Γελάει το πανελλήνιο με την Αυγή και την προπαγάνδα τύπου Βόρειας Κορέας

 

 

Η προπαγάνδα της αυγής είναι δυστυχώς για γέλια και για κλάματα.Κοιτάξτε τίτλο.ΤΥΦΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ.Ούτε στην Βόρεια Κορέα δεν θα μπορούσε να υπάρξει τέτοιο φερέφωνο.Κρίμα για την ιστορική εφημερίδα.Πρώτη φορά στην ιστορία της κ’ανει επίθεση στο κίνημα των αγροτών.Διαβάστε παρακάτω το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην αυγή και θα καταλάβετε.

 

Σε πολιτική αλλά και άγονη αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, που δεν βοηθά την προσπάθεια για έξοδο από την κρίση και, πρωτίστως, δεν διευκολύνει την εξεύρεση δίκαιων λύσεων στα όντως οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες ή την ομαλή μετάβαση στο νέο ασφαλιστικό και φορολογικό καθεστώς, οδηγούν τον αγροτικό κόσμο συνδικαλιστικές ηγεσίες, τυπικές ή άτυπες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αγρότες, με πρωταγωνιστές δεξιούς και ακροδεξιούς παράγοντες της περιοχής, απέκλεισαν χθες τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου στη Νομαρχία της Κομοτηνής αρνούμενοι κάθε διάλογο μαζί του αν δεν αποσυρθεί το ασφαλιστικό σχέδιο αλλά και το φορολογικό, το οποίο δεν έχει καν παρουσιαστεί.

Το ίδιο αίτημα προβάλλουν και οι αγρότες που ανοιγοκλείνουν την Εγνατία οδό, ενώ οι αγρότες που ανοιγοκλείνουν τα Τέμπη ζητούν, αγνοώντας την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

* Β. Αποστόλου: Καλούμε σε ειλικρινή διάλογο χωρίς ανέφικτα προαπαιτούμενα

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *