Επιστολή από μιά μάνα που ντροπιάζει τον Τσίπρα!

 

Μια μητέρα παιδιού με αυτισμού από την Κρήτη, έστειλε μια επιστολή καταπέλτης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις ελλείψεις που υπάρχουν στην ειδική αγωγή των δημόσιων σχολείων. 

Το ξέσπασμα της μητέρας που ζητάει από τον κ. Τσίπρα να κάνει πράξη τα όσα έχει υποσχεθεί στο συγκεκριμένο θέμα, κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

“Κύριε Πρόεδρε, Ακούγοντάς σας στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ανασχηματισμό να μιλάτε για τα θέματα της Ειδικής Αγωγής στην εκπαίδευση και ότι είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης αυτός ο τομέας, θέλησα να σας απευθύνω αυτή την επιστολή με την πίστη να σας γνωστοποιηθεί. Είμαι μητέρα παιδιού της 5η δημοτικού με διαγνωσμένο από τα ΚΕΔΔΥ εδώ και 2 χρονιά σύνδρομο Aspenger (είδος αυτισμού). Από τον Οκτώβριο περιμένουμε Δάσκαλο παράλληλης στήριξης για το παιδί που τα 2 προηγούμενα χρονιά είχε. Ρωτάω συνεχώς τον διευθυντή του σχολείου πότε και αν θα στείλουν δάσκαλο Παράλληλης Στήριξης, χωρίς να παίρνω ουσιαστικά απάντηση καθώς ο άνθρωπος δεν μπορεί να γνωρίζει.

Δεν ξέρω τι σας έχουν μεταφέρει από το υπουργείο, αλλά οι ελλείψεις σ’ αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλες. Σαν εμένα είναι χιλιάδες άλλοι γονείς, με το ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να διαθέσω εκατοντάδες ευρώ το μήνα για να προσλάβω εγώ τον εκπαιδευτικό που χρειάζεται. Τέλος σας ερωτώ, Αυτή είναι η προτεραιότητα σας κ. Πρωθυπουργέ ;; Προτίθεστε να καλύψετε αυτή μας την ανάγκη έστω και τώρα;;

Με εκτίμηση,

Μητέρα μαθητή με σοβαρές μαθησιακές ανάγκες”.

Σχετικό περιεχόμενο

Δεν θα γίνει η απεργία του ΟΑΣΘ την Τρίτη 15 Μαρτίου
Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία την οποία είχε...
Read more
Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη ξανά, οδηγείται στον Κορυδαλλό
Η προφυλάκιση του Φουρθιώτη αποφασίστηκε με βούλευμα, λόγω της παραβίασης...
Read more
Ο Κούγιας αποκαλύπτει ποιος του έστειλε τη φωτογραφία του Σαββίδη με το μαχαίρι
"Οι γονείς του Άλκη δεν πρόκειται να ησυχάσουν εάν δεν...
Read more
Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη
Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος δράστης της...
Read more
ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.