούς, χωρίς καν να γνωρίζουν ποιο ήταν το περιεχόμενό τους. Πρώτα τα άρπαζαν και μετά πήγαιναν στα λημέρια τους, για να δουν και να αξιολογήσουν την “ψαριά” τους …Μιλάμε για πλιάτσικο …Πλιάτσικο αξίας δισεκατομμυρίων. Κανένας δεν ξέρει ποιο από τα διάσημα εμπορικά προϊόντα, τα οποία σήμερα σαρώνουν την παγκόσμια αγορά και αποφέρουν χρυσάφι στους ιδιοκτήτες τους είναι “κλοπιμαίο” από τη Ρωσία.

 

Όλο αυτό το “πλιάτσικο” έγινε απολύτως οργανωμένα και μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου και όχι μόνον των Ρώσων. Έριξαν τον Γκορμπατσόφ και στη θέση του έβαλαν έναν κοινό μεθύστακα …Έναν κοινό κομμουνιστή μεθύστακα …Τον Γιέλτσιν. Αυτήν την ανθρώπινη “καρικατούρα” την τοποθέτησαν μπροστά – για να τη βλέπει ο κόσμος – και “πίσω” της τοποθέτησαν ένα ανθρωπόμορφο κτήνος παλιάς “κοπής” …Έναν φοβερό Εβραίο, ο οποίος ακόμα και σήμερα είναι ίσως το πιο μισητό και καλύτερα φυλασσόμενο πρόσωπο στη Ρωσία …Τον Τσουμπάις …Αυτός ήταν ο Εβραίος Αντιπρόεδρος της Ρωσίας και Υπουργός Οικονομικών εκείνη την περίοδο. Αυτός οργάνωσε το πλιάτσικο κι αυτός εφάρμοσε όλον αυτόν τον σχεδιασμό, ο οποίος θα δημιουργούσε μονοπώλιο εξουσίας – κομμουνιστικού τύπου – και μαφιόζικο παρακράτος – επίσης κομμουνιστικού τύπου—.

 

Αφού λοιπόν μοίρασε τα ρωσικά “ασημικά” στους Εβραίους ολιγάρχες, οι οποίοι μέσα σε ελάχιστες ημέρες έγιναν μεγιστάνες παγκοσμίου βεληνεκούς, άρχισε – με τον τρομερό πλούτο που είχε στη διάθεσή του να διαχειριστεί – να δημιουργεί τις γραμμές “άμυνας” του Σιωνισμού. Αυτός ο αμύθητος παράνομος πλούτος ήταν το αίτιο της γέννησης της μεγαλύτερης μάστιγας που αυτήν τη στιγμή ταλαιπωρεί τη Ρωσία …Αυτός ο πλούτος είναι που γέννησε τη ρωσική Μαφία.

 

Τι είναι αυτή η Μαφία; …Είναι το παλιό κομματικό παρακράτος …Όλοι τους φανατικοί πρώην κομμουνιστές …Κομμουνιστές, οι οποίοι γνώριζαν πως, αν αφεθούν τα πράγματα στη μοίρα τους, θα κινδύνευαν με τιμωρίες τρομερές. Οπλισμένοι και αδίστακτοι όπως ήταν, απλά άλλαξαν ιδιότητα …Έκαναν αυτό που τους συνέφερε …Όχι μόνον έσωσαν τα τομάρια τους, αλλά έγιναν και πλούσιοι. Όπως είναι φυσικό, η Μαφία σε ένα σιωνιστικό κράτος, όπου υπήρχε μονοπώλιο εξουσίας, ήταν κι αυτή σιωνιστική.

 

Είναι δυνατόν να γίνει διαφορετικά; Όταν Εβραίοι Σιωνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν κράτος, κόμμα και πλουτοπαραγωγικές πηγές, τι θα είναι οι μαφιόζοι; Όταν οι ολιγάρχες, οι οποίοι ελέγχουν το κράτος και ταΐζουν το οργανωμένο έγκλημα που τους προστατεύει από την τιμωρία, είναι Εβραίοι, τότε Εβραίοι θα είναι και οι “κάπο” τής Μαφίας. Με ποιον θα συνεργαστεί ο Εβραίος Τσουμπάις, ο οποίος ελέγχει το κράτος και δίνει τα “ασημικά” του στον Εβραίο Αμπράμοβιτς; …Το ίδιο κύκλωμα έλεγχε τα πάντα πριν την πτώση τής ΕΣΣΔ και το ίδιο κύκλωμα συνεχίζει να ελέγχει τα πάντα και μετά απ’ αυτήν.

 

Όταν λοιπόν εξουσία, χρήμα, ΜΜΕ και οπλισμένο παρακράτος έμπειρων και σκληρών δολοφόνων βρίσκονται υπό τον έλεγχο Εβραίων Σιωνιστών, τότε τι περιμένουμε στο θέμα τής κεντρικής ηγεσίας; Περιμένουμε μια πατριωτική, δημοκρατική και “καθαρή” ηγεσία; …Μα, αν υπήρχε μια τέτοια ηγεσία, εννοείται πως θα στρεφόταν εναντίον των προδοτών, οι οποίοι πρόδωσαν την πατρίδα, απειλούν τη δημοκρατία και δολοφονούν τους πολίτες που διαμαρτύρονται. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν, δηλαδή, να είναι “καθαρός” ο Πούτιν; …Από τους Σιωνιστές τυράννους και ιδιοκτήτες τής Ρωσίας επιλέχθηκε να καταλάβει τη θέση του …Εκλεκτός τού Τσουμπάις ήταν ο Πούτιν …Στην κυριολεξία “κολλητός” φίλος του πιο σκληρού Σιωνιστή τής μετασοβιετικής Ρωσίας …Κομμουνιστής πράκτορας, ο οποίος υπηρέτησε στην “ελίτ” των Σιωνιστών πρακτόρων στο Βερολίνο …Συνάδελφος της Μέρκελ στη ΣΤΑΖΙ …Πράκτορας των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, όπως ο προκάτοχός του Λένιν.

 

Το σύνολο της “αυλής” τού Πούτιν είναι εβραϊκό …Είναι όλοι τους “σύμβουλοι” και ταυτόχρονα μεγιστάνες ιδιοκτήτες ρωσικών “ασημικών” …Μια “αυλή”, η οποία δίνει στον Πούτιν ό,τι θέλει και εξασφαλίζει για τον εαυτό της επίσης ό,τι θέλει …Μια “αυλή”, η οποία ελέγχεται απόλυτα από τον Τσουμπάις και είναι αυτή η οποία καθορίζει την πολιτική-Πούτιν. Moshe Cantor. Pyotr Aven. Oleg Deripaska. Leonid Fedun. Mikhail Fridman. German Khan. Αλέξανδρος Mamut. Leonid Mikhelson. Mikhail Prokhorov. Arkady Rotenberg. Eugene Shvidler. Viktor Vekselberg. IgorYusufov …ΌλοιτουςΕβραίοιπρώηνφανατικοίκομμουνιστέςκαινυν  δισεκατομμυριούχοιΌλοιτουςεπικεφαλής “λεγεώνων” μαφιόζωνδολοφόνων.

 

Αυτοί λοιπόν οι Σιωνιστές, έχοντας χρήμα και μέσα, κατόρθωσαν και επέβαλαν τον Πούτιν ως μόνιμο – “δημοκρατικά” εκλεγμένο – Δικτάτορα της Ρωσίας. Εύκολο ήταν γι’ αυτούς, γιατί οι Ρώσοι δεν είχαν καμία προηγούμενη δημοκρατική εμπειρία …Από “πατερούλη” σε “πατερούλη” πήγαιναν πάντα και ένας νέος “πατερούλης” δεν ήταν και κάτι το περίεργο γι’ αυτούς …Από τον Τσάρο πέρασαν στα αιμοσταγή κτήνη τής Σοβιετικής Ένωσης και από εκεί στον Πούτιν. Για να τους βγει ο σχεδιασμός, έκαναν και το δήθεν ρωσικό Σύνταγμα μια “πατσαβούρα” και δημιούργησαν ένα φασιστικό καθεστώς, το οποίο μόνον κατ’ όνομα είναι δημοκρατικό. Ο ένας κοντός έδινε τη θέση του στον άλλο κοντό, παραμένοντας μόνιμα στην εξουσία χωρίς κανέναν αντίπαλο …Όχι ότι δεν υπήρχαν τέτοιοι, αλλά συνήθως δεν ζούσαν πολύ, αν επέμεναν στην αντιπαλότητά τους …”Παλιά μου τέχνη κόσκινο” για τους κομμουνιστές και τους Εβραίους.

 

Γνωρίζοντας οι Εβραίοι τα χαρακτηριστικά των Ρώσων, δεν είχαν πρόβλημα να επιβάλουν τον Πούτιν μόνιμα στην εξουσία. Η προσωπολατρεία για τους Ρώσους είναι σύνηθες φαινόμενο και αυτό ήταν γνωστό στους Σιωνιστές. Γνώριζαν τα χαρακτηριστικά τού ρωσικού λαού, γιατί αυτοί τα είχαν δημιουργήσει  – από τη στιγμή που “ξεπάστρεψαν” την “ελίτ” του και τον εκπαίδευσαν ως αμόρφωτο να περιμένει σωτηρία από “πατερούληδες”. Γνώριζαν πώς σκεφτόταν ο ρωσικός λαός και δεν είχαν πρόβλημα να τον “δουλεύουν” …Εύκολη δουλειά γι’ αυτούς. Εδώ υπάρχουν χιλιάδες ρωσικά χαϊβάνια, τα οποία κάθε χρόνο πηγαίνουν και προσκυνάνε τη μούμια τού δολοφόνου Λένιν. Χιλιάδες άλλοι έκλαιγαν, όταν πέθανε το κτήνος ο Στάλιν. Όταν έχεις ήδη υπό την εκμετάλλευσή σου έναν μηχανισμό, ο οποίος εμφάνιζε τον δολοφόνο Λένιν σαν ανθρωπιστή και δημοκράτη και τον τενεκέ και βραδύγλωσσο Στάλιν σαν ευφυή ρήτορα, εύκολα μπορείς να παρουσιάσεις όποιον θέλεις όπως θέλεις…

 

…Αυτό και έκαναν. Είχαν τον μηχανισμό προπαγάνδας τής ΕΣΣΔ και αυτόν χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα. Υπάρχει μια ολόκληρη “φάμπρικα”, η οποία ασχολείται με την “αγιοποίηση” και την “ηρωοποίηση” του Πούτιν …Μια “φάμπρικα” Σιωνιστών πρώην κομμουνιστών πρακτόρων, η οποία παραμορφώνει την πραγματικότητα …Μια “φάμπρικα”, η οποία βάζει έναν παραμορφωτικό “φακό” σε ό,τι μπορεί κάποιος να βλέπει να συμβαίνει μπροστά του …Κοντός μεν, αλλά τεράστιος …Άθεος μεν, αλλά ευσεβής …Φασίστας μεν, αλλά δημοκράτης …Ο κοντός, που παλεύει με τις τίγρεις …Ο κοντός, που νικάει τους πάντες στο τζούντο …Ο κοντός, που βουτάει στη θάλασσα και βγάζει αμφορείς …Ο κοντός, που κυνηγάει αρκούδες …Όλα τα έχει κάνει ο κοντός. Όταν τελείωσαν οι “άθλοι”, έβαλαν και λίγο “ροζ” χρώμα, για να “πιάσουν” και το υπόλοιπο κοινό …Ο κοντός έχει κρυφό δεσμό με την Ισινμπάγεβα.

 

Όλο το “προφίλ” τού Πούτιν είναι μια απάτη …Είναι “κατασκευασμένο” με βάση τις ιδιαιτερότητες των Ρώσων και όχι με βάση τις προσωπικές προδιαγραφές τού Πούτιν. Οι Ρώσοι για παράδειγμα, εξαιτίας των εγκλημάτων των Εβραίων και των άθεων κομμουνιστών είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία αντισιωνιστές και αντικομμουνιστές …Ταυτόχρονα είναι και ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί. Γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά τους οι Εβραίοι image makers, τους έδωσαν ως ηγέτη έναν “ηθοποιό”, ο οποίος θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες τού ρόλου αυτού …Τους έδωσαν ηγέτη με τις “προδιαγραφές” που ικανοποιούσαν τους “πελάτες” …Έναν ηγέτη, ο οποίος, παρ’ όλο που είναι Εβραίος, κομμουνιστής και άθεος, μπορεί και παριστάνει τον αντικομμουνιστή, τον διώκτη των Εβραίων και τον ευσεβή …Εύκολο γι’ αυτόν …Τι σημασία έχει που είναι “κολλητός” τού Τσουμπάις και προστατευόμενος των Εβραίων ολιγαρχών;

 

Τον ρόλο του τον παίζει με την απόλυτη πιστότητα που θα χαρακτήριζε έναν πράκτορα εκπαιδευμένο στο Βερολίνο από τους καλύτερους Σιωνιστές. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά του κερδίζει τις εκλογικές αναμετρήσεις “περπατώντας”. Το καλύτερο είναι ότι αυτό το αντιεβραϊκό, αντικομμουνιστικό και χριστιανικό “κουστούμι” το έχει “ράψει” ο Gleb Pavloskij …Αυτός είναι ο Εβραίος σύμβουλος του Πούτιν, ο οποίος στην πραγματικότητα διαμόρφωσε το πολιτικό του “προφίλ” και είναι αυτός ο οποίος χειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις τού Πούτιν. Αυτός έχει “σμιλέψει” το αντιεβραϊκό “προφίλ” τού “θρησκευόμενου” Πούτιν, που κερδίζει εκλογές με τις ψήφους των ευσεβών Ρώσων …Εύκολη δουλειά και για τον εβραϊκής καταγωγής Μιχαήλ Lesin, ο οποίος θεωρείται “ο βασιλιάς τού Τύπου” στη Ρωσία. Αυτός είναι ο επικεφαλής τής RUSSIA TODAY. Αυτός σχεδιάζει τις προεκλογικές εκστρατείες τού “Ορθόδοξου” Πούτιν.

 

Από εκεί και πέρα ολόκληρο το κράτος και ο λαός βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο των Εβραίων. Στην “πουτινική” Ρωσία ο Εβραίος Mikhail Fradkov – επικεφαλής τής ρωσικής μυστικής υπηρεσίας FSB (KGB) – αποφασίζει ποιος θα επιβιώσει, για ν’ ανταγωνιστεί σε εκλογικές αναμετρήσεις τον κοντό τού Κρεμλίνου. Όποιος ενοχλεί παραπάνω από το ανεκτό “ξαπλώνει” στις γέφυρες γύρω από το Κρεμλίνο τού Πούτιν …Του “ταραξία” κοντού, ο οποίος απειλεί τον Πλανήτη με τα φοβερά και τρομερά πυρηνικά όπλα τής Ρωσίας. Κατά “σύμπτωση” όμως ο Εβραίος Sergey Kirienko είναι επικεφαλής τής Rosatom …Εβραίος δηλαδή έχει τα “κλειδιά” και άρα τον έλεγχο ολόκληρου του τομέα τής πυρηνικής ενέργειας στη Ρωσία.

 

Όλα αυτά όμως απαιτούν τον απόλυτο έλεγχο του λαού. Ο λαός πρέπει να “βλέπει” μόνον όσα συμφέρουν  – και άρα μόνον όσα του επιτρέπουν να “βλέπει” οι Σιωνιστές πρώην κομμουνιστές. Ο λαός αυτός, ο οποίος γιορτάζει τη νίκη κατά του φασισμού, δεν πρέπει να γνωρίζει ότι “νικητές” ήταν αυτοί, οι οποίοι είχαν “κατασκευάσει” τον Χίτλερ …Δεν πρέπει να γνωρίζει ότι ρωσικό ήταν το ναζιστικό ατσάλι, το οποίο “θέριζε” τους Ρώσους έξω από το Λένινγκραντ …Δεν πρέπει να γνωρίζει ότι με ρωσικό πετρέλαιο έφτασαν τα ναζιστικά τανκς έξω από τις πόρτες τους …Δεν πρέπει να γνωρίζει ότι εξοντώθηκαν δεκάδες εκατομμύρια Ρώσων σε ένα παιχνίδι “συνεταίρων”.

 

Ο λαός πρέπει να γιορτάζει τη “νίκη” κατά του φασισμού, αλλά στην πραγματικότητα να μην γνωρίζει τι συνέβη τότε και τον λόγο που όλοι αυτοί, οι οποίοι κάθονται στα “επίσημα” της παρέλασης, ήταν συνέταιροι των φασιστών …Δεν πρέπει να γνωρίζει ότι ΟΛΟΙ οι φασίστες ήταν από κοινού δολοφόνοι Ρώσων …Δεν πρέπει να γνωρίζει ότι ο ίδιος ο ρωσικός λαός είναι το “κρέας” που θυσιάζεται σε μια Ρωσία, η οποία ανήκει στους Εβραίους Σιωνιστές. Πολύ πρέπει να γελάνε κάποιοι στις εξέδρες των επισήμων, βλέποντας τους βιασθέντες να κάνουν περήφανοι τις παρελάσεις τους μπροστά στους βιαστές …Έτσι εκπαιδεύονται οι Ρώσοι να νομίζουν, και αυτό κάνουν.

 

Κατά “σύμπτωση” λοιπόν ο Εβραίος Isaak Kalina τοποθετήθηκε από τον Πούτιν ως επικεφαλής τής εκπαίδευσης στη Ρωσία. Αυτός είναι ο υπεύθυνος για την προβολή μιας “καινούργιας” εκδοχής τής ιστορίας τού Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου …Μιλάμε για πρόκληση άνευ προηγουμένου …Είναι σαν να βάλεις την Παπαρήγα υπεύθυνη για το τι θα διδάσκονται τα Ελληνόπουλα σ’ ό,τι αφορά τον Εμφύλιο πόλεμο και τον ρόλο τού ΚΚΕ και των δωσίλογων σ’ αυτόν. Γίνονται αυτά τα πράγματα; …Στη Ρωσία – απ’ ό,τι φαίνεται – γίνονται. Ακόμα και την ιστορία τους οι Ρώσοι θα τη μάθουν από τους Εβραίους. Ο λαός αυτός, ο οποίος βιάστηκε από τους Εβραίους όσο κανένας άλλος, θα μάθει την ιστορία του από τους βιαστές του. Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην είναι Εβραίος ο κομμουνιστής πράκτορας της KGB Πούτιν;

 

Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να αξιολογήσουμε ή να σχολιάσουμε το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού PHI, το οποίο στις 07.05.2009 είχε “ισχυριστεί” ότι ο Πούτιν και ο Μεντβέντεφ ήταν καί οι δύο τους Εβραίοι. Η ζωή έρχεται ν’ αποδείξει με τον πιο απόλυτο τρόπο αυτό, το οποίο μπορεί κάποιοι να το έχουν επτασφράγιστο μυστικό. Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο. Οι Εβραίοι δεν εμπιστεύονται κανέναν μη-Εβραίο σε τέτοιες θέσεις …Εβραίος ήταν ο άνθρωπος που εκτέλεσε τον Τσάρο και Εβραίος είναι αυτός, ο οποίος θα “εκτελούσε” τον ρόλο τού νέου Τσάρου.

 

Ο Πούτιν είναι ένας τέτοιος άνθρωπος εμπιστοσύνης, που στηρίζει τον παγκόσμιο σιωνιστικό σχεδιασμό στο απόλυτο …Έχει τις προδιαγραφές να το κάνει.  Η οικογένειά του ήταν μπλεγμένη στην “καμαρίλα” των κομμουνιστών δολοφόνων. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως είναι εγγονός τού μάγειρα του Σιωνιστή Στάλιν. Οι μάγειρες τέτοιων προσώπων είναι πιο έμπιστοι ακόμα και από τους εξ’ απορρήτων συμβούλους τους. Είναι δυνατόν να υπήρχε κάποιος πιο πιστός σταλινικός από τον μάγειρα του Στάλιν; …Του Στάλιν, ο οποίος δεν εμπιστευόταν ούτε καν την οικογένειά του για τη διατροφή του …Ο Πούτιν είναι εγγονός εκείνου τον οποίο εμπιστευόταν απόλυτα ο ανασφαλής Στάλιν και ο οποίος άλλαζε τα δικά του σερβίτσια με αυτά των συνεργατών-καλεσμένων του.

 

Ό,τι βλέπουμε λοιπόν με τον Πούτιν είναι ένα “θέατρο”. Ακόμα και η “απειλή” που δήθεν εκφράζει απέναντι στον Δυτικό Κόσμο, αποτελεί μέρος τού εκφοβιστικού παιχνιδιού. Άλλες φορές παρουσιάζεται σαν αμετανόητος κομμουνιστής και άλλες φορές σαν φανατικός Ορθόδοξος χριστιανός …Ό,τι βολεύει κάθε φορά, ανάλογα με το πιο “κουμπί” των λαών της Δύσης πρέπει να “πατήσουν”. Εξαιτίας των αναγκών αυτού του εκφοβιστικού ρόλου τού επέτρεψαν ν’ αναπτύξει τον μοναδικό τύπο βιομηχανίας που βόλευε και ήταν η στρατιωτική. Του επιτρέπουν λοιπόν ν’ αναπτύσσει την πολεμική βιομηχανία και όχι την απλή βιομηχανία, γιατί απλούστατα ο σημερινός νεοταξίτικος σχεδιασμός απαιτεί ένα “φόβητρο”. Τον αφήνουν να παίζει με τα “στρατιωτάκια” και τα “τανξάκια”, γιατί αυτό βολεύει τον σχεδιασμό τους.

 

Μιλάμε για κανονική “παράσταση”. Αυτήν τη στιγμή η Ρωσία είναι “σιδηροδέσμια” και τη βάζουν να παριστάνει τον παγκόσμιο “τρομοκράτη” …Ο μόνιμος “μαϊντανός” στη “συνταγή” τής σιωνιστικής Νέας Τάξης. Θέλουν να πολεμήσουν κάποιοι τον Τραμπ, για να προβάλουν απειλή τής Δημοκρατίας στο κορυφαίο επίπεδο; …Βάζουν τη Ρωσία, για να τρομάξουν λίγο τους Δυτικούς στο σύνολό τους. Θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι απειλείται η παγκόσμια ειρήνη στη Μέση Ανατολή; …Δεν υπάρχει απειλή, αν δεν υπάρχει ο “μαϊντανός” τής Ρωσίας. Θέλουν οι υποστηρικτές τού Ευρώ να δείξουν ότι κάποιες από τις ευρωπαϊκές χώρες επιθυμούν την έξοδό τους από το Ευρώ και άρα να διαλύσουν την Ένωση; …”Δάκτυλος” των Ρώσων κι εκεί. Πώς θα τα έκαναν όλα αυτά, αν η Ρωσία δεν είχε μια ανάλογη παγκόσμιας εμβέλειας στρατιωτική υποδομή; Πώς θα τα έκαναν όλα αυτά, αν η Ρωσία δεν είχε έναν παγκόσμιας εμβέλειας “στρατηλάτη” ηγέτη, όπως τον Πούτιν;

 

 

 

Το μερίδιο των Γερμανών στη νέα ρωσική “λεία”

 

 

Από τη στιγμή που είχαν έτοιμο το σχέδιο τής εξουδετέρωσης της Ρωσίας, θα έπρεπε παράλληλα να δρομολογήσουν και να ολοκληρώσουν το σχέδιο της Ενοποίησης της Ευρώπης. Για να γίνει όμως αυτό, θα έπρεπε να υπάρξει μια προεργασία. Δεν μπορούσαν να το δοκιμάσουν, αν προηγουμένως δεν ενίσχυαν τη Γερμανία. Είχαν ανάγκη μια πανίσχυρη Γερμανία, γιατί μόνον μέσω αυτής θα εξασφάλιζαν τον έλεγχο της επικίνδυνης Ευρώπης. Αυτό ήταν το απόλυτο προαπαιτούμενο της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης. Δεν μπορούσαν να επιμείνουν στον νέο παγκόσμιο σχεδιασμό, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τον απόλυτο έλεγχο της Ευρώπης και αυτό γινόταν μόνον με την απόλυτη γερμανοποίησή της.

 

Τα προβλήματα που είχαν ν’ αντιμετωπίσουν ήταν μεγάλα και έπρεπε να επιλυθούν πριν τους απειλήσουν. Δεν μπορείς να τραβήξεις “υποστυλώματα” σε μια κατασκευή, χωρίς να έχεις προετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση. Η “υποχώρηση” της Σοβιετικής Ένωσης άφηνε κενά, τα οποία δεν επέτρεπαν στη Γερμανία να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη χωρίς βοήθεια …Ήταν πολύ άχρηστη η Γερμανία και πολύ ανίκανοι οι Γερμανοί, για να πρωταγωνιστήσουν χωρίς βοήθεια …Και πάλι δηλαδή δεν μπορούσαν να περάσουν τις “εξετάσεις” χωρίς “σκονάκια”.

 

Η υποχώρηση της Σοβιετικής Ένωσης και η κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ, άλλαζε άρδην την εσωτερική ιεραρχία τής Ευρώπης. Δεν ήταν μόνον η Ρωσία, η οποία θα εμφανιζόταν και πάλι στο προσκήνιο με όλη της τη δύναμη και άρα θα έπρεπε να “ρυθμιστεί” …Ήταν και η Γιουγκοσλαβία …Η “φρέσκια” και φιλόδοξη Γιουγκοσλαβία …Η εκβιομηχανισμένη Γιουγκοσλαβία …Η υπερέχουσα γεωγραφικά Γιουγκοσλαβία …Η καλά “διαβασμένη” για τις “εξετάσεις” Γιουγκοσλαβία. Όλα αυτά ήταν προβλήματα, τα οποία έπρεπε να τα λύσουν οι Σιωνιστές για λογαριασμό των Γερμανών. Η Ε.Ε. – σε περίπτωση που θα γινόταν ενιαία – ήταν πολύ καλό “φιλέτο” για πολλούς “μνηστήρες” και οι Γερμανοί χωρίς βοήθεια δεν θα μπορούσαν να το αρπάξουν μόνοι τους για λογαριασμό των Σιωνιστών.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο η Γιουγκοσλαβία έγινε ένας εχθρός, τον οποίο έπρεπε να εξολοθρεύσουν πλήρως …Και μόνον που υπήρχε ως κράτος μέσα στην Ευρώπη ήταν μια απειλή για τη Γερμανία. Είχε ομοειδή χαρακτηριστικά με τη Γερμανία και άρα δεν μπορούσε να τους είναι χρήσιμη για εκμετάλλευση. Είχε πάνω-κάτω τα ίδια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με τη Γερμανία ως κράτος και δεν τους συνέφερε να παραμείνει στο “παιχνίδι”. Από τη στιγμή λοιπόν που η παρουσία της εξέφραζε μόνο απειλή και τίποτε άλλο, η απόφασή τους ήταν να τη διαλύσουν. …Η Γιουγκοσλαβία στην κυριολεξία “σφάχτηκε” σαν “αρνί”. Οι Σιωνιστές – σαν τον Κίσινγκερ ή τον Χόλμπρουκ – με τη βοήθεια των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, των Ναζί τής Κροατίας και των κομμουνιστών τής Σερβίας ήταν αυτοί που προκάλεσαν τον “εμφύλιο”.

 

Ο Εβραίος Τίτο ακόμα και από τον τάφο του “πλήγωνε” τους Γιουγκοσλάβους …Τους “πλήγωσε” με τους αγαπημένους του Ναζί τής Κροατίας και τους επαγγελματίες “επαναστάτες” τής Σερβίας. Τα δικά του “εργαλεία” ήταν αυτά, τα οποία διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία. Με μερικές αιματηρές προβοκάτσιες των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών και με τον “ψευδοεθνικισμό” των κομμουνιστών του Βελιγραδίου, οι Σιωνιστές διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία. Ελέγχοντας οι Σιωνιστές τούς Ναζί Κροάτες και τους Κομμουνιστές τής Σερβίας, δρομολόγησαν τον επιθυμητό Εμφύλιο, που έφερε τον ιμπεριαλισμό “πάνω” από τη Γιουγκοσλαβία.

 

Ποιος ήταν πρωταγωνιστής των “λαθών” εκείνων; …Ο επαγγελματίας “επαναστάτης” Μιλόσεβιτς …Ο κομμουνιστής με την Εβραία γυναίκα και την περίεργη καριέρα. Στα πιο σκληρά χρόνια του ψυχρού πολέμου ο Μιλόσεβιτς ήταν ο έμπιστος τραπεζίτης – το μαύρο ταμείο – του Εβραίου Τίτο στη σιωνιστική Wall Street …Τραπεζίτης άθεος κομμουνιστής με Εβραία γυναίκα ανέλαβε να “εκφράσει” τον σέρβικο εθνικισμό. Ποιος μπορεί να “ποντάρει” έστω και ένα ευρώ πάνω του ότι δεν ήταν άνθρωπος των Σιωνιστών τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης; …Αυτός με τα “λάθη” του – και με περιουσία πολλών εκατομμυρίων – έφερε τα αεροπλάνα του ιμπεριαλισμού πάνω από τη Γιουγκοσλαβία. Με χειρουργικούς βομβαρδισμούς κατέστρεψαν τις υποδομές της και τις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις και παρέδωσαν το “κουφάρι” της “λεία” στους τοκογλύφους τύπου Σόρος. Ένα από τα ισχυρότερα κράτη τού κόσμου το 1989 μετατράπηκε σε “οικόπεδο”, όπου επάνω του πλέον διακινούνται μόνο ναρκωτικά, μπασκετμπολίστες και πόρνες.

 

Μόλις “καθάρισαν” με τη Γιουγκοσλαβία και άρα εξαφάνισαν έναν ανταγωνιστή τής Γερμανίας, ανέλαβαν να “ρυθμίσουν” και τα της Ρωσίας ως εθνικό κράτος …Με μια νέα λεηλασία αυτής της Ρωσίας θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη Γερμανία να “εκτοξευτεί” στην κορυφή τής Ευρώπης, αλλά αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολο στη δρομολόγησή του. Υπήρχε ανάγκη να τη βοηθήσουν, γιατί ο πουτινικός αντιρωσικός σχεδιασμός τής Ρωσίας, όσο έξυπνος κι αν ήταν, δεν μπορούσε να έχει αντοχή στο χρόνο, αν δεν υποστηριζόταν από κάποιον “μοχλό” αντίστοιχης ισχύος. Τα ιδιωτικά συμφέροντα μπορούσαν να “στήσουν” απλά τη Ρωσία για ένα νέο “άρμεγμα” και από εκεί και πέρα κάποιος άλλος έπρεπε ν’ αναλάβει τη μονιμότητα του “αρμέγματος” Τα ιδιωτικά συμφέροντα, δηλαδή, δεν θα μπορούσαν επ’ άπειρον να διατηρούν τη Ρωσία καθηλωμένη στο γερμανικό “άρμεγμα” …Έπρεπε να αναλάβει το ίδιο το γερμανικό κράτος με τους δικούς του μηχανισμούς να προστατεύει καί τους προδότες καί το “άρμεγμα”.

 

Άρα, άσχετα με τον οποιονδήποτε σχεδιασμό λεηλασίας που θα ακολουθούσαν, θα έπρεπε με τον θάνατο της ΕΣΣΔ να βρουν τρόπο να βάλουν τη Γερμανία “μέσα” στη Ρωσία …Τη Γερμανία, η οποία, αν έπιανε θέση για το “άρμεγμα” και ισχυροποιούνταν, θα καθήλωνε μόνιμα τη Ρωσία στη θέση τού θύματος …Την αδύναμη σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση να πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια “σκακιέρα” Γερμανία …Το παλιό καλό κόλπο λοιπόν εκ νέου …Έπρεπε να κάνουν τη Ρωσία “αιμοδότη” τού γερμανικού “βρικόλακα” …Υποχρεωτικά, γιατί αυτός ήταν που βόλευε τους Σιωνιστές να πρωταγωνιστεί στην επόμενη εποχή …Υποχρεωτικά, για δύο λόγους ξεχωριστούς μεταξύ τους: Ο πρώτος ήταν η αδυναμία τής Γερμανίας να σταθεί στο ανώτατο επίπεδο με τις δικές της δυνάμεις και να “καταπιεί” την Ε.Ε. και ο δεύτερος ήταν η ανάγκη να βρεθεί ένα νέο μεγάλο συμφέρον, ώστε να παρασυρθεί εκ νέου και να συμμετάσχει και ο γερμανικός λαός στο νέο αυτό έγκλημα.

 

Είπαμε σε άλλο σημείο ότι, για να καταλάβουμε τον λόγο για τον οποίο κάθε φορά ενεργούν οι Γερμανοί, θα πρέπει να εντοπίσουμε το συμφέρον τους …Θα πρέπει να εντοπίσουμε το κέρδος τους. Για να “μαζευτούν” λοιπόν οι Γερμανοί στον κατουρημένο μαντρότοιχο του Βερολίνου, για να παρακαλέσουν τους λαούς να τους επιτρέψουν να επανενωθούν, θα πρέπει κάπου να υπάρχει κέρδος και αυτό είναι που πρέπει να εντοπίσουμε. Χωρίς κέρδος οι συμφεροντολόγοι και κουτοπόνηροι Γερμανοί δεν κάνουν τίποτε. Πολύ περισσότερο να ζητήσουν να ενωθούν με κάποιους φτωχότερους, των οποίων μάλιστα την “ευθυγράμμισή” θα πληρώσουν οι ίδιοι. Άρα; …Άρα, θα πρέπει να καταλάβουμε τι ακριβώς επιδιωκόταν από εκείνη την κίνησή τους. Το σίγουρο είναι πάντως ότι και πάλι προς τη Ρωσία “λοξοκοιτούσαν” οι συμφεροντολόγοι Γερμανοί.

 

Τα συμφέροντά τους τα κάλυπτε η Ρωσία. Το δύσκολο στο σημείο αυτό δεν είναι να εντοπίσει κάποιος τον στόχο τους. Το δύσκολο είναι να καταλάβει το πώς θα κατάφερναν να εκμεταλλευτούν εκ νέου τη Ρωσία …Να αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθούσαν – και θα κατάφερναν και πάλι – να την εκμεταλλευτούν …Τον τρόπο με τον οποίο οι Σιωνιστές θα τους παρέδιδαν και πάλι τη ρωσική “αγελάδα” γι’ “άρμεγμα”. Από τη στιγμή που δεν θα είχαν πρόβλημα με τη συλλογική τους συμπεριφορά – και άρα με τη συνενοχή των Γερμανών – εύκολος θα ήταν ο σχεδιασμός. Όπως είπαμε και πιο πάνω, η ΕΣΣΔ με τον “θάνατό” της δεν έπρεπε να γίνει η αιτία να υποβαθμιστεί η Γερμανική Ένωση μέσα στην Ευρώπη. Αυτή η υποβάθμιση της Γερμανίας θα ήταν αναπόφευκτη, αν στη θέση τής ΕΣΣΔ “ανέτειλε” μια μεγάλη και ελεύθερη Ρωσία.

 

Αυτό ήταν το πρόβλημα και αυτό το γνώριζαν οι Γερμανοί …Έπρεπε να βρεθεί τρόπος, ώστε η Ρωσία να συνεχίσει να είναι ο “τροφοδότης” τού “μεγαλείου” τής Γερμανίας …Έπρεπε να βρεθεί τρόπος να λειτουργεί η Ρωσία εις βάρος τού εαυτού της και υπέρ τής Γερμανίας. Έπρεπε να βρεθεί τρόπος για μια νέα Συνθήκη τού Μπρεστ–Λιτόφσκ ή μια νέα Συμφωνία Ρίμπεντροπ-Μολότωφ …Μια Συμφωνία, δηλαδή, η οποία θα ενίσχυε τη Γερμανία σε βαθμό τέτοιο, που να μπορεί να “επιτεθεί” και πάλι στην Ευρώπη …Μια Συμφωνία, η οποία θα έδινε το νομικό δικαίωμα στη Γερμανία να μπαίνει με προνομιακούς όρους στη Ρωσία, προκειμένου να τη λεηλατεί …Στη Ρωσία, την οποία οι Σιωνιστές είχαν ακόμα τα μέσα να την “αλυσοδέσουν” για τις επόμενες δεκαετίες. Αυτό ήταν το ζητούμενο: …Να αποκτήσει η Γερμανία πρόσβαση – ξεχωριστά απ’ όλα τα υπόλοιπα κράτη – στις πιο πλούσιες πλουτοπαραγωγικές πηγές τού Πλανήτη.

 

Έπρεπε η “δική” τους Γερμανία να έχει προνομιακή θέση στο πλιάτσικο της “δικής” τους Ρωσίας …Να έχει νομικό “άλλοθι” να κλείνει ειδικές συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες με τους δικούς της ανθρώπους …Να μπορεί η Ε.Ε. ακόμα και “εμπάργκο” να δρομολογεί κατά της Ρωσίας, όταν το επιβάλει το “παιχνίδι” τής Νέας Τάξης, αλλά το κόστος του να μην αφορά ποτέ την πρωταγωνίστρια της Ε.Ε. Γερμανία …Να απειλούνται τα αγγούρια και τα κολοκύθια τής Ισπανίας ή της Ελλάδας, αλλά όχι οι Mercedes ή οι BMW τής Γερμανίας …Να ακυρώνονται τουριστικά συμβόλαια με τους “τεμπέληδες” του Νότου, αλλά όχι τα συμβόλαια της Siemens των “νοικοκυραίων”. Αυτό έγινε το ζητούμενο του νέου σχεδιασμού τους …Ήταν το ζητούμενο, για να μπορούν οι Σιωνιστές να δίνουν – μέσω των Σιωνιστών ολιγαρχών τής Ρωσίας – τον πλούτο των Ρώσων στους Γερμανούς, χωρίς να μπορεί κανένας να τους σταματήσει.

 

Σε αυτόν τους τον στόχο τούς ήταν απαραίτητη η Επανένωση με την Ανατολική Γερμανία. Γι’ αυτόν τον λόγο δέχθηκαν οι συμφεροντολόγοι Δυτικογερμανοί να “μοιραστούν” την “πρόοδό” τους με τους φτωχούς Ανατολικογερμανούς. Η Ανατολική Γερμανία ήταν το μόνο “μέσον” που υπήρχε, για να “πιαστούν” ξανά οι Γερμανοί ως σύνολο από τα “μαστάρια” τής Ρωσίας. Τότε μεθόδευσαν έναν πολύ έξυπνο σχεδιασμό …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος ήταν ειδικά φτιαγμένος για τη Γερμανία και την αφορούσε σε πολύ ειδικό επίπεδο …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα της επέτρεπε να κινείται “εκτός” ευρωπαϊκών νόμων και δεσμεύσεων …Που θα της επέτρεπε να κάνει τα πάντα με βάση το συμφέρον της. Όταν λέμε “τα πάντα”, εννοούμε “τα πάντα” …Ακόμα κι αν η ίδια ήταν αυτή που χάρασσε την ευρωπαϊκή πολιτική, να είναι στο “χέρι” της να μην τη σέβεται …Να προκαλεί κόστη στους εταίρους της, αλλά αυτά τα κόστη να μην την αφορούν την ίδια.

 

Θυμάται κανείς πώς έγινε η κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ; Πώς υποχώρησαν οι δυνάμεις τής ΕΣΣΔ από την Ανατολική Ευρώπη; …Τζάμπα υποχώρησαν, όπως τζάμπα υποχωρεί κάθε κατακτητής όταν καταρρέει. Δεν πληρώθηκαν οι ΝΑΖΙ, για να εγκαταλείψουν την κατεχόμενη Γαλλία, όταν κατέρρεε το Γ’ Ράιχ …Τζάμπα έφυγαν …Τζάμπα έφυγαν και από την Ιταλία, την Ολλανδία κλπ.. Έτσι κάπως υποχωρούσε και η ΕΣΣΔ από την Ανατολική Ευρώπη …Τζάμπα έφευγαν από παντού, αλλά όχι από τη Γερμανία …Από τη Γερμανία πληρώθηκαν για να φύγουν. Γιατί δεν περίμεναν οι “φραγκοφονιάδες” Γερμανοί λίγους μήνες, ώστε να φύγουν τζάμπα και από την Ανατολική Γερμανία οι Σοβιετικοί; Γιατί βιάζονταν και πλήρωναν όσο-όσο για κάτι, το οποίο λίγους μήνες μετά θα ήταν τζάμπα για όλους;…

 

…Βιάζονταν, για λόγους οι οποίοι δεν είναι προφανείς για όσους δεν έχουν γνώσεις …Βιάζονταν, για να δημιουργήσουν χρέη στην ενιαία πλέον Γερμανία …Χρέη, τα οποία θα “έδεναν” σφικτά τα δύο ενωμένα της κομμάτια …Χρέη μεγάλα, τα οποία φαινομενικά θα την έφερναν σε θέση “θύματος” απέναντι στους Ρώσους …Χρέη, όμως, τα οποία θα επέτρεπαν να στηθεί και για άλλη μία φορά η πετυχημένη “φάμπρικα” του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου …Το “κόλπο” τού “αρχιτέκτονα” του γερμανικού σχεδιασμού για τις αποζημιώσεις Εβραίου Καρλ Μέλχιορ …Το κόλπο τής “M. M. Warburg & Co”, της οποίας ήταν στέλεχος …Ξανά το ίδιο κόλπο: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε τα δύο-τρία πρώτα χρόνια με δάνεια από το εξωτερικό. Μετά από αυτό το διάστημα, τα ξένα κράτη θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτές οι αποζημιώσεις μπορούν να πληρωθούν μόνον με τεράστιες γερμανικές εξαγωγές και ότι αυτές οι εξαγωγές θα καταστρέψουν το εμπόριο στην Αγγλία και την Αμερική, οπότε οι ίδιοι οι πιστωτές θα πιέσουν για μετατροπή των όρων.»

 

Με εκείνα τα δάνεια, τα οποία πήρε η Γερμανία από τους Ευρωπαίους – και όχι από τους Σιωνιστές – “άρμεξε” τη Ρωσία και στη συνέχεια “άρμεξε” ολόκληρη την Ευρώπη. Με εκείνα τα δάνεια ο “βρικόλακας” του Ρήνου μπόρεσε να πιει το “αίμα” των πάντων. Γι’ αυτόν τον λόγο πλήρωσαν οι Σιωνιστές όλους εκείνους τους “ευαίσθητους” κάφρους να παριστάνουν τους “καημένους” πάνω στον κατουρημένο μαντρότοιχο του Βερολίνου. Βιαζόταν η Γερμανία να δημιουργήσει χρέη πριν καταρρεύσει η Σοβιετική Ένωση και δεν θα υπήρχε εκ των υστέρων αυτή η δυνατότητα.

 

Μόλις εξασφαλίστηκε αυτή η “σύνδεση” του χρέους, ξεκίνησε ο σχεδιασμός τους. Η Γερμανία ξεκίνησε τη νέα κτηνωδία της από τη Ρωσία και μετά θα την “πλήρωναν” και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. Η Γερμανία βάδιζε για άλλη μία φορά σε “εξετάσεις” με αντιγραφές και “σκονάκια” …Για άλλη μία φορά οι Σιωνιστές “καθηγητές” αποκάλυπταν τα θέματα των “εξετάσεων” στον πονηρό “μαθητή” τους. Όταν όλοι οι υπόλοιποι λαοί δεν γνώριζαν τι συμβαίνει μέσα στην ΕΣΣΔ, η Γερμανία βρισκόταν ήδη “μέσα” στη Ρωσία και με την καθοδήγηση των Σιωνιστών κομμουνιστών πλιατσικολογούσε.

 

Όταν υπήρχαν ακόμα αμφιβολίες για το αν η Ρωσία θα παραμείνει κομμουνιστική ή αν θα μεταλλαχθεί σε χώρα καπιταλιστική, η Γερμανία έπαιρνε προνομιακές θέσεις στην αγορά της …Έκλεινε μακροχρόνια συμβόλαια προμήθειας ρωσικών πρώτων υλών …για το “καλό” των Ρώσων, εφόσον μόνον έτσι θα μπορούσε να τους “ξεπληρώσει” το δήθεν χρέος τής Ανατολικής Γερμανίας. Όλα με τις “τζάμπα” τιμές τού πλιάτσικου και για πολλά χρόνια δεσμευτικών και αποκλειστικών συμβολαίων, και με ρήτρες τόσο σκληρές, που μόνον οι Γερμανοί ξέρουν να βάζουν  – όπως διαπιστώσαμε πρόσφατα κι εμείς από τη Φραπόρτ.

 

Αφού συνδέθηκε ο “σωλήνας” παροχής “αίματος” στον “βρικόλακα”, άρχισε η “άντληση”. Όση “δύναμη” έφευγε από τη Ρωσία, τόση “δύναμη” προστίθονταν στη Γερμανία …Στη Γερμανία, η οποία έκανε δήθεν την “καημένη” με τα δήθεν δάνεια και τον δήθεν φτωχό “αδερφό”, που τον φορτώθηκε από “αγάπη” …Όλα ψέματα και υποκρισίες, γιατί στη Ρωσία γινόταν πλιάτσικο …Όλοι οι Εβραίοι “ολιγάρχες” τού Τσουμπάις νομιμοποιήθηκαν σαν οι “πετυχημένοι” προμηθευτές των Γερμανών …Αυτό ήταν το κόλπο …Οι Σιωνιστές “ολιγάρχες” αγόραζαν με συμβολικά ποσά τις ρωσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές από τον Σιωνιστή Τσουμπάις και μετά έκλειναν αυτόματα συμβόλαια προμηθειών με τη Siemens, την Thyssen, τη Mercedes κλπ..

 

Δεν τους ένοιαζε αν αυτά τα συμβόλαια ήταν ληστρικά ή αποικιοκρατικού τύπου. Ήταν τόσο μεγάλα τα μεγέθη, που αυτοί, ως άτομα, θα γίνονταν μεγιστάνες και μόνον με τα “ψίχουλα”. Αυτά τα συμβόλαια γίνονταν “περιουσία” τού γερμανικού κράτους και άρα, τόσο τα συμβόλαια αυτά όσο και οι “ολιγάρχες” που τα εξασφάλιζαν, περνούσαν στην προστασία των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Το έγκλημα της σιωνιστικής λεηλασίας τής Ρωσίας είναι μόνιμο και αναλλοίωτο, εξαιτίας τής Γερμανίας. Τα τραίνα φεύγουν κάθε μέρα από τη Ρωσία φορτωμένα με τον ρωσικό πλούτο, για να δουλεύουν ανταγωνιστικά τα γερμανικά εργοστάσια. Ακόμα και σήμερα, αν οι Ρώσοι αποφασίσουν να επαναστατήσουν και να διώξουν τους Σιωνιστές “ολιγάρχες” τύπου Αμπράμοβιτς, θα κινδυνεύσουν από τη Γερμανία. Η Γερμανία με τα αποικιοκρατικά της αυτά συμβόλαια έχει σίγουρα ρήτρες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και την απειλή πολέμου…

 

…Πραγματική απειλή πολέμου και όχι μόνον στα “λόγια”. Όταν η δύναμη της Γερμανίας είναι εξαρτώμενη από τη λεηλασία τής Ρωσίας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιδράσει βίαια εναντίον ενός λαού, τον οποίο έτσι κι αλλιώς υποτιμά. Ακόμα και η ενεργειακή της “ανάσα” είναι ρωσική. Με προνομιακούς – αποικιοκρατικούς – όρους παίρνει η Γερμανία φυσικό αέριο από τη Ρωσία …Δεν αποκλείεται να αγοράζει την ενέργεια πιο φτηνά ακόμα κι απ’ ό,τι κοστίζει στους Ρώσους να την παράγουν. Γι’ αυτόν τον λόγο και το σκουπίδι ο Σρέντερ – πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας – πήρε θέση στη ρωσική κρατική “κάνουλα” της Rosneft. Οι Εβραίοι “ολιγάρχες”, δηλαδή, είναι η κορυφή ενός “παγόβουνου” λεηλασίας, το οποίο περιέχει μέσα του ολόκληρη τη Γερμανία.

 

Όλα αυτά πριν καν αρχίσει η “φάμπρικα” των εξαγωγών …για το “καλό” των Ρώσων, ώστε να “μπορέσει” να “ξεπληρώσει” η Γερμανία τα χρέη της. Αφού η Γερμανία εξασφάλισε τις πρώτες ύλες, για να γίνει παγκόσμιος γίγαντας της παραγωγής, άρχισε να “στήνεται” στη ρωσική αγορά …Και πάλι “ταπεινά”, για να ξεπληρώσει τα “χρέη” της. Όλες οι εταιρείες της ανέπτυξαν το εμπορικό τους δίκτυο με απολύτως προνομιακούς όρους και ίσως και με ρωσικές επιδοτήσεις. Όλοι οι ανταγωνιστές τους από τα άλλα κράτη έκαναν το ίδιο μετά από αρκετά χρόνια, με όρους δυσμενείς, με δικά τους χρήματα και με άπειρους φόρους …Η Audi, η Mercedes ή ακόμα και η Lidl κλπ., έστησαν ένα κολοσσιαίο δίκτυο με όρους τους οποίους η Renault, η Fiat ή η Citroen ούτε καν φαντάζονταν.

 

Το ίδιο γινόταν και σε όλα τα μεγάλα έργα “εκσυγχρονισμού” των δικτύων των κρατικών ρωσικών υποδομών. Από τη στιγμή που η Ρωσία είχε ενέργεια – πετρέλαιο ή φυσικό αέριο – έπαιρνε δάνεια από τους Σιωνιστές τοκογλύφους, για να πληρωθούν οι “Siemens” των Σιωνιστών επενδυτών, προκειμένου να εκσυγχρονίσουν τα μεγάλα δημόσια έργα τής Ρωσίας …Τα έργα δηλαδή εκείνα, τα οποία δημιουργούσε η σιωνιστική της ηγεσία μαζί με τα διεφθαρμένα – από τους Σιωνιστές Γερμανούς – ρωσικά στελέχη, που ήταν κι αυτοί Σιωνιστές …Σιωνιστές δηλαδή έδιναν τα έργα και Σιωνιστές τα έπαιρναν …Σιωνιστές δάνειζαν και Σιωνιστές έπαιρναν τις προμήθειες …Σιωνιστές διέφθειραν και Σιωνιστές διαφθείρονταν. Μιλάμε για φάμπρικα, η οποία δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αλλού στον κόσμο. Η Ρωσία εξευτελιζόταν και οι Ρώσοι δεν είχαν καμία σχέση με αυτό το μεγάλο “φαγοπότι” …Για το “καλό” των Ρώσων βέβαια, εφόσον μόνον έτσι μπορούσε να τους “ξεπληρώσει” η Γερμανία.

 

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια συμφερόντων κινείται πάντα ο “γίγαντας” Πούτιν. Σε μια Ρωσία με τεράστια ανεργία, τεράστιες πλουτοπαραγωγικές πηγές και αμέτρητους εξειδικευμένους εργάτες, ποτέ η ηγεσία της δεν αναζήτησε κεφάλαιο τεχνογνωσίας, για να φέρει παραγωγή μέσα σ’ αυτήν. Η απολύτως ανταγωνιστική τής γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας VOLVO πουλιόταν “τζάμπα” και ο “γίγαντας” δεν τη διεκδίκησε καν …Δεν αγόρασε την τεχνογνωσία της, για να τη μετατρέψει σε εργοστάσια και μεροκάματα στη Ρωσία. Άφησε τους Κινέζους να την αγοράσουν, και να ανέβουν με “ασανσέρ” στην “κορυφή” τής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το ίδιο έκανε και με τη Jaguar Land Rover …Άφησε κι εκεί τεχνογνωσία κορυφής στην Ινδία και η Ρωσία ακόμα “παίζει” με τις ανοησίες τής Lada. Στη VW επιτρεπόταν να αγοράζει τη Lamborghini ή τη Ducati αλλά στη Lada απαγορευόταν τέτοιου είδους αγορές.

 

Η μικρή Κορέα είναι δεκαετίες πιο μπροστά στην τεχνογνωσία αιχμής από μια Ρωσία, η οποία πρώτη έστειλε άνθρωπο στο διάσημα. Η Κίνα φτιάχνει υπολογιστές και η Ρωσία δεν φτιάχνει ούτε ραδιόφωνα με λυχνίες. Η Κορέα φτιάχνει ελαστικές κι αναδιπλούμενες οθόνες και η Ρωσία τού Πούτιν δεν φτιάχνει ούτε ανοιχτήρια για μπύρες. Το ίδιο έγινε με άπειρες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες στα χρόνια τής κρίσης χάθηκαν και ξεπουλήθηκαν για “ψίχουλα” σε ολόκληρη την Ευρώπη και δεν διεκδικήθηκαν από τη Ρωσία με τις άπειρες δυνατότητες …Εταιρείες ηλεκτρονικού ή ηλεκτρικού εξοπλισμού, οι οποίες θα μπορούσαν να μετατρέψουν τη Ρωσία των ανεξάντλητων πρώτων υλών και ενέργειας σε βιομηχανικό κολοσσό αφέθηκαν να χαθούν …Πώς όμως θα διεκδικούσε η Ρωσία τέτοιες εταιρείες αιχμής; …Πώς θα αφηνόταν να μπει στα “χωράφια” των Γερμανών; …Πως θα αφηνόταν να τους ανταγωνίζεται, και μάλιστα με πλεονέκτημα; …Πώς θα άρπαζε μετά ΟΛΑ τα συμβόλαια η Siemens; …Πώς στη μοναδική χώρα, η οποία κατασκεύασε διαστημικό σταθμό, θα μπορούσαν να πουλήσουν κοινά τραίνα οι Ούννοι;

 

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Γερμανοί “λατρεύουν” τον Πούτιν. Οι Γερμανοί δεν επιθυμούν και δεν αντέχουν τον ρωσικό ανταγωνισμό και ο πράκτορας των Γερμανών Πούτιν βαστά τη Ρωσία σε “καταστολή” …Αυτή είναι επιθυμία των Σιωνιστών …Θέλουν μια “ανάπηρη” μεν ασυναγώνιστη δε Γερμανία. Αυτήν τη μέγιστη τεχνητή ανταγωνιστικότητα την εξασφαλίζουν από εκεί που τους είναι εύκολο, και είναι από τη Ρωσία …Ξεκινάνε, λεηλατώντας τούς Ρώσους. Οι Ρώσοι θα πεινάνε και θα υποφέρουν για όσο διάστημα η Γερμανία θέλει να είναι ανταγωνιστική, απομυζώντας τον φυσικό πλούτο τής Ρωσίας …Για το “καλό” τής Ρωσίας και του λαού της …Για να μπορέσουν οι Γερμανοί ν’ “αποπληρώσουν” τα χρέη τους. Ο Γερμανικός Λαός ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ “κατάλαβε” τι είχε γίνει …Μάλλον τους “αγαπούσαν” πολύ οι Ρώσοι για τις προηγούμενες “καλοσύνες” τους και τους χάριζαν τις πρώτες ύλες …Όπως τους “αγαπούσαν” πολύ και οι Γιουγκοσλάβοι, οι οποίοι “αυτοκτόνησαν”, για να μην τους είναι εμπόδιο στις φιλοδοξίες τους.

 

Μόλις η Γερμανική Ένωση ισχυροποιήθηκε απόλυτα – εξαιτίας τής μόνιμης αφαίμαξης της Ρωσίας – , στράφηκε εναντίον τής Ευρώπης. Το κόλπο ήταν καλά στημένο, γιατί έγινε τραπεζική απάτη και άρα απάτη στα γραφεία των Σιωνιστών τοκογλύφων. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Η Γερμανία, όπως προέβλεπε το σχέδιο, χρωστούσε 15 δις μάρκα στους Ρώσους. Πήρε δάνειο από την τότε Ευρωπαϊκή Κοινότητα – και άρα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς – , αλλά δεν απέδωσε τα χρήματα στους Ρώσους, γιατί είχε συμφωνήσει με τα “αφεντικά” της ότι θα “ξεπλήρωνε” με εξαγωγές. Με τα χρήματα αυτά – και σε εποχή που οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί ήταν απολύτως ανυποψίαστοι για τον επερχόμενο ευρωπαϊκό νομισματικό και πολιτικό σχεδιασμό – η Γερμανία έδωσε στις εταιρείες της απίστευτη ανταγωνιστικότητα – και άρα αθέμιτη και παράνομη – και την ίδια ώρα είχε δημιουργήσει χρέος απέναντι στους ευρωπαϊκούς λαούς …Άρα; …Άρα, ξανά η ίδια φάμπρικα…

 

…Ξανά το κόλπο τού Καρλ Μέλχιορ. Επειδή χρωστούσε από το δάνειο – και άφηνε να εννοηθεί ότι σε κάποια στιγμή θ’ αναγνωρίσει και τις πολεμικές αποζημιώσεις – ζήτησε από τα ευρωπαϊκά κράτη τής κοινότητας ν’ αρχίσει να τα “ξεπληρώνει” και πάλι με “εξαγωγές” …για το “καλό” τους. Όλα τα κράτη “άνοιξαν” – με προνομιακό και αλληλέγγυο τρόπο – τις αγορές τους στη γερμανική βιομηχανία, ώστε ν’ αρχίσει η Γερμανία να τους “ξεπληρώνει”. Ήταν η εποχή που οι “πονηροί” Νότιοι “ξεγελούσαν” την Κοινότητα με τις αγροτικές επιδοτήσεις και πλήρωναν πανάκριβα τα γερμανικά τρακτέρ των “αγαθών” Βορίων …Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο χρήσιμα ήταν τα 15 δις μάρκα, τα οποία δήθεν θα έπαιρνε ο Γκορμπατσώφ από τη Γερμανία; …Μ’ έναν “σμπάρο” όλα τα “τρυγόνια” μαζί…

 

…Με το ίδιο χρέος η Γερμανία αρχικά “αφαίμαξε” τη Ρωσία και στη συνέχεια “ρήμαξε” την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στα χρόνια τού μεθύστακα Γιέλτσιν έβαλαν τον Εβραίο Τσουμπάις να υποδουλώσει τη Ρωσία για τους επόμενους αιώνες και ο διεφθαρμένος Κολ παρίστανε εκ του ασφαλούς τον μεγάλο “ηγέτη” με το ευρωπαϊκό “όραμα”. Μέσα σε λίγα χρόνια η τεχνητά υπερχρεωμένη Γερμανία “καβάλησε” όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. Είχε μάλιστα και το “δικαίωμα” να τους κουνάει και το “δάκτυλο”, γιατί έπαιρναν παράνομες “επιδοτήσεις”, προκειμένου να αγοράσουν τα τρακτέρ της …Τους κουνούσε το “δάκτυλο”, γιατί αυτή “εργαζόταν”, ενώ οι άλλοι σκαρφίζονταν “απάτες”. Βλέπουμε λοιπόν ότι η ανταγωνιστικότητα των Γερμανών εξασφαλίστηκε ερήμην τους και ασχέτως γονιδιακών και λοιπών προσόντων …Με σιωνιστικό “μέσον” έγινε πρωταγωνίστρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση …Με “σκονάκια” αντιγραφής κατέβηκε στις “εξετάσεις”. Την “έβαλαν” στην κορυφή τής Ευρώπης, χωρίς να πληρεί καμία προϋπόθεση, ούτε ως κράτος κι ούτε καν ως λαός. Λέμε “την έβαλαν”, γιατί στην κυριολεξία “την τοποθέτησαν” στην κορυφή τής Ευρώπης.

 

Σε καμία περίπτωση η “επιτυχία” τής σημερινής Γερμανίας δεν είναι επίτευγμα των Γερμανών. Η Γερμανία, ως κράτος, είναι “ανάπηρη” και στην κυριολεξία ”άχρηστη” για μια τέτοια επιτυχία. Χωρίς τη βοήθεια των αφεντικών της όχι απλά δεν θα μπορούσε να διακριθεί, αλλά ούτε καν να επιβιώσει. Όσο ανταγωνιστικός είναι ο ανάπηρος Σόιμπλε απέναντι σε υγιείς πολίτες, άλλο τόσο είναι και η Γερμανία απέναντι σε φυσιολογικά κράτη. Μιλάμε για τον απόλυτο ορισμό τού αθέμιτου ανταγωνισμού …Όταν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι “έτρεχαν”, τη Γερμανία την “κουβαλούσαν” με “καρότσι”.

 

Αυτό ακριβώς έγινε …Όταν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι – στο όνομα της Ένωσης – πάθαιναν ζημιές, εξαιτίας τού σεβασμού τους στους Ευρωπαϊκούς Νόμους, οι Γερμανοί εισέπρατταν κέρδη από την ασύστολη καταπάτησή των νόμων αυτών. Όταν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι προόδευαν με τον κόπο και την εξυπνάδα τους, η Γερμανία “προόδευε”, αγοράζοντας με φτηνό χρήμα τον κόπο και την εξυπνάδα των άλλων. Όταν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι εξουθενώνονταν από τον “μαραθώνιο” της ενοποίησης, οι Γερμανοί “έκοβαν” δρόμο με την άδεια των Σιωνιστών τραπεζιτών. Ολόκληρο τον Νότο τον διέλυσαν. Έβαλαν όλα τα κράτη τού Νότου μέσα στο “σφαγείο” τού Ευρώ χωρίς καμία προετοιμασία. Τα κράτη τού προτεσταντικού Βορρά, που κι αυτά θα μπορούσαν να “σφαγιαστούν”, τα προστάτευσαν όλα.

 

Μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Και μόνον οι ταυτότητες αυτών, οι οποίοι επιλέχθηκαν να “σφαγιαστούν” και εκείνων, οι οποίοι προστατεύτηκαν, αποκαλύπτει σκοπιμότητα και δόλο. Και μόνον που η Γερμανία μπήκε στο Ευρώ “οπλισμένη” με νόμους, οι οποίοι την προστάτευαν ή τη διευκόλυναν στα εγκλήματά της, σημαίνει ότι μπήκε για “φόνο” εκεί όπου οι άλλοι έμπαιναν για “γλέντι” …Περί αυτού πρόκειται…

 

…Όλη η γερμανική “επιτυχία” έγινε εξαιτίας τής ατιμωρησίας της και της προνομιακής της χρηματοδότησης. Μέσα σε ένα σκληρό πλαίσιο κοινού νομίσματος το απόλυτο πλεονέκτημα το έχει εκείνος, ο οποίος δεν σέβεται κανέναν περιοριστικό κανόνα και επιπλέον έχει και μια προνομιακή χρηματοδότηση. Όταν μεταξύ ανταγωνιστών η χρηματοδότηση δίνεται επιλεκτικά και ταυτόχρονα δεν υπάρχει τιμωρία σε παρανομίες, δεν υπάρχει ανταγωνισμός …ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο Γερμανικός Λαός δεν “κατάλαβε” τι γινόταν. Όταν οι Έλληνες “φώναζαν” για τη διαφθορά και τη Siemens, ο γερμανικός λαός δεν “καταλάβαινε” τι γινόταν. Όταν οι Χριστοφοράκοι προστατεύονταν στο Μόναχο από τη Γερμανική “Δικαιοσύνη” ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι Γερμανοί δεν “καταλάβαιναν” …Έφερνε πολλά κέρδη και έδινε πολλά μεροκάματα η Siemens, για να μπορέσουν ν’ “ακουστούν” οι Έλληνες.

 

Αυτό έγινε στην Ευρώπη και είχαμε ως αποτέλεσμα τον “θρίαμβο” της “ανάπηρης” Γερμανίας …Της αχάριστης Γερμανίας, εφόσον ποτέ δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι λαοί φτωχοί και κατεστραμμένοι – εξαιτίας της – είχαν την ψυχή να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία να σηκωθεί στα πόδια της, και, μόλις αυτή σηκώθηκε, τους “ξανακλώτσησε” …Της διαφθοροποιού Γερμανίας, η οποία σκόρπισε τη διαφθορά στο σύνολο της Ευρώπης …Της κομπλεξικής Γερμανίας, που – λόγω “επιτυχίας” – την έβαλαν να πρωταγωνιστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν άφησε ούτε έναν λαό που να μην τον διαβάλει και να τον συκοφαντήσει …Της τεμπέλας Γερμανίας, η οποία δεν άφησε ούτε έναν λαό που να μην τον αποκαλέσει “τεμπέλη”, την ώρα που οι Γερμανοί είναι από τους χειρότερους εργαζόμενους και με τις λιγότερες ώρες εργασίας.

 

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να μας κοροϊδεύει η Μέρκελ ή να μας δουλεύει ο σακάτης …”Δεν είναι όλοι οι Έλληνες τεμπέληδες”, είπε η Μέρκελ σε ένα Γερμανόπουλο. Το ότι οι επίσημες ευρωπαϊκές στατιστικές δείχνουν ότι οι Έλληνες εργάζονται 39 ώρες την εβδομάδα τη στιγμή που οι Γερμανοί εργάζονται 26, αποτελεί μάλλον λεπτομέρεια Πρέπει να μάθουν οι Έλληνες το μάθημά τους“, είπε ο Σόιμπλε, ο οποίος σε κάποια άλλη στιγμή συμπλήρωσε ότι …”Όλοι ζηλεύουν τους Γερμανούς, γιατί είναι καλοί μαθητές”. Σε ποιο μάθημα και γιατί είναι καλοί μαθητές οι Γερμανοί; Τι ήθελε να μας πει ο Σόιμπλε, τη στιγμή που ο Γερμανικός Λαός για άλλη μία φορά περνούσε το “μάθημα” με “σκονάκι”; Ο “δάσκαλος” Σόιμπλε μιλούσε για την “ηθική” των εξετάσεων, όντας ηγετικό μέλος μιας κυβέρνησης, της οποίας τα μισά μέλη πιάστηκαν με “πέτσινα” διδακτορικά…

 

…Κατά τα άλλα η Ελλάδα ήταν αυτή, που δεν είχε μάθει το “μάθημά” της; …Η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο με λιγότερα χρέη από τη Γερμανία και θεωρητικά περιμένοντας αποζημιώσεις και άρα με προοπτική γρήγορης απομείωσης του χρέους της. Η Γερμανία ήταν σε χειρότερη κατάσταση και θεωρητικά με δυσμενέστερες προοπτικές. Όμως, δεν έγινε τίποτε εις βάρος της. Όχι μόνον δεν αποζημίωσε την Ελλάδα, αλλά τη λεηλάτησε στην κυριολεξία. Μαζί με το κράτος τής Γερμανίας μπόρεσαν βέβαια και οι “αθώοι” Γερμανοί και “τσίμπησαν” στην Ελλάδα μερικά σπιτάκια “κοψοχρονιά” …Σπιτάκια σε όμορφα τουριστικά μέρη, τα οποία τα νοικιάζουν κρυφά κι αφορολόγητα στο Airbnb, την ώρα που θεωρούν τους Έλληνες συλλήβδην τεμπέληδες, φοροφυγάδες κι απατεώνες …Στην “πλάτη” τής Ελλάδας και των Ελλήνων έγιναν πολλά βολέματα σε όλα τα επίπεδα.

 

Ο Γερμανικός Λαός ΚΑΙ ΠΑΛΙ “αθώος” του αίματος …Δεν αντέδρασε στην πρωτοφανή “σφαγή” τής φτωχοποίησης ενός λαού, ο οποίος τους είχε συγχωρέσει για τα τρομερά τους εγκλήματα εις βάρος του και ο οποίος δεν είχε ακόμα αποζημιωθεί. Οι χιλιάδες των αυτοκτονιών των Ελλήνων, εξαιτίας των “πειραμάτων” του Σόιμπλε, δεν ήταν αρκετές, για συγκινήσουν τους Γερμανούς, ώστε να κάνουν έστω και μία συμβολική διαδήλωση, προκειμένου να μειωθεί η “πίεση” στην Ελλάδα …Δεν τους “δάνεισαν” καν την “τεχνογνωσία” τους στην εξόφληση μεγάλων χρεών …Γιατί δεν έβαλαν την Ελλάδα σε ένα γερμανικού τύπου πρόγραμμα, να ξοφλά τα χρέη της με εξαγωγές προϊόντων και την έβγαλαν στο “σφυρί” τού ξεπουλήματος; …Γιατί δεν επένδυσαν στην ελληνική παραγωγή, ώστε να εργαστούν οι Έλληνες και να ξεπληρώσουν τα χρέη τους κι απλά ονομάτισαν “επενδύσεις” το πλιάτσικό τους; …Γιατί ο γερμανικός λαός δεν συμπαραστάθηκε στους Έλληνες; …Βολεύονταν από τα δημοσιεύματα της Bild, η οποία – για να τους απαλλάσσει από ενοχές και τύψεις – συνεχώς ανακάλυπτε δισεκατομμυριούχους Έλληνες, οι οποίοι δεν πλήρωναν τους φόρους τους…

 

…Ο “Γερμανισμός” σε απόλυτη έξαρση. Όσο πιο πολύ μάλωνε ο Σόιμπλε τους Έλληνες, τόσο πιο δημοφιλής γινόταν στη Γερμανία. Όσο πιο πολύ μάλωνε ο Σόιμπλε τους Έλληνες, τόσο πιο πολύ “έπεφταν” οι αξίες των σπιτιών των Ελλήνων. Τόσο πιο πολλές ευκαιρίες για τους “πτωματοφάγους-επενδυτές” τού “θανάτου”. Καμία συμπαράσταση σε έναν λαό, του οποίου ακόμα του χρωστούσαν αποζημιώσεις. Είναι τόσο “μολυσματική” ασθένεια ο “Γερμανισμός”, που φτάσαμε σε σημείο να βγάζουν “χολή” εναντίον τής Ελλάδας ακόμα και Έλληνες της Γερμανίας. Κάποιοι απ’ αυτούς συμφωνούσαν απόλυτα με τον Σόιμπλε, όταν αυτός “έβλεπε” τους Έλληνες να ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους και θυμώνουν όταν κάποιοι συμπατριώτες τους αντιδρούν απέναντι ηγεσία τής Γερμανίας.

 

Έτσι γίνεται όμως, όταν το μυαλό του ανθρώπου μαθαίνει να επεξεργάζεται τα πάντα με βάση το συμφέρον …Το συμφέρον αλλοιώνει συνειδήσεις, όπως η σκουριά τρώει το σίδερο. Γιατί ν’ αντέξουν παραπάνω οι Έλληνες της Γερμανίας από τους Γερμανούς; Όταν βρίσκεσαι στη Γερμανία για λόγους συμφέροντος και υποφέρεις, δεν αντέχεις στην ιδέα ότι κάποιοι άλλοι συμπατριώτες σου με πιο ανώδυνη επιλογή ζωής μπορεί να ζούνε καλύτερα. Όταν έχεις δίπλα σου κομπλεξικούς και μίζερους Γερμανούς να σου το “υπενθυμίζουν” αυτό, για να “δικαιολογήσουν” τη γερμανική πολιτική, είναι εύκολο να παρασυρθείς στη λογική τους. Αυτό είναι ο “Γερμανισμός” και αυτό δεν έχει σχέση με το DNA των Γερμανών ως ανθρώπων …Έχει σχέση με το DNA τής Γερμανίας ως ιδιοκτησία των Σιωνιστών. Όποιος ζει και τρώει ψωμί από τη Γερμανία, είναι υποχρεωμένος να σκέφτεται ως Γερμανός, γιατί μόνον έτσι έρχεται άφθονο το “ψωμί” αυτό.

 

Όλα αυτά ήταν δεδομένα γι’ αυτούς που σχεδίασαν την κατάσταση αυτήν …Μεθοδευμένα από την αρχή μέχρι το τέλος τους …”Υπήρχε προμελέτη”, όπως θα έλεγε κάποιος, ο οποίος ξέρει να χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς όρους για την περιγραφή ενός εγκλήματος …Προμελέτη αποκαλύπτει – και βέβαια αποδεικνύει – όλη η ισχύουσα νομολογία τής Γερμανίας σε θέματα που αφορούν τη διαφθορά …Προμελέτη αποδεικνύει η συνεχής “ροή” κέρδους και προς τον γερμανικό λαό. Αυτό το κατάλαβαν καλύτερα απ’ όλους οι Έλληνες με τον Χριστοφοράκο και τη Siemens …Με τον εγκληματία Χριστοφοράκο, ο οποίος λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα μάς βγάζει τη “γλώσσα” υπό την προστασία των ΝΑΖΙ …Μιλάμε για συμμορία, η οποία για την ασφάλειά της προσπαθεί να βάλει και τους λαούς στη γερμανική λογική τής “λείας”, ώστε ν’ αποκτήσει συλλογική άμυνα.

 

Σε μια Ευρώπη, όπου το Ευρωπαϊκό Δίκαιο είναι δήθεν υπεράνω του Εθνικού Δικαίου σε θέματα απλής διαχείρισης η Γερμανία δεν “συμμορφώνεται” …Η Διαφθορά των Γερμανών στα άλλα κράτη – πλην της Γερμανίας – δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ταυτόχρονα, η Γερμανία ΠΟΤΕ δεν εκδίδει πολίτες της να δικαστούν για διαφθορά εκεί όπου εγκλημάτησαν. Αυτό σημαίνει πως, αν προλάβει ο διαφθορέας Γερμανός και επιστρέψει στη Γερμανία, δεν έχει να φοβάται τίποτε και κανέναν. Αυτό δείχνει προμελέτη, γιατί δεν υπάρχει λογική στο να έχει η Γερμανία αυτήν την ανεξήγητη νομική “μοναδικότητα” …”Μοναδικότητα”, η οποία την φέρνει απέναντι στον Ευρωπαϊκό Νόμο και την οποία κανένας δεν της ζητάει να την αλλάξει.

 

Όμως, για να λειτουργήσουν τέλεια όλα αυτά, έπρεπε να υπάρχει και μια ανάλογη ηγεσία. Η Γερμανία δεν μπορούσε να λειτουργήσει με “ανοικτή” πολιτική “ατζέντα” …Δεν μπορούσαν οι πολιτικοί να εκθέτουν τις απόψεις τους, προκειμένου ο λαός να επιλέγει ανάμεσα σ’ αυτές και υπό το “βλέμμα” των υπολοίπων Ευρωπαίων. Οι πολιτικοί μιας τέτοιας Γερμανίας – η οποία είχε αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο – θα έπρεπε να είναι “υπάλληλοι”, που απλά εκτελούν εντολές …”Ηθοποιοί”, που παίζουν έναν συγκεκριμένο “ρόλο” πάνω σε ένα αυστηρά συγκεκριμένο “σενάριο”.

 

Η Γερμανία, δηλαδή, λόγω της φύσεώς της, απαιτούσε μια ηγεσία, η οποία να έχει περισσότερο εγκληματικά χαρακτηριστικά και λιγότερο πολιτικά …Μια ηγεσία εξοικειωμένη στην παρανομία, στο παρασκήνιο, στη συνωμοσία, στο “ρίξιμο” κλπ.. Τέτοια ηγεσία όμως τη ανακαλύπτουν μόνον τα “αφεντικά” και όχι ο λαός. Τέτοιες ηγεσίες μπορούν να δώσουν κρυφές υποσχέσεις στα αφεντικά, για να επιλεχθούν από αυτά, και όχι υποσχέσεις φανερές στον λαό, για να ψηφιστούν από αυτόν. Όπως – μετά την πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης – μερίμνησαν απόλυτα για τη διάδοχη κατάσταση στη Ρωσία, έτσι μερίμνησαν και για τη διάδοχη κατάσταση στην ευρύτερη πλέον Γερμανική Ένωση μετά την ολοκλήρωση της ενοποίησής της.

 

Δεν θα αρκούνταν στα γενικά συμφέροντα των Γερμανών, προκειμένου να ελέγχουν τη συμπεριφορά τής Γερμανικής Ένωσης, παρ’ όλο που ο έλεγχος της οικονομίας της ήταν εύκολος. Ήταν εύκολος, εφόσον το τραπεζικό της σύστημα ήταν εβραϊκής ιδιοκτησίας και με Εβραίους τύπου Άκερμαν και Τρισέ το έλεγχαν απόλυτα. Ταυτόχρονα, όλες οι μεγάλες εταιρείες τής Γερμανικής Ένωσης ανήκαν σε εγκληματίες πολέμου και ήταν χρηματοδοτούμενες από Εβραίους. Το μόνο που έλειπε ήταν ένα έμπειρο πολιτικό προσωπικό, το οποίο να εκτελεί απόλυτα εντολές και να μην φέρνει αντιρρήσεις σε όλων των τύπων τα εγκλήματα. Γι’ αυτόν τον λόγο παρέδωσαν το σύνολο της πολιτικής εξουσίας σε κομμουνιστές πράκτορες της Ανατολικής Γερμανίας. Αυτοί στελέχωσαν – στα πιο κρίσιμα κι “ευαίσθητα” πόστα – τον κρατικό μηχανισμό τής Γερμανικής Ένωσης.

 

 Όταν γνωρίζουμε από πού ξεκινούσαν οι εντολές των Σιωνιστών και πού βρίσκονταν τα “επιτελεία” τους, ευνόητα είναι μερικά πράγματα …Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες ήταν αυτές, οι οποίες δημιούργησαν την ΕΣΣΔ …Οι ίδιες μυστικές υπηρεσίες ήταν αυτές, οι οποίες δημιούργησαν τη Δημοκρατία τής Βαϊμάρης μετά την επιτηδευμένα “ανεπιτυχή” επανάσταση του “θιάσου” τής Μόσχας. Όταν τα γνωρίζει κάποιος αυτά, τι περιμένει; Τι μπορεί να περιμένει; …Ότι από τους ίδιους χώρους, απ’ όπου πήραν τον “γιγαντιαίο” κοντό τής Μόσχας, πήραν και την “κούκλα” τού Βερολίνου. Το “δίδυμο” “Κοντός και Άσχημη” στο Βερολίνο “κατασκευάστηκε” – και συγκεκριμένα στα υπόγεια τής Στάζι.

 

Το “δίδυμο” αυτό το είχαν “κατασκευάσει” οι Σιωνιστές πολύ πριν δουν οι λαοί το “Τείχος” να πέφτει. Εκεί στα “εργαστήριά” τους στο Βερολίνο οι Σιωνιστές προετοίμαζαν τους “δημοκράτες” ηγέτες των εθνικών κρατών τής διάδοχης κατάστασης …Μιλάμε για εκατό τοις εκατό απόδοση …Καί “ευσεβείς” καί “δημοκράτες” καί ηγέτες των εθνικών κρατών τής χριστιανικής Ευρώπης …”Δημοκράτες” οι κομμουνιστές Μέρκελ και Πούτιν …Εβραίος ο Πούτιν – επικεφαλής των Ρώσων – και Εβραία η Μέρκελ – επικεφαλής των Γερμανών – …Ο ένας άθεος, που παριστάνει τον θρησκόληπτο “διώκτη” των Εβραίων και η άλλη επίσης άθεη “παπαδοκόρη”, επικεφαλής των Γερμανών “χριστιανοδημοκρατών” …Μιλάμε για “επιτυχία”.

 

Πρωταγωνιστές στην “άνοιξη” της Δημοκρατίας στην Ευρώπη δύο “ιοί” τής κομμουνιστικής “χολέρας” …Ο νάνος και το τέρας. Αυτό το άσχημο και δυστυχισμένο “Ορκ” ήταν αυθαίρετη και “ανεξήγητη” επιλογή τού διεφθαρμένου Κολ να ηγηθεί τής Γερμανίας. Από το “πουθενά” ήρθε η Μέρκελ, για να γίνει μόνιμη δικτάτορας της Γερμανίας. Όπως από το “πουθενά” ήρθε ο Πούτιν, ως επιλογή τού διεφθαρμένου Τσουμπάις, έτσι έγινε και με τη Μέρκελ …”Πουθενά”, στην περίπτωση αυτήν, είναι τα “υπόγεια” της ΣΤΑΖΙ. Αυτό το άθλιο πλάσμα το πλαισίωσαν με έναν ανάπηρο ναζιστή και έδωσαν στη Γερμανία την ηγεσία που δικαιούνταν και στην Ε.Ε. τούς δήμιους που χρειάζονταν. Στα πλαίσια του απόλυτου ελέγχου και της δίκαιης “μοιρασιάς” μεταξύ κομμουνιστών χαφιέδων και Ναζί, υπάρχει “συνεταιρισμός” στην ηγεσία τής Γερμανίας …Δυστυχισμένοι, ανώμαλοι κι ανάπηροι έκαναν τη Γερμανική Ένωση σαν τα “μούτρα” τους.

 

Αυτή η Γερμανική Ένωση είναι που πρωταγωνιστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση των “μαριονετών”, οι οποίες είναι είτε κομμουνιστές είτε ναζιστές. Δεν είναι τυχαίο που οι πρωταγωνιστές τής πιο σκληρής καπιταλιστικής περιόδου είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία κομμουνιστές …Ο καπιταλισμός “νίκησε”, και οι κομμουνιστές, οι Ναζί και οι τοκογλύφοι έκαναν τον γύρο τού “θριάμβου” …Κομμουνιστές σαν τη Μέρκελ, τον Ολάντ, τον Ναπολιτάνο, τον Ρέντζι, τον Τσίπρα, τη Γκριμπαουσκάιτε, τον Στρος Καν, τον Μπαρόζο, τη Μογκερίνι κλπ. …Ναζιστές σαν τον Σόιμπλε, τον Τουσκ κλπ.. Από εκεί και πέρα, όσοι δεν ήταν σταλινικοί ή ναζιστές, ήταν παλιοί υπάλληλοί τους στην Goldman Sachs και σε άλλα “ευαγή” τοκογλυφικά ιδρύματα του Σιωνισμού – ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα κλπ. – …Μακρόν, Γιούγκερ, Παπαδήμος, Μόντι, Ντράγκι, Κοταρέλι κλπ. …”Αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται”, όπως έλεγε και η παλιά διαφήμιση.

 

 

 

 

Η Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση…

 

…Μια ολόκληρη ήπειρος στη φασιστική “πυρά”.

 

 

Στόχος τους είναι η “γερμανοποίηση της Ευρώπης” …Να μεταφέρουν το γερμανικό “μοντέλο” στην Ευρώπη …Να μεταφέρουν – με τους ίδιους όρους – την “ιδιοκτησία” τους στο σύνολο της Ευρώπης …Να γίνει η Γερμανία η “Πρωσία” τής Ευρώπης …Να γίνει η Ελλάδα μια νέα “Έσση” ή η Ιταλία μια νέα “Βαυαρία” …Αυτός είναι ο στόχος …Να γίνει ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση ιδιοκτησία των Σιωνιστών τραπεζιτών, όπως είναι σήμερα η Γερμανική Ένωση …Να γίνει αυτό, το οποίο κάποιοι λένε αφηρημένα “γερμανοποίηση της Ευρώπης”, αλλά που πρακτικά δεν μπορούν να το περιγράψουν …Κανονική γερμανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μόνον το νομικό καθεστώς που θέλουν να διέπει τη λειτουργία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης …Γίνεται προσπάθεια “εκγερμανισμού” τού συνόλου τού ευρωπαϊκού πληθυσμού …Πραγματικού “εκγερμανισμού” και όχι επιφανειακού…

 

…”Εκγερμανισμού” στο θέμα τής άσχημης γερμανικής νοοτροπίας και όχι απλά στο θέμα τής κακόηχης γερμανικής γλώσσας …”Εκγερμανισμού” όπως το περιγράψαμε με το παράδειγμα κάποιων Ελλήνων τής Γερμανίας …”Εκγερμανισμού” υπό την έννοια του να δέχεται κάποιος να λειτουργεί με γνώμονα μόνον το συμφέρον του και εις βάρος κάποιου άλλου …Η ίδια η Ε.Ε. έχει “χτιστεί” πάνω στην έννοια του συμφέροντος …Στην ιδρυτική της φάση συνέφερε τους Βόρειους η Ε.Ε. για να πουλάνε τα βιομηχανικά τους προϊόντα …και συνέφερε επίσης τους Νότιους η Ε.Ε., για να παίρνουν τις επιδοτήσεις, ώστε να αγοράζουν τα προϊόντα αυτά …Αυτά ήταν τα σιωνιστικά “θεμέλια” της Ε.Ε. και άρα το DNA της …Ένα DNA καθαρά γερμανικό.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει το συνεχές “κήρυγμα” του Βερολίνου εναντίον των “άχρηστων” και των “τεμπέληδων”, και αυτό συνοδεύεται με επιλεκτικές “τιμωρίες”. Στοχοποιώντας δηλαδή τους λαούς τού Νότου, δημιουργούν τους “κατώτερους”, τους οποίους οι “ανώτεροι” Βόρειοι με τον καιρό αρχίζουν να πιστεύουν ότι έχουν το νόμιμο και ηθικό δικαίωμα να τους εκμεταλλεύονται. Οι Βόρειοι, οι οποίοι θα κρατήσουν για τους εαυτούς τους τον ρόλο των “Πρώσων” και οι υπόλοιποι – ανάλογα με το πόσο “καλοί” ή “κακοί” είναι – θα κινούνται ανάμεσα στην ιδιότητα του “Βαυαρού” ή του “Ρώσου”. Οι Νότιοι πάντα θα είναι κοντά στο όριο των “Ρώσων”. Η γερμανική “λογική” τής συνενοχής και της συνεκμετάλλευσης θα περάσει ατόφια στις Κάτω Χώρες, τις χώρες τής Βαλτικής ή τις Σκανδιναβικές χώρες.

 

Αυτός είναι ο “εκγερμανισμός” τής Ε.Ε. και αυτός είναι πολλαπλάσια πιο επικίνδυνος από μια ανούσια επιχείρηση επιβολής τής συμβατικής γερμανικής “κουλτούρας” και γλώσσας …Η γερμανική νοοτροπία είναι εκείνη που είναι επικίνδυνη και αυτή ήδη σε μεγάλο βαθμό διέπει τη ναζιστική Ε.Ε. των λαών. Ήδη έχει εκγερμανιστεί σε μεγάλο βαθμό η Ε.Ε.  – τόσο σε επίπεδο λαών όσο και σε επίπεδο πολιτών. Μιλάμε για “καρκίνο”, ο οποίος εξαπλώνεται ραγδαία. Λαοί και πολίτες έχουν μπει σε έναν πόλεμο μεταξύ τους, αγνοώντας ποιος τον προκαλεί. Γι’ αυτόν τον λόγο – μέσω των ΜΜΕ και των άρρωστων προτύπων – “επένδυσαν” σε έναν βλακώδη ατομισμό …”Να κοπούν οι συντάξεις των άλλων, αρκεί να διατηρηθούν οι δικές μας” …”Να απολυθούν οι άλλοι, αρκεί να σωθούν οι δικές μας θέσεις εργασίας” …”Εμείς να σωθούμε και δεν μας νοιάζουν οι άλλοι” …”Τόσο θα μας κοστίσει αν “σωθεί” η Ελλάδα ή η Ιταλία και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε”.

 

Η Ευρώπη τού διαφωτισμού, της ελευθερίας τού λόγου, της αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας ΔΕΝ υπάρχει πλέον. Οι λαοί ΔΕΝ είναι αλληλέγγυοι μεταξύ τους. Ο ένας προσπαθεί να επωφεληθεί εις βάρος τού άλλου, μετατρέποντας το “γλείψιμο” απέναντι στους Σιωνιστές τοκογλύφους σε νέα ευρωπαϊκή “κουλτούρα”. Η Δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχει, όταν ηγεσίες μεγάλων κρατών “διορίζονται” στην κυριολεξία από τις Βρυξέλες και κανένας δεν αντιδρά. Η ελευθερία λόγου ΔΕΝ υπάρχει, τη στιγμή που στο “κρεβάτι τού Προκρούστη” τού politicallycorrect ποινικοποιείται ό,τι δεν συμφέρει και δεν θέλει το σύστημα ν’ ακούγεται. Η ελευθερία τού λόγου υπάρχει μόνον όταν αυτός ο λόγος ωφελεί την εξουσία …και άρα δίνει κέρδη και εύνοια σ’ αυτόν που τον εκφέρει …Αυτός είναι ο “εκγερμανισμός”, ο οποίος μολύνει ολόκληρο το ευρωπαϊκό “σώμα”. Ό,τι έκαναν οι Σιωνιστές στη Γερμανία, σταδιακά το επαναλαμβάνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη και η “αρρώστια” επεκτείνεται στο “σώμα” της.

 

Υπάρχει δηλαδή σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύουν και δεν περιμένουν στην τύχη κι ό,τι “βγει”. Υπάρχει το “πατρόν” τής Γερμανίας και αυτό προσπαθούν να μεταφέρουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ακόμα και στο συμβολικό επίπεδο προκαλούν τους λαούς και κανένας δεν αντιδρά. Είναι δυνατόν ο Πρόεδρος της Ε.Ε. να είναι εγγονός ΝΑΖΙ; Είναι δυνατόν σε μια Ε.Ε. οι ισχυρότεροι παράγοντες να είναι ο Ναζί Σόιμπλε και η Εβραία πράκτορας της ΣΤΑΖΙ Μέρκελ; Είναι δυνατόν ο εγκληματίας Κολ τού γιουγκοσλαβικού μακελειού να έχει εγκαταλείψει την πολιτική εξαιτίας διαφθοράς και να κουβαλάνε το πτώμα του στο Ευρωκοινοβούλιο για προσκύνημα; Αυτή είναι η Ε.Ε. που ονειρεύονταν οι λαοί; Γιατί δεν φεύγουν απ’ αυτήν; …Γιατί και πάλι οι φασίστες ακολουθούν την “πεπατημένη”. Με απειλές και τρομοκρατία προσπαθούν – και μέχρι τώρα το καταφέρνουν – να “μαντρώσουν” τους λαούς μέσα στο “φόβο”.

 

Ο “φόβος” είναι η πιο φθηνή μορφή κοινού συμφέροντος …Ο φόβος είναι αυτός που κρατάει σήμερα την Ε.Ε. ενωμένη και τίποτε άλλο. Δεν διασπάται η Ευρώπη “ανάδελφων” εθνών, γιατί στην πραγματικότητα όλοι φοβούνται να μη χάσουν τα μικροβολέματά τους. Παραμένουν σ’ αυτήν με πρόσχημα κάποια δήθεν ψευδοσυμφέροντα απέναντι σε κάποιους δήθεν ψευδοκινδύνους, που πάντα οι φασίστες τοποθετούν μπροστά τους …Για τον φόβο δήθεν των οικονομικών απαιτήσεων της Ε.Ε. σε περίπτωση exit – όπως έγινε με τη Βρετανία – …Για τον φόβο δήθεν των εθνικών χρεών, τα οποία θα εκτιναχθούν με την έξοδο από το κοινό νόμισμα …Για τον φόβο δήθεν της απώλειας των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων …Για τον φόβο δήθεν της λαθρομετανάστευσης …Για τον φόβο δήθεν του Ισλάμ …Όλα για έναν δήθεν φόβο, ανάλογα με τον ποιον προσπαθούν να τρομοκρατήσουν.

 

Όλα αυτά γίνονται, για να “μαντρώσουν” τους λαούς σε μια ευρωπαϊκή “σακούλα” τής ίδιας ποιότητας με τη “Δημοκρατία της Βαϊμάρης”. Προσπαθούν συνεχώς ν’ ανακαλύψουν νέα συμφέροντα, για να καλύψουν τις ανάγκες των προνομιούχων “Γερμανών” τής ναζιστικής Ε.Ε. …Συμφέροντα καλά και πλούσια για τους Βόρειους και συμφέροντα τζάμπα και βερεσέ για τους Νότιους. Περί αυτού πρόκειται …Ανοίγουν όλα τα εθνικά, κοινωνικά και ατομικά μέτωπα, βάζοντας τους πάντες σε κατάσταση σύγκρουσης για το βόλεμα ή για την αποφυγή μιας δήθεν τιμωρίας. Όλοι κινδυνεύουν να βρεθούν υπό δυσμένεια και ο ένας “καρφώνει” τον άλλο.

 

Τρέμουν όλοι οι λαοί τού Νότου να μη γίνουν οι “Ρώσοι” για τους “Πρώσους” τού Βορρά. Το νομικό πλαίσιο, το οποίο διέπει την ευρωπαϊκή λειτουργία, θα “τείνει” όλο και πιο πολύ στο γερμανικό μοντέλο τής Βαϊμάρης …Τείνει όλο και πιο πολύ στο φασιστικό μοντέλο, το οποίο υπηρέτησε ο Γκέμπελς και το θεωρούσε όμοιο με το λενινιστικό μοντέλο. Το ευρωπαϊκό “οικοδόμημα” μοιάζει ολοένα και πιο “λενινιστικό”, εφόσον κανένας δεν ελέγχει την ηγεσία του. Όλοι οι λαοί και οι πολίτες αντιμετωπίζονται σαν “αγύρτες” ή “αφελείς”, αν τολμήσουν να κρίνουν αυτές τις δοτές ηγεσίες.

 

Ο Γερμανισμός τής σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει πάρει πλέον την τελική λειτουργική του μορφή και αυτή είναι καθαρά Λενινιστική. Είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ, γιατί πλέον μπορεί και “κρύβεται” πίσω από την έννοια της Δημοκρατίας. Είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ, γιατί έχει μετατρέψει τους ίδιους τους λαούς σε χαφιέδες. Ο ένας λαός χαφιεδίζει τον άλλο. Οι προδοτικές ηγεσίες μπορούν και εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους, γιατί ξέρουν να χειρίζονται τους λαούς τους …Τους λαούς που προδίδουν. Κάθε φορά που κάποιος λαός αντιδρά, πέφτουν οι υπόλοιποι σαν “λύκοι” επάνω του να τον κατασπαράξουν.

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λειτουργεί σαν Πολιτικό Γραφείο κομμουνιστικού κόμματος, το οποίο αποφασίζει για ολόκληρους λαούς, έχοντας πάντα τη στήριξη κάποιων άλλων λαών. Τα πάντα έχουν χάσει το πνευματικό τους “περιεχόμενο”. Στην ευρωπαϊκή “χαβούζα” των τοκογλύφων όλα έχουν γίνει αριθμοί και υπολογίζονται σε κόστη …Φωνάζει η Ελλάδα για “βοήθεια”; …Πόσο θα μας κοστίσει; …Α, δεν μας συμφέρει, άρα ας “πεθάνει” …Φωνάζει η Ιταλία για “βοήθεια”; …τα ίδια. Όποιος αντιδρά και πάλι είναι “αντιευρωπαίος” φασίστας …Όποιος δείχνει αλληλεγγύη, είναι “απατεώνας”, που το κάνει εκ του πονηρού, για να κερδίσει κάπου αλλού …Όλα έχουν την “εξήγησή” τους, η οποία κατά έναν μαγικό “τρόπο” ωφελεί πάντα την εξουσία …Δοτοί καραγκιόζηδες “απευθύνονται” σε πρώτο πρόσωπο σε λαούς, προσβάλλοντας ή μαλώνοντάς τους …Αυτή είναι η γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση των “καθηγητών” με τα “πέτσινα” πτυχία και των “αριστούχων” που κλέβουν στις εξετάσεις.

 

 

 

Ο κακός “μαθητής” τής Ευρώπης

 

 

Όμως, για να φτάσουμε στο σημείο να επιβληθεί στην Ε.Ε. – χωρίς αντιδράσεις – ο απόλυτος φασισμός, θα έπρεπε να γίνει μια ανάλογη προεργασία εντός τής ίδιας τής Ένωσης. Δεν φτάσαμε έτσι ξαφνικά στον άθλιο τον Γκάμπριελ, ο οποίος κατ’ ευθείαν από το Υπουργείο Εξωτερικών τής Γερμανίας πήγε στα κεντρικά τής Siemens, χωρίς να θεωρεί ότι πρέπει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα ενός σχεδιασμού, ο οποίος προηγήθηκε. Για να μπορεί μία χαφιές, ένας ανάπηρος ή ένας μεθύστακας να “τιμωρούν” κατά βούληση ολόκληρους λαούς, έπρεπε να εκπαιδευτούν οι λαοί σ’ αυτές τις πολιτικές. Για να μπορεί ένα ανθρώπινο σκουπίδι, χωρίς ορατή θέση εξουσίας, να “απειλεί” και να “μαλώνει” ολόκληρους λαούς, έπρεπε οι λαοί να μάθουν να υπομένουν προσβολές …Θα έπρεπε να μάθουν να μην αντιδρούν …Θα έπρεπε να μάθουν να μην θωρακίζονται πίσω από τα εθνικά τους συμφέροντα.

 

Για να γίνουν όλα αυτά, θα έπρεπε να έχουν εξαρτήσεις από τους Ευρωπαίους “καθηγητές” και κυρίως από τους Γερμανούς. Αυτό ακριβώς πέτυχαν με τα Μνημόνια. Τα Μνημόνια αυτόν τον στόχο είχαν. Μετέτρεψαν τα εθνικά χρέη σε εθνική υποταγή. Με τον τρόπο αυτόν οι φασίστες Σιωνιστές μετέτρεψαν την Ε.Ε. σε μια “αίθουσα” βασανιστηρίων των λαών …Σε μια “αίθουσα”, όπου “διδάσκουν” οι δικοί τους άνθρωποι …Όπου διδάσκουν οι Γερμανοί, οι οποίοι το κάνουν με τον μόνο τρόπο που ξέρουν και μας έχουν συνηθίσει …και αυτός είναι ο σαδιστικός …Με τον ιδρυτικό τρόπο τής Γερμανίας τής Βαϊμάρης, που είναι ο Ναζιστικός …Σε μια αίθουσα όπου οι σαδιστές Γερμανοί μετατρέπουν κατά το δοκούν τους λαούς σε σαδιστές συνάδελφούς τους ή σε μαζοχιστές θύματά τους. Ανάλογα δηλαδή με τα συμφέροντα και τους συσχετισμούς δυνάμεων, οι λαοί διχάζονται μεταξύ τους σε “μαστιγωτές” και σε “μαστιγωμένους”. Όποτε συμφέρει τους Γερμανούς προκαλούν τέτοιους διχασμούς και ωθούν τους λαούς πέρα από τα όριά τους.

 

Μέσα σ’ αυτήν την “αίθουσα” εφαρμόζονται όλες εκείνες οι γνωστές τακτικές, οι οποίες αποσκοπούν στον έλεγχο των συμμετεχόντων …Τα αγαπημένα παιχνίδια των ΝΑΖΙ …Βάζουν τους λαούς στη θέση των κρινόμενων “μαθητών” και τους αναγκάζουν να “καρφώνουν” τους άλλους, για να “γλιτώνουν” οι ίδιοι. Με τον χυδαίο αυτόν τρόπο οι λαοί “εκπαιδεύονται” να μην αντιδρούν σε όλα τα γερμανικά “χτυπήματα”. Έτσι οι Σιωνιστές δίνουν τη δυνατότητα στους Γερμανούς να “νοθεύουν” τις εθνικές πολιτικές, χωρίς τα έθνη να μπορούν ν’ αντισταθούν. Οι Γερμανοί μπήκαν μέσα στα κράτη σαν “δανειστές” με κουστούμια και σταδιακά ασκούν εξουσία με στολή “δικτάτορα” …Το μόνιμο κόλπο των τοκογλύφων …Η τεχνογνωσία τού ΔΝΤ σε απόλυτη εφαρμογή …Οι Σιωνιστές τραπεζίτες έστειλαν στα κράτη τους σαδιστές χαφιέδες τους, για να τα υποδουλώσουν.

 

Όμως, εφόσον μιλάμε για Σιωνιστές και για σχεδιασμό τους, που έχει ως στόχο την υποδούλωση των εθνών, ένα πράγμα έρχεται αυτόματα στην “επιφάνεια”. Μέσα σ’ αυτήν την τεράστια “σούπα” των λαών υπάρχει κίνδυνος αντίδρασης. Από πού θα μπορούσε να υπάρξει αντίδραση; Ποιοι θα μπορούσαν να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους εναντίον των τύραννων; …Εδώ έρχεται κι αποκαλύπτεται για άλλη μία φορά ο γνωστός φόβος των Εβραίων απέναντι στον Ελληνισμό …Ο φόβος των Μακκαβαίων απέναντι στον Ελληνισμό …Αυτό, το οποίο θεωρήσαμε θεμέλιο του σχεδιασμού τους.

 

Είχαν ανάγκη να ταπεινώσουν την ιδρυτική δύναμη ενός πολιτισμού, τον οποίο εκείνη την ώρα τον “γκρέμιζαν” από τα “θεμέλιά” του. Έπρεπε το κράτος αυτής της δύναμης να γίνει πραγματικά το απόλυτο αντιπρότυπο για όλα τα κράτη και όλους τους λαούς …Να σκέφτονται όλοι – όσοι εξ αυτών σκέφτονταν ν’ αντιδράσουν – ότι θα έχουν την τύχη τής Ελλάδας …Να σκέφτονται ότι, αφού δεν αντέδρασε και δεν άντεξε η Ελλάδα στην πίεση αυτή, δεν έχει κανένας ελπίδα ν’ αντιδράσει. Το χειρότερο ήταν ότι στο μεταξύ είχαν “γερμανοποιηθεί” όλοι. Δεν υπήρχε αλληλεγγύη μεταξύ των λαών. Κανένας δεν ήθελε να βοηθήσει ή απλά να συμπαρασταθεί σε κανέναν. Όλοι σκέφτονταν τα κόστη …Σκέφτονταν πόσο θα τους κόστιζε η σωτηρία τής Ελλάδας …και αν τους συνέφερε αυτήν ν’ αντιδράσει …Σκέφτονταν πόσο θα τους κόστιζε να της συμπαρασταθούν …και πόσα θα κέρδιζαν αν την “κάρφωναν” και την εγκατέλειπαν στα χέρια των ΝΑΖΙ.

 

Μιλάμε για δράμα …Ο απόλυτος “Εκγερμανισμός” …Οι ευρωπαϊκοί λαοί βρίσκονταν πλέον στην παράλογη θέση να θέλουν να εμποδίσουν τον μόνο που θα μπορούσε να δραπετεύσει από αυτή τη ναζιστική “φυλακή” και να σώσει και τους ίδιους. Η κρίση τους είχε “αλλοιωθεί” σε τέτοιον βαθμό, που να σκέφτονται το “κόστος” της “αλυσίδας”, η οποία θα έπρεπε να κοπεί και να καταστραφεί, για να μπορέσουν ν’ απελευθερωθούν. Αυτή ήταν η μεγάλη επιτυχία των φασιστών με τον “Εκγερμανισμό” τής Ευρώπης. Τα πάντα περνούσαν από το “φίλτρο” τού συμφέροντος. Δεν υπήρχαν πλέον υψηλά ιδανικά, τα οποία άξιζαν – από λαούς και ανθρώπους – την υπέρτατη θυσία. Όλα “έσπαζαν” σε “φραγκοδίφραγκα” και όλοι κάθονταν και μετρούσαν κόστη. Κανένας δεν πλησίαζε ένα θύμα των Γερμανών, γιατί σκεφτόταν πόσο θα του κόστιζε το καθαριστήριο, αν λέρωνε τα ρούχα του με το “αίμα” εκείνου που θα πήγαινε να βοηθήσει. Από τη στιγμή λοιπόν που έδωσαν στους λαούς τα χαρακτηριστικά αυτά, δεν είχαν πρόβλημα να “ματώσουν” τον στόχο τους, και αυτός ήταν ο Ελληνισμός.

 

Αυτόν τον Ελληνισμό από την αρχή τον φοβούνταν και αυτόν αποφάσισαν να ελέγξουν πάση θυσία. Όπως εξηγήσαμε πιο πάνω, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να δρομολογηθεί κάποιο σχέδιο Πολιτικής Ενοποίησης της Ευρώπης, αν δεν περιελάμβανε την Ελλάδα. Δεν θα γινόταν κανένα σχέδιο νομισματικής ενοποίησης, αν αυτό εξ αρχής δεν περιελάμβανε την Ελλάδα. Το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι πληθυσμιακά μια μικρή χώρα, δεν παίζει κανέναν ρόλο …Και μια “χειροβομβίδα” είναι μικρή σε όγκο, αλλά μπορεί να σκοτώσει ακόμα και τον πιο δυνατό και ογκώδη άνθρωπο …Η ενέργεια που περικλείει μέσα της είναι αυτή που σκοτώνει και όχι το φυσικό της μέγεθος …Όταν “σκάζει” σε σκοτώνει και όχι όταν απλά πέφτει πάνω σου.

 

Η Ελλάδα γι’ αυτόν τον σχεδιασμό ήταν μια επικίνδυνη “χειροβομβίδα”. Ως εκ τούτου απαιτούσε ειδικό σχεδιασμό στη διαχείρισή της, γιατί θα μπορούσε ν’ αντιδράσει και να τους χαλάσει το “κόλπο”. Η Ελλάδα έπρεπε ν’ αντιμετωπιστεί όταν αυτοί θα ήταν στο ζενίθ τής δύναμής τους και η ίδια στο δικό της ναδίρ. Θα έπρεπε να ισοπεδωθεί πολιτικά, ηθικά και οικονομικά, ώστε να ταπεινωθεί μπροστά σε όλους τους άλλους λαούς. Θα έπρεπε να εξαλειφθεί η εσωτερική της “δύναμη”, προκειμένου να μην μπορεί να “σκάσει”. Η Ελλάδα γι’ αυτόν τον λόγο έγινε από την αρχή ένας ιδιαίτερος “μαθητής” …Ένας “μαθητής”, τον οποίο οι Γερμανοί από την αρχή τον είχαν “στοχοποιήσει” ως “ταραχοποιό” και κακή “επιρροή” για τους υπόλοιπους. Αυτόν τον “μαθητή” επέλεξαν να τον “στοχοποιήσουν” και να τον φέρουν απέναντι σε όλους …Τον “κακομαθημένο” κατά τη γνώμη τους μαθητή, ο οποίος εκμεταλλευόταν τη φήμη τής οικογένειάς του και ήταν απείθαρχος.

 

 Δεν ήταν δηλαδή δύσκολο οι δυστυχισμένοι Γερμανοί χαφιέδες των Σιωνιστών να μισήσουν πραγματικά τους σύγχρονους Έλληνες. Είχαν φιλήσει τις κατουρημένες σιωνιστικές “ποδιές”, προκειμένου να γίνουν “δάσκαλοι”. Είχαν τα προβλήματά τους ως άνθρωποι και αυτά κάπου θα έβρισκαν χώρο να “εκτονωθούν”. Το πιο εύκολο ήταν να “εκτονωθούν” εκεί όπου έβρισκαν πρόκληση …Εκεί όπου κάποιοι τους υποτιμούσαν και γελούσαν με τις “επιτυχίες” τους. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο ένας κομπλεξικός δάσκαλος να μισεί έναν γόνο διάσημων και δοξασμένων γονέων …Έναν γόνο, ο οποίος δεν έχει κάνει θυσίες ή συμβιβασμούς – όπως ο ίδιος – και τον υποτιμά για τις ταπεινές και μίζερες επιλογές του. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ένας τέτοιος δάσκαλος να παρεξηγεί το σύνολο των ενεργειών τού μαθητή του. Τις αντιδράσεις αυτού του μαθητή απέναντι στον ίδιο θέλει να τις εμφανίσει ως προβληματικότητες, που στρέφονται εναντίον όλων.

 

Κάτι ανάλογο έγινε και με τους Έλληνες. Τις αντιδράσεις των Ελλήνων προς τους Γερμανούς “δασκάλους” θέλησαν να τις κάνουν αντιδράσεις απέναντι σε ΟΛΟΥΣ τους Ευρωπαίους …Τις αντιδράσεις των Ελλήνων απέναντι στους δεσποτικούς και αυταρχικούς Γερμανούς θέλησαν να τις κάνουν αντιδράσεις απέναντι στους Ευρωπαίους και το πανευρωπαϊκό “όραμα”. Γι’ αυτόν τον λόγο οι Γερμανοί έβαλαν τον ελληνικό λαό ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε ΟΛΟΥΣ και αυτό έγινε με τον ειδικό δανεισμό τού Μνημονίου. ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι από κοινού δάνεισαν στους Έλληνες, ώστε να μπορούν οι Γερμανοί να τους παρασέρνουν ΟΛΟΥΣ εναντίον των Ελλήνων …ΑΥΤΟ είναι το λεπτό “σημείο” τού γερμανικού σχεδιασμού τού Μνημονίου …Οι Γερμανοί ήταν αυτοί, οι οποίοι έβαλαν ΟΛΟΥΣ τους λαούς να δανείσουν στον “μαθητή” αυτόν, τον οποίο οι ίδιοι χρεοκόπησαν.

 

Μόνον εξετάζοντας κάποιος την περίπτωση της Ελλάδας και γνωρίζοντας τη σημαντικότητά της για τους Σιωνιστές μπορεί να καταλάβει ολόκληρο τον σχεδιασμό τους …Να τον καταλάβει σε όλο του το “βάθος” και το “πλάτος”. Αυτό συμβαίνει, γιατί μόνον στην περίπτωση της Ελλάδας επιστρατεύτηκαν ΟΛΑ τα μέσα και οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ από τους Σιωνιστές χαφιέδες. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις εφαρμόστηκαν μερικώς κάποιες πολιτικές και όχι απαραίτητα από τους ίδιους τους Σιωνιστές …ΔΝΤ, Πρόεδρος των ΗΠΑ, Goldman Sachs, ΕΚΤ, Γερμανία, Γαλλία …όλοι έβαλαν το “χεράκι” τους, για να “σφάξουν” την Ελλάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο μόνον στην περίπτωση της Ελλάδας μπορεί κάποιος να καταλάβει όλες τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού, αλλά και τις πραγματικές ταυτότητες των εμπνευστών του.

 

Τι έχουμε λοιπόν μπροστά μας προς μελέτη; …Μια Ελλάδα απολύτως ισοπεδωμένη από τη σιωνιστική Ε.Ε και βέβαια τη γνώση τής όλης διαδικασίας. Στη σημερινή Ελλάδα δεν έχει μείνει τίποτε που να ανήκει πραγματικά στον λαό της. Οι ηγεσίες της έχουν δοκιμαστεί σε όλο το “πλάτος” τού πολιτικού “φάσματος” και έχουν αποτύχει σε όλους τους τομείς. Οι ηγεσίες της έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και έχουν “φάει” τα πάντα. Έχουν ξεπουλήσει λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρόμους, οδικά δίκτυα, και τώρα ετοιμάζονται για τα ηλεκτρικά δίκτυα και τα δίκτυα της ύδρευσης. Ποιες είναι αυτές οι ηγεσίες; …Οι παλιοί δωσίλογοι των Γερμανών και οι κομμουνιστές Με υπογραφές των Παπανδρέου, Καραμανλήδων και Μητσοτάκηδων των πρεσβύτερων οδηγηθήκαμε σε ένα Μνημόνιο καταστροφής, υπογεγραμμένο από τους Παπανδρέου, Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες τους νεότερους. Αυτών τη δουλειά υποστήριζε κάποτε ο κομμουνιστής Φλωράκης και τώρα ολοκληρώνει ο κομμουνιστής Τσίπρας …Συμπληρωματικά και βάση σχεδίου λειτουργούν όλοι αυτοί.

 

Δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας Έλληνας, που να μη γνωρίζει τον σχεδιασμό τους, εφόσον τον είδε να συμβαίνει μπροστά στα “μάτια” του. Όλοι γνωρίζουμε πώς δημιουργήθηκαν τα χρέη και πώς αυτά τα χρέη μετατράπηκαν σε Μνημόνια και εθνική υποταγή. Εξαιτίας αυτών των χρεών οδηγηθήκαμε στα Μνημόνια και σήμερα βρισκόμαστε “αλυσοδεμένοι” σαν σύγχρονοι σκλάβοι. Είδαμε την καταστροφή των Ελλήνων στο Χρηματιστήριο και την “ασυλία” που έδωσε ο Καραμανλής σε όλους τους ενόχους. Είδαμε τη σπατάλη των Ολυμπιακών Αγώνων και την ατιμωρησία που εξασφάλισαν οι ένοχοι με τους νόμους περί παραγραφών. Είδαμε τους τραπεζίτες να δημιουργούν τη “φούσκα” των ακινήτων και να τη χρεώνουν στο κράτος. Είδαμε τις προμήθειες του κρατικού μηχανισμού να “βουλιάζουν” την οικονομία. Είδαμε τα μεγάλα έργα, τα οποία “υποθήκευσαν” το μέλλον των επόμενων γενεών …Τα είδαμε όλα …από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Γνωρίζοντας κάποιος τον σχεδιασμό τους, μπορεί όλα αυτά να τα ερμηνεύσει. Μπορεί να καταλάβει ότι οι διεφθαρμένοι απλά εφάρμοσαν την τακτική τού ΔΝΤ στις υπανάπτυκτες χώρες. Όταν δίνεις σε διεφθαρμένους πολιτικούς το “πορτοφόλι” ενός λαού και αυτοί το παραδίδουν σε ξένους, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όποτε χρειάζονταν χρήματα, μόνοι τους τα έπαιρναν …Μόνοι τους αποφάσιζαν τι χρειάζεται η Ελλάδα και μόνοι τους χρηματοδοτούσαν τα έξοδα που προέκυπταν …Διόριζαν τις Κυβερνήσεις που τους υπόσχονταν “έργα” και “προμήθειες” και έστελναν τον “λογαριασμό” στον λαό. Θα θυμίσουμε λοιπόν στον αναγνώστη ποιος με τις πράξεις του κατέστρεψε την Ελλάδα: …Οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης – και όχι μόνον – ήταν αυτοί, οι οποίοι επί χρόνια και με διάφορες προφάσεις – άμυνα, ασφάλεια, Ολυμπιακοί Αγώνες – “φόρτωναν” τη χώρα με άπειρα ομολογιακά “σκουπίδια” …”Σκουπίδια”, τα οποία μετατρέπονταν “χρυσάφι” για τις γερμανικές εταιρείες, οι οποίες έπαιρναν τις δουλειές.

 

Ακόμα κι όταν η Ελλάδα έδειχνε αδύναμη να πάρει επιπλέον “φορτίο”, πήγαιναν μόνοι τους και έκαναν swaps, για να συνεχίσουν το “φόρτωμα” αυτό. Ποιοι ήταν αυτοί; …Ο Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs, ο Ρούμπιν τής Citigroup, ο Μπάφετ τής Berkshire Hathaway, ο Χόλμπρουκ τής Lehman Βrothers, ό Άκερμαν της Deutsche Bank. Αυτοί φόρτωναν επί χρόνια την Ελλάδα με ομολογιακά “σκουπίδια”. Στη συνέχεια την Ελλάδα την “εκβίαζαν” οι κεντρικοί τραπεζίτες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. υπό τον συντονισμό και την απειλή τού φοβερού και τρομερού ΔΝΤ …Ο Μπενράκε και ο Γκρίνσπαν από τις ΗΠΑ, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ από την Ε.Ε., υπό τον συντονισμό και την πίεση τού Στρος Καν τού ΔΝΤ. Αυτοί οι κορυφαίοι και πασίγνωστοι οικονομικοί παράγοντες του κόσμου πίεζαν τη μικρή Ελλάδα, έχοντας ως κύριους πολιτικούς “μοχλούς” τής ασκούμενης τρομοκρατίας τους τούς πολιτικούς ηγέτες τού γαλλογερμανικού “άξονα”. Οι μεγαλύτεροι τοκογλύφοι τού Πλανήτη, δηλαδή, πίεζαν ασφυκτικά την Ελλάδα μέσω της Μέρκελ και του Σαρκοζί, οι οποίοι έβγαιναν στα πληρωμένα από τον Σόρος διεθνή ΜΜΕ και αποκαλούσαν “απατεώνες” συλλήβδην τους Έλληνες.

 

Αυτοί πίεζαν την Ελλάδα σε απίστευτο βαθμό, προκειμένου να την οδηγήσουν στην “αυτοχειρία”. Ποιος ηγέτης τής Ελλάδας αποφάσισε την “αυτοκτονία” της και, αντί να μιμηθεί το προηγούμενο παράδειγμα των Ισλανδών – και να γράψει στα παλαιά του τα παπούτσια τα ομόλογα των τοκογλύφων – λειτούργησε εντελώς αντίθετα απ’ αυτούς; Ποιος ηγέτης της Ελλάδας έτρεξε να δανειστεί με υποθήκη το ίδιο το κράτος, για να ξοφλήσει τα σκουπίδια; …Ο γνωστός τιμηθείς από τους Γερμανούς τής Ντόιτσε Μπανκ σαν κορυφαίος “στοχαστής” …Ο Γιωργάκης Παπανδρέου.

 

Ρωτάμε λοιπόν εμείς ακόμα και τον πιο κακοπροαίρετο αναγνώστη …Αυτόν, ο οποίος δεν θέλει να ακούει για συνωμοσιολογίες: Αυτή δεν είναι εν συντομία η “πορεία”, η οποία οδήγησε την Ελλάδα στη σημερινή εξαθλίωση; Αυτοί, τους οποίους ονοματίζουμε έναν προς έναν, δεν είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές τού “εγκλήματος” εις βάρος τής Ελλάδας; Αυτοί δεν είναι οι κύριοι θύτες ενός τρομερού εγκλήματος  – όχι απλά μοναδικού στην ιστορία τού Ελληνισμού, αλλά μοναδικού στην ιστορία αυτού του κόσμου; Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν στράφηκε το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας με όλα του τα μέσα – πολιτικά, οικονομικά, διπλωματικά, προπαγανδιστικά κλπ. – εναντίον ενός τόσο μικρού λαού. Επικεφαλής λοιπόν αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης εναντίον των Ελλήνων ήταν αυτοί, τους οποίους αναφέρουμε πιο πάνω.

 

Ποιο είναι το κοινό αυτό χαρακτηριστικό, το οποίο συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους; …Είναι ΟΛΟΙ τους εβραϊκής καταγωγής …Είναι ΟΛΟΙ τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ. Τι άλλο δηλαδή πρέπει ν’ αναζητήσουμε; Όταν βλέπεις τον “λύκο”, γιατί να ψάχνεις τον “ντορό”; Αυτοί οι Σιωνιστές οικονομικοί δολοφόνοι μεθόδευσαν από την αρχή μέχρι το τέλος την παράδοση της Ελλάδας στους Δανειστές …δηλαδή στους εαυτούς τους. Τι απέμεινε στον ελληνικό λαό να ελπίζει; Τι απέμεινε στον ευσεβή Ορθόδοξο λαό να ελπίζει; …Ο Μεγάλος Ορθόδοξος “Αδερφός” …Το “Ξανθό Γένος” …Αυτοί, δηλαδή, τους οποίους κάποιοι τους χειρίζονται σαν ιμιτασιόν “Ρώσους”, θα πάνε να ζητήσουν βοήθεια από τους αυθεντικούς Ρώσους …Τα θύματα της γερμανικής λεηλασίας θα ζητήσουν τη σωτηρία τους από τα μεγαλύτερα θύματα της γερμανικής λεηλασίας…

 

…Ο Ελληνισμός και πάλι μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης …Απόλυτη επανάληψη των συνθηκών της Μικρασιατικής Καταστροφής. Ποιες είναι σήμερα οι επιλογές του; …Οι ίδιες ακριβώς που είχε και στη Μικρασιατική Καταστροφή. Όπως τότε, έτσι και σήμερα έγινε πάλι “σάντουιτς” μεταξύ των κομμουνιστών τής Ρωσίας και των Γερμανών των μυστικών υπηρεσιών …”Σάντουιτς” μεταξύ των δύο Εβραίων φασιστών Μέρκελ και Πούτιν …”Σάντουιτς” μεταξύ δύο “πρώην” χαφιέδων των μυστικών υπηρεσιών, που, ελέω Σιωνιστών, είναι μόνιμοι “δικτάτορες” της Γερμανίας και της Ρωσίας. Ενώ δηλαδή η Μέρκελ και ο Πούτιν είναι μεταξύ τους “κολλητοί”, η Ελλάδα δεν μπορεί να επιλέξει κάποιον από τους δύο ως σύμμαχό της, χωρίς αυτό να θεωρηθεί πράξη πολέμου για τον απέναντι. Ποιες είναι οι επιλογές του λοιπόν; …Οι ίδιες που είχε και στην προηγούμενη Καταστροφή …Καμία δηλαδή !!

 

Η Γερμανία μπορεί όσο θέλει ν’ απολαμβάνει ειδικές σχέσεις με τη Ρωσία, αλλά όχι η Ελλάδα. Αν η Ελλάδα πάει στο “στρατόπεδο” της Ρωσίας, απειλεί την παγκόσμια ειρήνη. “Μοχλός” πίεσης αυτής της Ελλάδας – σε περίπτωση που αυτή “κινηθεί” – είναι και πάλι η Τουρκία τού Κεμάλ …Η Τουρκία τής Γερμανίας …Η Τουρκία τού ισλάμ, η οποία για έναν περίεργο λόγο απέναντι στην Ελλάδα βγάζει ένα εθνικιστικό “παραλήρημα”, το οποίο δεν έχει σχέση με τη θρησκεία της. Μόνον απέναντι στην Ελλάδα ο Ερντογάν βάζει το εθνικιστικό του “κουστούμι”. Μιλάμε για “κουστούμι”, γιατί ο “εθνικισμός” ως έννοια δεν υπάρχει στη λογική τού ισλάμ και ο Ερντογάν είναι ένας φανατικός ισλαμιστής. Άρα τι συμβαίνει; …Ο Ερντογάν αποδεικνύει καθημερινά πως είναι μια “μαριονέτα” τής Γερμανίας και των Σιωνιστών …Παίζει “θέατρο”, όπως έπαιζε και ο προκάτοχός του Κεμάλ …Παίζει “θέατρο”, προκειμένου να εμφανίζεται σαν ο ανεξέλεγκτος γείτονας …Ο κακός γείτονας, ο οποίος τρομοκρατεί την Ελλάδα και άρα θα την αναγκάσει να ζητήσει την ασφάλεια στην “αγκαλιά” των “σφαγέων” της.

 

Τι μένει λοιπόν σ’ αυτό το “έργο”, το οποίο κάτι μας θυμίζει; …Τι “λείπει” από τη γνωστή “συνταγή”; …Το δηλητηριώδες και φονικό “μαϊντανό” …Η “πέμπτη φάλαγγα”, που “υποσκάπτει” τον Ελληνισμό εκ των έσω …Το ΚΚΕ …Το προδοτικό ΚΚΕ …Οι χαφιέδες, οι οποίοι θα υπέτασσαν τον Ελληνισμό στη λενινιστική Ε.Ε. …Οι ιδιοκτήτες τού Ριζοσπάστη, που σε κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να γράψει για την εποχή των Μνημονίων: “Όχι μόνον δεν λυπηθήκαμε, μα και την επιδιώξαμε”. Όμως, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, το ΚΚΕ καθόλου δεν λείπει από τα “μαγειρέματα” αυτά …Ούτε καν στο συμβολικό επίπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μπολσεβίκος Γλέζος ήταν αυτός, ο οποίος επέτρεψε στον Πρέσβη τής Γερμανίας – και άρα στη Γερμανία – να εξευτελίσει τον ελληνικό λαό πάνω στον τόπο τού μαρτυρίου του …Ο “ήρωας” Γλέζος, ο οποίος στον Εμφύλιο ήταν διευθυντής τού Ριζοσπάστη και μεταπολεμικά “έπαιζε” με τους ασύρματους το τρομοκρατικό εκείνο “έργο”, το οποίο καθήλωνε την Ελλάδα στον κομμουνιστικό φόβο.

 

Αυτός ο αμετανόητος Μπολσεβίκος και πολιτικός απατεώνας Γλέζος ήρθε να υπερασπιστεί την ιμπεριαλιστική Γερμανία. Η Γερμανία, η οποία σκότωσε τους Έλληνες και ποτέ δεν τους αποζημίωσε, ήρθε τώρα – τη στιγμή που τους “σκοτώνει” εκ νέου με τα Μνημόνια – να κάνει “επίδειξη” δύναμης στην κατεχόμενη Ελλάδα …Τζάμπα βέβαια “επίδειξη”, γιατί μιλάμε για μίζερους Γερμανούς. Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι το φασιστικό σύστημα είναι συγκοινωνούντα “δοχεία” και ανάμεσα σ’ αυτά βρίσκεται και το ΚΚΕ …Το ΚΚΕ, το οποίο, όποτε καλείται από τα αφεντικά του, κάνει πολύ πρόθυμα την προδοτική “δουλειά” του. Ειδικά τώρα στην εποχή τής προδοσίας των Μνημονίων δουλεύει “διπλοβάρδιες”. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι το ΚΚΕ ήταν αυτό, το οποίο με τη μέθοδο “Λούξεμπουργκ” έβαλε ένα Ναζιστικό Κόμμα μέσα στη Βουλή …Το ΚΚΕ τής Κανέλη ήταν αυτό, το οποίο έβαλε τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή …Την επίσης “λενινιστική” Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τον Γκέμπελς.

 

Ποιο ήταν το ζητούμενο από την πολιτική παρουσία τής Χρυσής Αυγής; …Να “καίει” όλα τα πατριωτικά επιχειρήματα των Ελλήνων …Να εμφανίσει τον πατριωτισμό σαν μια μορφή φασισμού και ρατσισμού …Να εμφανίσει τους Έλληνες, οι οποίοι αντιδρούν στη “δημοκρατική” και “γενναιόδωρη” Ε.Ε., σαν συμπαθούντες τού Χίτλερ …Να “μολύνει” και να “αχρηστεύει” ό,τι δίκαιο και έξυπνο επιχείρημα θα μπορούσε από κάπου να υπάρξει. Οι εμφανώς φασίστες ναζιστές ανέλαβαν να γίνουν “σημαιοφόροι” τού αντικομμουνισμού και βέβαια του αντισιωνισμού και έβαλαν τον σχεδιασμό των προδοτών στην “ασφαλή” του λειτουργία. Οι ΚΚΕδες ήταν πλέον έτοιμοι να υπηρετήσουν απερίσπαστοι τα αφεντικά τους …Τόσο απερίσπαστοι, που ανέλαβαν με ρόπαλα να περιφρουρήσουν τη Βουλή των προδοτών, προκειμένου αυτοί να υπογράψουν την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους Σιωνιστές.

 

Οι κομμουνιστές, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Ανέλαβαν οι ίδιοι να ολοκληρώσουν την προδοσία, όταν όλα έδειχναν ότι τα κόμματα των δωσίλογων αδυνατούσαν να το κάνουν. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για “διπλοβάρδιες”. Το ίδιο το ΚΚΕ, το οποίο κάποτε υπέγραψε ότι δεν θα διεκδικήσει την εξουσία, είναι αυτό το οποίο σήμερα κυβερνά και ξεπουλά τα πάντα …”Κυβερνά το ΚΚΕ”, θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης; …Βεβαίως και κυβερνά …Το ΣΥΡΙΖΑ ή Συνασπισμός στην πραγματικότητα είναι το ΚΚΕ …Το ΚΚΕ-Εσωτερικού “γεννήθηκε” μετά από μια διαφωνία των Μπολσεβίκων τής ηγεσίας τού ΚΚΕ …Μια διαφωνία, η οποία δεν αφορά κανέναν άλλον παρά μόνον τους ίδιους. Ποιον αφορά για παράδειγμα αν μαλώσουν μεταξύ τους ο Κουτσούμπας με την Παπαρήγα και διχάσουν το ΚΚΕ; Θα είναι κάποιοι απ’ αυτούς λιγότερο ΚΚΕδες αν μαλώσουν για θέματα που αφορούν προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές;

 

Το ίδιο έγινε και τότε με το ΚΚΕ Εσωτερικού. Γνωρίζει κανένας αν αυτή η διαφωνία μεταξύ των ΚΚΕδων ήταν πραγματική ή “στημένη”; Γνωρίζει κανένας τι συμφώνησαν μεταξύ τους, αλλά και με τα αφεντικά τους οι μυστικοπαθείς μπολσεβίκοι; Και ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι τα ίδια τα αφεντικά δεν ήταν αυτά, που αποφάσισαν τη διάσπαση, προκειμένου να έχουν δύο “μαγαζιά”, ώστε να παίζουν με τα “είδωλα” και να παρακάμπτουν τη νομιμότητα; Και το φίδι αλλάζει το δέρμα του, αλλά παραμένει ζωντανό. Ποιος μας λέει ότι δεν άφησαν το “δέρμα” τού ΚΚΕ να παριστάνει το “δεσμευμένο” και άρα εξουδετερωμένο “είδωλο”, ενώ αυτοί θα ήταν ελεύθεροι να κυνηγήσουν την εξουσία, όταν αυτό θα βόλευε τους Σιωνιστές; Παράνομο δεν είναι αυτό; Εφόσον το ΚΚΕ-Εσωτερικού είναι μέρος τής διάσπασης του ΚΚΕ, σημαίνει ότι το δεσμεύει η “υπογραφή” του στο θέμα τής εξουσίας …Ό,τι αφορά το ΚΚΕ – και την απειλή που αυτό αντιπροσωπεύει για τη Δημοκρατία – αφορά και το ΣΥΡΙΖΑ ως ΚΚΕ-Εσωτερικού.

 

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών για να καταλάβει ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία. Όλη η ηγετική ομάδα τού ΣΥΡΙΖΑ είναι “παραγωγή” τού ΚΚΕ …Υψηλής “ποιότητας” παραγωγή, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Δραγασάκης, ο Κοντζιάς, Γλέζος κλπ., ήταν μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής τού ίδιου του ΚΚΕ …”Παιδιά” τού χαφιέ Φλωράκη …”Ομογάλακτοι” με την Παρήγα και τον Κουτσούμπα. Καθαροί Μπολσεβίκοι, των οποίων τα αφεντικά δεν γνωρίζει κανένας εκτός από τους ίδιους. Άρα το ΚΚΕ σήμερα κυβερνά με τη “μάσκα” τού ΣΥΡΙΖΑ …Το Λενινιστικό ΚΚΕ-Εσωτερικού …Το ΚΚΕ των επαγγελματιών “επαναστατών” …Των “επαναστατών”, των οποίων κανείς δεν γνωρίζει ούτε τις προθέσεις ούτε τα αφεντικά …Των λενινιστών “επαναστατών”, οι οποίοι, σύμφωνα με τον “πατέρα” τους, θεωρούν τους ψηφοφόρους τους είτε χαϊβάνια είτε αγύρτες τυχοδιώκτες.

 

Αυτοί οι επαγγελματίες “επαναστάτες” – και πιθανότατα πράκτορες – , προφανώς υπό την καθοδήγηση των μυστικών υπηρεσιών τής Γερμανίας, ήταν και είναι εκείνοι, που “τακτοποιούν” πάντα τα θέματα όπως βολεύουν τους Σιωνιστές και τους ΝΑΖΙ υπαλλήλους τους. Αυτοί επεδίωξαν να επιτραπεί στο κράτος τής Γερμανίας – μέσω του Πρέσβη της – να καταθέσει “στεφάνι” στη μνήμη των θυμάτων τής παλιάς γερμανικής θηριωδίας, προκειμένου να δημιουργηθεί “προηγούμενο” “ηθικής – τζάμπα – δικαίωσης”, χωρίς να αποτελεί προαπαιτούμενο η λύση στο θέμα των αποζημιώσεων …Οι ίδιοι που δήθεν κατήγγειλαν τη νέα γερμανική θηριωδία, λέγοντας το περίφημο “Go back madam Merkel” …Γιατί όμως οι λενινιστές τού ηγετικού “πυρήνα” έλεγαν αυτά τα “αντιγερμανικά” πράγματα; …Γιατί προφανώς στόχευαν πλέον προς την εξουσία …Προφανώς είχαν πάρει εντολή να “διευρύνουν” τον δεύτερο “κύκλο” των υποστηρικτών τους …Να αυξήσουν “γύρω” τους τούς “αγύρτες” και τους “αφελείς”, προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές.

 

Κάποιοι, δηλαδή, τους έδωσαν εντολή να “γοητεύσουν” τον λαό με ψέματα, προκειμένου να κλέψουν την ψήφο του και να κυβερνήσουν …Να κλέψουν την ψήφο, χωρίς όμως αυτό ν’ αλλάζει τη λειτουργία τού κλειστού λενινιστικού “πυρήνα” τού κόμματος …Αυτό και έκαναν …Ο “πυρήνας” των επαγγελματιών Μπολσεβίκων τού ΚΚΕ-Εσωτερικού παρέμεινε ως είχε και απλά αύξησε τον “όγκο” του ο κύκλος των ψηφοφόρων. Έκαναν ένα τρομερό “μίγμα” αληθειών και ψεμάτων και το παρέδωσαν στον λαό, για να τον “δηλητηριάσουν”. Στο επίπεδο που αφορά τον γράφοντα, δεν ήταν λίγες οι φορές που διαπιστώθηκε ότι έπαιρναν ατόφιες τις “θέσεις” τού ΕΑΜ Β’, προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι είχαν τις λύσεις, αλλά και την πρόθεση ν’ αντισταθούν στους ιμπεριαλιστές. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό έκλεψαν και χρησιμοποίησαν ένα μέρος τής επιχειρηματολογίας τού ΕΑΜ Β’. Αυτή τη “διάνθησαν” με τις ψευδοεπαναστατικές “παπαρολογίες” τού κομμουνισμού και παρέσυραν τον Ελληνισμό σε μια νέα παγίδα, η οποία οδηγεί σε μια νέα εθνική καταστροφή.

 

Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, αυτά δεν θα τα έκανε με δική του πρωτοβουλία ένα κουτορνίθι όπως ο Τσίπρας …Του επέτρεψαν να κλέψει την ψήφο των Ελλήνων, γιατί γνώριζαν εξ’ αρχής πως ήταν “στημένοι” …Από “σκονάκι” διάβαζε τις λύσεις, όπως έκανε κι όταν ήταν φοιτητής τής ΚΝΕ και της Πανσπουδαστικής. Γι’ αυτόν τον λόγο παριστάνει τον άνετο. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι τόσο απροκάλυπτα προκλητικός απέναντι στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Ως γνήσιος λενινιστής έχει κάνει τα “κουμάντα” του …Ξέρει σε ποιον χρωστάει την εξουσία, την οποία κατέλαβε με δόλο …Έχει άλλα αφεντικά, τα οποία σέβεται και προσκυνά, και όχι τον λαό, τον οποίο προσβάλει και προκαλεί.

 

Είναι προφανές ότι κι αυτός, όπως και ο προκάτοχός του ο Ζαχαριάδης, είναι ένα προϊόν των μυστικών υπηρεσιών …Ένα προϊόν των “καμπινέδων” τού κομμουνισμού …”Φυτευτός” πέρα για πέρα …Αρχηγός κόμματος της Βουλής από το “πουθενά”. Άγνωστοι παράγοντες “εγγυήθηκαν” γι’ αυτόν, χωρίς αυτό να το γνωρίζει κανένας Έλληνας πολίτης …Από το “πουθενά” – κι αυτός – σε κρίσιμο “πόστο” για τους Σιωνιστές. Άλλος ένας άθεος κομμουνιστής χαφιές όμοιος – αλλά και συνάδελφος – με τον Πούτιν και τη Μέρκελ. Τα ίδια αφεντικά έχουν. Στους ίδιους έχει “ορκιστεί” πίστη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ κάποια γεγονότα. Να θυμηθούμε ότι πριν γίνει Πρωθυπουργός είχε πάει στη Νέα Υόρκη, για να δώσει τις υποσχέσεις του στα αφεντικά και να καταγραφεί γι’ αυτές, προκειμένου να δοθούν “εγγυήσεις” και να είναι ήσυχα τ’ αφεντικά.

 

Μόνον μετά από εκείνη τη συνάντηση του επιτράπηκε να “κλέψει” την ψήφο τού ελληνικού λαού με “επαναστατικά” ψέματα. Πρώτα έδωσε εγγυήσεις στους τοκογλύφους και μετά “έσχιζε” τα Μνημόνια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του δεν έπαψε ούτε μία στιγμή να δείχνει την πίστη και την αφοσίωσή του σ’ αυτούς. Δεν υπάρχει ούτε ένα εθνικό, οικονομικό ή κοινωνικό θέμα που να μην επιχείρησε να το επιλύσει με τον τρόπο που εξυπηρετεί τη νεοταξική “ατζέντα” …Σε ΟΛΑ τα θέματα …Οι Σιωνιστές “σχεδιάζουν”, οι Γερμανοί “διατάζουν” και οι Κομμουνιστές στην Ελλάδα “εκτελούν” κι ολοκληρώνουν. Πίσω απ’ όλα τα εθνικά μας προβλήματα βρίσκονται οι Γερμανοί και κατά “σύμπτωση” οι κομμουνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι τους διευκολύνουν με τη σύμφωνη “διεθνιστική” τους άποψη.

 

Γερμανοί βρίσκονται πίσω από το Μακεδονικό και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να το “λύσει” εις βάρος τού Ελληνισμού. Η Μέρκελ έχει ιδιαίτερη ανησυχία για τον Πρωθυπουργό των “Μακεδόνων” Ζάεφ και ο Τσίπρας θέλει να την ικανοποιήσει. Γερμανοί βρίσκονται πίσω από τις παράνομες διεκδικήσεις τής Τουρκίας στη Θράκη και ο ΣΥΡΙΖΑ τρέχει να τις ικανοποιήσει. Ο Φούχτελ ήθελε να μετατρέψει τη Θράκη σε ειδική οικονομική ζώνη, “καλώντας” τους Τούρκους ως “επενδυτές” και ο Τσίπρας προσφέρεται να δημιουργήσει τα ιστορικά και νομικά “προηγούμενα”. Γερμανοί βρίσκονται πίσω από την κρίση στο Αιγαίο, στην Κύπρο ή στην “Τσαμουριά”. Ό,τι εξυπηρετεί τους Σιωνιστές και την “ατζέντα” τους, τρέχουν οι κομμουνιστές να το εκτελέσουν πριν χάσουν την εξουσία. Θέματα, τα οποία αφορούν τους λαθρομετανάστες, τους ομοφυλόφιλους κλπ., όλα “λύνονται” με τον τρόπο που ευνοεί τη Νέα Τάξη.

 

Καθημερινά ο Τσίπρας αποδεικνύει με όλους τους τρόπους ότι κάνει αυτά που του υπέδειξαν, χωρίς καμία παρέκκλιση. Αφού λοιπόν έκανε αυτά που έπρεπε και αφού υπέγραψε το τελικό Μνημόνιο, λογικό είναι να έχει στο μυαλό του το “ταμείο”. Θυμάται κάποιος το μυστικό του ταξίδι στο Παρίσι; Ποιον πήγε να συναντήσει εκεί και μάλιστα με το πρωθυπουργικό lear jet; “Μήπως πήγε στη Disneyland”, όπως είχαν επιχειρήσει στην αρχή να ισχυριστούν δήθεν χιουμοριστικά οι λενινιστές τού Μαξίμου, προκειμένου να “αμβλύνουν” τις πρώτες άσχημες εντυπώσεις; …Ραντεβού με τα στελέχη τού Ρότσιλντ δεν είχε; …Γνήσιο business trip ήταν !!

 

Ως γνήσιος λενινιστής – επαγγελματίας “επαναστάτης” – πήγε να πληρωθεί από τα αφεντικά του …Να πληρωθεί για τις σημαντικές υπηρεσίες του τόσο σε χρήματα όσο και σε “είδος” …Χρήματα για τον εαυτό του και “είδος” για τους οικείους του …Να αποκαταστήσει την Περιστέρα με μια καλή θέση στο Πανεπιστήμιο και να εξασφαλίσει από τώρα κάποιες υποτροφίες για τα παιδιά του, τα οποία σήμερα τα προστατεύει στα “αποστειρωμένα” ιδιωτικά σχολεία …Μόνον η Νατάσσα να γίνει από …νηπιαγωγός …γιατρός; …Να γίνει και η Περιστέρα από …δασκάλα δημοτικού …καθηγήτρια Πολυτεχνείου …Μόνον τα παιδιά των Καραμανλήδων, των Μητσοτάκηδων και των Σαμαράδων να σπουδάζουν τζάμπα στα πανάκριβα σιωνιστικά Κολέγια της Αμερικής; …Να σπουδάσουν και τα δικά του παιδιά από τους ίδιους “δρόμους” των “υποτροφιών” των δωσίλογων.

 

Αυτά “διαπραγματεύονταν” ο Τσίπρας στο Παρίσι …Πραγματική διαπραγμάτευση και όχι fake, σαν αυτή του Μνημονίου ή του “Μακεδονικού” …Και πάλι τα συριζαίικα χαϊβάνια τού Λενινισμού πιο προδομένα απ’ όλους τους υπόλοιπους …Και πάλι δεν κατάλαβαν οι ΚΚΕδες τι έκανε ο νέος “Ζαχαριάδης” …Δεν κατάλαβαν τι έκαναν οι επαγγελματίες “επαναστάτες” πίσω από τις κλειστές πόρτες …Παρέμεναν, σύμφωνα με τον Λένιν, είτε αφελείς είτε αγύρτες …Την ώρα που όλοι αυτοί νόμιζαν ότι ήρθε η ώρα των “επαναστατών” να βάλουν τα “γυαλιά” στους υποταγμένους δεξιούς, ο “Ζαχαριάδης” έκανε μυστικές συμφωνίες με τη Μέρκελ …Την ώρα που έτρεχαν να στηρίξουν αυτούς, οι οποίοι θα έσχιζαν τα Μνημόνια και θα δικαίωναν τον “επαναστατικό” παλμό τους, ο “Ζαχαριάδης” διαπραγματευόταν την ανταμοιβή του με τους τοκογλύφους …Την ώρα που διεκδικούσαν “δημοψηφίσματα” αντίστασης, ο “Ζαχαριάδης” τα είχε πληρωθεί από τα αφεντικά του για να τους τα δώσει …Πόσο πιο πολύ να τους “δουλέψει” κάποιος;

 

Ακόμα και η “σπουδή” ενός κραυγαλέα αστοιχείωτου ανθρώπου να μάθει τα αγγλικά είναι αποκαλυπτική των προθέσεών του και των σχεδίων του για το μέλλον …Μπορεί να του έχουν υποσχεθεί αποκατάσταση στα “ξένα” …Αποκατάσταση τύπου Μπαρόζο ή Τουσκ ή στη χειρότερη περίπτωση αποκατάσταση τύπου Δαμανάκη. Να θυμίσουμε ότι τόσο ο Μπαρόζο όσο και ο Τουσκ, αλλά και η Δαμανάκη, έχουν προδώσει τις πατρίδες τους και είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλείς σ’ αυτές. Στην ίδια “πορεία” έχει μπει και ο Τσίπρας. Έχει ανάγκη την αποκατάσταση, γιατί μετά την προδοσία στο Μακεδονικό μάλλον δεν θα τον “χωράει” η ελληνική επικράτεια …Ο νέος “Ζαχαριάδης” θα πρέπει ν’ αναζητήσει την ασφάλειά του στην “αγκαλιά” των αφεντικών του.

 

 

 

“Η εγχείρηση “πέτυχε”…

 

…αλλά ο ασθενής μάλλον δεν “επιβιώνει”

 

 

Θυμάται κανείς τη Lehman Brothers; …Τι λέμε τώρα; …Τι θυμηθήκαμε τώρα; …Κι όμως, πριν από ελάχιστα χρόνια αυτή η εταιρεία ήταν ένας από τους “θεούς” τής Wall Street …Ένας από τους γίγαντες της τοκογλυφίας …Ένας από τους “ρυθμιστές” αυτού του κόσμου …Ένας απ’ αυτούς, οι οποίοι έπαιζαν τα κράτη και τους λαούς στα χέρια τους σαν “μπεγλέρια” …Ένας από εκείνους, οι οποίοι “εφεύραν” το γνωστό “μότο” “too big to fail” …Τελικά ήταν “too big”, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο “to fail”. Τώρα, λίγα χρόνια μετά, δεν έχει μείνει ούτε η “σκόνη” της …Ούτε η “σκιά” της. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι εργάζονταν γι’ αυτήν, την ξέχασαν. Οι μόνοι ίσως, που μπορεί να τη θυμούνται καθημερινά, είναι κάτι homeless στο Μανχάταν, οι οποίοι μπορεί να “καβάτζωσαν” κανένα κουτί με χαρτιά, που φέρουν πάνω τους τα διάσημα “οικόσημά” της και τα χρησιμοποιούν όταν ξεμένουν από χαρτί υγείας.

 

Γιατί αναφερόμαστε σ’ αυτήν την εταιρεία; …Για να καταλάβει ο αναγνώστης ότι ζούμε σε έναν κόσμο με Virtual θηρία, τα οποία μας τρομοκρατούν, ενώ στην ουσία είναι “αέρας” κοπανιστός. Όλα αυτά είναι “φούσκες”. Απλά, για να καταλάβει κάποιος πόσο “φούσκες” είναι και πόσο ασήμαντες είναι οι συνέπειες της “έκρηξής” τους, πρέπει να γνωρίζει ένα παράδειγμα και παράδειγμα καλύτερο από αυτό της Lehman Βrothers δεν υπάρχει. Έσκασε λοιπόν μια τέτοια “φούσκα” μπροστά στα μάτια μας. Και τι έγινε; Καταστράφηκε ο κόσμος; Μας απείλησαν οι κατεστραμμένοι ιδιοκτήτες της; Επηρέασε τη ζωή μας η χρεοκοπία των “επενδυτών” πελατών της; …Τίποτε απολύτως δεν έγινε …Συνέβη κάτι, το οποίο το ήξεραν οι Σιωνιστές κι εμείς απλά έπρεπε να το δούμε για να το μάθουμε.

 

Τότε – και προκειμένου να σωθεί το υπόλοιπο τοκογλυφικό κύκλωμα – οι Σιωνιστές αποφάσισαν έναν “αυτοακρωτηριασμό”, προκειμένου να μειώσουν την “τρύπα” τής ζημιάς και να επωμιστούν κι αυτοί ένα μικρό μέρος τού κόστους της μεγάλης κρίσης τού 2008 …”Έκαψαν” τη Lehman Bros, αλλά έσωσαν με κρατικά χρήματα την Goldman Sachs, τη Citibank και ποιος ξέρει ποια άλλα “ευαγή” ιδρύματα της τοκογλυφίας. Πώς έγινε αυτή “σωτηρία”; …Με ψεύτικο χρήμα. Η FED – των Εβραίων Γκρίνσπαν, Μπενράκε και Γέλεν – έβαλε τη “μηχανή” και τύπωνε το χρήμα που τους έλειπε.

 

Εδώ αποκαλύπτεται όλο το μυστικό των Σιωνιστών. Οι Σιωνιστές κινδυνεύουν να γκρεμιστούν από την “κορυφή” τού Κόσμου μέσα σε μία στιγμή, χωρίς να υπάρχουν καθόλου συνέπειες για κάποιους άλλους και χωρίς να μπορούν καθόλου ν’ αντιδράσουν οι ίδιοι. Θα “πέσουν” από την “κορυφή” κι ούτε “σκόνη” δεν θα σηκώσουν στον Πλανήτη. Θα πέσουν με τον “εκκωφαντικό” κρότο που κάνει η σκιά όταν “πέφτει”. Θα αποδειχθεί πως είναι “αέρας κοπανιστός”. Θα αποδειχθεί ότι οι Σιωνιστές έκαναν τη μεγαλύτερη “τρύπα στο νερό” στην ανθρώπινη ιστορία. Γιατί; …Γιατί είναι ιμπεριαλιστές δια αντιπροσώπου …By proxy. Θα καταρρεύσει ο ιμπεριαλισμός τού Αμερικανού αντιπροσώπου τους κι απλά αυτοί θα τον ακολουθήσουν στην πτώση του. Ο αμερικανικός λαός θα περιοριστεί στα εθνικά του “όρια” και αυτοί θα “εξατμιστούν” απ’ όλους τους χώρους τους οποίους λυμαίνονται.

 

Τα πράγματα είναι απλά. Οι Σιωνιστές, όταν έκαναν τον ιμπεριαλιστικό τους σχεδιασμό, στηρίχθηκαν στην πεποίθηση του Ρότσιλντ, ο οποίος έλεγε ότι όποιος ελέγχει το χρήμα ενός έθνους, μπορεί να ελέγχει το ίδιο το έθνος …”Ας μου επιτραπεί να εκδώσω και να ελέγξω το χρήμα τού έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος θεσπίζει τους νόμους”. Αυτό έλεγε ο Ρότσιλντ, και πολύ σωστά. Γιατί έχει σημασία αυτό; …Γιατί οι Σιωνιστές, έχοντας αυτήν την άποψη, σκέφτηκαν και έκαναν το πολύ απλό. Αν κατόρθωναν και έλεγχαν κάποιον από τους ισχυρούς τού Κόσμου, θα μπορούσαν να γίνουν οι ίδιοι ιμπεριαλιστές τού Κόσμου. Θα τον βοηθούσαν να γίνει ο Πρώτος και μετά, είτε λόγω ανάγκης είτε λόγω εκβιασμού, θα τον υπέτασσαν στη θέλησή τους …Μιλάμε για ιμπεριαλισμό “Ρατατούι” …Ο ποντικός καθοδηγητής τού άσχετου μάγειρα, που θα τον έκανε αρχιμάγειρα …Ο “ποντικός” μυστικοσύμβουλος τού άσχετου βασιλιά, που θα τον έκανε κυρίαρχο του κόσμου …Ο σιωνιστικός “ποντικός”-Πλανητάρχης by proxy, επειδή θα μπορεί να επηρεάζει την Υπερδύναμη του Πλανήτη…

 

…Αυτό ήταν το κόλπο-“Ρατατούι”. Αρκεί δηλαδή να έβρισκαν οι Σιωνιστές το κατάλληλο κρατικό “γαϊδούρι” και να το καβαλήσουν. Μετά από σκέψη κατάλαβαν ότι τους συνέφεραν οι ΗΠΑ. Ήταν “φρέσκο” και σχετικά ανυποψίαστο έθνος και δεν είχε προλάβει ν’ αναπτύξει ούτε κατεστημένα εσωτερικά συμφέροντα αλλά ούτε μεγάλη φθορά στην εξωτερική του εικόνα …Ένας άσχετος και αφελής “Λινγκουίνι” …Ο καλύτερος “πελάτης” των πονηρών Σιωνιστών. Δεν θα είχαν να μοιραστούν πολλά πράγματα με την άρχουσα τάξη των ΗΠΑ και επιπλέον δεν είχαν βεβαρημένο παρελθόν στις μεταξύ τους σχέσεις …Δεν ήταν Βρετανία με μια έμπειρη και άπληστη άρχουσα τάξη, η οποία δεν άφηνε τίποτε σε κανέναν και δεν ήταν και Γερμανία, που, αντί να έχει ιστορία, είχε ποινικό μητρώο. Με αυτήν την απόφαση προχώρησαν. Όλο αυτό το μακελειό τού προηγούμενου αιώνα έγινε γι’ αυτόν τον απλό λόγο …Για να γίνουν οι ΗΠΑ η πρώτη Δύναμη στον Κόσμο.

 

Οι Σιωνιστές σκότωσαν διακόσια εκατομμύρια ανθρώπους και κατέστρεψαν δύο φορές την Ευρώπη, για να γίνουν οι ΗΠΑ “πλανηταρχεύουσα” δύναμη και by proxy οι ίδιοι πλανητάρχες. Ερήμην τού αμερικανικού λαού οι Σιωνιστές αποφάσισαν να τους κάνουν απόλυτους ιμπεριαλιστές. Γιατί; …Για να τους χρησιμοποιούν σαν το “γαϊδούρι” τους …Να τους “καβαλήσουν” και να τους ελέγχουν με το μαστίγιο της εξουσίας και το καρότο τής Wall street. Για να μην “ξεχνάνε” και τον σχεδιασμό, έδωσαν στο κόμμα τής αρεσκείας τους το σύμβολο του γαϊδουριού …Αυτές ήταν οι ΗΠΑ για τους Σιωνιστές και έπρεπε να το θυμούνται. Για όσο διάστημα έλεγχαν το νόμισμά τους, το “γαϊδούρι” θα πήγαινε όπου ήθελαν οι Σιωνιστές.

 

Αυτή ήταν η δύναμη των Σιωνιστών και αυτήν χρησιμοποίησαν για να κατακτήσουν τον κόσμο, αλλά και για να σωθούν στην πρώτη μεγάλη κρίση τής Νέας Τάξης …Ελέγχουν τη “μηχανή” που “τυπώνει” το δολάριο …Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ασκούν διεθνή πολιτική με το διεθνές δολάριο …Με το δολάριο, ως “διπλό” νόμισμα κάθε κρατικής οικονομίας. Αυτή η “φάμπρικα”, όπως φαίνεται, έχει αρχίσει να μην “τραβάει” …Έχει αρχίσει να μην “τραβάει”, γιατί οι ΗΠΑ είναι “μικρές” για να τραβήξουν το “φορτίο” τού παγκόσμιου ιμπεριαλισμού. Για όσο διάστημα ο σχεδιασμός τους τις έθετε επικεφαλής ομοίων γιγάντων, οι ΗΠΑ εύκολα αντεπεξέρχονταν στις ανάγκες τού ρόλου τους. Τα κόστη μοιράζονταν “ρεφενέ” στον Δυτικό Κόσμο και τα κέρδη τα εισέπρατταν μόνοι τους οι Αμερικανοί με τους Σιωνιστές …Δεν υπήρχε μεγάλο “φορτίο” και άρα δεν υπήρχαν και αντιδράσεις.

 

Σήμερα, που ο σχεδιασμός άλλαξε, τα φυσικά μεγέθη δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν τα virtualμεγέθη. Για τους Σιωνιστές το “ένα δις” μπορεί να μην είναι πολύ δύσκολο να γίνει “ένα τρις”, προκειμένου να τους βοηθήσει στις επιδιώξεις τους, αλλά ένα φυσικό μέγεθος – όπως μια κρατική οικονομία – δεν μπορεί να χιλιοπλασιαστεί με την ίδια ευκολία …Αυτό έγινε στη διάρκεια της Νέας Τάξης …Τα δολάρια χιλιοπλασιάστηκαν εύκολα, αλλά οι ΗΠΑ ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσουν πρόβλημα. Οι Σιωνιστές πολλαπλασίασαν τα μεγέθη που τους αφορούσαν, αλλά οι ΗΠΑ, ως κράτος, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν αλλαγή κλίμακας. Παρέμειναν στο ίδιο μέγεθος μέσα σε μια οικονομία, η οποία ερήμην τους άλλαξε και από ήσυχη “λίμνη” έγινε ένας ταραγμένος “ωκεανός“.

 

Οι ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή δεν φαίνονται ικανές να προστατεύσουν τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό τους …Δεν έχουν ως κράτος το μέγεθος να ελέγχουν και να απειλούν θηρία όπως η Κίνα, η Ρωσία ή η Ε.Ε., τα οποία έχουν “ένστικτα” συντήρησης και αντιδρούν όταν απειλούνται τα συμφέροντά τους …Θηρία μεγάλα, που μπορούν να συνασπιστούν εναντίον των ΗΠΑ και να τις βάλουν στο “περιθώριο”. Οι ΗΠΑ δεν έχουν τη στρατιωτική δύναμη να απειλούν με πόλεμο τύπου Ιράκ όποιον από τους μεγάλους αντιδρά ή απειλεί ή θέλει ν’ αποχωρήσει από τον κανόνα τού πετροδολαρίου …Δεν έχουν ως οικονομία το μέγεθος να απειλούν με κυρώσεις όλες αυτές τις οικονομίες μαζί …Δεν έχουν ως οικονομία τη δυνατότητα να διαχειριστούν το τεράστιο δημόσιο χρέος τους, το οποίο “φούσκωσε” εξαιτίας των νέων αναγκών τής Νέας Τάξης. Τώρα έφτασαν στο τέλος. Το δημόσιο χρέος τους, σε συνδυασμό με την καθημερινή πίεση που δέχεται το δολάριο σε όλες τις αγορές, τους καθιστά αδύναμους ακόμα και στη σκέψη να το ενισχύσουν. Δεν μπορούν να βάλουν τις “μηχανές” να τυπώνουν δολάρια και να υψώσουν ξανά το “ταβάνι” τού χρέους τους.

 

Ακόμα και η νίκη-Τραμπ αυτό σηματοδοτεί …Ο αμερικανικός λαός δεν μπορεί να “τραβήξει” το ιμπεριαλιστικό “κάρο” …Του κοστίζει πολύ να το κάνει αυτό και δεν έχει τη δύναμη αλλά και τη διάθεση να το συνεχίσει για το κέρδος άλλων …Ειδικά τώρα, που όλες οι αμερικανικές πολυεθνικές “εξαφανίστηκαν” από το “ταμείο” τους και “χάθηκαν” στους δαιδαλώδεις φορολογικούς παραδείσους. Ο αμερικανικός λαός “θύμωσε” με αυτό το πρωτοφανές “ρίξιμο” των πολυεθνικών και γι’ αυτόν τον λόγο ψήφισαν αυτόν, ο οποίος τους υποσχέθηκε ότι θα τους απεμπλέξει από τον σχεδιασμό τής Νέας Τάξης …Ψήφισαν αυτόν, ο οποίος απείλησε τις πολυεθνικές με κυρώσεις στην περίπτωση που αυτές δεν “επιστρέψουν” στις ΗΠΑ, συνεχίζοντας να φοροδιαφεύγουν.

 

Δεν υπήρχε δηλαδή κάποιο μυστήριο στην εκλογή τού Τραμπ …Ψήφισαν αυτόν, ο οποίος τους υποσχέθηκε εθνική πολιτική …Πολιτική με δασμούς στις εισαγωγές …Πολιτική με στόχο την εσωτερική απασχόληση …Πολιτική με φραγμούς στη μετανάστευση …Πολιτική – με λίγα λόγια – αντίθετη προς τη Νέα Τάξη …Πολιτική, η οποία, επειδή ακριβώς ασκείται από τις ΗΠΑ, απειλεί ευθέως την ίδια τη Νέα Τάξη …Δεν είναι και μικρή ήττα ο πρώτος τη τάξει ιμπεριαλιστής να ασκεί αντιιμπεριαλιστική πολιτική …Δεν είναι και μικρή ήττα το πρώτο τη τάξει “πιόνι” των Σιωνιστών να κάνει διαφορετικές κινήσεις απ’ αυτές που του επιβάλουν. Όλα αυτά σημαίνουν πως, όταν – πολύ σύντομα – φτάσουμε σε μια επανάληψη της κρίσης τού 2008, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους Σιωνιστές τοκογλύφους.

 

Όλοι αυτοί, οι οποίοι μέχρι τώρα νόμιζαν πως είναι πολύ σίγουροι για την επιβίωσή τους – γιατί είναι too big to fail – , έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι αυτό δεν είναι πλέον και τόσο σίγουρο. Αυτό, το οποίο μέχρι τώρα τους φαινόταν απίθανο, σήμερα τους φαίνεται πλέον πιθανό. Γιατί; …Γιατί αυτοί, στους οποίους στηρίζονται για τη σίγουρη διάσωσή τους, δεν είναι πλέον τόσο δυνατοί όσο θα ήθελαν να είναι. Όσο απόλυτα και να ελέγχει κάποιος ένα γαϊδούρι, δεν μπορεί αυτό να τραβήξει ένα “κάρο”, το οποίο είναι φορτωμένο σαν “τραίνο”. Επειδή μπορείς να δέσεις ένα γαϊδούρι μπροστά από ένα τραίνο, δεν σημαίνει ότι έλυσες το πρόβλημα του κινητήρα.

 

Ποιος θα σώσει τους Σιωνιστές τραπεζίτες, οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν μάθει να σώζονται από τα χρήματα των λαών; Την τελευταία φορά που κινδύνευσαν τους έσωσε ο Ομπάμα με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων και στην κυριολεξία “χαντάκωσε” τις ΗΠΑ. Ο Ομπάμα παρέλαβε τις ΗΠΑ με εξωτερικό χρέος 8 τρις δολαρίων και την παρέδωσε μέσα σε λίγα χρόνια με χρέος 20 τρις. Τώρα το χρέος των ΗΠΑ πλησιάζει τα 23 τρις. Σε σχέση δηλαδή με το 2008 τα πράγματα έχουν γίνει τρομακτικά χειρότερα, εφόσον έχουν επιδεινωθεί όλες οι παράμετροι. Ούτε καν εκείνο το πρόβλημα εκείνης της εποχής δεν μπορούν οι σημερινές ΗΠΑ ν’ αντιμετωπίσουν …Πόσο μάλλον να το αντιμετωπίσουν στη σημερινή του ένταση. Το πρόβλημα των τραπεζών σήμερα μεγεθύνθηκε σε τρομερό βαθμό και ταυτόχρονα οι ΗΠΑ εξασθένησαν σε έναν επίσης τρομερό βαθμό. Ποιος θα σώσει τους τοκογλύφους τής Wall Street; …Οι ΗΠΑ; …Επειδή αυτό θέλουν οι διορισμένοι από τους Σιωνιστές ηγέτες τους; …Μα δεν θα φτάνει το “θέλω” πλέον.

 

Ποιος απομένει να σώσει το κύκλωμα της Νέας Τάξης, όταν οι ίδιες οι ΗΠΑ έχουν βγει στη “γύρα” για δανεικά; Ποιος θα σώσει τους εγκληματίες Σιωνιστές στην τεράστια τραπεζική κρίση, η οποία έχει ήδη αρχίσει να εκδηλώνεται; Η Ντόιτσε Μπανκ μπορεί ανά πάσα στιγμή να τινάξει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα στον “αέρα”. Ποιος θα προστατεύσει τη Νέα Τάξη, αν αρχίσει η “κατρακύλα”; …Ποιος θα “απενεργοποιήσει” τη “βόμβα” τής Ντόιτσε Μπανκ, προκειμένου ν’ αναβάλει το “μοιραίο” για το παγκόσμιο σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα; Η Γερμανία; …Με ποιο μέγεθος; Η Γερμανία στην πραγματικότητα δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό της, αν για τον οποιονδήποτε λόγο οι ΗΠΑ χάσουν τις δυνάμεις τους. Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα η Γερμανία ν’ αντέξει μια οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ. Είναι συνδεδεμένη άμεσα με τις ΗΠΑ κι εξαρτάται και η ίδια από την αμερικανική εμπορική πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι σε μια ενδεχόμενη αμερικανική κατάρρευση, θα καταρρεύσει και η ίδια η Γερμανία.

 

Μπορούν οι Σιωνιστές να στηριχθούν σ’ αυτήν την ασθενική Γερμανία; Σε τι ακριβώς να στηριχθούν; Στην τρομερή της οικονομία; Στις τρομερές της εταιρείες; Όλα αυτά είναι τεχνητά και το γνωρίζουν καλύτερα απ’ τον καθένα αυτοί οι οποίοι τα δημιούργησαν, και είναι οι ίδιοι. Το γερμανικό “θαύμα” έγινε με δανεικά. Η Γερμανία “εκτοξεύτηκε” στα ύψη, εξαιτίας τού προνομιακού δανεισμού της. Είτε όμως αυτός ο δανεισμός είναι προνομιακός είτε όχι, δεν παύει να παραμένει δανεισμός. Αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία επιβιώνει σε μια λεπτή “ισορροπία” μόνον για όσο διάστημα μπορεί να “ταΐζει” τον δανεισμό της, πληρώνοντας τις δόσεις της. Αν αρχίσει να έχει προβλήματα στην αποπληρωμή των δανείων της, απειλείται με κατάρρευση. Αν αυτό συνδυαστεί και με μια αντίδραση της Ρωσίας, τότε απειλείται με μια γενική κι απότομη κατάρρευση.

 

Σε μια τέτοια περίπτωση – και χωρίς την υποστήριξη των Σιωνιστών – θα κινδυνεύσει μέχρι και με εμφύλιο πόλεμο. Μια υποχρεωτική πληρωμή επιδικασμένων πολεμικών αποζημιώσεων μπορεί να διασπάσει αυτό, το οποίο λόγω συμφερόντων διατηρείται ενιαίο. Η “Ένωση Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών” δεν θα καταφέρει να επιβιώσει, γιατί απλούστατα δεν θα το επιτρέψουν τα χαρακτηριστικά της. Αυτά, τα οποία σήμερα της δίνουν τα “δυνατά” της χαρακτηριστικά, θα είναι εκείνα, τα οποία θα τη “χαντακώσουν”. Οι λόγοι αυτοί, για τους οποίους είναι χρήσιμη για τους Σιωνιστές ιδιοκτήτες της, θα είναι και οι ίδιοι που θα τη καταδικάσουν.

 

Τι σημαίνουν όλα αυτά πρακτικά; …Σημαίνουν πως, όταν ένα σύστημα διατηρείται ενιαίο μόνον εξαιτίας τού συμφέροντος, αυτό καταρρέει όταν το συμφέρον αυτό όχι μόνον δεν υφίσταται, αλλά προκαλεί ζημιά. Οι Γερμανοί παριστάνουν εκ του πονηρού τούς εθνικά υπερήφανους Γερμανούς, γιατί σήμερα βρίσκονται σε μια οικονομική ακμή, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυθαιρεσίες των Σιωνιστών και βέβαια στα εγκλήματα του γερμανικού κράτους. Πόσο μπορεί ν’ αντέξει αυτή η συμφεροντολόγα Γερμανία, αν οι λαοί απαιτήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται και τις οποίες η ίδια στο παρελθόν έχει αναγνωρίσει;

 

Οι Σιωνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα δεν επιτρέπουν σε λαούς όπως οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Πολωνοί ή οι Ρώσοι να διεκδικήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται για τις θηριωδίες και τις καταστροφές των Γερμανών …Αποζημιώσεις, τις οποίες έχει αναγνωρίσει η ίδια η Γερμανία στον καιρό που δικαζόταν γι’ αυτές. Σήμερα δεν έχει απαλλαγεί από καμία υποχρέωσή της, ώστε να αισθάνεται ασφαλής. Απλά κάνει το “κορόιδο” και δεν πληρώνει κανέναν, γιατί απλούστατα οι Σιωνιστές παρασκηνιακά δεν επιτρέπουν σε κανένα κράτος να διεκδικήσει αυτά τα οποία δικαιούται. Αν οι Σιωνιστές χάσουν την ισχύ τους και αρχίσουν οι λαοί να διεκδικούν δισεκατομμύρια, οι Γερμανοί θα γίνουν από δυο χωριά χωριάτες. Αν οι Βαυαροί αρχίσουν να μαλώνουν με τους Πρώσους για τα μερίδιά τους στη ζημιά, θα υπάρξει μια “έκρηξη”, την οποία ούτε καν να τη φανταστούμε μπορούμε …”Γερμανοί” είναι όλοι αυτοί μόνον όταν μοιράζονται κέρδη μεταξύ τους …Όταν θα πρέπει να μοιραστούν ζημιές, “θυμούνται” πως είναι Βαυαροί και Πρώσοι.

 

Τα ανάλογα συμβαίνουν και στον οικονομικό τομέα. Η Γερμανία “θριάμβευσε” στον οικονομικό τομέα, γιατί αποτελεί τον απόλυτο ορισμό τού αθέμιτου ανταγωνισμού. Η Siemens, η Thyssen, η Mercedes, η Hochtief, η Fraport κλπ., δεν είναι εταιρείες που προόδευσαν μόνον εξαιτίας τού προνομιακού δανεισμού …Είναι βρόμικες εταιρείες, οι οποίες λεηλατούν ολόκληρες χώρες, για να μπορούν να είναι ανταγωνιστικές …Είναι βρόμικες εταιρείες, οι οποίες, συνδεόμενες στενά με μυστικές υπηρεσίες – και άρα έχοντας “πλάτες” – διέβρωσαν τα κράτη, “μολύνοντάς” τα με άπειρη διαφθορά, προκειμένου να υποσκελίσουν τους ανταγωνιστές τους …Η πρόοδός τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη διαφθορά. Όπου έχουν πάει, έχουν “βρομίσει” τα πάντα στο πέρασμά τους.

 

Σήμερα εκκρεμούν εις βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις, οι οποίες δεν εκτελούνται μόνο και μόνο γιατί και πάλι οι Σιωνιστές δεν επιτρέπουν στα κράτη να τις ανακοινώσουν και να τις εφαρμόσουν. Τι σημαίνει μια τέτοια εξέλιξη για τη Γερμανία; …Ότι, αν οι Σιωνιστές χάσουν τις δυνάμεις τους κι αρχίσουν οι καταδίκες των γερμανικών εταιρειών, αυτές θα αποβληθούν από την ευρωπαϊκή αγορά, όπως προβλέπουν οι ευρωπαϊκοί νόμοι. Σε μια τέτοια περίπτωση το ένα μετά το άλλο γερμανικό εργοστάσιο θα βάζει “λουκέτο”. Εκατοντάδες χιλιάδες “Γερμανοί” θα χάσουν τις θέσεις εργασίας τους και άρα και την “υπερηφάνειά” τους για τη Γερμανία.

 

Είναι όμως μόνον αυτές οι οικονομικές ζημιές; …Μακάρι γι’ αυτούς να ήταν μόνον αυτές …Υπάρχουν και νέες από νέα εγκλήματα, τα οποία δεν έχουν ακόμα εκδικαστεί. Η Γερμανία δεν χρωστάει μόνον εξαιτίας των παλαιών εγκλημάτων της. Είναι βέβαιο ότι έχει ήδη δημιουργήσει και νέα χρέη, εξαιτίας νέων εγκλημάτων. Είπαμε πιο πάνω ότι θα την καταδικάσουν οι λόγοι για τους οποίους ήταν και είναι χρήσιμη για τους Σιωνιστές και αυτό ίσως να μην έγινε κατανοητό. Τι θέλουμε να πούμε μ’ αυτό; …Οι Σιωνιστές, για να ελέγχουν τη Γερμανία, την έβαζαν να εγκληματεί κατά των λαών, ώστε να μπορούν να την εκβιάζουν. Η Γερμανία εγκλημάτησε εξαιτίας τους στο παρελθόν, αλλά εγκλημάτησε και στις μέρες μας.

 

Αυτά τα εγκλήματα τα γνωρίζουν οι Σιωνιστές και με τον τρόπο αυτόν εκβιάζουν την ηγεσία της, εφόσον η ηγεσία αυτή φέρει το βάρος τής ποινικής ευθύνης για τα εγκλήματα αυτά. Με τον τρόπο αυτόν εκβίαζαν τις κυβερνήσεις τού Κολ ή του Σρέντερ ή της Μέρκελ …Πραγματικοί εκβιασμοί πραγματικών εγκληματιών, οι οποίοι δρομολόγησαν πραγματικά εγκλήματα. Η σημερινή “Γερμανία” είναι εύκολο ν’ αποδειχθεί πως συμμετείχε στη συνομωσία που οδήγησε στη λεηλασία και την ταπείνωση του ρωσικού λαού. Συμμετείχε στον σχεδιασμό και τη δρομολόγηση του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου, που οδήγησε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και, αν οι λαοί τής Γιουγκοσλαβίας ενδιαφερθούν, το Βερολίνο θα πάθει “εγκεφαλικό”. Το ίδιο ενεργά συμμετείχε η Γερμανία και στο έγκλημα του εμφυλίου τής Ουκρανίας και βέβαια στην οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας. Αν αυτά τα ενοχοποιητικά στοιχεία, που έχουν στα “χέρια” τους οι Σιωνιστές, πέσουν στα “χέρια” των λαών, ποια θα είναι η τύχη τής Γερμανίας;

 

Η Γερμανική Ένωση ΠΡΕΠΕΙ να διαλυθεί για τους ίδιους λόγους και με την ίδια ευκολία που διαλύθηκε η “ΑΔΕΡΦΗ” της η Σοβιετική Ένωση. Κανένας δεν θα την κλάψει και από κανέναν δεν θα λείψει, γιατί όλοι κατά καιρούς έχουν κλάψει εξαιτίας της. Θα την “ξεχάσει” ο κόσμος μέσα σε μία στιγμή. Θα καταγραφεί ως μια από τις πιο άσχημες “παρενθέσεις” της ιστορίας τής ανθρωπότητας. Οι ίδιοι οι λαοί της θα πρέπει να πανηγυρίζουν μια τέτοια εξέλιξη, όπως πανηγύριζαν οι λαοί τής Σοβιετικής Ένωσης όταν “έπεφτε” ο Σιωνιστής “δεσμοφύλακάς” τους. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για σιωνιστική “ομίχλη”. Μόλις χάσουν οι Σιωνιστές τον πλούτο τους – και άρα τη δυνατότητα να παραπληροφορούν τους λαούς – η Γερμανία δεν θα έχει πλέον θέση στην κοινωνία των εθνών.

 

Αντιλαμβανόμαστε πως, αν “πέσει” η Γερμανία, ακολουθεί ένα “ντόμινο” καταρρεύσεων. Πόσο μπορεί ν’ αντέξει η Ρωσία τού Πούτιν σε περίπτωση που καταρρεύσει η Γερμανία; Το καθεστώς Πούτιν και όλη η Σιωνιστική Νομενκλατούρα, που λεηλατεί και βιάζει τη Ρωσία, είναι προστατευόμενοι της Γερμανίας. Αν “πέσει” η Γερμανία, ποιος θα προστατεύσει τους Εβραίους Ολιγάρχες; …Ο τρομερός νάνος; Ειδικά αυτός ο νάνος – αν αποκαλυφθεί ο βρόμικός του ρόλος – θα πρέπει να παλέψει με τη ρωσική “αρκούδα” και εκεί δεν θα υπάρχει “στήσιμο” και “σκηνοθέτες”. Πάνω του μπορεί να ξεσπάσει η δυστυχία και η ταπείνωση που βίωσε ο εξαθλιωμένος ρωσικός λαός εδώ και έναν αιώνα.

 

Η Κίνα τού Κομμουνιστικού Κόμματος πόσο μπορεί ν’ αντέξει μια τέτοια πολιτική “κατολίσθηση”; Η λενινιστική ηγεσία της δεν έχει σταματήσει να λεηλατεί τον κινεζικό λαό …Δισεκατομμυριούχοι είναι όλοι οι λενινιστές τού κόμματος …Συνειδητοποιημένοι εγκληματίες όλοι τους, με τις βαλίτσες τους έτοιμες για να την κοπανήσουν …και κωδικούς από τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία. Τι θα απογίνουν όλοι αυτοί, αν δεν έχουν πού να καταφύγουν, για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους; Αυτοί δεν είναι που χρεώνουν και τις σφαίρες στους εκτελεσθέντες; Αυτοί δεν είναι που εκτέλεσαν όλους τους αντιδραστικούς της Πλατείας Τιενανμέν; Τα ξεχνάει αυτά ο λαός; Ξεχνάει το “μεγάλο άλμα” τού ψυχοπαθούς Μάο; …45 εκατομμύρια ανθρώπους σκότωσε το κτήνος. Πόσες ημέρες μπορεί ν’ αντέξει η εξουσία τού κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος αν “πέσει” η Γερμανία και μαζί της και η πουτινική Ρωσία;…

 

…Μπορεί έστω να φανταστεί κάποιος τι θα γίνει, αν ανοίξουν όλοι οι φάκελοι με τα εγκλήματα των Σιωνιστών; …Τα εγκλήματα των δικών τους ιδιόκτητων “θηρίων”; …Αν στα εκατομμύρια των νεκρών τού Ναζισμού προστεθούν τα εκατομμύρια των νεκρών τού Κομμουνισμού και πάνω σ’ αυτά προστεθούν όλα τα υπόλοιπα; …Πόσα είναι τα εκατομμύρια των νεκρών του “πολέμου” των ναρκωτικών; …Πόσα είναι τα εκατομμύρια των νεκρών του “πολέμου” των πετρελαίων; …Ακόμα και για τον “πόλεμο” των διαμαντιών μετράμε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρών …Νεκροί, που αυξάνονται με τρομερούς ρυθμούς, αν σκεφτεί κάποιας τα καθημερινά θύματα της σημερινής οικονομικής κρίσης και της πείνας …Όλα για το κέρδος. Για το κέρδος των τοκογλύφων Σιωνιστών χρησιμοποιήθηκε η ανθρώπινη τεχνολογία, εξοντώνοντας μαζικά ανθρώπους …Για να παριστάνουν τους “θεούς” οι Ρότσιλντ, οι Ροκφέλερ και οι Σόρος …Για να παριστάνουν τους “αγίους” οι κατά τόπους χαφιέδες τους.

 

Αν όλα αυτά γίνουν γνωστά στους λαούς, τότε σε ποια γωνιά τής Γης μπορούν όλοι αυτοί να βρουν καταφύγιο; Η Νέα Τάξη Πραγμάτων – δυστυχώς για τους Σιωνιστές τοκογλύφους – δεν έχει ούτε τη θεωρητική πιθανότητα να επιβιώσει. Στην κυριολεξία από ώρα σε ώρα μπορεί να γίνει το μεγάλο “ΜΠΑΜ”. Από ώρα σε ώρα μπορεί να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία, η οποία στηρίζεται στα χάρτινα “πόδια” τής Νέας Τάξης. Αν συμβεί αυτό, οι Σιωνιστές τοκογλύφοι θα χάσουν μέσα σε μία στιγμή τις σημερινές αμύθητες περιουσίες τους και θα συρθούν στα Διεθνή Δικαστήρια για “Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας” και αυτό θα είναι μια τραγική εξέλιξη γι’ αυτούς. Ως Εβραίοι, θα καταλάβουν ακριβώς το νόημα της δικής τους “κατάρας”, που είναι: “να τα αποκτήσεις ΟΛΑ και να τα χάσεις ΟΛΑ” …Θα τα χάσουν ΟΛΑ, και, όταν λέμε ΟΛΑ, εννοούμε ΟΛΑ.

 

Θέμα χρόνου είναι να καταλάβουν οι λαοί τι συμβαίνει. Μόλις φύγουν τα χρήματα των Σιωνιστών από τη μέση – και άρα χαθεί η “ομίχλη” των δικών τους διεθνών ΜΜΕ, η οποία κρύβει τα πάντα – , όλα θ’ αποκαλυφθούν. Η μελλοντική Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων – όσο κι αν “χτυπιούνται οι Σιωνιστές και οι εγκληματίες που τους υπηρετούν – θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ …Θα είναι “Ρωμαίικη” …Θα είναι Ρωμαϊκή. Βιάστηκαν κάποιοι να “κλάψουν” τη Ρωμιοσύνη, νομίζοντας πως αυτή “πέθανε”, ενώ στην πραγματικότητα είναι πιο ζωντανή από ποτέ. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία ο Ελληνισμός – και άρα ο πολιτισμός – συμφέρει τους λαούς, οι οποίοι θα τον υιοθετήσουν, εφόσον δεν έχει πλέον καθόλου κόστος ως επιλογή. Μέχρι τώρα ο πολιτισμός, γι’ αυτόν ο οποίος ήθελε να λέγεται, να δρα και να ζει ως πολιτισμένος, είχε κόστος …Κόστος να μοιράζεσαι γνώσεις κι αγαθά με τους συνανθρώπους σου, ακόμα κι όταν θα μπορούσες να τα πάρεις όλα για τον εαυτό σου.

 

Ως εκ τούτου ο απλοϊκός στη δομή του βαρβαρισμός είχε πλεονέκτημα έναντι του Ελληνισμού, γιατί έδινε άμεσο κέρδος. Ήταν ασυναγώνιστος σε έναν κόσμο, ο οποίος έδινε τη μάχη τής επιβίωσης και ο ένας προσπαθούσε να επωφεληθεί τού άλλου. Ο βαρβαρισμός όχι μόνον δεν ανάγκαζε τους ισχυρούς να μοιράζονται αγαθά με τους αδύναμους, αλλά τους ισχυροποιούσε παραπάνω. Ο βαρβαρισμός όχι μόνον δεν απωθούσε τους αδύναμους, αλλά αντίθετα τους έλκυε, υποσχόμενος λείες, οι οποίες έλυναν τα προβλήματά του ως δια μαγείας …Κέρδη υποσχόταν σε όλους όσους τον ακολουθούσαν και όχι κόστη και θυσίες. Μοίραζε λείες και λάφυρα και όλους τους συνέφερε να γίνουν λίγο βάρβαροι, για να λύσουν τα προβλήματά τους …και, αν ποτέ τους βόλευε, θα ξόδευαν και κάτι λίγα για πολιτισμό. Σήμερα όλα αυτά άλλαξαν. Οι βάρβαροι τα έφαγαν όλα και στο τέλος δάγκωσαν και τα πόδια τους …Τα δικά τους πόδια. Τώρα πλέον ο βαρβαρισμός δεν δίνει κέρδος, παρά επιταχύνει τον θάνατο …Τον θάνατο του ίδιου του βάρβαρου.

 

Ο γερμανισμός τής Ε.Ε. για πρώτη φορά μπορεί να γίνει αξιοποιήσιμος, έστω και χωρίς να ήταν αυτό στις προθέσεις εκείνων που τον προκάλεσαν. Για πρώτη φορά στην ιστορία ο γερμανισμός μπορεί να “κουβαλήσει” κάτι θετικό για τον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι διαφορετικό, γιατί οι βάρβαροι Σιωνιστές έφτασαν σε ένα τρομερό αδιέξοδο …Έπαιξαν, και είναι βέβαιο ότι θα χάσουν. Στους συνενόχους τους το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι το “πάρτι” τελείωσε …Τώρα έρχεται ο λογαριασμός …Τώρα θα διαπιστώσει ο ανάπηρος Σόιμπλε ότι κανένας δεν ζήλευε τους Γερμανούς “μαθητές”, επειδή αυτοί ήταν οι “καλύτεροι” …Απλά τους απεχθάνονταν όλοι, μόνον και μόνον γιατί τους έβλεπαν ότι “έκλεβαν” στις “εξετάσεις”.

 

Οι φονιάδες των λαών ό,τι πρόλαβαν ν’ απολαύσουν το απόλαυσαν. Γελούσαν, όταν εξαιτίας τους ο κόσμος έκλαιγε …θα κλάψουν, όταν ο κόσμος θα γελάει. Από εδώ και πέρα έρχεται ο Γολγοθάς γι’ αυτούς, γιατί για όλους τους υπόλοιπους θα υπάρχει Ανάσταση. Ο Ελληνισμός με τον Σιωνισμό οδηγούνται σε μια αναπόφευκτη σύγκρουση, της οποίας η έκβαση θα έχει παγκόσμιες συνέπειες, εφόσον κρίνεται το μέλλον του ίδιου του ιμπεριαλισμού και η επιβίωση της Νέας Τάξης. Ο Ελληνισμός είναι η μόνη δύναμη στον κόσμο που μπορεί να σταματήσει την πιο ύπουλη και σύνθετη μορφή βαρβαρισμού, που είναι ο Σιωνισμός. Ο Ελληνισμός είναι η μόνη δύναμη στον κόσμο, που μπορεί να σταματήσει την ανθρωπότητα πριν αυτή κάνει το μοιραίο “βήμα” προς στο χάος.

 

Μπαίνοντας ο σιωνισμός σε ένα “αδιέξοδο”, θα αναζητήσει τη μοναδική ελπίδα διαφυγής, και αυτή “περνάει” από τη “στενή” Μακεδονία …Μόνον αν νικήσει τον Ελληνισμό μπορεί να ελπίζει ότι – έστω και με απώλειες – θα επιβιώσει. Πρέπει να νικήσει τον Ελληνισμό σε ένα “στενό” πέρασμα και εκεί ο Ελληνισμός είναι ανίκητος. ΚΑΝΕΝΑΣ και ΠΟΤΕ δεν έχει νικήσει τον Ελληνισμό σε κατά μέτωπο σύγκρουση. Όσοι κατά καιρούς νόμισαν ότι τον “νίκησαν”, απλά τον παρέκαμψαν, γιατί το μέγεθός του επιτρέπει τέτοιου είδους ψευδονικητήριων “ελιγμών”. Αν όμως βρεθείς απέναντί του, χωρίς τη δυνατότητα να ελιχθείς, ώστε να τον παρακάμψεις, δεν έχεις καμία ελπίδα να τον νικήσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι επικίνδυνος στις “ενέδρες” των αδιεξόδων. Γι’ αυτόν τον λόγο τα “θηρία” τού φασισμού δεν πλησιάζουν ποτέ τα “στενά”, όταν εκεί περιφέρεται “οπλισμένος” ο Ελληνισμός. Η Μακεδονία θα είναι οι σύγχρονες “Θερμοπύλες” όπου αυτές οι δυνάμεις θ’ αναμετρηθούν στην τελική τους σύγκρουση …Έτσι το ήθελε ο Θεός στο Σχέδιό Του, και έτσι θα γίνει…

 

…Μήδοι, Μηδίσαντες και “Εφιάλτες” απέναντι στους Έλληνες …Εβραίοι Σιωνιστές και Έλληνες κομμουνιστές, ναζιστές και δωσίλογοι σε κοινό “στρατόπεδο” μπροστά σε μια αναπόφευκτη σύγκρουση με τον Ελληνισμό. Όλος ο “υπόκοσμος” του σιωνισμού πάνω στη γερμανική “πλατφόρμα”. Ο σιωνισμός τού Ρότσιλντ, του Σόρος, του Κίσινγκερ, της Μέρκελ, του Σαρκοζί, του Μπενράκε, του Νίμιτς, πάνω στην “πλατφόρμα” τού Σόιμπλε. Όλοι αυτοί σε κοινό “στρατόπεδο” μαζί με τους συμμάχους τους στην Ελλάδα …Κομμουνιστές, Ναζί και δωσίλογους …Επαγγελματίες “επαναστάτες” δίπλα σε κοινούς δωσίλογους …Τσίπρας, Κοτζιάς, Κουβέλης, Κουτσούμπας, Παπαρήγα δίπλα με τους Μιχαλολιάκους και τους Κασιδιάρηδες να πλαισιώνουν τους Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Μπουτάρηδες και Βενιζέλους …Στην κυριολεξία όμως η Εβραία Σάρα και όλο το ελληνικό κακό συναπάντημα…

 

…Αυτοί θα είναι οι “μονομάχοι”. Από τη μία πλευρά αυτοί, οι οποίοι “διαπραγματεύονται” μεταξύ τους για τη Μακεδονία σαν αυτή να είναι “εμπόρευμα” και από την άλλη αυτοί, τους οποίους η Μακεδονία τούς αφορά προσωπικά ως μητέρα …Αυτοί, οι οποίοι τα είπαν “όλα” για τη Μακεδονία απέναντί σε εκείνους, οι οποίοι ακόμα δεν “μίλησαν” για τη Μακεδονία. Περί αυτού πρόκειται …Όλοι μίλησαν για τη Μακεδονία εκτός από την ίδια τη Μακεδονία …Ακόμα δεν μίλησε η ΜΗΤΕΡΑ τού Αυτοκράτορα της Ρώμης …Ακόμα δεν μίλησε, γιατί, όταν μιλήσει, θα έχουμε κλάματα …Πολλά και διαφορετικά κλάματα …Κλάματα χαράς για τους πολλούς και κλάματα θρήνου για τα σκουπίδια, που πλήγωσαν τους ανθρώπους. Θα κλάψουν οι Ούννοι, οι οποίοι τόλμησαν και εμφανίστηκαν ξανά έξω από τη Ρώμη. Θα κλάψουν οι Σιωνιστές, οι οποίοι τόλμησαν να εμφανιστούν έξω από τη Μακεδονία. Εφόσον η “μάστιγα του Θεού” ξανάρθε απολύτως συντονισμένα στη γειτονιά των Ελλήνων, θα τελειώσουμε μια για πάντα μ’ αυτούς.

 

…Το είπαμε και το ξαναλέμε, για να το εμπεδώσουν κάποιοι. Όποιος νομίζει ότι ο Ελληνισμός θα “πέσει” χωρίς μάχη, κακώς το νομίζει …Όποιος νομίζει ότι η Ρωμιοσύνη θα αφήσει τη Ρώμη ανυπεράσπιστη στα χέρια των Ούννων, κάνει μέγα σφάλμα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση …Ο Ελληνισμός είναι η ιδρυτική δύναμη του Δυτικού Πολιτισμού …Ο Ελληνισμός είναι από τους βασικούς πυλώνες αυτού του κόσμου …Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας απέναντι στους βάρβαρους, οι οποίοι μόνιμα στοχεύουν στην υποδούλωση του ανθρώπινου είδους. Αν “πέσουν” οι Έλληνες, θα χάσει τη μάχη η ανθρωπότητα, και αυτό δεν θα αφεθεί ΠΟΤΕ να συμβεί. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ έχει νικήσει πριν καν ξεκινήσει η δήθεν μάχη …Ο εφιάλτης των ανθρώπων τελειώνει …ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ με το “Φως” το ελληνικό και οι τρομακτικές σιωνιστικές “Σκιές” αρχίζουν να χάνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο …Πρέπει επιτέλους να “ξυπνήσουν” οι Έλληνες και να μην φοβούνται ΤΙΠΟΤΑ.

 

 

 

Τραϊανού Παναγιώτης

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *