Επιβεβαιώνονται οι προφητείες για τις νέες ταυτότητες! Από το νέο έτος υποχρεωτικές σε όλους

 

 

Επιβεβαιώνονται οι προφητείες. Θα μας αλλάξουν τις ταυτότητες με τσιπ του ματιού!!Ποιος θα το πίστευε πως οι προφητείες των μοναχών και της Παλαιάς Διαθήκης θα βγουν αληθινές; Το παγκόσμιο σύστημα, δηλαδή η ελίτ έχει προαποφασίσει απο χρόνια πριν για αλλαγή των ταυτοτήτων με νέες που θα έχουν διάφορα τσιπ. Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, στη προκειμένη περίπτωση που αφορούν τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ για νέες ταυτότητες στην Ελλάδα με βιομετρικά στοιχεία και το αποτύπωμα της ίριδας ή αλλιώς του ματιού θα γίνει στη πράξη. Αυτό θα είναι μονάχα η αρχή, στο προσεχές μέλλον όλοι οι πολίτες στον κόσμο θα βάλουν ένα βιομετρικό τσιπάκι στο χέρι τους, που θα το σκανάρουν οι εκάστοτε αρχές και θα βλέπουν τα πλήρη στοιχεία του ανθρώπου.

Όσοι δεν θα βάλουν τσιπάκι στο χέρι δεν θα μπορούν να βγάζουν χρήματα, δεν θα μπορούν να έχουν ιατροφαμακευτική περίθαλψη, και σε γενικές γραμμές θα ζουν σαν πολιτισμένοι άνθρωποι. Αν και περιμέναμε την ανακοίνωση της Νέας Παγκόσμιας Κυβέρνησης των Σεπτέμβριο απο τον ΟΗΕ, αυτή προφανώς θα ανακοινωθεί το προσεχές Φεβρουάριο του 2016. Όσες χώρες θα ενταχθούν στην παγκόσμια διακυβέρνηση θα διαγραφούν πολλά χρέη αλλα θα εφαρμόσουν επί γράμμα την πολιτική ατζέντα. 

Στους επόμενους μήνες το σύνολο των Ελλήνων θα κληθεί να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του για να αποκτήσει τη νέα ταυτότητα… καταβάλλοντας αντίτιμο ύψους περίπου 10 ευρώ.

Η όλη διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο, ενώ οι νέες ταυτότητες αναμένεται να είναι υψίστης ποιότητας και ασφάλειας. Ήδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συσταθεί επιτροπή, στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Αστυνομίας, οι οποίοι θα υποβάλλουν έως τα τέλη Γενάρη την πρότασή τους για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ταυτοτήτων.

 

Η επιτροπή θα προτείνει εάν εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα θα υπάρχουν και άλλα βιομετρικά χαρακτηριστικά του κατόχου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν στοιχεία όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου αλλά και μικροτσίπ με βιομετρικά χαρακτηριστικά. Η διαδικασία που κινεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δρομολογήθηκε μετά από τις έντονες πιέσεις αξιωματούχων των ΗΠΑ με αποκορύφωμα τα όσα διεμήνυσε στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής κ. Τζον Κέρι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αθήνα.

 

Οι Αμερικανοί θεωρούν ότι οι σημερινές ταυτότητες μπορούν εύκολα να παραποιηθούν και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση διαβατηρίων από κυκλώματα πλαστογράφων. Αντίθετα στα διαβατήρια που εκδίδονται από την Αστυνομία –σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας– δεν έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής κρούσματα πλαστογραφίας. Το ίδιο και στα νέα διπλώματα οδήγησης που από το 2009 εκδίδονται με τις ίδιες προδιαγραφές από το Εθνικό Κέντρο Έκδοσης Εγγράφων Ασφαλείας, που εδρεύει στη διεύθυνση διαβατηρίων της Αστυνομίας.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *