ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ: Επιτέλους ξεριζώσαμε τους έλληνες από τον πόντο

“Επιτέλους, Ξεριζώσαμε τους Έλληνες από τον Πόντο” θριαμβολογούσε ο ΕΒΡΑΙΟΣ Κεμάλ! Ένα εκατομμύριο Αρμένιοι, και Μισό Εκατομμύριο Έλληνες του Πόντου… ΔΥΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!…. Τι “ψυχή” του είχε μείνει για “να την αναπαύσει ο Θεός”; Έλεος!

“Ο Θεός να αναπαύσει την Ψυχή του Κεμάλ” ευχήθηκε ο Πατριάρχης. Το ΑΙΜΑ των 1,5 εκατομμυρίων ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ που ΕΞΟΝΤΩΣΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΦΩΝΑΖΕΙ…… Για ποιά ανάπαυση μιλά ο Πατριάρχης; Είχε όμως ψυχή ο ΕBΡΑΙΟΣ Κεμάλ; Του είχε απομείνει τίποτα απο αυτό που λέμε “Ψυχή”;;;; Το ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… “Σε τί ωφελείται ο άνθρωπος αν κερδίσει όλο τον κόσμο, αλλά απωλέσει την ψυχή αυτού”;;;

Η φωτό είναι από παλιά έκδοση του περιοοδικού Time. To αρχείο του Time ξεκινάει από το 1925… Ψάξαμε και δεν βρήκαμε το συγκεκριμένο τεύχος, άρα είναι προγενέστερο. Πηγή φωτογραφίας (με πολλά στοιχεία για τον ΕΒΡΑΙΟ ΚΕΜΑΛ στα αγγλικά):http://turkishwrestling.wordpress.com/2012/08/13/mustafa-kemal-ataturks-jewish-family-background/ Το 1911 (λίγο πρίν τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο), και πριν ακόμα γίνει ο “Ιδρυτής” της Τουρκίας, ο Συνταγματάρχης τότε Κεμάλ είχε δώσει μία συνέντευξη στο Ιραηλινο Δημοσιογράφο Itamar Ben-Avi, στην Ιερουσαλήμ, στο ξενοδοχείο Kamenetz. (Καμίνιτς) (Να είναι κανένας “θείος” του Δημάρχου;;; ) κεμαλ εβραίος

Ο Δημοσιογράφος ήταν και συγγραφέας, και ήταν ο γιος του Eleazer Ben Yehudah ο οποίος είναι πασίγνωστος στο Ισραήλ, ως ο υπέρμαχος της Νέας Εβραικής γλώσσας. Ο δημοσιογράφος κατέγραψε τη συνομιλία τους. Ο Κεμάλ παραδέχτηκε ότι είναι Σαμπεταϊστής (μία εβραική αίρεση). Συγκεκριμένα: “Ο Βen- Avi περιγράφει δύο συναντήσεις με τον Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος δεν είχε ακόμη λάβει το όνομα Ατατούρκ , « Πατέρας των Τούρκων ».

Και οι δύο συζητήσεις έγιναν στη Γαλλική γλώσσα , ήταν κυρίως για την Οθωμανική πολιτική, και συνοδεύονταν με μεγάλες ποσότητες ρακί . Στην πρώτη συνάντηση , ο Κεμάλ εμπιστεύθηκε τα ακόλουθα στον συνομιλητή του: “Είμαι απόγονος του Σαμπετάι Zevi – δεν είμαι πραγματικά Εβραίος πλέον , αλλά ένθερμος θαυμαστής αυτού του προφήτη σας.

Γνώμη μου είναι ότι κάθε Εβραίος στη χώρα αυτή καλά θα κάνει να ενταχθεί στο στρατόπεδο του. » (ανήκε δηλαδή στην αίρεση των Σαμπεταιστών, όχι στον κλασσικό Ιουδαισμό) Κατά τη δεύτερη συνάντηση που έγινε 10 μέρες αργότερα στο ίδιο ξενοδοχείο , ο Μουσταφά Κεμάλ είπε σε ένα σημείο : ” Έχω στο σπίτι μια Εβραϊκή Βίβλο που τυπώθηκε στη Βενετία. Είναι αρκετά παλιά , και θυμάμαι τον πατέρα μου που με έπαιρνε σε ένα Καραΐτη δάσκαλο που μου έμαθε να τη διαβάζω.Θυμάμαι ακόμα μερικά λόγια της, όπως : Και ο Ben – Avi συνεχίζει : ” Σταμάτησε για μια στιγμή , τα μάτια του έψαχναν κάτι στο διάστημα μετά θυμήθηκε : ” Shema Yisra’el , Adonai Elohenu , Adonai Ehad !” ” Αυτή είναι η πιο σημαντική μας προσευχή, Συνταγματάρχα “ “Και η δική μου μυστική προσευχή , Cher Monsieur”, απάντησε ο Κεμάλ, γεμίζοντας τα ποτήρια.”

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *