Ο Ελληνικός λαός προδίδει την Μακεδονία και όχι οι πολιτικοί

Ναί είναι αλήθεια! Ο Ελληνικός λαός είναι ο μεγάλος προδότης.Ηρθε η ώρα να πούμε λόγια σταράτα και αντρίκια.Δάβασε το άρθρο να ξεστραβωθείς εσύ πού ίσως βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα.Δεν υπάρχει προδοσία από κανέναν πολιτικό και απο καμμία ελληνική κυβέρνηση! Ο μεγάλος προδόταρος είναι ο Ελληνικός λαός στο θέμα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας.ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ναι, και το βροντοφωνάζουμε και το τεκμηριώνουμε πιό κάτω!

 Κανένας Τσίπρας και κανένα πολιτικό σύστημα δεν θα πρόδιδε αν δεν είχε τις ευλογίες του λαού.Τα κόμματα πού είναι υπέρ του ξεπουλήματος της Μακεδονίας,αυτή τη στιγμή συγκεντρώνουν το 80% του εκλογικού σώματος.

Δεν μπορεί να μου κατεβαίνεις ρε νεοέλληνα στα συλλαλητήρια,και από την άλλη να στηρίζεις κόμμα πού είναι υπέρ του ξεπουλήματος.Θα πρέπει να σε κοιτάξει ψυχίατρος.

Από την μιά θέλουμε να μην ξεπουληθεί η Μακεδονία,αλλά από την άλλη θέλουμε και τα μικροσυμφέροντα του σπιτιού μας να είναι εντάξει! Ελληνα πρέπει να διαλέξεις! Καμμιά πατρίδα δεν νίκησε χωρίς θυσία! Εσύ θέλεις και την Μακεδονία,αλλά και το κόμμα που σου εξυπηρετεί τα μικροσυμφέροντα σου.Ε οχι αυτό δεν γίνεται!

Ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας αν εβλεπε στις δημοσκοπήσεις τα ενδοτικά κόμματα να πιάνουν πάτο,δεν θα προχωρούσε σε κανένα ξεπούλημα! Οταν όμως ο κάθε Τσίπρας βλέπει οτι το 80% του Ελληνικού λαού στηρίζει όλα τα κόμματα πού ξεπουλούν την Μακεδονία,τότε δεν του καίγετε καρφάκι.

Αν ο Τσίπρας εβλεπε το κόμμα του να πιάνει ένα ωραίο 6% θα έκανε πίσω! Αν ο Μητσοτάκης έβλεπε το κόμμα του να πιάνει στις δημοσκοπήσεις ένα πανέμορφο 10% θα έκανε κι αυτός πίσω! Το ίδιο και η Γεννηματά και όλοι οι υπόλοιποι.

Κατάλαβες τώρα Ελληνα γιατί δεν ιδρώνει το αυτί τους; Θα πρέπει να καταλάβεις Ελληνα,οτι και η πίτα ολόκληρη,και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται!..

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕ ΛΑΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 80% ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ  ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ! κάποτε στο παρελθόν υπήρξε ένας συμφεροντολόγος λαός,πού ξεπούλησε την πατρίδα του,για τα μικροσυμφέροντα του!.Στο μέλλον σε όλα τα σχολεία του κόσμου,θα μας βάλουν σε μάθημα,ως παράδειγμα λαού προς αποφυγή!..

Γράφουμε ιστορία και σήμερα,αλλά ντροπιαστική ιστορία! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *