Δύσκολη κατάσταση στα τελωνεία Προμαχώνα και Εξοχής

 

 

Τα μπλόκα και αντιμπλόκα έχουν δημιουργήσει ασφυκτική κατάσταση στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα η οποία συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα στα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής. Οδηγοί φορτηγών και νταλικών της γειτονικής χώρας  έχουν στήσει αντι-μπλόκα επί βουλγαρικού εδάφους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολυήμερη ταλαιπωρία που υφίστανται το τελευταίο διάστημα απο τα μπλόκα των αγροτών.

Αίτημα των Βούλγαρων αυτοκινητιστών είναι να αποσυρθούν εντελώς τα τρακτέρ από τα σημεία εισόδου, κάτι που ωστόσο «δεν μπορεί να συμβεί», όπως ξεκαθάρισαν μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι επικεφαλής των συντονιστικών επιτροπών στα μπλόκα Προμαχώνα και Εξοχής, Γιάννη Τουρτούρα και Βασίλη Καστίδη αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα από το Αθηναικό Πρακτορείο οι ουρές των ακινητοποιημένων οχημάτων και στις δύο πλευρές των συνόρων στο τελωνείο του Προμαχώνα ξεπερνούν τα 25 χιλιόμετρα και όπως αναφέρουν εκπρόσωποι των αγροτών θα συμμετάσχουν στη συνάντηση της Νίκαιας αύριο και η απόφαση που θα ληφθεί θα είναι και αυτή που θα ακολουθήσουν.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *