Τα θαύματα της τίμιας ζώνης της Παναγίας

Πριν λίγες μέρες έλαβα για ευλογία μια κορδέλα της Αγίας Ζώνης της Παναγίας. Η κοπέλα που την χρησιμοποίησε, ώ του θαύματος, έμεινε έγκυος παρ’ όλα τα προβλήματα που υπήρχαν.

Έκανε θεραπεία και για 6 μήνες δεν έπρεπε να παίρνει φάρμακα για να καθαρίσει ο οργανισμός και επιπλέον για 3 μήνες που θα έκανε προσπάθεια να μείνει έγκυος πάλι δεν έπρεπε να παίρνει φάρμακα.

Αυτό είχε σαν συνέπεια λόγω της πάθησης που είχε να πονάει σε όλο το σώμα της.

Η τελευταία μέρα διορίας για να ξαναρχίσει θεραπεία, γιατί πλέον πονούσε πολύ, ήταν η 1 Δεκεμβρίου 2008.

Το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου έκανε τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Φυσικά καταλαβαίνετε τη χαρά τους και τη χαρά όλων μας, που η Υπεραγία Θεοτόκος βοήθησε για ακόμη μια φορά.

Τον Απρίλιο του 2003 είχαμε επισκεφθεί το μοναστήρι σας και είχα πάρει για ευλογία δύο κορδέλες της Ζώνης της Θεοτόκου.

Την μία την έδωσα σε μια συνάδελφο, που η αδελφή της επί χρόνια στη Γερμανία προσπαθούσε να κάνει παιδιά και δεν μπορούσε ξοδεύοντας φυσικά τεράστια χρηματικά ποσά.

Την άλλη την έδωσα σε μια συνάδελφο της μητέρας μου (δασκάλα) που και αυτή προσπαθούσε πολλά χρόνια και δυστυχώς δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Αφού έδωσα τις ζώνες σίγουρος για το αποτέλεσμα αμερίμνησα και δεν ρώτησα τι έγινε σε κανένα γνωστό τους.

Πέρασε ένας χρόνος και κάτι και ξαφνικά η συνάδελφος καθώς πηγαίναμε στην υπηρεσία μας λέει ότι θα πάρει άδεια να πάει να δει το ανηψάκι της.

Εγώ ρώτησα αν πρόκειται για την αδελφή της στην Γερμανία. Και πραγματικά η αδελφή της είχε γεννήσει έπειτα από χρόνια προσπάθειας.

Γυρνώντας το μεσημέρι, είπα μέσα μου, να ρωτήσω και τη μητέρα μου τι έγινε και με την άλλη περίπτωση της συναδέλφου της;

Η συνάδελφός της που τόσα χρόνια είχε καημό, γέννησε και αυτή χάρις στην επενέργεια της χάριτος της Τιμίας Ζώνης.

Ευχαρίστησα την Παναγία, που τόσο πολύ βοηθάει κάθε μέρα και γι’ αυτό ξαναζητήσαμε τη βοήθειά της και Αυτή προσέτρεξε για ακόμη μία φορά σαν στοργική Μητέρα.

Νάνος Ευάγγελος

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *